Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

uzulma cnm annelerımız buzı oyun halısımı almıs ana kucagı almıs cok sukur her yerımız gelısmıs gerek yok bencede o kadar para odemeye sahsen ben vermem onlarsızda buyurler uzulme cnm
benim kızın bi ana kucağı var, otomobile de bağlanıyor diye aldık..
sallanıyor, bazen içinde uyuyor ya.. annem diyor ki,
'' senin yatağın bile yoktu, hasır sepetin içine yatırır, çeyiz sandığımın üstüne koyardım seni.
sizin çocuklarınızın neleri var.. acaba biz mahrum mu ettik, yaşatamadık mı sizi?''
ay anne olur mu öyle şey, bi yatak nedirki, bizi sevgiden ilgiden mahrum etmediniz, bi yatağın lafı olur mu diyorum..
biz mutluyuz, razıyız, annemiz olduğun için çok şanslıyız diyorum..
ama bi yandan içindeki bu hissi çok iyi anlıyorum..
''anne olunca anlarsın'' klişesinin doğruluğunu yaşayarak öğreniyoruz.. :97:

bu arada arkadaşlar ben adet olmadımmmmm
ben dee

canım benim kız da ne yaptıysam almadı emziği..
allem ettim kallem ettim almadı da almadı.. herkese de emzik almıyor diyordum.
bi gün çok mızıldıyordu, verdim, baktım cok cok çekiyor.. millete de yalancı etti beni

ben onu gülme anlamı versin diye koymadım canım.. Eyvaahhh! gibi bir anlam versin diye o smileyi seçtim..gülseydim bunu yada bunu koyardım emin ol.. Yanlış anlamana sebep olduysam özür dilerim..
karakız takılıyor sana beeeah!!!
o hiç kızar mı? ben oklavayla peşine düşmüşüm, beni bile sever..
yani öyle umuyorum..:78:
seviyorsun di mi kııı?!

dediğin gibi bi ses hiç duymadım. bilemiyorum:44:
ayetel kürsiye ek ihlas, felak, nas ve fatiha da okuyabilirsin..
21 de besmele.

bıngıldak 1,5 yaşına kadar kapanır be güzelim..
bu ayda kapanmasını mı bekliyorsun? bu kötü bi şey çünkü..
bu ayda bıngıldak hızla kapanıyorsa ve yahut tamamen kapanırsa beynin büyümeye yeri kalmıyor.
o yüzden baş çevresi büyüyor mu diye takip yapılıyor.. ben hiç takmıyorum, bıngıldağı kapanmış mı kapanmamış mı diye..
annem bana d3 mü kullanmış sankii

kızına maşallah diyorum, yine diyorum, hep diyorum maşallah subhanallah
benim kızdan doğum kilosu daha düşüktü seninkinin ama atak yaptı 7 kgı gördü, daha ne yapsın bu tontiş
geçen ay 5900dü kızım, bu ay 200-300 gr aldıysa benim için tamam..
hoş tartıya çıkıyoruz beraber.. almamış görünüyor ama hassas ölçemiyoruz ev imkanlarında
netice-i kelam; gördüğün üzere şu dönem hepimizin bebekleri mız mız.. bir geçiş dönemi geçiriyor..
hiçbiri verimli emmiyor, doğru düzgün uyumuyor..
dolayısıyla da kilo da alamıyor..
çok kafana takıyorsan, ek gıdaya tattırma şeklinde başla derim..
ya da günde birkaç öğün takviye mama ver.. ama böyle üzülme lütfen..
sütünün azaldığından bahsediyorsun, yine hüzünlerde takılıyorsun..

Son düzenleme:
ve bu arada bende hıc adet olmadımm..bugun nıyeyse hamılemıyım acaba dıye kendı kendıme sordum..oyle bı hıs dogdu ıcımeee Allah Allah..dusunemıyorum bıleee kendımı yenıden hamılee:sılbastann yenıdenn...amanınnnnnn:)

kötü anne miiii? :95:
bak geliyo oklavaaaa

geceni gündüzünü ona vermişsin... yatıyorsun kalkıyorsun bebeğim diyorsun..
yapma şöyle yaa!!
sanki bebeğinde Allah muhafaza kötü bi hastalık varmış da çok büyük belirtileri görmemişsin, töbeee
yavaş yavaş yapar bu dediklerini sen bi başla çalışmaya

biraz acele edıyorum galıba ama..mama sandalyesıne baktınızmı hıc..?gecen forumda gormustum stork dondolınoyu tavsıyet etmıslerdı..begendım aslında..baska tavsıyesı olan varmı..malum artık anakucagından boyumuz tasıyorr fonksıyonlu bıseymı alayım dıyorum anakucagı gıbıde kullanabılecegım..;?

benim de bi zamandır aklımda mama sandalyesi..
henüz araştırmadım, ama öyle fonksiyonlu modeller de varsa, öyle bi şey istemiyorum..
bizimle masada otursun yeter..

karakız takılıyor sana beeeah!!!
o hiç kızar mı? ben oklavayla peşine düşmüşüm, beni bile sever..
yani öyle umuyorum..:78:
seviyorsun di mi kııı?!

