hangi mavi kuş:44:
Aryammmın avatarı neki acep recep???
isofixliyi mi bu fiyata aldı eger oyle ise cok iyi almıs...biz de salı bakıcaz inş gönlümüze göre bişey bulurz peki sen de önde mi oturuyorsun yanında mı uyuması nası oluyor o koltuklarda ?şu hastalık durumları geçsin de o durumla ilgilen. artık odaların da ayrılma zamanı geliyor çünkü..
canım ben almadan epey bi araştırmıştım. isofixli modeller mutlaka daha iyi.
her modelde bulunmuyor, isofixliyse fiyat daha da yükseliyor. isofixli koltukların çarpışma testlerini izlemiştim nette.
hakikaten bu oto koltuğu çok önemli ya, Allah göstermesin de işte bi kaza durumunda kıymeti anlaşılıyor..
çok marka ve model var. römer ve maksi cosi en iyileri sanırım. ben de maksi cosi tobi istemiştim ama
eşim kraft rino (9-25 kg) ile geri döndü
ve sen de demişsin, saraçhane de bebek ürünleri diğer mağazalardan daha ucuza geliyor. garantileri falan da var.
normalde 350-380 civarıydı kraft rino, eşim oradan 250ye aldı.
ohh iyi yapmıssınız biz de gezdik ark.ımla eşim de saolsun yasiri eğlence merkezine götürmüş herkes eglenmiş oldu sonra da birlikte yemek yedik geldik eve banyomuzu yaptık uyuduu paşaaamBugün de geçti... Sabah hayvanat bahçesindeydik yine... Sonrasında biraz avm, biraz kuzen yaptık. Yoruldum baya...
Iyi aksamlarrr..oglusa dinazor gosterecegiz diye yollara dustuk..oyle dedigime bakmayin sadece 30 km ama herkes yegane alisveris merkezine gitmek isteyince 100km yapmis kadar olduk valla be trafikti oyle..tekirdaga gittik havada oldukca acikti bugun..hal boyle olunca millet kendni yollara vurmustu valla..minderleri ayagimin altina yigdim uzandim..oglus hafta sonu babada artik bakalim cinnet gecirene kadar..busmai gozunaydin belli olmus cinsiyeti..rabbim saglicakla dogmayi nasip etsin insallah..
Born..alistin galiba canim soktan sonra..iyi olacak insallah iyi dusunelim..
Pembis kisa istanbul yolculugu iyi gecmistir umarim.arkaniza bakmadan kactinizmi yoksa trafik kesmekesinden..
Nfk daha iyisin insallah canim..batikon tarzi bisey kullaniyomusun cabuk iyilesmesi icin..
Aklima gelince yazarim rahatimi bozmazlarsa..:)
inşallah sonuçlarda bişey cıkmaz canım merak etme sen kaçıncı aydasın ben de alıştım evet çok şükür...Bu arada bende cuma gunu bi suru tahlil yaptirdim..sali sonuc alacam insallah bi sorun cikmaz bebek icin..
yaa airfix bize de verildi ama ben pek kullanmadım öyle toz şeylere kıl kapıyprum neye katıyosunuz ??Merhaba elif naz yazmasamda sizlero takip ediyorum
gecmjs olsun minigine o tozdan 3 aydir bizde kullaniyoruz airfix siz hangisini lullaniuorsunuz
malesef benim.ogluma tekrarlayan bronsitler neticesinde alerjik astim teshisi konuldu simdi toz +astim tedavisine basladik hedefimiz okul cagina kadar silinmesi
ee ben de göremiyorum ama :44:sorumu geri alıyorum. Artık bende de görünüyor
Aaa bende kus filan gormuyorum valla elifnaz..telden girdigim icinmi acaba..
Ya evet cok guzel bi sehir istanbul benim 20 senem gecti ammavelakin cidden kriz gecirtiyor trafik..kalabalik..simdi bazen oluyorki 500binlik corlu bile cosuyor kalabalikta..
