Doğru söylüyorsunşu hastalık durumları geçsin de o durumla ilgilen. artık odaların da ayrılma zamanı geliyor çünkü..
canım ben almadan epey bi araştırmıştım. isofixli modeller mutlaka daha iyi.
her modelde bulunmuyor, isofixliyse fiyat daha da yükseliyor. isofixli koltukların çarpışma testlerini izlemiştim nette.
hakikaten bu oto koltuğu çok önemli ya, Allah göstermesin de işte bi kaza durumunda kıymeti anlaşılıyor..
çok marka ve model var. römer ve maksi cosi en iyileri sanırım. ben de maksi cosi tobi istemiştim ama
eşim kraft rino (9-25 kg) ile geri döndü
ve sen de demişsin, saraçhane de bebek ürünleri diğer mağazalardan daha ucuza geliyor. garantileri falan da var.
normalde 350-380 civarıydı kraft rino, eşim oradan 250ye aldı.
niye kız..???? Çok mu depresif geldi?arya, yeni avatarini begenmedim benn ya:100:
heeeeve arya "sincabim" mii?
eveeeetniye kız..???? Çok mu depresif geldi?
heeee
eveeeet
ilginc geldieniste seviyor mu lakabini?
.......Hatta minik sincabım diyorum O sincapları deli oluyor, çok seviyor, o yüzden sıkıntı yok yani
Telefonunun markası ne bilmiyorum ama full site olunca bende sıkıntı yaşıyorum. Şöyle yap; çıkış yapıp sayfayı kapat, yeniden sayfayı açıp giriş yapınca android uygulaması çıkıyor, onda sıkıntı yokya ben yine telefondan baglanirken sorun yasiyorum. Msj yazarken birden klavyem gidiyor. 5-10 saniye tekrar gelmesi icin ugrasiyorum. Full siteden giriyorum ama baska bi kolayi mi var bunun? Android uygulamasi var mi kk?
Merhaba elif naz yazmasamda sizlero takip ediyorumcanim koruyucu bir tozmus galiba bronsitin tekrarlamamasi için. internetten arastiracagim hep unutuyorum. .
valla o hastalık gitti şimdide ishal dismi, yoksa hastalıkmi göreceğiz. bugün kaç sefer uyuttuysam en fazla yarım saat uyuyup kalkıyor. biri bitiyor biri başlıyor
Merhaba elif naz yazmasamda sizlero takip ediyorum
gecmjs olsun minigine o tozdan 3 aydir bizde kullaniyoruz airfix siz hangisini lullaniuorsunuz
malesef benim.ogluma tekrarlayan bronsitler neticesinde alerjik astim teshisi konuldu simdi toz +astim tedavisine basladik hedefimiz okul cagina kadar silinmesi
Teşekkür ederim. evet bizede dr tekrarlama olursa astımdan suphelenebiliriz demişti. umarım tekrarlamaz. bizim kullandığımız tozda airfix devam edeceğim bende kullanmaya. sizede çok geçmiş olsun
şu hastalık durumları geçsin de o durumla ilgilen. artık odaların da ayrılma zamanı geliyor çünkü..
canım ben almadan epey bi araştırmıştım. isofixli modeller mutlaka daha iyi.
her modelde bulunmuyor, isofixliyse fiyat daha da yükseliyor. isofixli koltukların çarpışma testlerini izlemiştim nette.
hakikaten bu oto koltuğu çok önemli ya, Allah göstermesin de işte bi kaza durumunda kıymeti anlaşılıyor..
çok marka ve model var. römer ve maksi cosi en iyileri sanırım. ben de maksi cosi tobi istemiştim ama
eşim kraft rino (9-25 kg) ile geri döndü
ve sen de demişsin, saraçhane de bebek ürünleri diğer mağazalardan daha ucuza geliyor. garantileri falan da var.
normalde 350-380 civarıydı kraft rino, eşim oradan 250ye aldı.
Siz nee kadar sureli kullanicaksiniz biz simdilik yaza kadar kullanicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?