- 29 Aralık 2007
- 3.405
- 1.124
- 698
keşkeeee!!!
akşama yoğurtlu buğday çorbası, zeytinyağlı pırasa ve patatesli gül böreği yapıcam.
biraz alakasız olacak ama n'apayım, bugün de böyle olsun
kv kendi evini düzenini bırakıp birinin yanına gelmez. onun ideali aynı binada oturmak.
eşim üst kattaki banyolu büyük odayı misafir odası yaparız dedi. ben de ne alaka, 4 senelik evliyiz, bize kim
kaç kez yatılı misafir geldi de bir odayı misafire ayırıyoruz dedim. dedim de sonra jeton düştüüüüüü
hmm, annem gelir kalır diyosun öyle mi dedim? evet dedi..
aman varya, evimiz ayrı olsun da ayda birkaç kez gelsin bizde kalsın, canıma con con valla
bu dediği bina da 5 dk yürüme mesafesinde.. tam istediğim uzaklık valla.
ilerde ne olur, kim yaşar kim kalır bilmem. lakin yaşlılık gelince sanırım kv bizde kalır. eşim de o günleri düşünüyor olabilir.
sizin ev işini tam anlamadım ama :44: kapılar ayrı, merdiven yok, dublex??? nfk nın kafa oldu bi milyon :111:
Benimki baska evi hiic dusunmuyo(
Banada dua edin a dostlar ...
Busmai.bende anlayamadim evi yahuu
Evet kızlar bu tarz dubleksler yeni moda
İsteyen araya merdiven yaptırıyor. Çünkü var olan merdiveni kırmak daha zor. İstemeyen ,annesini babasını kardeşini oturtuyor üstte ayrı daire olarak. Tek olarak da satılmıyor çünkü 1 oda daha küçük ve planda dubleksin bir parçası olarak geçiyor.
ben hiç görmemiştim, senden duyuyorum.
o zaman aynı katta iki kapı mı var, yoksa daireler başka katlarda mı? :44:
Öncelikle pamuk helvanın ve senin kuzularınızın oynayan ellerini ısırdım..
Şimdi canım ,apartmanda 8.ve 9. katta bildiğin iki ayrı daire. Dış kapılar ayrı. İsteyen araya içerden merdiven yaptırıyor.
hayırlı olsun, güzel günlerde huzurla oturun inşHayırlı cumalar arkadaşlar
Bakıcı teyzemiz bugün izinliydi ben de işten izin aldım:)
Kızım uyuyunca sizlere bakayım dedim
Umarım herkes ve yavruları iyidir
Nfkcım inşallah gönlüne göre olur herşey
Ayşecikle, eşinle huzurla sağlıkla oturabileceğiniz bir ev nasip olur
Biz de 3 hafta önce taşındık Rabbim nasip etti ev aldık
280 metre kare bürüt, dubleks
Yeni binaların mantolamaları var , ısı yalıtımları iyi
Isı yalıtımı varsa dubleks de ısınır, her şey gönlünce olsun
Evde internet yok. Telefonda da yazmayı hiç beceremiyorum
Telefonla yazan arkadaşlar ellerinizden öpüyorum:)
Öncelikle pamuk helvanın ve senin kuzularınızın oynayan ellerini ısırdım..
Şimdi canım ,apartmanda 8.ve 9. katta bildiğin iki ayrı daire. Dış kapılar ayrı. İsteyen araya içerden merdiven yaptırıyor.
eminim hamuru yoğurmaktan keyif alıyordur.
bebeğin gözlerine öyle ne yaptı, merak ediyorumm
geçen gün eğitici kule parçalarını küçükten büyüğe sıralamıştım.
bizimki de iki gündür bi şeyleri dizmeye başladı.
Eki Görüntüle 917704 Eki Görüntüle 917706
valla ilk kez duyuyorum umarım eşim de duymazEvet kızlar bu tarz dubleksler yeni moda
İsteyen araya merdiven yaptırıyor. Çünkü var olan merdiveni kırmak daha zor. İstemeyen ,annesini babasını kardeşini oturtuyor üstte ayrı daire olarak. Tek olarak da satılmıyor çünkü 1 oda daha küçük ve planda dubleksin bir parçası olarak geçiyor.
elifnazın dediği gibi yasir o havanı kafamda parçalar hele makaralar on saniyede mahveder erkek çocugu ile kız baya farklı demek :)eminim hamuru yoğurmaktan keyif alıyordur.
bebeğin gözlerine öyle ne yaptı, merak ediyorumm
geçen gün eğitici kule parçalarını küçükten büyüğe sıralamıştım.
bizimki de iki gündür bi şeyleri dizmeye başladı.
