- 8 Ağustos 2011
- 12.266
- 12.626
- 498
he yaa.. Kapim acik, calmadan gir iceri diye msj at
ben de yatanziiii..Hahshahahah
Ben yatıyorum artıkkkkkk. Efe uyanana kadar accık uyuyayımiyi gecelerrrrrrr ❤️❤️ <3 <3
elifnaz hanım, yoklamadan bekleniyorsunuz!!
bebelerin nasıl oldu?
ameliyatli halinle bide bizimi düşündün canım. dün yazdım ama internette sıkıntı vardı sayfa kapandı.
ipek tam iyilesmemis. ama hastaneye yatacak kadar kötü değil şükür. başka hastasını yatirmis dr. havaya devam ediyoruz
keremin enfeksiyonunda azalma var ama ondada bronşit başlamış.
dün çok kötü oldum kemiklerim ağriyordu. annem geldi. erkenden yattım. biraz iyiyim şimdi. vücut yorgunluğu sanırım
ameliyatli halinle bide bizimi düşündün canım. dün yazdım ama internette sıkıntı vardı sayfa kapandı.
ipek tam iyilesmemis. ama hastaneye yatacak kadar kötü değil şükür. başka hastasını yatirmis dr. havaya devam ediyoruz
dün çok kötü oldum kemiklerim ağriyordu. annem geldi. erkenden yattım. biraz iyiyim şimdi. vücut yorgunluğu sanırım
ah canım benim yaa,, bu bebeklerin hastalığına can dayanmıyorameliyatli halinle bide bizimi düşündün canım. dün yazdım ama internette sıkıntı vardı sayfa kapandı.
hadi bakalımmBu arada yarın karne günü oleyyyyyyy :)
bu halimle kalktım gittim, sağlam bi şeye benziyor, yerden yüksek de.herkese günaydın hayırlı sabahlar
nfk canım zor yaa valla ilaçlar iyi gelir inşallah dediğin gibi inşallah bundan sonra bu acılar olmayacak bir daha
a101 deki bisikletler yere çok yakın olduğu için bizimkilerin ayakkalarını sürekli yere kırarak sürtmesi gerekiyor sanki bir alışveriş merkezinde binmişti bizimki ama bizim bisiklet bu ebeveyn kontrollü olanlardan babam melisanın ilk doğum gününde almıştı ondan memnunuz ama geçen sene birşey anlamıyordu tabi bakalım bu sene görcez
yavrum niye kendini böyle yordun yaa:26:Günaydınlarrr.... Ay kemiklerim kırılıyor bugün, çok yorgun hissediyorum kendimi. Dün akşam saat 10 a kadar temizlik yaptım. Dinlenemedim, onun etkisi sanırım.
amiin, valla bu tuvalet işi çok fena. akşam tuvalete gittim.Günaydınlar hepinize,
Şeker portakalım , çok sevindim hastaneden çıkmanıza, inşaallah Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin amcamıza..
Ayy nfk sen canımdan can gitti demişsin ya Allah kolaylık ve şifa versin canım bi an önce inşaallah ,
Elifnaz Keremciğe de Çoook geçmiş olsun , ablanız nasıl tamamen iyileşti mi? Allah'tan okul ara veriyor ,okula gidince yeniden hastalanıp gelebiliyorlar çünkü );
Yarın karne günü donemi bitirdik çok şükür Veli ve öğretmenler olarak, pembiş iyi tatillerbiz de 15 gün evde başbaşayız 3 kişi nasıl geçecek bakalım,
Bizde de durumlar hâlâ aynı , ilaç içmek istemiyor Selim bey , zorla içiriyorum
Bugün daha iyisindir inşaallah , Sultan Süleyman boşa dememiş ; olmaya devlet cihanda, bir nefes sıhhat gibi ( o da tuvalet sorunu yaşadığı bi dönemde demiş bunu ) üniv edebiyat hocası anlatmıştı (;günaydın canlar..
bacım bana terlik almış, hele bakın ne almışşşş??
Eki Görüntüle 946337
ah canım benim yaa,, bu bebeklerin hastalığına can dayanmıyor
Rabbim tüm hasta kuzulara acil şifa versin.. sana da kolaylık versin canımm
hadi bakalımmöğretmen ve öğrenciler için tatil başlasııın!!!
bu halimle kalktım gittim, sağlam bi şeye benziyor, yerden yüksek de.
ama eni biraz dar gibi geldi.. yani boyu biraz daha uzun olunca binmesi güç olacak gibi, ben de almadım geldim
yavrum niye kendini böyle yordun yaa:26:
amiin, valla bu tuvalet işi çok fena. akşam tuvalete gittim.
sonra acıdan ayaklarım titremeye başladı. böyle bi şey görmedim ben.
duramadım ayakta, ağrı kesici aldım, öyle ağlarken uyuyakalmışım
eşinin işi çok yoğun belliki, sen de iki çocukla yalnız valla Allah kolaylık versin.
