merhaba arkadaşlar benim kızım hala emmiyor sadece uykuluyken emiyor valla kafayı yiycem artık dışarı bile çıkamıyorum dün alışveriş merkezine gittik evden çıkmadan önce uyuttum sonra emzirdim hemen giydirip alışverişe çıktık 4 saat dolaştık hemen eve geldik uyuttumaya çalıştım oda uyumadı emmeye zorladım sadece 2 dak emdi düzeni bozludu resmen sağıp biberonla veriyorum almıyor kaşıklada biri onu oyalıyor dikkatini çekiyor bende kaşıkla ağzına akıtıyorum resmen oda 40-50 cc anca alıyor. Uyutarak ne kadar emzirilir valla çok çaresiz kaldım önceden kolay uyutuyordum ama artık uyutmasıda zor. 1.Benim gibi olan varmı? 2.varsa sorunu düzeldimi? 3. düzelmediyse ne yapmayı düşünüyor bir planı varmı?
salıncak gereksiz anakucağı gereksiz ula ben ne alcam
Cnm bence oyun halısı mantıklıydı neden hemen geri verdin ki benim kızımda başta ilgilenmedi ama sonra aynasıyla konuşmaya başladı asılan oyuncakları yakalamaya çalışıp onlarla konuşuyor ses çıkarmak için tekmeliyor yani bu aylarda kaslarını reflekslerini geliştirmesi açısından önemli bence
başkASINUN malını kullanmama gibi huyum var o zamn beşiğinn üzerine alayım dönence
bebeğin ne kadar sıklıkta acıkıyor? mama kutularının üzerinde ortalama değerler yazar. bebeğin ağladıkça verirsin ,ne kadarla doyuyorsa o kadar. mesela benimki 90 ml içiyor bir öğünde. bazen 60 oluyor bazen daha isterse 120 oluyor.Kızlar merhaba.. Moralim çok bozuk kızım memeyi reddediyor hiç bir şekilde emmiyor:26::26: Sadece geceleri oda az az:2::2: Bende mama aldım öglen veriyorum ama kaç saatte bir vericem bilmiyorum yardımcı olurmusunuz??
herkese merhaba kızlar ...
bebeğinde aşırı derece de iştahsızlık yaşayanınız var mı ???:44:
Ben hiç ıslak mendil kullanmadım altını hep pamukla temizledim.Altını açtıkça da pamukla siliyorum.O bölgeyi sabun vb şeylerle temizlemek sakıncalı diye biliyorum.Sudan bir şey olmaz.Kendimiz de öyle temizliyoruz zaten.Acırsa da ağlarlar bence.kız anneleriii!!
bebişlerin kukusunu nasıl temizliyorsunuz?
iç kısımlarda beyaz tortular birikiyor..
kaynatılmış ılıtılmış suyla ıslattığım pamuğukla iç kısımları hafifçe temizlemeye çalışıyorum..
ama canımdan can gidiyor ya acıtırsam diyee:18:
nedir bu bebeklerin derdi ya?!merhaba arkadaşlar benim kızım hala emmiyor sadece uykuluyken emiyor valla kafayı yiycem artık dışarı bile çıkamıyorum dün alışveriş merkezine gittik evden çıkmadan önce uyuttum sonra emzirdim hemen giydirip alışverişe çıktık 4 saat dolaştık hemen eve geldik uyuttumaya çalıştım oda uyumadı emmeye zorladım sadece 2 dak emdi düzeni bozludu resmen sağıp biberonla veriyorum almıyor kaşıklada biri onu oyalıyor dikkatini çekiyor bende kaşıkla ağzına akıtıyorum resmen oda 40-50 cc anca alıyor. Uyutarak ne kadar emzirilir valla çok çaresiz kaldım önceden kolay uyutuyordum ama artık uyutmasıda zor. 1.Benim gibi olan varmı? 2.varsa sorunu düzeldimi? 3. düzelmediyse ne yapmayı düşünüyor bir planı varmı?
Sana da günaydın canım...herkese günaydın güzel anneler ve bebişleri
bu üründen kullanan ve memnun olan varmı?
Eki Görüntüle 551280
herkese günaydın güzel anneler ve bebişleri
Eki Görüntüle 551280
canım ben kullanıyorum ve çok memnunum. kızımın çok hoşuna gidiyor.
Sana da günaydın canım...Bizim yok böyle şeylerimiz babamız bir çıngırağı bile gereksiz görüp almıyor..
Eki Görüntüle 551280
uzulma cnm annelerımız buzı oyun halısımı almıs ana kucagı almıs cok sukur her yerımız gelısmıs gerek yok bencede o kadar para odemeye sahsen ben vermem onlarsızda buyurler uzulme cnm
bunun adı ne çok güzel duruyor
bu arada arkadaşlar ben adet olmadımmmmm
uzulma cnm annelerımız buzı oyun halısımı almıs ana kucagı almıs cok sukur her yerımız gelısmıs gerek yok bencede o kadar para odemeye sahsen ben vermem onlarsızda buyurler uzulme cnm
Eki Görüntüle 551280
ne gülüyon yaw
hacı yatmaz'a benziyor..ya zaten çok karışık oyuncaklar almak iyi değilmiş
ses çıkarıyo sallanıyo çok fazla görsel ve işitsel uyaran olunca çocuğun beyni yoruluyor hiperaktifleşiyor herşeyden kolay sıkılıyor
ama sade basit oyuncaklar alınması da lazım sonuçta bu çocukların oyun oynamaya ihtiyaçları var
libyana eşin almıyorsa sen evde bişeyler yapabilirsin kağıtlarla kutularla poşetlerle ses çıkarakak ilgisini çekebilirsin
ben hep sade oyuncaklar alıyorum toplasan 2-3 oyuncağı var ama oğlum bunu çok sevdi ne zaman görse gülümsüyor ona benim de çok hoşuma gidiyor
PLAYSKOOL PLAY FAVORITES LULLABY GLOWORM (Blue) | Musical Toys for ages Birth & Up | Hasbro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?