Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

benim bebeğimde tıpkı seninki gibi uyurken emiyor, uyanıksa resmen savaşıyor memeyle sonra ağlamaya başlıyor mecbur bende mama veriyorum uyumadığı zaman uykulu her yakaladığımda da emziriyorum. benim kızımın inek sütü alerjisi var ve araştırmalarıma göre laktoz intoleransı olan bebekler bu şekilde emmek istemiyormuş ondan şüpheleniyorum şimdi de yarın yeni bir doktora götürcem bakalım. tabi her emmeyen bebeğin bir rahatsızlığı olacak diye bişey de yok doktorumuz etrafı algılamaya başladığı için emmek istememesi doğal demişti beni tatmin etmedi bakalım yarı gideceğimiz doktor ne diycek

salıncak gereksiz anakucağı gereksiz ula ben ne alcam

Cnm bence oyun halısı mantıklıydı neden hemen geri verdin ki benim kızımda başta ilgilenmedi ama sonra aynasıyla konuşmaya başladı asılan oyuncakları yakalamaya çalışıp onlarla konuşuyor ses çıkarmak için tekmeliyor yani bu aylarda kaslarını reflekslerini geliştirmesi açısından önemli bence

başkASINUN malını kullanmama gibi huyum var o zamn beşiğinn üzerine alayım dönence

Kızlar merhaba.. Moralim çok bozuk kızım memeyi reddediyor hiç bir şekilde emmiyor:26::26: Sadece geceleri oda az az:2::2: Bende mama aldım öglen veriyorum ama kaç saatte bir vericem bilmiyorum yardımcı olurmusunuz??
bebeğin ne kadar sıklıkta acıkıyor? mama kutularının üzerinde ortalama değerler yazar. bebeğin ağladıkça verirsin ,ne kadarla doyuyorsa o kadar. mesela benimki 90 ml içiyor bir öğünde. bazen 60 oluyor bazen daha isterse 120 oluyor.

yalnız sütün emilmezse yakında bitecektir. pompayla sağarak da bebeğine verebilirsin.tabi bu zor bir yöntem,yorucu oluyor sürekli sağıp vermek,gerçekten sütünü içirmeyi kafana koyduysan ancak o zaman sağmalısın.

açken ona önce memeni dayamaktan vazgeçme 1-2 haftaya pes eder belki.

herkese merhaba kızlar ...
bebeğinde aşırı derece de iştahsızlık yaşayanınız var mı ???:44:

canım benimki grip olmuş,burnu tıkalı diye hiçbirşey yemiyordu Allahtan geçti şimdi

Ben hiç ıslak mendil kullanmadım altını hep pamukla temizledim.Altını açtıkça da pamukla siliyorum.O bölgeyi sabun vb şeylerle temizlemek sakıncalı diye biliyorum.Sudan bir şey olmaz.Kendimiz de öyle temizliyoruz zaten.Acırsa da ağlarlar bence.

nedir bu bebeklerin derdi ya?!
güzel güzel emen, uyuyan çocuklar birden yemeğe uykuya ihtiyacı olmayan biyonik insancıklara döndüler..
geçiş dönemidir sanıyorum, yoksa bu halin devamlılığı düşünülemez..

Sana da günaydın canım... Bizim yok böyle şeylerimiz babamız bir çıngırağı bile gereksiz görüp almıyor..

uzulma cnm annelerımız buzı oyun halısımı almıs ana kucagı almıs cok sukur her yerımız gelısmıs gerek yok bencede o kadar para odemeye sahsen ben vermem onlarsızda buyurler uzulme cnm

kızlar bonyo kunusu geçmiş ben daha kendi küvetinde odasında yıkıyorum ufoyu 30 dk. önceden yakıyom ısıtıyrum .file kullanmayı ben 2 ay önce bıraktım. benim kızda pek sıgmıyo küvete idare ediyom sonra ne yaparım bilemiyom. kaloriferler yanarsa banyoda yaptırırım herhalde ısıtıcıda koyarım ayriyette o zamn hiç üşümez bence.

uzulma cnm annelerımız buzı oyun halısımı almıs ana kucagı almıs cok sukur her yerımız gelısmıs gerek yok bencede o kadar para odemeye sahsen ben vermem onlarsızda buyurler uzulme cnm

haklısın canım ben zaten böyle şeylere gerek görmüyorum ama hiç olmazsa ilgisini çeksin diye bir çıngırağı olsun istiyorum

bunun adı ne çok güzel duruyor

bu arada arkadaşlar ben adet olmadımmmmm

ya zaten çok karışık oyuncaklar almak iyi değilmiş
ses çıkarıyo sallanıyo çok fazla görsel ve işitsel uyaran olunca çocuğun beyni yoruluyor hiperaktifleşiyor herşeyden kolay sıkılıyor
ama sade basit oyuncaklar alınması da lazım sonuçta bu çocukların oyun oynamaya ihtiyaçları var

libyana eşin almıyorsa sen evde bişeyler yapabilirsin kağıtlarla kutularla poşetlerle ses çıkarakak ilgisini çekebilirsin
ben hep sade oyuncaklar alıyorum toplasan 2-3 oyuncağı var ama oğlum bunu çok sevdi ne zaman görse gülümsüyor ona benim de çok hoşuma gidiyor
PLAYSKOOL PLAY FAVORITES LULLABY GLOWORM (Blue) | Musical Toys for ages Birth & Up | Hasbro

herkese günaydın güzel anneler ve bebişleri

bu üründen kullanan ve memnun olan varmı?

Eki Görüntüle 551280

Ben jokerde gormustum hosuma gitmisti alsam mi almasam mi tereddut ettim sonra tiny love in daha uygun fiyatli bi modeli vardi onu aldim ama benim kiz en fazla 10 dk duruyo ustunde oyuncaktan ziyade insan istiyo kizim bende sarki soyluyorum tekerleme soyluyorum nasil hosuna gidiyo nasil guluyor anlatamam. bu donemde iletisi moyuncakta cok daha etkili.

ne gülüyon yaw

Gülmedim ki..

hacı yatmaz'a benziyor.. ama çok hoşmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…