ben akşam eşim yarım saat geç kalınca sinir oluyorum
hemen ev gelsin istiyorum
Sana da çok geçmiş olsun canım tabii o kadar yorgunluğa Allah güç kuvvet versin sana, Allah'tan annen gelmiş , biraz dinlenmiş olursun, hava dediğin hangisi ventolin mi , bize de kızım için haznesi olan birşeyler verdi de , henüz çıkıp alamadım ; özel sağlık sigortası ile anlaşamalı eczaneyi bulmaya, bugün annem gelirse Selim'i bırakıp giderim ancak
Terlikler de çok şirin bayıldım güzel günlerde kullan canım (;
herkese günaydın hayırlı sabahlar
nfk canım zor yaa valla ilaçlar iyi gelir inşallah dediğin gibi inşallah bundan sonra bu acılar olmayacak bir daha
a101 deki bisikletler yere çok yakın olduğu için bizimkilerin ayakkalarını sürekli yere kırarak sürtmesi gerekiyor sanki bir alışveriş merkezinde binmişti bizimki ama bizim bisiklet bu ebeveyn kontrollü olanlardan babam melisanın ilk doğum gününde almıştı ondan memnunuz ama geçen sene birşey anlamıyordu tabi bakalım bu sene görcez
pempiş canım benim allah razı olsun sağol
aaa ben kaçırmışım tabi siz istanbula mı geliyordunuz ama geldiğinde bizimle de tanışacaksın değil mi? (görümcene sevgiler bu arada)
yarında karne günüymüş ohh değmeyin keyfinize yaaa normal işyerlerindede sömestır tatili olsa ne güzel olurdu
bornbende aynen kocacığım anahtarını unuttuğunda bekliyorum mecbur birincisi ya zil sesine melisa kalkarsa ikincisi ben gidip uyursam beni kaldırması biraz zor olur sokakta kalmasın diye
Günaydınlarrr.... Ay kemiklerim kırılıyor bugün, çok yorgun hissediyorum kendimi. Dün akşam saat 10 a kadar temizlik yaptım. Dinlenemedim, onun etkisi sanırım.
Günaydınlar hepinize,
Şeker portakalım , çok sevindim hastaneden çıkmanıza, inşaallah Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin amcamıza..
Ayy nfk sen canımdan can gitti demişsin ya Allah kolaylık ve şifa versin canım bi an önce inşaallah ,
Elifnaz Keremciğe de Çoook geçmiş olsun , ablanız nasıl tamamen iyileşti mi? Allah'tan okul ara veriyor ,okula gidince yeniden hastalanıp gelebiliyorlar çünkü );
Yarın karne günü donemi bitirdik çok şükür Veli ve öğretmenler olarak, pembiş iyi tatillerbiz de 15 gün evde başbaşayız 3 kişi nasıl geçecek bakalım,
Bizde de durumlar hâlâ aynı , ilaç içmek istemiyor Selim bey , zorla içiriyorum
Allahım bütün hastalara hastalıklara şifa göndersin inşaallah
Aryam çok geçmiş olsun sana da , çok yormuşsun kendini
Sağlıklı huzurlu bir gün diliyorum sizlere
günaydın canlar..
bacım bana terlik almış, hele bakın ne almışşşş??
Eki Görüntüle 946337
ah canım benim yaa,, bu bebeklerin hastalığına can dayanmıyor
Rabbim tüm hasta kuzulara acil şifa versin.. sana da kolaylık versin canımm
hadi bakalımmöğretmen ve öğrenciler için tatil başlasııın!!!
bu halimle kalktım gittim, sağlam bi şeye benziyor, yerden yüksek de.
ama eni biraz dar gibi geldi.. yani boyu biraz daha uzun olunca binmesi güç olacak gibi, ben de almadım geldim
yavrum niye kendini böyle yordun yaa:26:
amiin, valla bu tuvalet işi çok fena. akşam tuvalete gittim.
sonra acıdan ayaklarım titremeye başladı. böyle bi şey görmedim ben.
duramadım ayakta, ağrı kesici aldım, öyle ağlarken uyuyakalmışım
eşinin işi çok yoğun belliki, sen de iki çocukla yalnız valla Allah kolaylık versin.
ben akşam eşim yarım saat geç kalınca sinir oluyorum
hemen ev gelsin istiyorum
Tünaydın kızlarrr
Bugün keremi aşıya götürdük eşimle, çok ağladı ama eve dönerken sakinleşti. Şimdi sütünü içirdim birazdan uyur ben de uyurum.
Benim hamileliği de kaydettiler. Tansiyonum 13 e 6 çıktı ,sınırdaymış; ne olacak böyle bilmiyorum. Zaten başımda sürekli bir ağrı.. Tetanozun son dozu da bi dahaki ay , 2 senedir vuruluyorum bitmedi gitti!
Dün annem teyzem bütün gün muhabbet ettik .akşam da babamla oturuyorduk ,Kerem o arada boş ilaç kutusuyla oynuyordu. Kapağın içini açmış nasıl becerdiyse. Rutubetten korumak için bi toz varmış içinde onu dökmüş, birazını da yemiş galiba. Yanıma geldi "yedi" diyor ,ağzının kenarında tozlar.. Çok korktum ama olan oldu .zaten az bi miktardı ,bişey olmaz diye umuyorum..
Gözümüzün önünde oldu ya ,hayret ediyorum.
neyseki aşıyı atlattınız. geçti gitti inş..Tünaydın kızlarrr
Bugün keremi aşıya götürdük eşimle, çok ağladı ama eve dönerken sakinleşti. Şimdi sütünü içirdim birazdan uyur ben de uyurum.
Benim hamileliği de kaydettiler. Tansiyonum 13 e 6 çıktı ,sınırdaymış; ne olacak böyle bilmiyorum. Zaten başımda sürekli bir ağrı.. Tetanozun son dozu da bi dahaki ay , 2 senedir vuruluyorum bitmedi gitti!
Dün annem teyzem bütün gün muhabbet ettik .akşam da babamla oturuyorduk ,Kerem o arada boş ilaç kutusuyla oynuyordu. Kapağın içini açmış nasıl becerdiyse. Rutubetten korumak için bi toz varmış içinde onu dökmüş, birazını da yemiş galiba. Yanıma geldi "yedi" diyor ,ağzının kenarında tozlar.. Çok korktum ama olan oldu .zaten az bi miktardı ,bişey olmaz diye umuyorum..
Gözümüzün önünde oldu ya ,hayret ediyorum.
Giydikçe beni hatırla hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?