Günaydın kızlar ben soğuğu kapmışım boğaz ağrısı nezle öksürük baş ağrısı.. Umarım Kereme geçmez
Hadi bakalım iyi haberlerle gel
Bu okulda kalırsa haftada 30 saat dersi olacakmış arkadaşı ayrıldığı için. Asıl sorun o , o yüzden alan ve okul değiştirmeyi düşünüyo
Iyi haberlerini bekliyoruz.Gunaydin canlar.. Aysecigi dr a getirdim. Sira bekliyoruz.
Gece de pek uyuyamadim. Dua edin iyi haberler alalim. 12de disci randevum var. Bugunum hastanelerde gececek anlayacaginiz :100: ins guzel huzurlu bi gun olur, opuyorum
Aynen öyle.ama gideceğim yerde de aynısı olabilir.Günaydın kızlar ben soğuğu kapmışım boğaz ağrısı nezle öksürük baş ağrısı.. Umarım Kereme geçmez
Hadi bakalım iyi haberlerle gel
Bu okulda kalırsa haftada 30 saat dersi olacakmış arkadaşı ayrıldığı için. Asıl sorun o , o yüzden alan ve okul değiştirmeyi düşünüyo
Ortamımın iyi olması çok önemli. Geçmeyeceğim büyük ihtimalle.Geçmişler olsun canım ya. İlaç da kullanmayınca çok zorrrrr :/
Canikom isterse 21 saat üzeri girmek istemiyorum diye dilekçe vereblir. 30 saat zor tabi ama inan lisedeki uyuz sayısallara edebiyat anlatmak daha zor. Adamlar sınavda çıkan konularını bile dinlemek istemiyolar...
ay Allah iyiligini versin e mi?Gündüz yazacaktım ama unutmuşum nice yaşlara...mutlu, huzurlu yaşların olsun. Tombiş tombiş bebişlerin olsun. Topikte bize hep mutlu haberler ver.100 yaşına gelsen de topiğe yazmaya ve bizi topiğe bağlamaya devam et.
basladiysan bitirirsin bacim. Allah kolaylik versinNfk en kusa surede gecer insallah aysecigin ayagi kiyamam yaa..benim bugun biterse 23 gun var subat tatilinden once bitirebilirim insallah. Tv nasil dustu aysecige yaa
basladiysan bitirirsin bacim. Allah kolaylik versin
Mutfakta yemek yedik. Mama sandalyesinden kaldirdim elini agzini yikadim. Kostu salona gitti. 10 saniye sonra buyuk bi gurultuyle cigligini duydum iste. Ama aklim basimdan gitti anlatamamkostumki tv yere dusmus o da yaninda boylu boyunca yatiyor. Duserken ayagina carpti saniyorum. Cunku altinda kalmamisti kizim. Tv eski tuplu modellerden. Uniteye tirmanirken dengesi bozuldu ikisi birden dustu zannediyorum. Tv yi izlemiyorduk bile. Kaldirdik. Salonu da tekrar duzenledim. Tv unitesine tirmanmasin diye onune koltuk cektim.
Tecrübeli annelere yeni bi soru :)
Oğlumda krem kullanmıştım karnımda hiç çatlak olmadıAcaba krem sayesinde mi yoksa yapımdan mı oldu? Yine kullanayım mı sizce; 2.hamilelik daha kötü mü yapıyo yoksa aynı mı?
Oğlumda krem kullanmıştım karnımda hiç çatlak olmadıAcaba krem sayesinde mi yoksa yapımdan mı oldu? Yine kullanayım mı sizce; 2.hamilelik daha kötü mü yapıyo yoksa aynı mı?
slm kizlar.
Cocuk ortopedistine gittik. Bugun baska filmler cekildi.
İlk cekilen standart rontgenlerde gorulemeyecek cok ince bi catlak varmis bacak kemiginde. Kaynamaya baslamis zaten. Alciya gerek yok dedi. Bir de benim babasini kv yi uyardigim konuda dikkat edin dedi. Ayagi yaralandigi icin aciyacak diye ustune tam basmiyor olabilir. Uzerinde durmayin, unutturun dedi. Bizimkiler de tam aksine neren uf oldu diye gunde on defa soruyorlar.cocugun psikolojisi bile degisti. Bana yapmiyor. Ama babasini gorunce daha ilk saniyede basina vuruyor eliyle, uf uff diyir dikkat cekmek icin..
Neyseki elhamdulillah korktugum gibi bisey cikmadi.
Kac gundur kabuslar goruyorum. Hastane de zaten tam ibretlik.ana baba gunu.. Hemen yan oda da onkoloji bolumu. cikana kadar fenalik geldi. Hemen sadaka vericem. Rabbim gorunur gorunmez kazalardan korusun bebeklerimizi.. Gecmise bakamadim; gecmis olsun diyen arkadaslarim saolun..
Çok sevindim mühim bişey olmadığına , kaynamaya başladığına göre tez Zamanda birşeyciği kalmaz kuzunun inşaAllah , âmin Allah korusun miniklerimizislm kizlar.
Cocuk ortopedistine gittik. Bugun baska filmler cekildi.
İlk cekilen standart rontgenlerde gorulemeyecek cok ince bi catlak varmis bacak kemiginde. Kaynamaya baslamis zaten. Alciya gerek yok dedi. Bir de benim babasini kv yi uyardigim konuda dikkat edin dedi. Ayagi yaralandigi icin aciyacak diye ustune tam basmiyor olabilir. Uzerinde durmayin, unutturun dedi. Bizimkiler de tam aksine neren uf oldu diye gunde on defa soruyorlar.cocugun psikolojisi bile degisti. Bana yapmiyor. Ama babasini gorunce daha ilk saniyede basina vuruyor eliyle, uf uff diyir dikkat cekmek icin..
Neyseki elhamdulillah korktugum gibi bisey cikmadi.
Kac gundur kabuslar goruyorum. Hastane de zaten tam ibretlik.ana baba gunu.. Hemen yan oda da onkoloji bolumu. cikana kadar fenalik geldi. Hemen sadaka vericem. Rabbim gorunur gorunmez kazalardan korusun bebeklerimizi.. Gecmise bakamadim; gecmis olsun diyen arkadaslarim saolun..
21 saat görelendirme icin gecerli okulundaki derslere girmek zorindasin diye biliyorum ben nfk gecmis olsun iyi sonuclar almissinizdir insallah.
Benimde ders bos oturuyorum ögretmenler odasinda..
Oruc tutuyorum ve bugün sekiz ders var((
Sizin borclar ne alemde nfk sen bitirmistin di mi ne guzel yaa darisi basima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?