Kar tatiliiiiiiiiiiiii :)
Bakıcıyı aradım ve geç gel dedim :)
çok geçmiş olsungünaydın canlar..
hava ne kadar soğuk böyle, kalktık kombiyi yükselttik..
şeker pembem, gözün aydın.
dün akşam yemek yedik, ayşeciğin elini ağzını yıkadım. o salona gitti.
gider gitmez de güüüüm! diye bi ses ve çığlıkları.
hemen salona koştum. baktım ki, televizyon düşmüş ayşecik de
elim ayağım boşaldı birden.. koştum kaldırdım. üstünde değildi tv.
hemen soydum çoraplarını, ayağı anında şişmiş
koştur koştur hastaneye, acildeki dr uzman görsün yanlış bi şey yapmayalım dedi.
devlet hastanesine gittik. oralar da ana baba günü..
röntgen çekildi. dr baktı ve hamdolsun kemikte bi kırılma, burkulma yok.
yumuşak dokusu ezilmiş dedi. ağrı olabilir, soğuk kompres yapın.
üstüne bastırmamaya çalışın, bir haftadan sonra hala üstüne basamaz, seker ya da ağrısı olursa polikliniğe gelin dedi.
aldık eve geldik. akşam oturduğu yerde oyaladık. ama gece kaç kez kalktı bilmiyorum, sürekli mızıldadı durdu.
bi de ayağa kalkmaya çalışıyor. basamayınca ağlıyor. sonra oturuyor. ardından bi daha yelteniyor kalkmaya.
yine yapamıyor, huzursuzlanıyor.. eliyle ayağına dokunuyor, dokununca acıyor, uf uf diyip ağlıyor
neyseki verilmiş sadakamız varmış. Allah muhafaza çok daha kötü de olabilirdi.
tv tüplü, kocaman bi şey. izlemiyoruz zaten. daha önce söyledim, 2 gün önce de eşime bunu kaldıralım.
dengede durmuyor, ayşecik uğraşırsa düşürür diye. eşim yok, dengede duruyor, düşüremez dedi.
ama dün anladı.ben dün düştüğü yerden ayşeciği kaldırırken eşim de tv yi kucaklıyordu.
sonradan ne yaptın dedim. tv yi almış o sinirle küçük odanın penceresinden atmaya götürmüş.
sonra patlar diye bırakmış. Allah iyiliğini versin diyorum. sanki olanlar tv nin suçu.
bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya, şimdi beni dikkate aldı. tv ünitesini de kaldırıcaz.
durmaz üstüne çıkar çünkü..
ay sabah sabah içinizi şişirdim ama bizde durum bu. çok korktuk. ama eşim korkunca aklı başından gidiyor.
Rabbim çocuklarımızı görünür görünmez kazalardan korusun..
Kız zaten minnacık bi memlekette yaşıyorum(( ya canım sobeye gitmek isterse; napicizzz?? :) güle güle kullansın bıdıklar.
Güle güle kullan şekerimmmmmm.
bilmiyorumki..çok geçmiş olsun. verilmiş sadakaniz varmış. .
