Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hasta ki ne hasta!! bi de tuttukça hevesi artıyor..
geçen sene ben hamileyken kaynımla birlikte gidiyorlardı, 4 saatte 5 kg çinekopla geliyorlardı..
millet bıktı balıktan
hamileyken beni de götürüyordu sahile, idealtepe sahilde. illa bana da öğretecek..
ya istemiyorum, kanca takılacak balığın ağzına, o çırpıncak, ben onu tutup kancayı falan çıkaramam..
kesinlikle bana göre değil..
kışın sadece köprüye gidiyor zaten.. bol balık alıyor orada..

bi de dün akşam balıktan dönmüş, ayşecike diyorki,
''annenden fayda yok, kızım, büyü de beraber balığa gidelim''

Kızllllaaaarrrrrr selamlarrrr ne zamandır çok yazamadım ama okuyorum ara ara. Bugun sabah oğluşum bana süpriz yaptı bir baktımkiii ağzında iki tane inci parıldıyor. Alt taraftan 2 diş çıkarıyoruzzz. Biraz erken ama bende 4 aylık çıkarmışım anasına çekmiş:))

seker portakalı bi sorum olacak sende çalışan anneymişsin allah kolaylık versin dr browns biberonlara baktımda geniş ağızlıyla dar ağızlının farkı nedir ? bide bu 1. aşama 2.aşama yazıyor sadece bir bilgiye ulaşamadım hengi etaptakini kullanmak gerek şimdi 3.5 aylık bebeğim çalışmaya başlayınca 4 ay 10 gün olacak
bide devam sütü olarak hangi marka kullanıyosun?
anne sütüyle devam sütü nü aynı anda alacak ya arada tat farkı olup memeyi reddeder mi ? off çok pinpirikli oldum valla inşallah emmeyi bırakmaz

Doktorum programında prof.haluk yavuzer cocuk gelişimi ve oyuncakların cocuk üzerinde etkisi hakkında bilgi veriyor.
izledim

eneeeeeeeem!!!

ben geldım nıhayet 5 saattın ardından kavga dovus 10 dk emzırdım cengaver kızımı sabah sabah o ne cıglık bı gorsenız mıllet kesın bu kadın kızını dovuyor demıstır napıyım sutum jesılmesın benı bırakmasın dıye tabı doymadı ardında mama yıdıler sımdı benım yatagımda uyudular cok sukur cayımı ıcıyorum hopoopalaya ınan bayılıyorlar nasıl kahkaha atıyor bucurukler

Abooooowwww!!! ilk diş sizdenmi geliyor yoksa....

Eki Görüntüle 553387 Eki Görüntüle 553385 Eki Görüntüle 553383
Agustos annelerine koymusum asil topigimize koymamisim cnm kizim masallah suphanallah
Maşaallah kızına canım.. Allah nazarlardan saklasın.. çok tatlı maşaallah... okudum üfledim kızına... adı ne bu fıstığın?

ilk dişleriniz hayırlı olsun
kanaltürkte prof sabiha paktuna keskin var..
simdi Kanaltürk'e geçtim

ben normal bebekler gibi alt yerine üstten çıkardığım için üstü kontrol edip duruyorum benimkide anaya çektiyse üstten çıkarır

aynen aynen ya bizimkide kıza da bir kamış alcam biraz daha büyüsün diyor dediğin gibi bizden bulamadıkları hevesi kızlarından alacaklar sanırım
bana attırdı birkaç kez ama zor ya şöyle zor boğazda sahilde arabalar geçiyor kurşun bir arabanın camına gelcek hıh al o zaman başına belayı korkuyorum bende orda atmya

2 tane, karma ve zatüre

ikiside bacaktan herhalde gene:44:

canım ben yenidoğan için olan biberondan almıştım içinde bir aparat var hatta hava yutmasını önlüyor dediğim gibi biberon aynı kaldı ucunu +3 aylık olan ile değiştirdim şimdilik bir problem yok
devam sütü olarak da bizimkine önce bebelac aldım beğenmedi sonra aptamil aldım onuda beğenmedi sonra hipp aldık onu sevdi içiyor zaten anne sütüne tad olarak en yakın hipp miş bizde mecbur onla devam ediyoruz yani çok markalarda kararcı olamıyoruz kızımız ne isterse o (şimdiden ipler onun elinde)
bende korkuyordum emmez diye ama emiyor canım hiç üzülme hatta gündüz olmadığım için herhalde geceleri daha çok emmek istiyor

bende bir 5 sene istemiyorum ama eşim şimdiden 2. çocuk lafını açmaya başladı deli ediyor beni

yok artıkk deseydinn benim kocamda erkek kardeşi olmucakmı çocuğumun deyip duruyor bende bana abi der diyorum

eşim yarına izin aldı.. yarın ''bın'' yapacaklar kızımaa

ayyy canım geçmiş olsun üzülme inşallah kolay atlatır

hayrlı uğurlu olsun efenim bizimkide çok fena ama ağzını açmıyorki kontrol edeyim

cenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa b smileyi kaldır

istanbulun anadolu yakasındasınız şeker portakalı ve cena sanırım yoksa köprüde yakalardım sizi

sen İstanbulda mı oturuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…