Eki Görüntüle 917704 Eki Görüntüle 917706
güle güle oturun canım hayırlı olsunHayırlı cumalar arkadaşlar
Bakıcı teyzemiz bugün izinliydi ben de işten izin aldım:)
Kızım uyuyunca sizlere bakayım dedim
Umarım herkes ve yavruları iyidir
Nfkcım inşallah gönlüne göre olur herşey
Ayşecikle, eşinle huzurla sağlıkla oturabileceğiniz bir ev nasip olur
Biz de 3 hafta önce taşındık Rabbim nasip etti ev aldık
280 metre kare bürüt, dubleks
Yeni binaların mantolamaları var , ısı yalıtımları iyi
Isı yalıtımı varsa dubleks de ısınır, her şey gönlünce olsun
Evde internet yok. Telefonda da yazmayı hiç beceremiyorum
Telefonla yazan arkadaşlar ellerinizden öpüyorum:)
ellerine saglık ben baya bi yazdım :126:pırasayı yaptım. ayşeciğe balık pişiricem şimdi. sonra da markete gider yufka alırız..
siz napıyorsunuz, okumaya mı geldik buraya? hadi eller klavyelere
Bugün de okuldan gelirken bir sürü bardak aldım.ben botu aldım kurtuldum bulabilirsem siyah çanta istiyorum kendime.. asıl çocuklara mont bakmak istiyorum kalırsa uygunsa fiati gelecek yıl için alacağım
Anammmm bomba gibisin yani.Herkese günaydınnnn....
Bir sinirle uyandım! Gece boyunca nerdeyse yarım saatte bir uyandı arya. Nedense hastalıktan olduğunu düşünmedim, ki hasta değil, belki diştir. Ama ben gıcıklıktan olduğunu düşünüp kudurdum sinirden. Sabah ta gıcıklığı devam ediyordu, kötü davrandım kuzumaayriyeten eşime de çok sinirlendim sabah sabah. Bu ne sinirse 1 hafta var daha adetime.
Ayyyy ne güzel işte. Ben de kv'den kaçayım derken daha da yakınlaşıyoruz.inş. Alırsınız, ferah ferah oturursun.bu dediklerinden bi tek ''manyak zayıflama'' kısmı dikkatimi çekti
ben de bulantılı ve çok istifralı bi dönem geçirmiştim.
hatırlamak bile istemiyorum. ama 12. haftada bıçak gibi kesildi..
ama sanırım bulantı-kız ilişkilendirmesi işin magazin boyutu
konuştuklarımızı mı okuyor, malum mu oluyor?
eşim bu sabah arkadaşının yaptığı binadan 4artı1 180 metrekare bi daire alabiliriz dedi.
ben de dublex ve o kadar büyük bi ev istemediğimi söyledim. arakat olsun arakaaaat
yayamaz seliiimerkek çocukların oynama şekli farklı tabi.
atmak, fırlatmak, kırmak, bozmak, devirmek.. biraz daha büyüyünce öğrenecekler sanırım..
al al aalll!!
valla alışveriş için mükemmel zaman bacılar.. benden söylemesi
mothercare montlar indirimdeydi geçen gördüm
60-70-80 tl.
aşıya gitmeden vermeyi önermiyorlari bacım.
ben de vermiyorum. bir iki dereceyi bile farkediyoruz biz tabi. ayşecik iki gün ateşlendi. hatta gece kalktı, epey kustu.
ama ateşi 38e ulaşmadan vermiyorum artık.
eskiden çok korkuyordum ateşten, şimdi biraz daha rahatım. inş devam etmez..
canım benim. uykusuzluk sabrı en zorlayan şey.
ben de bazen fıttırıyorum, bir iki sert çıktığımda oldu ayşeciğe.
biz de insanız. her zaman aynı modda olamıyoruzki..
sen de kendini o psikopat adama benzetme lütfen.
hiçbirşeyin benzemez ona..
çok çabuk kapiyorlar maşallah
o havan kerem'de olacak artık biz kafa göz mor gezeriz
ipler nasıl öyle kalıyor sizde:44:
havan yaklaşık 5 cm büyüklüğünde buzdolabı süsü, ama ayşecik çok sevdiği için onun oyuncağı oldu.elifnazın dediği gibi yasir o havanı kafamda parçalar hele makaralar on saniyede mahveder erkek çocugu ile kız baya farklı demek :)
ah bacım, Allah kolaylık ve sabır versin, ne diyeyimm:26:Bismillahirrahmanirrahim deyip yazmaya başlamak istiyorum çünkü kötü bişiler çıkmasın agzımdan inşallah ama inanın neredeyse ilk dayagımı atacaktım yasire ya o kadar gerginim ki anlatamam hiçbir ama hiçbir lokma yemek yemiyor yemediği için sürekli mızmız oluyor ve meme diyor meme verince emmiyor..heralde bunaldı çocuk banyo yapalım rahatlayalım desem sanki elimde korkunç bişey var gibi köşe bucak kaçıyor banyo sevmiyor hiçbir oyuncakla yarım dakikadan fazla ilgilenmiyor..yemek yemiyosa meyve veriyim diyorum ııhhh...o zaman amaan veriyim bisküvi ekmek mideden bişey insin diyorum o da yok çok karmasık yazıyorum farkındayım ama yani 1.5 yıldır değişmeyen durumun bana 40 çıktıgında düzeleceği söylenmişti !!!