Allah beterinden korusun
tv ünitesine çıkıp televizyonu mu itti
yoruldum yeminlenBugün olanları anlatsam roman olur
Sabah avmye gidemedik kocamın tiribal modu dolayısı ile. Ama oğluş öyle coştuki öğlene doğru markete gittik. Almamız gereken birkaç şeyi unutarak döndük :) sonra eve geldik yemek yerken oğluş hep buzdolabının alt gözünü açıyo diye önünde durarak yemek yemeye çalıştım. Derken eşim yardım edeyim diye Efeyi almaya yeltendi ama onu kucağına nasıl aldıysa bana bi çarptılar; elimdeki tabak ayağıma düştü, tabak tuzla buz oldu, parmağım azıcık kanadı. Yarım saatlik temixlenme faslımız oldu. Oğlum uykusuzluktan iyice sapıttı. Tam odasında enzirip hamakta sallıyordum ki hamak yamuldu!! Bi baktım ki önceden lehimlediğimiz yerden kopmuş. Pazar günü sanayi kapalı olduğu için kaldı tabi. Otomatik olarak ayakta sallama mode on. Yatın ne halt edicez bilmem akşama kadar. Yada bakıcısı napar bilmem diyim... Sonraaaaa oğluş uyurken ütü yaptım hemen ve dakik çocuğum üyü biyünce kalktı. Ama uyumaya devam etmek istiyodu o yüzden paso ayakta salladım durdum. Bi ara öyle uyuya kaldım 40 dakka kadar. Aklıma ilk günler geldi; çok kötü bi dejavu idi :) sonra bayat ekmek pizzası yaptım ev ahalisine ekmekler atılmasın diye. Neyseki beğendiler. Kocam hadi avmye gidelim dedi ki akşam 7 olmuştu ve dışarda deli kar yağıyordu. Sabah aklın nerdeydi demeden düştük yola. Tabi oğluşu satarakkocama bir sürü bişi aldık. Kv ve kpe de birer üst aldık sevindiler. Bi tek Efe ve bana bişi almadan geldik. Şimdi de oğluşumu uyutup uyumak istiyommmmmm :) hepinizi sevgiyle sarmalar, iyi geceler dileyerek öperim :)
Yarın nöbet günü ve pazartesiiiii!!!!!!
sorma canım ya.. kiz okula gidiyor her gün kıyafet degistiriyoruz. havalarda soguyunca daha kalın ve eşofman tarzı şeyler aldım. .günaydınnnnnnnnnnn
sadece sondakileri okudum
nfkcanım çok geçmiş olsun aman ucuz atlatmışsınız canım yaa rabbim beterinden korusun inşallah çabuk geçer canım yaa:26:
pembişayy ne güzel kız sizde daha çok kar tatili oluyor değil mi ne güzel
elifnazkız sen ne kadar çok alışveriş yapıyon eee çocuk çok olunca
dur sana özelden bir yer önereyimde kıyafete fazla para verme artık
busmaikuzum nasıl gidiyor hamilelik hala bulantıların devam mı :44:
bornsen nasılsın kuzum
aryamm sen ne yaptın sizin oralardada kar varmı?
neyneyse,özlemcr, pamuk helva daha ismini sayamadığım herkesi öpüyorum kendinize iyi bakın
bir hal hatır sormuş oldum en azından hiç gelmedi demeyin
şimdi iş başına :126:
aman Allahım en çok korktuğum şey! Tv kafasına düşseydi neler olurdu biliyosun değil mi?günaydın canlar..
hava ne kadar soğuk böyle, kalktık kombiyi yükselttik..
şeker pembem, gözün aydın.
dün akşam yemek yedik, ayşeciğin elini ağzını yıkadım. o salona gitti.
gider gitmez de güüüüm! diye bi ses ve çığlıkları.
hemen salona koştum. baktım ki, televizyon düşmüş ayşecik de
elim ayağım boşaldı birden.. koştum kaldırdım. üstünde değildi tv.
hemen soydum çoraplarını, ayağı anında şişmiş
koştur koştur hastaneye, acildeki dr uzman görsün yanlış bi şey yapmayalım dedi.
devlet hastanesine gittik. oralar da ana baba günü..
röntgen çekildi. dr baktı ve hamdolsun kemikte bi kırılma, burkulma yok.
yumuşak dokusu ezilmiş dedi. ağrı olabilir, soğuk kompres yapın.
