- 8 Ağustos 2011
- 11.841
- 9.681
- 448
benim kızın bi ana kucağı var, otomobile de bağlanıyor diye aldık..uzulma cnm annelerımız buzı oyun halısımı almıs ana kucagı almıs cok sukur her yerımız gelısmıs gerek yok bencede o kadar para odemeye sahsen ben vermem onlarsızda buyurler uzulme cnm
sallanıyor, bazen içinde uyuyor ya.. annem diyor ki,
'' senin yatağın bile yoktu, hasır sepetin içine yatırır, çeyiz sandığımın üstüne koyardım seni.
sizin çocuklarınızın neleri var.. acaba biz mahrum mu ettik, yaşatamadık mı sizi?
ay anne olur mu öyle şey, bi yatak nedirki, bizi sevgiden ilgiden mahrum etmediniz, bi yatağın lafı olur mu diyorum..
biz mutluyuz, razıyız, annemiz olduğun için ç
ama bi yandan içindeki bu hissi çok iyi anlıyorum..
''anne olunca anlarsın'' klişesinin doğruluğunu yaşayarak öğreniyoruz.. :97:
ben deebu arada arkadaşlar ben adet olmadımmmmm
canım benim kız da ne yaptıysam almadı emziği..Merhaba kızlar 3,5 aylık bir bebeğim var emziği nasıl verebilirim?anne sütü alıyor uykusu geldiğinde zor uyuyor,uzun uzun sallamalardan sonra uykuya dalıyor.emzikle daha kolay uyuyabilir,bazen beni emzik yerine kullanıyor ve ben çok yoruluyorum bir kaç emzik çeşidi denedim (silikonlu,kauçuk)hatta bakkal emziği bile.şu an sürekli elleri ağzında.elleri nasır olacak diye korkuyorum.Uyanık olduğunda,iki emme arasında sürekli huysuzlaşıyor sanki birşeylerle oyalanmak istiyor emziğin onu oyalayıp sakinleştirebileceğini düşünüyorum."
allem ettim kallem ettim almadı da almadı.. herkese de emzik almıyor diyordum.
bi gün çok mızıldıyordu, verdim, baktım cok cok çekiyor.. millete de yalancı etti beni
karakız takılıyor sana beeeah!!!ben onu gülme anlamı versin diye koymadım canım.. Eyvaahhh! gibi bir anlam versin diye o smileyi seçtim..gülseydim bunuyada bunu koyardım emin ol.. Yanlış anlamana sebep olduysam özür dilerim..
o hiç kızar mı? ben oklavayla peşine düşmüşüm, beni bile sever..
yani öyle umuyorum..:78:
seviyorsun di mi kııı?!
dediğin gibi bi ses hiç duymadım. bilemiyorum:44:ay kızlar bide size bişey sorcam.bebeğinizin bacak kemiğinden bazen sesler geliomu?hani şöyle kemik şık şık eder ya.bacaklarını cok oynattıkça diz kapağının ordan gelio arada.doktora söylemiştim daha tam derdimi anlatamadan kendisi anlayıp panik yapma cocukların kemiklerinin içindeki sıvı henüz az olduğundan o sesler gelir dedi.ama ben aklıma takıyorum sizlerden duymadım hiç böle bi şikayet
ayetel kürsiye ek ihlas, felak, nas ve fatiha da okuyabilirsin..bılmıyorum sızınkılerdede varmıs uyurken korkuyla kalkıyor bazen tıtreyerek..sebebı ne olur acaba?bende okuyorum ara ara ayetel kürsiyi filan uzerıne dogru..bıldıgınız baska bır dua fılan varmı bunun ıcın?
21 de besmele.
bıngıldak 1,5 yaşına kadar kapanır be güzelim..kontrolümüz vardı bugün d3 zararlı diye 2günde bir veriyorum genelde veriyorum ama içim elvermiyor vermeye.
bingildak hiç kapanma mis dedi daha
3 ay 20 günlük çok canım sıkıldı ayağının üstüne bastırma dim hiç bir yeri ağrır diye niye basmıyor diye kizdi eğilimli oturttur dedi
7350 geldi kilosu 7150ydi en son üstünde tişört kot vardı 150 200 çık dedi 7100 kilosu dedi 62 cmde boyu hiç kilo almamış hatta vermiş
doymuyormu çocuğum napcam ben ya ek gıdaya mı geçsem
bu ayda kapanmasını mı bekliyorsun? bu kötü bi şey çünkü..
bu ayda bıngıldak hızla kapanıyorsa ve yahut tamamen kapanırsa beynin büyümeye yeri kalmıyor.
o yüzden baş çevresi büyüyor mu diye takip yapılıyor.. ben hiç takmıyorum, bıngıldağı kapanmış mı kapanmamış mı diye..
annem bana d3 mü kullanmış sankii
kızına maşallah diyorum, yine diyorum, hep diyorum maşallah subhanallah
benim kızdan doğum kilosu daha düşüktü seninkinin ama atak yaptı 7 kgı gördü, daha ne yapsın bu tontiş
geçen ay 5900dü kızım, bu ay 200-300 gr aldıysa benim için tamam..
hoş tartıya çıkıyoruz beraber.. almamış görünüyor ama hassas ölçemiyoruz ev imkanlarında
netice-i kelam; gördüğün üzere şu dönem hepimizin bebekleri mız mız.. bir geçiş dönemi geçiriyor..
hiçbiri verimli emmiyor, doğru düzgün uyumuyor..
dolayısıyla da kilo da alamıyor..
çok kafana takıyorsan, ek gıdaya tattırma şeklinde başla derim..
ya da günde birkaç öğün takviye mama ver.. ama böyle üzülme lütfen..
sütünün azaldığından bahsediyorsun, yine hüzünlerde takılıyorsun..
Son düzenleme: