Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

merhaba canım benim kızla senin kız aynı gidiyor 4. ayımızda boyu 65 cm kilosu 6.350 kg çıktık 1 ayda 450 gr almış doktor mama takviyesi önermedi ama ek gıda olarak meyve suyu ve yoğurt başlayabilirsin dedi bende kararsız kaldım zaten uykuda emziriyorum birde başka besinlerin tadını alırsa hiç emmez diye korkuyorum karakız hiç endişe etme senin kızın maşallahı var bak bizim kızlar 4. ayı bitti senin kızın kilosunun yanına bile yaklaşamadılar :))

uleyn 5-10 liradır onun pili..
ne kadar acizler

benimki de birkaç gündür kollarını özellikle parmaklarını inceliyor..
bence ellerini yeni ''keşfediyor''

ben yerim onuuu, jeli bile yemiş Yaradana kurban,,
bizimki de geçen babasının kulağını yakalamıştı.. gerisini tahmin edersiniz

10.30 uyuyordu bizim, bir gün gece01,00de uyudu. ertesi gün de aynı şekilde..
ama ben 10 civarı başlıyordum uyutma çalışmalarına.. birkaç gün sonra farkettim ki, boşuna yoruluyorum..
sonra 12ye çektim..

canım bizimkide eskiden 9:30 en geç 10 dedinmi uyurdu şimdi yok ben işe başladım başlayalı çocuk geceleri uyumuyor diyorum acaba gündüz görmüyor beni diyemi yapıyor böyle :44:

arkadaşlar aşıları olanlar varmış aman dikkat benim kızımı çok hasta etti bu aşılar bizde 7 kasımda olduk aşımızı 3 temmuz doğumlu kızım ateş düşürücü vermeme rağmen 2 gün hiç uyumadı ve devamlı ateşlendi tabi her çoçuğu hasta edecek diye birşey yok ama biz çok hasta olduk bide pişik konusunda bizde muzdaripiz boynumuzun altı hep pişiyor doktora ilaç yazdırdım hergün boynunun altını yıkamamı tavsiye etti biraz kilosundan kaynaklanıyor dedi 3,240 gr dogdu şimdi 8,500 gr boyumuz biraz kısa sanki 63 cm o yüzden top gibi gözüküyor okadar üzülüyorum ki kızıma biz kansızlık probleminden dolayı günde 30 damla kan damlası veriyoruz ve iğrenç bi tadı var kan damlasından sonra bir süre emmiyor inşallah memeye soğumaz

Son düzenleme:
Arkadaslar geçenlerde yazmıştım kızım gece iyi uyuyordu su sıralar atlayarak uyanıyor gündüzleri iyi diye. Artık gündüzlerinde huysuzlasti. Yatağına yatırıldım kendi

canım aşı zaten mikrop mikrobu veriyorlar aşı ile vucuda o mikropla savaşmasını öğreniyor vucut o yüzden hasta olması normal bağısıklık kazanacak zaten bu hastalıga problem yok yanı birde bizim doktor ateş düşürücüyü ateşi çıkmadan önce vermemi pek onaylamıyor o yüzden bende vermiyorum

Yatağına yatırıldım kendi kendine uydurdu şimdi yatağına yatırımda sanki iğne batıyor kızıma bağırıp duruyo ana kucağında uyuyor iki gündür. Nedir bu donem hic anlamadım zaten feci salyalandi el hep ağızda birazda fazla kusuyo. Çamaşır yıkamazsan utulemekten anam ağladı. Bunu yazarken bile kustu valla:)) artık hemen değiştirmiyor üstünü 3. Koşmasında falan iyice pasakli olduk:) bide benim göğüs uçlarım nedense yeniden acımaya başladı. Doğru emıyor kızım siyah kısmı hep ağzına aldığı halde canım yanıyor neden yeniden başladı hic anlamadım valla. Cocuk yetiştirmek ne zormus tam düzen kuruyoruz hop bozuluyor halbuki o düzeni Kuran'a kadar canımız cikiyo. Allah yardımcımız olsun

öyle ama almıyorlar işte kaç sefer öyle oldu..

Evet bencede ellerini yeni keşfediyorlar.. Ben görümcemin oğlundan biliyorum. kaldırıp kaldırıp bakıyordu ellerine ilk sağ elini kaldırıyordu..

anladım canım tşk ederim bebeğim bu ay sonu 4 ay 10 günlük olacak kaşık mamasının 6 aydan sonra verildiğini bilmiyordum o zaman devam sütü verecez artık inşallah emmeyi bırakmaz tşk

yarın aşılarımız var.. tırsmalar başladıı:18::18::18:

canım ateş yapmıyor dedi benim s.... hemşire

bende bugun aldım dentinox kendime ve kızıma sürcem bende 20 lik çıkartyuorum

bugun doktora gttim 7200 felan çıktı 65 cm doktor dediki d vtamini eksk ikinizdede ve polivit mi ne yazdı

