Pamuk helva sana inanamıyorum!! Çılgınlıkta uzaysın kızımmmmm :)
Busmaicim sana kıyamammmmm. Geçmîşler olsun canım.
Aryammm karnıbaharıhiç kasmayıp kıymalı pişir. Nimete bişi denmez ama yan olduğu olacağı ya o yada kızartma bence. Ha bi de bi sitede şöyle b tarif görmüştüm. Biraz karnıbaharı haşlıyısun, un, baharat ve mayd ile yoğuruyosun, gösleme gibi pişiriyosun. O da sarımsaklı yoğurtla yenir ve güzel olabilir...
Sağol canım..
Gözleme/krep olarak pişirmiştim ben güzel olmuştu. Karnıbaharı haşlayıp parçalayıp krep hamuruna karıştırıyosun tavada önlü arkalı pişiriyosun.
Bir de arkadaşım kızartıp üstüne kaşar ve kavrulmuş kıymayla fırına vermişti o da güzeldi.
Kız bunun adı kaçamaksa!!!!!!ben öyle bir şey yapsam polisi falan arardı eşim.Selim uyanmadan kalkıp evi süpürmem lâzım ama başım dönüyor biraz nedense
Bu arada Cumartesi sınav sonrası minik bir kaçamak yapıp sinemaya gittim, sınav girişlerinde telefon içeriye alınmadığından evde bırakmıştım, arayıp ulaşamadılar daçok mu kötüyüm napiyim yaa biraz da babası baksın yavrularına dedim, iyi de etmişim vallahi ağla ağla bi hâl oldum , o satteki seansta da tek ben vardım iyi oldu yani
Hiç uğraşmıyorsun artık.Kizlar ben geldim neler olmus hamisler falan oooo .... Nfk ben bogayim ve kirildim söyliyim
Busmaiiii bana ezogelini nasıl yaptığınızı anlatınnn!!!
Ikinci dönem 30 saat derse girmem gerekebilir. Arkadaşlardan biri alan değişikliğine başvuracak. Ben fe alan değişikliği yapsam acaba? Yeni okul yeni ortam ona da hazır değilim?
Benim görümcem şöyle yapar;
Yağ soğan ve unu kavurur üstüne nane ve salça ekler.
Ayrı bir tencerede ;1 kaşık pirinç, bir kaşık bulgur ,3 kaşık mercimek, bazen de 1 kaşık şehriyeyi beraber suda haşlar. Diğer tenceredeki yağlı karışımı içine döker üstüne de pulbiber ve limon ekler
Güzel oluyor, ben de ondan öğrendim. En son da biraz çırpıyorum pütürlü kalacak şekilde
Selim uyanmadan kalkıp evi süpürmem lâzım ama başım dönüyor biraz nedense
Bu arada Cumartesi sınav sonrası minik bir kaçamak yapıp sinemaya gittim, sınav girişlerinde telefon içeriye alınmadığından evde bırakmıştım, arayıp ulaşamadılar daçok mu kötüyüm napiyim yaa biraz da babası baksın yavrularına dedim, iyi de etmişim vallahi ağla ağla bi hâl oldum , o satteki seansta da tek ben vardım iyi oldu yani
Ayrı bir tencerede ;1 kaşık pirinç, bir kaşık bulgur ,3 kaşık mercimek, bazen de 1 kaşık şehriyeyi beraber suda haşlar. Diğer tenceredeki yağlı karışımı içine döker üstüne de pulbiber ve limon ekler
Güzel oluyor, ben de ondan öğrendim. En son da biraz çırpıyorum pütürlü kalacak şekilde
bende ezogelini böyle yaparım yanliz ben mercimegi fazla koyuyormusum yahu:44:
amiiiiiinHayırlı , huzurlu , sağlıklı, mutlu, Ayşecikli ve ayşeciğin gelecekteki kardeşleri ile, sevdiceğinle, anne&baba&kardeşlerinle ve bizlerle tabii nice güzel yılların uzun ömürlerin olsun , yaş kaç oldu kardeş :82::103:
Ben de koç olarak tahmin etmiştim. Ben de koçum da
belki yoruldun son günlerde, ondan dönüyordur başın.Selim uyanmadan kalkıp evi süpürmem lâzım ama başım dönüyor biraz nedense
kırılman bi bakıma iyi olmuş bak, bunu söylemek için mesaj yazdın da seni gördük. nerdesin kıaçak?!Kizlar ben geldim neler olmus hamisler falan oooo .... Nfk ben bogayim ve kirildim söyliyim
Vayyy sen hepimizden çılgın çıktın :)
Pamuk helva sana inanamıyorum!! Çılgınlıkta uzaysın kızımmmmm :)
Busmaicim sana kıyamammmmm. Geçmîşler olsun canım.
Aryammm karnıbaharıhiç kasmayıp kıymalı pişir. Nimete bişi denmez ama yan olduğu olacağı ya o yada kızartma bence. Ha bi de bi sitede şöyle b tarif görmüştüm. Biraz karnıbaharı haşlıyısun, un, baharat ve mayd ile yoğuruyosun, gösleme gibi pişiriyosun. O da sarımsaklı yoğurtla yenir ve güzel olabilir...
Kız bunun adı kaçamaksa!!!!!!ben öyle bir şey yapsam polisi falan arardı eşim.
Hiç uğraşmıyorsun artık.
Hiç pişman değilimçılgınsin.. :13:
sınavın nasıldi
Ben de aynı metodla yaparım bulguru mercimeği şeriyesi daha çok koca tencere çıkıyor, en üste de tereyağında naneBenim görümcem şöyle yapar;
Allah hayırlı huzurlu yaşlar göstersin canım , ben de hâlâ 30 demeye dilim varmadan 30 U geçiyorum Nisan'daamiiiiiinteşekkür ederim bacımm
yirmileri bitiriyorum, tam sınırdayım diyim, var sen hesap et
senin için koç olurum pamuk helvamm
belki yoruldun son günlerde, ondan dönüyordur başın.
sınavların nasıl geçti diyicem, ama sen çılgınsın bacım yaaa
telefonu almadan sinemaya gitmek, hangi filmdi tek başına korkmadın mı?
kırılman bi bakıma iyi olmuş bak, bunu söylemek için mesaj yazdın da seni gördük. nerdesin kıaçak?!
usta busmai yetişmiş.
tahmin edeceğiniz gibi benim bi ölçüm yok zati
ama mercimeğini daha fazla koyuyorum ben, pilavlık bulgur yerine köftelik kullanıyorum.
onu da ocaktan almaya yakın tencereye ekliyorum 2-3 kaşık kadar. bence kış günlerinde ezogelin süpper oluuuur
Geçin geçin; 30a da 30u da geçin bişi olmuyoinsanın içi geçmesin en önemlisî ;D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?