Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Karakiz seni ne takip ediordum dogum oncesi ha dogurdum ha dogurmadim derken ben dayanamadim korkudan sezeryan oldum 25 inde 27 sindede sen dogurmusssun normal yolla ne gnlerdi be simdi buyutmeye ugrasiyoruz yavrucaklari

Karakiz seni ne takip ediordum dogum oncesi ha dogurdum ha dogurmadim derken ben dayanamadim korkudan sezeryan oldum 25 inde 27 sindede sen dogurmusssun normal yolla ne gnlerdi be simdi buyutmeye ugrasiyoruz yavrucaklari

doğurdum içimde kalmAdıııı

aaaaaaaaa nie sezeryan oldunn bak ben normal normal doğurdum

sağlıcakla büyürler hayırlı evlat olurlar inşşallhhh

yarın aşılarımız var.. tırsmalar başladıı:18::18::18:

ıns ates cıkmaz mumkun oldugunca kalın gıydırme eve gelınce ben ınce gıydırıyorum aynen dedıgın gıbı yaz gectı poısık olmadı ama bence o akan mamalar ne kadar dıkkat etsekte uykuda akıyor terlıyor galıba en yakın zamanda gecer ınsallah cnm ya kotu duruyo yawrumun

Kızlar benım kızım zayıf ama 3.5 aylıkken 5 bucuk tu ama varya Allah annemden razı olsun kızlarım dugduklarından benı bızımkıler cook hırpalaya hırpalaya sımdı nerdeyse yuruyecek annem kollarından tutup sallıyor tv de dr. Anlatmıs cocuklarınmızı alın hoplatın sallayın cabuk elısırler dıye bız ızlemeden yaotık cok sukur ıı basıyolar ve sımsıkı tutuyorlar nesnelerı masallah deyın gızzlar

merhaba kızlar başlıkta da yazdığım gibi oyun halısından resmen kazık yediğimi düşünüyorum. halı almak isteyenşer özellikle benim gibi tiny love almak isteyenler çok büyük hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. binbir hevesle aldığım internette çok beğenmeme rağmen çok pahalı bulduğum oyun halısı (180 tl) bugün elime geçti resmen ağlıcaktım okadar basit ve uyduruk bişeye para vermişim ki resmen insanları kandırıyorlar ama diyorum almayın alacaksanızda benim gibi böyle saçma bi para ödemeyin çok pişmanım. ve kızım dönüp yüzüne bile bakmadı çünkü gerçekten çok uyduruk bişey (((

Ah cnm ya yazık o kadarda para odemısın ben hıcc dusenmemıstım para tuzagı hep bunlr ıns ılerde oynar bebegın

doğurdum içimde kalmAdıııı

aaaaaaaaa nie sezeryan oldunn bak ben normal normal doğurdum

sağlıcakla büyürler hayırlı evlat olurlar inşşallhhh

Epidural sezeryan oldum ama tobeee bi daha dogurursam genel isticem oluyorum sandim kafasi buyuk dendi yok kilolu dendi 4 kiloyu gecer dendi bende sezeryani kabul ettim ama kizim 3.5 kilo dogdu normal bi bebisti ufacik tefecik biseyd. Amin cnm amin.. cumlemizinki

bende epidural normal doğum yaptım inşallah başka bebek istemyorum

doktorlara bakma sezeryan için neden arıyorlar

bari bir topicte buluşalım bir diğerine bir buraya bakıcam derken başım dönüyorr, temmuz la ağustos birleşşsin : neysee, nedir şu hoplatma meselesi, biz 4.aydan gün aldık , ben de kendimce hoplatıyorum ama başka neler yapıyorsunuz, birde daha yeni başladım hoplatmaya geç mikaldık :26::26:

karakiz 2

Maşaallah Ömür'e :) Allah nazarlardan saklasın..

Ayy hiç sorma yaa sinir etmeye başladı bu kız beni.. emmek istiyor ama sağa sola bakmaktan ememiyor.. sinirleniyor kafasını memeye bastırıyor.. ne yapmak istiyor anlamadım..

Bende çok yiyorum yaa ama eşim hiç bişey yemiyorsun sadece tatlı çikolata yiyorsun sana tatlıyı yasakliycam diyor...
:125::125:

doğumdan sonra benim gibi ayağı büyüyüp boyu uzayan varmı 40 gyyordum 41 giyiyorum boyumda 171 felandı 172 olduuu
Boyumu bilemem ama ayaklarımın büyüdüğünden eminim.. :) :)

Bende alsansımı takamıyorum sadece tek taşımı takabiliyorum.. bir tane yeşil taşlı yüzüğüm var. eşim hamileyken almıştı. birde o oluyor ama alyansımı takmayı özledim..

ben dün akşam kızıma bir dilim elmanın suyunu çıkarttım verdim.. ama kızım yüzünü bir ekşitti ki görmeniz lazım eşimle gülmekten kırıldık.. dedim acaba elma ekşimi tadına baktım çok tatlı ama bizim hanım elmayı pek sevmicek heralde..

canım bende elmayı vermiştim ama bizimkide pek sevmedi bir tuhaf yiyor onu ama üzüme bayılıyor bizimki biz yerken bir tanenin suyunu veriyorum ağzına gene istiyor ağlıyor

ben de balıktan ölesiye tiksinmiştim, az kokusu bile istifra ettiriyordu beni..
ki eşim balık tutmayı çok sever. iki gündür 2 kg çinekop tuttu.
ben de korkmuştum kalıcı tiksindindim diye ama yiyorum şimdi..

ama eşarbımı iğneledikten sonra uçlarını boynuma dolayıp bağlıyordum..
o bulantı günlerinde bu midemi bulandırıyordu..
hala bağlayamıyorum eşarbı, midem bulanıyor, öğürmeye başlıyorum..:120:
bu ne zaman geçer bilmiyorum.. :26:

benimki de deli gibi dökülüyor.. kestirmek çare değil..
bi de mevsim dönüşlerinde bende kepenlenme olur.. şuan başım fena

maşallah maşallah
benim kızın da taliplisi çok, herkesin kucağında geziyor..
herkes evirip çeviriyor, ama gözüm üstlerinde
kesinlikle bu faydalı bi şey..
öyle oyuncak bebek gibi yatmak ne kasları güçlendirir, ne hareket kapasitesini artırır..

eşim yarına izin aldı.. yarın ''bın'' yapacaklar kızımaa

ay demek senin kocanda balık tutma hastası ay bizimkide hatta geçen hafta beni de götürdü ondan önceki hafta 8 tane çinekop tutmuştu ben gittim eli boş geldi zaten ben fazla duramadım yanında ne o öyle ya at bekle çek tekrar at bana göre değil hemen sıkıldım ben ama sahil boylu boyunca balık tutuyordu boğazda tabi başkaları için hobi bu ama ben sadece yerim valla

aynen benim kızda herkesin elinde geziyor hele bizimki böyle hırpalanarak sevilmeyi daha çok seviyor mazoşist kızım benim

Doktorum programında prof.haluk yavuzer cocuk gelişimi ve oyuncakların cocuk üzerinde etkisi hakkında bilgi veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…