dedi bundan sonra aylık kontrole gel sağlık ocağına değil banaaa

4. ay aşılarımızı vurulduk valla bu sandığımdan kolay geçti 7500 gram 68 olmuş paşam Rabbim'e kurban olurum . bal tanesi oldu ya saçma sapan anlarda ağlıyor mızmızlanıyor ama olsun o kadar ..
merhaba canım.. hayırdır? Ömür mamayı az mı yiyor?:44: etrafa bakındıkları için, seslere yönelmeye başladıkları için karnını doyurmak zor oluyor...
kız bende onu diyecektim sana gözü hep başka yerlerde deli olcam şimdi misafırlıkte falansam oğlum canım bebişim mır mır edip dikkatini çekmeye çalısıyorum ama ne faydaa
bazen hiç yemiyor bazen çok yıyor anlamıyorymmm ..
neyse bende de bi iştah bi iştah kara sığırlar vardır Trabzonda yaylalarda . ne koysan önüne yer bende kendımı öyle hıssedıyorum

Maşallah bebişineBenimki 3600 doğdu ama büyümedi.3.ay kontrolünde 6 kgydi.Boy desen 59 cm bir şey.Minnak prensesim benim, annesi gibi aynı.Ben de 1.55 ve 43 kg.

slm canım sen kasık maması verıyordun bebegıne yanlıs hatırlamıyorsam dımı? memnunmusun hangısınden alıyorsun ?

Maşallah bebişineBenimki 3600 doğdu ama büyümedi.3.ay kontrolünde 6 kgydi.Boy desen 59 cm bir şey.Minnak prensesim benim, annesi gibi aynı.Ben de 1.55 ve 43 kg.

sağol canım olurmu hiç sennkide maaşşlh

olması gereken o benim eşimde bende 172 yiz ben şuan 58 kiloyum

doğumdan sonra benim gibi ayağı büyüyüp boyu uzayan varmı 40 gyyordum 41 giyiyorum boyumda 171 felandı 172 olduuu

Son düzenleme:
inş yapmaz inş.. nedense çok korkuyorum bu ateşten..
ben ilk ay gittim çocuk doktoruna, kalça ultrasonu da vardı.
2. ay yine randevu aldım, eşim, doktor neye bakacak dedi,
boy-kilo nörolojik gelişim dedim..
e bunlara aile hekimi de bakar niye gidiyoruz cocuk druna dedi.
ben de iptal ettim randevuyu, o zamandan beri sadece sağlık ocağına gidiyoruz..

neyse bende de bi iştah bi iştah kara sığırlar vardır Trabzonda yaylalarda . ne koysan önüne yer bende kendımı öyle hıssedıyorum

büyümez olur mu, 3 ayda 2,5 kg almış maşallah..
zaten drlar ilk üç ayda 2-2,5 kg ve 8 cm boy artışı bekliyorlar..
benimki de 3860 doğdu, 3. ayda 5900dü..

doğumdan sonra benim gibi ayağı büyüyüp boyu uzayan varmı 40 gyyordum 41 giyiyorum boyumda 171 felandı 172 olduuu
boy uzaması mıı? nerdeeee?!!
üzerimde hamilelikten 2 kg kaldı ama hala ayaklarım ellerim şiş..
ayakkabılarım çok sıkıyor, sadece bir babetim oluyor şuan..
botları da indirdim dolaptan, ince çorapla giymeme rağmen onlar da sıkıyor iyi mii?
n'olcak bu ödemler bilmiyorum..

hamileliğin ortasında şişmeye başlayınca alyansımı çıkarmıştım..
doğumdan sonra epey kilo verince, hah tamam şimdi olur dedim taktım, yok olmadı..:100:
biraz bol olan incili bi yüzüğüm vardı, o oluyordu, onu emsal alarak kapalı çarşıya gitti eşim.
diğer yüzüklerimi o ölçüde büyüttü alyans ve doğum hediyesi olarak aldığı yüzük de dahil..
ama gelin görün ki, o incili hariç diğerleri hala olmuyor..

bennn dün sağlık ocağıdan ağlıyarak çıtım dahada gitmem

maaşallh kilo verdin sen bende ödem olmadı sol bacak harici
birde yüzüğümü 2.ayda takdım sonra eşim yeni alyans tektaş aldı
tektaşım geniş diye tektaş ımı taktım bende çoğu zaman

hamillkte ayrandan tiksinmiştim bugun dışarda yemek yerken garson sormadan ayrasn getirdiii midem bulandııı
korkudan ölüyorum mspriallle hamile kalan arkadaş yazmış kaymamışta test yaptırcam olmadı çıkartıp hapa başlıcam

Ewt cnm aynı gidiyorlar valla ben başladım meyveye sütten soğumazmış sonuçta yaşına girdiğinde de inşallah sütümüz olursa devam edecek emmeye ama herşeyi yiyor olacak ben tavsiye ederim sen de başla cnm

Saclarimi dokuluyor feci sekilde her gun supur hergun sac bide demir eksikligi varmis ne hamilelikte ne dogumdan sonra su lanet kan hapini kullanamadim ama mecbur baslicam uc kutu yazdi aile hekimi. ya bide ben hic kilo veremedim bi 10 kilo iki haftada gitti o gun bugun 75 kiloyum boyumda 1.67 hamilelik oncesi kilomdan 10 kilo fazlam var pffff napcam ben ya aynalara kustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…