Ne aldirdin pembissssss..merak ettim..gecen seneki gumburtuye gitmisti hadi fikir alayim senden..gule gule kullan simdiden
7 numarayi izler miydiin?Cok guzeldi . hala internetten izliyorum ben
isofixliyi mi bu fiyata aldı eger oyle ise cok iyi almıs...biz de salı bakıcaz inş gönlümüze göre bişey bulurz peki sen de önde mi oturuyorsun yanında mı uyuması nası oluyor o koltuklarda ?
ohh iyi yapmıssınız biz de gezdik ark.ımla eşim de saolsun yasiri eğlence merkezine götürmüş herkes eglenmiş oldu sonra da birlikte yemek yedik geldik eve banyomuzu yaptık uyuduu paşaaam
inşallah sonuçlarda bişey cıkmaz canım merak etme sen kaçıncı aydasın ben de alıştım evet çok şükür...
yaa airfix bize de verildi ama ben pek kullanmadım öyle toz şeylere kıl kapıyprum neye katıyosunuz ??
geçmişler olsun bu arada...
ee ben de göremiyorum ama :44:
Tesekkur ederim
Genelde yogurdun icine katip veriyorum
sizdemi ayni dertten muzdaripsiniz bu tarz bebeklerin bronslari dar oldugu icin normal brons genisligunde olmasini ve yasanabilcek bronsiti onlemek amacli kullaniliyor biz sumdilik yaza kadar kullanicaz alerjik astim.tedavisi ile birlikte
bizim ailede astım genetik o yüzden üzerinde çok duruyo doktorumuz özellikle tozlara karşı çok alerjısı var deloday nasonex ve airfix kullanıyoruz inş şifa bulurlar
Tatilin bu yönünü seviyorum. Bol bol geziyoruz. Biz de bebişler de bunalmıyoruz. Biz de biraz önce girdik eve .Bugün de geçti... Sabah hayvanat bahçesindeydik yine... Sonrasında biraz avm, biraz kuzen yaptık. Yoruldum baya...
Günaydınlar herkeseeeeeee :)
Aryammm hediyeni güle güle kullan canım. Morale ihtiyacın olduğu bir zamanda çok iyi olmuş
Busmai!! Elimizde yerinde durmayan, uyumayan ve yemeyen bir velet var ister misinnnnn??? :)
Goremedik henuz sali gunu gidecegiz ins..Pembis valla o cok para veripte cekmecenin bi yerinde hala yerini alan canta parasina cuzdan vakasi bendede var...hayir kullanilsa verilen para hic gozumde olmaz da..benimde aklimda canta var nezamandir arayistayim aslinda..
Born cum 9.haftamiza girdik cilegimle..buyukluk simdi o kadarmis:)eylul 14 muhtemel dogum tarihimiz nasipse..sen keseyi gormedin dimi daha?
Zaten is hep genetige dayaniyor bizde bronsitle basladik tekrarlamasi sonucu alerjik astim olarak devam ettti
biz delidayi sadece gida alerhisinde kullandik
Toz astimi tetikliyor dedigun gibu malum on gundur evin tum.ortamini arasa gore hazirladik yatak yorgan hali vb tek dilegimiz kalici olmamasi icin tedavi ile ciger gelisimi tamamlanana kadar hastaligi atmak
Goremedik henuz sali gunu gidecegiz ins..
Biz sanirim mercimegizdir henuz) bizim bdt de 26 eylul :)
Ins olmaz cnm yegenimde de var surekli hava kullaniyor 7 yasinda tekrar testlerden gevicek ins kalici olmaz cok zor bu arada hangi doktora gidiyosunuz
:)))hehehehe
Bu arada çanta ve cüzdana çok para vermeye kızan sen değil miydin
Bizde ayni canim sabah aksam hava yolu ile tedavi ediyoruz
Yegenin kac yasinda tedaviye basladiniz iki yasina kadar tedavi baslaniraa okul cagina kadar gecebiliyotmus olmadi ergenlige kadar
zor bur surec bizler icin
biz sakaryada oturuyoruz cocuk dr umuzun dali astim.hastakiklari onunda yola devam ediyiruz cocuk alerjide tedaviyi destekledi
su an buhar ve airfix devam
yegeninin bundan farklo tedavisi varmi bizede fikir olir
Herkese günaydınnnn..... Valla 2. Haftadayız şaka maka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?