sağol canım olurmu hiç sennkide maaşşlh
olması gereken o benim eşimde bende 172 yiz ben şuan 58 kiloyum
doğumdan sonra benim gibi ayağı büyüyüp boyu uzayan varmı 40 gyyordum 41 giyiyorum boyumda 171 felandı 172 olduuu
Karakiz seni ne takip ediordum dogum oncesi ha dogurdum ha dogurmadim derken ben dayanamadim korkudan sezeryan oldum 25 inde 27 sindede sen dogurmusssun normal yolla ne gnlerdi be simdi buyutmeye ugrasiyoruz yavrucaklari
yarın aşılarımız var.. tırsmalar başladıı:18::18::18:
doğurdum içimde kalmAdıııı
aaaaaaaaa nie sezeryan oldunn bak ben normal normal doğurdum
sağlıcakla büyürler hayırlı evlat olurlar inşşallhhh
Epidural sezeryan oldum ama tobeee bi daha dogurursam genel isticem oluyorum sandim kafasi buyuk dendi yok kilolu dendi 4 kiloyu gecer dendi bende sezeryani kabul ettim ama kizim 3.5 kilo dogdu normal bi bebisti ufacik tefecik biseyd. Amin cnm amin.. cumlemizinki
Kızlar benım kızım zayıf ama 3.5 aylıkken 5 bucuk tu ama varya Allah annemden razı olsun kızlarım dugduklarından benı bızımkıler cook hırpalaya hırpalaya sımdı nerdeyse yuruyecek annem kollarından tutup sallıyor tv de dr. Anlatmıs cocuklarınmızı alın hoplatın sallayın cabuk elısırler dıye bız ızlemeden yaotık cok sukur ıı basıyolar ve sımsıkı tutuyorlar nesnelerı masallah deyın gızzlar
bari bir topicte buluşalımbir diğerine bir buraya bakıcam derken başım dönüyorr, temmuz la ağustos birleşşsin : neysee, nedir şu hoplatma meselesi, biz 4.aydan gün aldık , ben de kendimce hoplatıyorum ama başka neler yapıyorsunuz, birde daha yeni başladım hoplatmaya geç mikaldık :26::26:
bende epidural normal doğum yaptım inşallah başka bebek istemyorum
doktorlara bakma sezeryan için neden arıyorlar
4. ay aşılarımızı vurulduk valla bu sandığımdan kolay geçti 7500 gram 68 olmuş paşam Rabbim'e kurban olurum . bal tanesi oldu ya saçma sapan anlarda ağlıyor mızmızlanıyor ama olsun o kadar ..kız bende onu diyecektim sana gözü hep başka yerlerde deli olcam şimdi misafırlıkte falansam oğlum canım bebişim mır mır edip dikkatini çekmeye çalısıyorum ama ne faydaa
bazen hiç yemiyor bazen çok yıyor anlamıyorymmm ..
neyse bende de bi iştah bi iştah kara sığırlar vardır Trabzonda yaylalarda . ne koysan önüne yer bende kendımı öyle hıssedıyorum
Boyumu bilemem ama ayaklarımın büyüdüğünden eminim.. :) :)doğumdan sonra benim gibi ayağı büyüyüp boyu uzayan varmı 40 gyyordum 41 giyiyorum boyumda 171 felandı 172 olduuu
Bende alsansımı takamıyorum sadece tek taşımı takabiliyorum.. bir tane yeşil taşlı yüzüğüm var. eşim hamileyken almıştı. birde o oluyor ama alyansımı takmayı özledim..boy uzaması mıı? nerdeeee?!!
üzerimde hamilelikten 2 kg kaldı ama hala ayaklarım ellerim şiş..
ayakkabılarım çok sıkıyor, sadece bir babetim oluyor şuan..
botları da indirdim dolaptan, ince çorapla giymeme rağmen onlar da sıkıyor iyi mii?
n'olcak bu ödemler bilmiyorum..
hamileliğin ortasında şişmeye başlayınca alyansımı çıkarmıştım..
doğumdan sonra epey kilo verince, hah tamam şimdi olur dedim taktım, yok olmadı..:100:
biraz bol olan incili bi yüzüğüm vardı, o oluyordu, onu emsal alarak kapalı çarşıya gitti eşim.
diğer yüzüklerimi o ölçüde büyüttü alyans ve doğum hediyesi olarak aldığı yüzük de dahil..
ama gelin görün ki, o incili hariç diğerleri hala olmuyor..
ben dün akşam kızıma bir dilim elmanın suyunu çıkarttım verdim.. ama kızım yüzünü bir ekşitti ki görmeniz lazım eşimle gülmekten kırıldık..dedim acaba elma ekşimi tadına baktım çok tatlı ama bizim hanım elmayı pek sevmicek heralde..
ben de balıktan ölesiye tiksinmiştim, az kokusu bile istifra ettiriyordu beni..hamillkte ayrandan tiksinmiştim bugun dışarda yemek yerken garson sormadan ayrasn getirdiii midem bulandııı
korkudan ölüyorum mspriallle hamile kalan arkadaş yazmış kaymamışta test yaptırcam olmadı çıkartıp hapa başlıcam
benimki de deli gibi dökülüyor.. kestirmek çare değil..Saclarimi dokuluyor feci sekilde her gun supur hergun sac bide demir eksikligi varmis ne hamilelikte ne dogumdan sonra su lanet kan hapini kullanamadim ama mecbur baslicam uc kutu yazdi aile hekimi. ya bide ben hic kilo veremedim bi 10 kilo iki haftada gitti o gun bugun 75 kiloyum boyumda 1.67 hamilelik oncesi kilomdan 10 kilo fazlamvar pffff napcam ben ya aynalara kustum
maşallah maşallahKızlar benım kızım zayıf ama 3.5 aylıkken 5 bucuk tu ama varya Allah annemden razı olsun kızlarım dugduklarından benı bızımkıler cook hırpalaya hırpalaya sımdı nerdeyse yuruyecek annem kollarından tutup sallıyor tv de dr. Anlatmıs cocuklarınmızı alın hoplatın sallayın cabuk elısırler dıye bız ızlemeden yaotık cok sukur ıı basıyolar ve sımsıkı tutuyorlar nesnelerı masallah deyın gızzlar
ben de balıktan ölesiye tiksinmiştim, az kokusu bile istifra ettiriyordu beni..
ki eşim balık tutmayı çok sever. iki gündür 2 kg çinekop tuttu.
ben de korkmuştum kalıcı tiksindindim diye ama yiyorum şimdi..
ama eşarbımı iğneledikten sonra uçlarını boynuma dolayıp bağlıyordum..
o bulantı günlerinde bu midemi bulandırıyordu..
hala bağlayamıyorum eşarbı, midem bulanıyor, öğürmeye başlıyorum..:120:
bu ne zaman geçer bilmiyorum.. :26:
benimki de deli gibi dökülüyor.. kestirmek çare değil..
bi de mevsim dönüşlerinde bende kepenlenme olur.. şuan başım fena
maşallah maşallah
benim kızın da taliplisi çok, herkesin kucağında geziyor..
herkes evirip çeviriyor, ama gözüm üstlerinde
kesinlikle bu faydalı bi şey..
öyle oyuncak bebek gibi yatmak ne kasları güçlendirir, ne hareket kapasitesini artırır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?