Ya elhamdülillah hep şükürdeyim herkesin oldugu gibi bana da yavrum dünya tatlısı geliyor çok şükür birtane bile sağlık sorunu yok aklı selim ama yani deliricem yaa yemek yemeyen çocuk çok zor derler o var..uyumayan çocuk cok zor derler ben kaç kez kalkıyo napıyo ne ediyo artık sayamıyorum...
ama büyüdükçe aryanın dediği gibi artık kıllıktan yapıyo gibi geliyo çok saçma gelebilir ama bana kastediyo gibi geliyo aklımı mı yitiriyorum acaba.. ya bi çocuk hiç mi mutlu olmaz...
dün gece kvlerdeyiz kp eline bi baston vermiş ona vur buna patlat öğretiyo cocuga namazdayım nerdeyse bozacaktım daha ben selam veremeden küçük bebege bi geçirdi cocuk cıyaaaak cıyaga annnesi sinirlendi tabi o ortamda eşim de var herkes kızdı ama takdiri ilahi olacagı vars olur diyo dedim ben çocugu bu sartlarda nasıl egiticem dün gün alan eden bakan yok sürekli vur kır dök anan arkandan toplar sonra herkes kendi odasına çekiliyo off bi de bu var amma dolmuşum yaa kendimi durduramıyorumm daha da yazıcaktım ama sinirlendim işte
Oncelikle Allah kolaylık versin işin zor. benim büyük kızda yasir gibi hiç yemedi diyemem ama 14-15 aylık civarında verdiğim hiç bir şeyi yemiyor sürekli meme istiyordu.. aşırı derecede zayiflamistim kızı gormek istemiyordum nerdeyse. beni her gördüğünde meme istiyordu. bende memeyi kesince yemesi düzeldi. yanlış yonlendirmek istemem ama memeyi kes. yemek içinde peşinde dolanma .. mama sandalyesine koyuyorum ben sulu yemek haricindekileri kendisi bir yiyor iki döküyor.. yemeyen çocuk kötü hastalık ve dis zamaninda ne çektik.Bismillahirrahmanirrahim deyip yazmaya başlamak istiyorum çünkü kötü bişiler çıkmasın agzımdan inşallah ama inanın neredeyse ilk dayagımı atacaktım yasire ya o kadar gerginim ki anlatamam hiçbir ama hiçbir lokma yemek yemiyor yemediği için sürekli mızmız oluyor ve meme diyor meme verince emmiyor..heralde bunaldı çocuk banyo yapalım rahatlayalım desem sanki elimde korkunç bişey var gibi köşe bucak kaçıyor banyo sevmiyor hiçbir oyuncakla yarım dakikadan fazla ilgilenmiyor..yemek yemiyosa meyve veriyim diyorum ııhhh...o zaman amaan veriyim bisküvi ekmek mideden bişey insin diyorum o da yok çok karmasık yazıyorum farkındayım ama yani 1.5 yıldır değişmeyen durumun bana 40 çıktıgında düzeleceği söylenmişti !!!
Ya elhamdülillah hep şükürdeyim herkesin oldugu gibi bana da yavrum dünya tatlısı geliyor çok şükür birtane bile sağlık sorunu yok aklı selim ama yani deliricem yaa yemek yemeyen çocuk çok zor derler o var..uyumayan çocuk cok zor derler ben kaç kez kalkıyo napıyo ne ediyo artık sayamıyorum...
ama büyüdükçe aryanın dediği gibi artık kıllıktan yapıyo gibi geliyo çok saçma gelebilir ama bana kastediyo gibi geliyo aklımı mı yitiriyorum acaba.. ya bi çocuk hiç mi mutlu olmaz...
dün gece kvlerdeyiz kp eline bi baston vermiş ona vur buna patlat öğretiyo cocuga namazdayım nerdeyse bozacaktım daha ben selam veremeden küçük bebege bi geçirdi cocuk cıyaaaak cıyaga annnesi sinirlendi tabi o ortamda eşim de var herkes kızdı ama takdiri ilahi olacagı vars olur diyo dedim ben çocugu bu sartlarda nasıl egiticem dün gün alan eden bakan yok sürekli vur kır dök anan arkandan toplar sonra herkes kendi odasına çekiliyo off bi de bu var amma dolmuşum yaa kendimi durduramıyorumm daha da yazıcaktım ama sinirlendim işte
valla ilk kez duyuyorum umarım eşim de duymaz
elifnazın dediği gibi yasir o havanı kafamda parçalar hele makaralar on saniyede mahveder erkek çocugu ile kız baya farklı demek :)
güle güle oturun canım hayırlı olsun
ellerine saglık ben baya bi yazdım :126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?