üstüne bastırmamaya çalışın, bir haftadan sonra hala üstüne basamaz, seker ya da ağrısı olursa polikliniğe gelin dedi.
aldık eve geldik. akşam oturduğu yerde oyaladık. ama gece kaç kez kalktı bilmiyorum, sürekli mızıldadı durdu.
bi de ayağa kalkmaya çalışıyor. basamayınca ağlıyor. sonra oturuyor. ardından bi daha yelteniyor kalkmaya.
yine yapamıyor, huzursuzlanıyor.. eliyle ayağına dokunuyor, dokununca acıyor, uf uf diyip ağlıyor
neyseki verilmiş sadakamız varmış. Allah muhafaza çok daha kötü de olabilirdi.
tv tüplü, kocaman bi şey. izlemiyoruz zaten. daha önce söyledim, 2 gün önce de eşime bunu kaldıralım.
dengede durmuyor, ayşecik uğraşırsa düşürür diye. eşim yok, dengede duruyor, düşüremez dedi.
ama dün anladı.ben dün düştüğü yerden ayşeciği kaldırırken eşim de tv yi kucaklıyordu.
sonradan ne yaptın dedim. tv yi almış o sinirle küçük odanın penceresinden atmaya götürmüş.
sonra patlar diye bırakmış. Allah iyiliğini versin diyorum. sanki olanlar tv nin suçu.
bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya, şimdi beni dikkate aldı. tv ünitesini de kaldırıcaz.
durmaz üstüne çıkar çünkü..
ay sabah sabah içinizi şişirdim ama bizde durum bu. çok korktuk. ama eşim korkunca aklı başından gidiyor.
Rabbim çocuklarımızı görünür görünmez kazalardan korusun..
Kar tatiliiiiiiiiiiiii :)
Bakıcıyı aradım ve geç gel dedim :)
bilmiyorumki..
çıkıp itmiş olsa ayağı öyle yaralanır mıydı?:26:
sanıyorum, sağdan soldan tutup çekti. zaten çok sağlam durmuyordu yerinde
dengeyi yitirince üstüne düştü.
bence şok halinde donup kaldı.Oğluşum iki dk durmadı oturmada. 3 te 1 oranında babasına sattım zorla ki onda da kafasını dolaba çarptı. Evden çıkarken de laf saydım dönerken de. Okadar bihaber ki çocuk yetiştirmekten!! Şuanda da bozuğuz. Anne babasından da çekinmiyorum valla artık sinir oluyorum kocama çünkü. Düşünün oğlum yataktan minderin üstüne yüzüstü düşmeye çalışıyo, ben arada eşim var diye yetişemiyorum ve eşim sadece bakıyo!! Boynu kırılabilir, kolu çıkabilir. Artık yuh ya dedim sen napıyosun?? Saçma sapan bişiler dedi. İyi dedim yani ölse "bişi olmaz" dersin artık. Bi tane çarpasım geldi yeminle..!!
ne yalan söyliyim, ben matematikten beni sınav yapar diye korkuyom :18:Normal, biz bile korkuyoruz.
saol canımcım. sağlık olsun ne diyim. alıştık malesef :100:Mutlu pazarlar canlar...
Dunumuz iki bebekle olmasina ragmen cok guzeldi boyle zmnlarda ailemden dostlarimdan uzakta oldugum icin cok uzuluyorum..arkadasim yasire de hediyeler getirmis saolsun guzel bi gundu gece gittilergiremedim sabahtan da evi topladim ancak yazqbiliyorum pembisin kvsine kizacakken bir de nfknin esi mevzuunu gordum ve cok uzuldum insan o kdr ozeniyor sonuc boyle olunca pofff
Cheesecake muthis gorunuyor ama bacim ellerine saglik
oo çok sevindim, güzel günlerde kullansın bebelerinkızlar haftasonuna özel soobe mağazasında indirim var. Çok ucuza şeyler aldım. .
ben doğumgününe çok takılmıyorum.Yıldönümünü pek sallamam da doğum günü konusunda hassasım arkadaş!!seni olgun insan seni
böyle günleri özel kutlamıyorumki.off burda olsa da yesem
buarada eşinin yıl dönümünü unutmasına nası trip atmıyorsun, daha doğrusu bunu nası başarıyosun yaa??