çok seviyorum valla

ben hümanaya başladım dün çok şükür süt problemimiz düzeldi ama diş dibleri bembeyaz galiba diş çıkarak çok huzursuz

sizde olmasanız napardım çok sağolun Allah razı olsun

Son düzenleme:

Sakın ol cnm ama ben bu hareketleri yapmak gerek dediğim de kimse beni dinlemedi erken daha dediler sen başla şimdi alıştırma kızın bizim aile de 2 tane çocuk Dr var bende kızım kilo almıyor diye üzülüyordum 4. Ayda 6300 çıktı mamayı düşünme bile dediler bana ek gıdaya başlayabilir durumda canını çok sıkıyorsa meyve sık suyunu ver hem ileride yeni tatlara açık olmasını sağlar ek gıdayı kolay kabul eder dediler ben artık her gün meyve veriyorum öğleleri akçen ondan sonra emziriyorum bebekler hareketlendiği için artık eskisi gibi kilo almamaları normalmiş kızının maşallahı var Allah nazardan korusun boşuna sıkma canını sabırla halledeceksin herşeyi unutma onun için en önemli şey sensin sen mutluysan o da mutlu

Ben aldım cnm indirimdeydi chicco portatif mama sandalyesi öyle büyük çok yer kaplayan bişey istemedim ayrıca fiyatlarıda büyüktü onların bu mantıklı geldi bana

Kızlar benım kızım cook tukuruk cıkartıyo ve salyasıda cogaldı acaba dıs mı cıkarıcak KV daha erken , cıkarsada saglıksız olur dıyo bılgınız varmı

altını değiştirmek üzere açtığımda kızımın kuku arasında şeffaf bi akıntı vardı.
sanırım aralardaki birikmiş beyaz tortuyu temizleyeyim derken ph ını bozdum :26:

Kızlar benım kızım cook tukuruk cıkartıyo ve salyasıda cogaldı acaba dıs mı cıkarıcak KV daha erken , cıkarsada saglıksız olur dıyo bılgınız varmı
bizde de var bu salya tükürük..
sürekli baloncuk yapıyor, dişle alakalı olduğu kesin..
şimdi çıkmaz ama emareleri aylar öncesinden başladı diye düşünüyorum...

Son düzenleme:

cnm ya bızde salya akarken hep cenesının altı tahrıs olmus krem suruyorum ama ıns acımıyordur yawrum

cnm ya bızde salya akarken hep cenesının altı tahrıs olmus krem suruyorum ama ıns acımıyordur yawrum

Bizimde çenemizin altı kuruyor ama salyadan değil de sütten dolayı diye düşünüyordum ben o bölgeyi kuru tutmak gerekiyormuş ıslak kaldığından oluyormuş

Slm kızlar nasilsiniz bilgisayarım bozulduğu için cok fazla giremedim foruma umarım bebeler ve güzel Temmuz anneleri iyidir :) ben yavastan sebze purelerine başladım sizler ne yaptınız katı yiyecekler konusunu ???

Anaaaam aynı ben :) bı kaç gündür göbeğim çıktı bende korkuyorum valla gerçi adet zamanı bir damla kan geldi ama hepsi o kadar

Korkma tatlım zaman zaman benim oğlanda da öyle oluyor dizde ki kıkirdaklardan ses gelebiliyor ama yinede dikkatli olmak gerek canım

benimkide yaklaşık 15 20 gündür sürekli önlükle gezdiriyorum zaten bir önlük 10 dk dayanmıyo değiştirip duruyorum kusması da hala çok fazla var kıyafet zaten yetiştiremiyorum eğer önlük takmasam çok daha zor olur demekki şu anda tüm bebişlerde salyalar aldı başı gidiyo elleri zaten sürekli ağzında baş parmağını boğazına kadar itiyo bi de bi ses geliyoki şap şap emiyo

kızlar oglumu bastırıyorum ama hıc basmıyor dızlerını buku verıyo hemen normal mı sızce sızde durumlar nasıl? 4. ayda oturtulmaya baslanıyormus destekle sız oturtuyormusunuz ?

Bizimde çenemizin altı kuruyor ama salyadan değil de sütten dolayı diye düşünüyordum ben o bölgeyi kuru tutmak gerekiyormuş ıslak kaldığından oluyormuş

gecenen bu saatı hanım efendıyı ayakta sallayoruz pek duskun ayaga cnm mumkun oldugunca tutuyoırum ama uykudamı salgası akıyo napıyo anlamadım hemsıreye soırdum salyadan tahrıs olmus dedı kuru tutucakmısız canım bebelerı

kızlar oglumu bastırıyorum ama hıc basmıyor dızlerını buku verıyo hemen normal mı sızce sızde durumlar nasıl? 4. ayda oturtulmaya baslanıyormus destekle sız oturtuyormusunuz ?

aynı benım kız cnm acele etme basar bazı bebekler bıraz tembel oluyor benım bı kızım basıyor dıgerı bukulup bukuluo duruyor oturtmak ıcın erken bence daha kemık yapısı guclenmedı baslarını tam tutamıyorlar daha cnm 6. Ayda oturtulabılır oyle bılıyorum ben daha sut kemıklerı..

slm kızlar bnm oglloum gibi gece kuşu bebelerde varmış yanlız deiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…