eşim yarına izin aldı.. yarın ''bın'' yapacaklar kızımaa
hasta ki ne hasta!! bi de tuttukça hevesi artıyor..ay demek senin kocanda balık tutma hastası ay bizimkide hatta geçen hafta beni de götürdü ondan önceki hafta 8 tane çinekop tutmuştu ben gittim eli boş geldi zaten ben fazla duramadım yanında ne o öyle ya at bekle çek tekrar atbana göre değil hemen sıkıldım ben ama sahil boylu boyunca balık tutuyordu boğazda tabi başkaları için hobi bu ama ben sadece yerim valla
ben isten izin alıp götüreceğim ama tek olacağım ben yavrum gene ağlayacak bu arada gene 3 tane mi vuracaklar hiç sormadım aşı kartına bakmadım:44:
izledimDoktorum programında prof.haluk yavuzer cocuk gelişimi ve oyuncakların cocuk üzerinde etkisi hakkında bilgi veriyor.
eneeeeeeeem!!!Kızllllaaaarrrrrr selamlarrrr ne zamandır çok yazamadım ama okuyorum ara ara. Bugun sabah oğluşum bana süpriz yaptı bir baktımkiii ağzında iki tane inci parıldıyor. Alt taraftan 2 diş çıkarıyoruzzz. Biraz erken ama bende 4 aylık çıkarmışım anasına çekmiş:))
ben de balıktan ölesiye tiksinmiştim, az kokusu bile istifra ettiriyordu beni..
ki eşim balık tutmayı çok sever. iki gündür 2 kg çinekop tuttu.
ben de korkmuştum kalıcı tiksindindim diye ama yiyorum şimdi..
ama eşarbımı iğneledikten sonra uçlarını boynuma dolayıp bağlıyordum..
o bulantı günlerinde bu midemi bulandırıyordu..
hala bağlayamıyorum eşarbı, midem bulanıyor, öğürmeye başlıyorum..:120:
bu ne zaman geçer bilmiyorum.. :26:
benimki de deli gibi dökülüyor.. kestirmek çare değil..
bi de mevsim dönüşlerinde bende kepenlenme olur.. şuan başım fena
maşallah maşallah
benim kızın da taliplisi çok, herkesin kucağında geziyor..
herkes evirip çeviriyor, ama gözüm üstlerinde
kesinlikle bu faydalı bi şey..
öyle oyuncak bebek gibi yatmak ne kasları güçlendirir, ne hareket kapasitesini artırır..
ben isten izin alıp götüreceğim ama tek olacağım ben yavrum gene ağlayacak bu arada gene 3 tane mi vuracaklar hiç sormadım aşı kartına bakmadım:44:
Kızllllaaaarrrrrr selamlarrrr ne zamandır çok yazamadım ama okuyorum ara ara. Bugun sabah oğluşum bana süpriz yaptı bir baktımkiii ağzında iki tane inci parıldıyor. Alt taraftan 2 diş çıkarıyoruzzz. Biraz erken ama bende 4 aylık çıkarmışım anasına çekmiş:))
Maşaallah kızına canım..Eki Görüntüle 553387 Eki Görüntüle 553385 Eki Görüntüle 553383
Agustos annelerine koymusum asil topigimize koymamisim cnm kizim masallah suphanallah
Kızllllaaaarrrrrr selamlarrrr ne zamandır çok yazamadım ama okuyorum ara ara. Bugun sabah oğluşum bana süpriz yaptı bir baktımkiii ağzında iki tane inci parıldıyor. Alt taraftan 2 diş çıkarıyoruzzz. Biraz erken ama bende 4 aylık çıkarmışım anasına çekmiş:))
kanaltürkte prof sabiha paktuna keskin var..
Abooooowwww!!! ilk diş sizdenmi geliyor yoksa....
Maşaallah kızına canım..Allah nazarlardan saklasın.. çok tatlı maşaallah.. . okudum üfledim kızına.. . adı ne bu fıstığın?
hasta ki ne hasta!! bi de tuttukça hevesi artıyor..
geçen sene ben hamileyken kaynımla birlikte gidiyorlardı, 4 saatte 5 kg çinekopla geliyorlardı..
millet bıktı balıktan
hamileyken beni de götürüyordu sahile, idealtepe sahilde. illa bana da öğretecek..
ya istemiyorum, kanca takılacak balığın ağzına, o çırpıncak, ben onu tutup kancayı falan çıkaramam..
kesinlikle bana göre değil..
kışın sadece köprüye gidiyor zaten.. bol balık alıyor orada..
bi de dün akşam balıktan dönmüş, ayşecike diyorki,
''annenden fayda yok, kızım, büyü de beraber balığa gidelim''
2 tane, karma ve zatüre
seker portakalı bi sorum olacak sende çalışan anneymişsin allah kolaylık versin dr browns biberonlara baktımda geniş ağızlıyla dar ağızlının farkı nedir ? bide bu 1. aşama 2.aşama yazıyor sadece bir bilgiye ulaşamadım hengi etaptakini kullanmak gerek şimdi 3.5 aylık bebeğim çalışmaya başlayınca 4 ay 10 gün olacak
bide devam sütü olarak hangi marka kullanıyosun?
anne sütüyle devam sütü nü aynı anda alacak ya arada tat farkı olup memeyi reddeder mi ? off çok pinpirikli oldum valla inşallah emmeyi bırakmaz
bende bir 5 sene istemiyorum ama eşim şimdiden 2. çocuk lafını açmaya başladı deli ediyor beni
Eki Görüntüle 553387 Eki Görüntüle 553385 Eki Görüntüle 553383
Agustos annelerine koymusum asil topigimize koymamisim cnm kizim masallah suphanallah
yok artıkk deseydinnbenim kocamda erkek kardeşi olmucakmı çocuğumun deyip duruyor bende bana abi der diyorum
ayyy canım geçmiş olsun üzülme inşallah kolay atlatır
hayrlı uğurlu olsun efenimbizimkide çok fena ama ağzını açmıyorki kontrol edeyim
cenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaab smileyi kaldır
istanbulun anadolu yakasındasınız şeker portakalı ve cena sanırım yoksa köprüde yakalardım sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?