ben bu olaya yıllar sonra bile trip atabilirim
deichman dan aldığın botu n'aptın?Nfk cım cheesecake süper görünüyor afiyet olsun
Sabah kahvaltıya kv lere gittik akşama kadar ordaydık oğluş bol bol oynadı halalarıyla . bir ara o uyurken zorla eşimi dışarı çıkardım ,bana bot aldık:)
Böyle geçti bu pazar
Bugün olanları anlatsam roman olur
Sabah avmye gidemedik kocamın tiribal modu dolayısı ile. Ama oğluş öyle coştuki öğlene doğru markete gittik. Almamız gereken birkaç şeyi unutarak döndük :) sonra eve geldik yemek yerken oğluş hep buzdolabının alt gözünü açıyo diye önünde durarak yemek yemeye çalıştım. Derken eşim yardım edeyim diye Efeyi almaya yeltendi ama onu kucağına nasıl aldıysa bana bi çarptılar; elimdeki tabak ayağıma düştü, tabak tuzla buz oldu, parmağım azıcık kanadı. Yarım saatlik temixlenme faslımız oldu. Oğlum uykusuzluktan iyice sapıttı. Tam odasında enzirip hamakta sallıyordum ki hamak yamuldu!! Bi baktım ki önceden lehimlediğimiz yerden kopmuş. Pazar günü sanayi kapalı olduğu için kaldı tabi. Otomatik olarak ayakta sallama mode on. Yatın ne halt edicez bilmem akşama kadar. Yada bakıcısı napar bilmem diyim... Sonraaaaa oğluş uyurken ütü yaptım hemen ve dakik çocuğum üyü biyünce kalktı. Ama uyumaya devam etmek istiyodu o yüzden paso ayakta salladım durdum. Bi ara öyle uyuya kaldım 40 dakka kadar. Aklıma ilk günler geldi; çok kötü bi dejavu idi :) sonra bayat ekmek pizzası yaptım ev ahalisine ekmekler atılmasın diye. Neyseki beğendiler. Kocam hadi avmye gidelim dedi ki akşam 7 olmuştu ve dışarda deli kar yağıyordu. Sabah aklın nerdeydi demeden düştük yola. Tabi oğluşu satarakkocama bir sürü bişi aldık. Kv ve kpe de birer üst aldık sevindiler. Bi tek Efe ve bana bişi almadan geldik. Şimdi de oğluşumu uyutup uyumak istiyommmmmm :) hepinizi sevgiyle sarmalar, iyi geceler dileyerek öperim :)
Yarın nöbet günü ve pazartesiiiii!!!!!!
sağol bacım. iyi diyelim iyi olsun inş..günaydın
herkese güzel bi hafta diliyorum.
cuma akşamı annemlere süpriz yaptık.haftaya kar yağarsa gidemeyiz dedik.
torunlarını görünce nasıl sevindiler.güzel bi hafta sonu geçirdik.
oğlum anneannesin evinde gece bi kere uyanmadıkalabalığı seviyor bizimki.
başka bi çocuk oluyor.
nfk çok geçmiş olsun canım.ucuz atlaşmıssınız.yavrum nasıl acımıştır o minik ayağı.
şimdi nasıl?.
deichman dan aldığın botu n'aptın?
hayırlı olsun botun, soğuk günlerde sıcacık giy inş..
şeker pembem, yazınca roman gibi yazıyorsun hea!
çok action lı bi pazar olmuş. ev kalabalık da o yüzden mi acaba?
bugünün tatil olmasına ayrıca sevindim, nöbetten yırttın bak
dünkü yorgunluğun üzerine bi mükafat gibi, bunu hakettin dostum!
şeker portakalım, teşekkür ederim canım. sağolasın.. sana da kolay gelsin..
aman Allahım en çok korktuğum şey! Tv kafasına düşseydi neler olurdu biliyosun değil mi?Allah korumuş.. Allahım sen koru yavrularımızı.. babası kendini atsaydı camdan yemezdi yani.. bizi dikkate almıyorlar sonra da olanlar oluyor
Eki Görüntüle 888422
aynen canım .bagajda yer kalmıyor.annnemde birde bir saatik yere bize yolluk hazırlıyor.
kavanozlara çorbalar koyuyor.kekler yapıyor...eve gidince yemek yapmazsın diyor.annelik işte .
sende ayşeciğe hazırlarsın.torunlarına cheesecake yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?