Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Sağol canım..
Gözleme/krep olarak pişirmiştim ben güzel olmuştu. Karnıbaharı haşlayıp parçalayıp krep hamuruna karıştırıyosun tavada önlü arkalı pişiriyosun.

Bir de arkadaşım kızartıp üstüne kaşar ve kavrulmuş kıymayla fırına vermişti o da güzeldi.

Krep gb yapmak aklıma yattı, hımmm güzel olacak zannımca. Sarmısaklı yoğurtla ohhh...

Kız bunun adı kaçamaksa!!!!!!ben öyle bir şey yapsam polisi falan arardı eşim.

Kizlar ben geldim neler olmus hamisler falan oooo .... Nfk ben bogayim ve kirildim söyliyim
Hiç uğraşmıyorsun artık.

Busmaiiii bana ezogelini nasıl yaptığınızı anlatınnn!!!

Benim görümcem şöyle yapar;
Yağ soğan ve unu kavurur üstüne nane ve salça ekler.
Ayrı bir tencerede ;1 kaşık pirinç, bir kaşık bulgur ,3 kaşık mercimek, bazen de 1 kaşık şehriyeyi beraber suda haşlar. Diğer tenceredeki yağlı karışımı içine döker üstüne de pulbiber ve limon ekler
Güzel oluyor, ben de ondan öğrendim. En son da biraz çırpıyorum pütürlü kalacak şekilde

Son düzenleme:
Ikinci dönem 30 saat derse girmem gerekebilir. Arkadaşlardan biri alan değişikliğine başvuracak. Ben fe alan değişikliği yapsam acaba? Yeni okul yeni ortam ona da hazır değilim?

Ikinci dönem 30 saat derse girmem gerekebilir. Arkadaşlardan biri alan değişikliğine başvuracak. Ben fe alan değişikliği yapsam acaba? Yeni okul yeni ortam ona da hazır değilim?

Benim arkadaşım sınıf öğretmenliğinden zihinsel engelliler öğretmenliğine geçti çok rahatmış ;ama tabi mesleğine veda etmek koymuyorsa

Saol canımcım. Bende böyle deneyeyim.

çılgınsin.. :13:
sınavın nasıldi

bende ezogelini böyle yaparım yanliz ben mercimegi fazla koyuyormusum yahu:44:

amiiiiiin teşekkür ederim bacımm
yirmileri bitiriyorum, tam sınırdayım diyim, var sen hesap et

senin için koç olurum pamuk helvamm

belki yoruldun son günlerde, ondan dönüyordur başın.
sınavların nasıl geçti diyicem, ama sen çılgınsın bacım yaaa
telefonu almadan sinemaya gitmek, hangi filmdi tek başına korkmadın mı?

Kizlar ben geldim neler olmus hamisler falan oooo .... Nfk ben bogayim ve kirildim söyliyim
kırılman bi bakıma iyi olmuş bak, bunu söylemek için mesaj yazdın da seni gördük. nerdesin kıaçak?!

usta busmai yetişmiş.

tahmin edeceğiniz gibi benim bi ölçüm yok zati
ama mercimeğini daha fazla koyuyorum ben, pilavlık bulgur yerine köftelik kullanıyorum.
onu da ocaktan almaya yakın tencereye ekliyorum 2-3 kaşık kadar. bence kış günlerinde ezogelin süpper oluuuur

Vayyy sen hepimizden çılgın çıktın :)

Kız bunun adı kaçamaksa!!!!!!ben öyle bir şey yapsam polisi falan arardı eşim.

Hiç uğraşmıyorsun artık.

çılgınsin.. :13:
sınavın nasıldi
Hiç pişman değilim hâlâ gerçekten haberleri yok yalnız , sınavdan zaten bir saat kadar erken çıkmıştım o yüzden çok fark edemediler nerede olduğumu ama böylesi daha heyecanlı oldu ya hu , lisede okulu kırdığımız günler gibi aynı
Özlemcim polisi arar deyince aklıma ne geldi, çocuklardan evvel tatildeyiz bir keresinde, havuzdan geç geldim diye oteli ayağa kaldırmıştı deli nooluyosa sanki
Elifnazcım sağolasın canım 4 tanesi iyi idi, 3 tanesi ki onlar hiç bakamadıkların ve sırf ezber olanlar kötüydü, bakalım finallere kısmet
Ben de aynı metodla yaparım bulguru mercimeği şeriyesi daha çok koca tencere çıkıyor, en üste de tereyağında nane
Allah hayırlı huzurlu yaşlar göstersin canım , ben de hâlâ 30 demeye dilim varmadan 30 U geçiyorum Nisan'da amaa uzun bi müddet 28 diyicem soranlara
Tamam mıyız a gittim kız , daha çok salyasümük ağlamalıydı benim için, o yüzden yalnız olmak iyi oldu o açıdan, rahat rahat ağlayabildim

dilime dolandı, bırakamıyorum.. sürekli çalıp oynuyoz ayşecikle

[video=youtube;6JOtY2xmE08]http://www.youtube.com/watch?v=6JOtY2xmE08[/video]

bazen youtube da rastgeliyorum düğün kliplerine.
bazıları gerçekten harika, eğlencelisi fantastiği de var romantiği de.. izlemeyen varsa, bi tıklayın.
yalnız bunları izleyince, biz fotoğrafçıda bi kuru çekime gelin olmuşuz, onu anlıyom

kırılman bi bakıma iyi olmuş bak, bunu söylemek için mesaj yazdın da seni gördük. nerdesin kıaçak?!

Geldim gibi ama gitmem insallah merkeze geldik burasi zor biraz vakit olmuyo pek cok soguk zaten nerdeyse beynim uyusacak.... Bebisler iyidir insallah .... Biz de iyiyiz hergün yeni hareketler sesler efektler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…