Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

mrb canım.yok bidüzelme.dün çok fenaydım.inşallah senin böyle olmaz da rahat edersin.ayvaı bugün alıp denerim muhakkak çok sağol canım.bakalım 9. haftadasın dimi şimdi eller ayaklar oluşmuş ben de en son dokuz haftalıktı gittiğimde.haftaya gideyim diyorum. hem bakarsın cinsiyeti de öğreniriay çok heyecanlı vandayım evet. memleketim ayrıca.güzel ama baya soğuk bir yer.akan sular bile dondu. kombi 65te yanıyor banmısın bile demiyor.yazın çok güzel ama havası falan

Yaptımmmm..:)daha once yabancı sıtedenmı yapılıyordu aklımda oyle kalmıs..onu becerememıstım valla..dıger soyledıgın nasıl bısey dı canım bakayım bır aysecıgın tablosunaa

canım özür dilerim niyetim canını sıkmak değil. kardeşim mesleğinde gayet iyidir.ii bir doktor görsün dedi bana. hatta fakültede bi hocaya da anlattırmış meseleyi de o da demiş başkasına göstersinler. tabi amaç tedbirli olmak.yoksa kötü bişi ver demedi o da.. kardeşim dedi ki ilacı hiç almıyosa vişne suyu ile falan versin,ilacı almamasından daha iyidir.ya da elma suyu ile. yada muz da olabilr. hatta muz daha mantıklı. arkadaş bana dönecekti ondan haber bekliyorum ben de sana haber vermek için. daha detaylı bilgi istedim. çoculta asistan kendisi ama kolunu kırmış. evdeymiş. hocaya ulaşınca bilgi verecekmiş.

merhabaa

ben geldim beni kimseler özlememiş herhalde

Ayyy ne kadar mutlu ettin beni yaa. Allahım senin gönlündekileri nasip etsin. Çok sağol çok ilgilendin canım ya. Yok ben bi prof buldum bugün. Muayenehanesi varmış oraya götüreceğim. Ama bazı idrar tahlilleri vardı 2-3 haftada çıkacak dediler onu bekliyorum ama daha çıkmadı. Onlar çıkınca gideyim diyorum.

merhabaa

ben geldim beni kimseler özlememiş herhalde
kızııııım, dellendirme beni. kaç kere yoklamada seslendim sana..
bi de özlememişler diyosun.. naber, gitti mi misafirlerin? artık evinin kadını, topiğinin dilanazısın di miiii?

Ayy kesın ogrenırsınn cınsıyetını..bugun baktım 10 haftadan sonra belırgınlesmeye baslıyormus;bebegın pozısyonu musaıtse ogrenebılıyormusuzz..musuz dıyorum sankı daha once yasamamıs gıbı..:)en basta Allah saglıklı bı sekılde dogmalarını nasıp etsın..senınde ıcınden kız mı gecıyorr;oncesı erkek oldugu ıcın tabıkı..vardır her kadının bı kız bebek hevesı degılmı..?
benım ust kat komsum van lı..cok severım kendısını..Allah razı olsunn ozellıkle hamılelık zamanlarında ablalık yaptı bana..hergun yemek tasıdı sagolsun yapamıyorum dıye..gecen gun bunun haberını verdım aksama kapımda.:)

ayşecik uyuyorken bi çorba koyayım.. sonra da spor yapayım biraz..
siz yazın, ben size yetişirim bacımmm!

Canım benim bulantılar yok denecek kadar azaldı. İlk 3 ay yemek yapamıyordum şimdi herşeyi yapıyorum. Ama kıymalı yemekleri yiyemiyorum mesela. Muhtemelen senin de 1-2 hafta içinde biter. Oğlumda bulantılar daha erken bitmişti. Bu kız mı acaba dedim ama yine oğlanmış :) bu arada benim kardeşim de doktor Allah başımızdan eksik etmesin işlerinde kolaylık versin
Dün söyleseydin keşke tam önünden geçtik. Avm turu yaptık kereme puma spor ayakkabı aldık tombik ayaklara oldu sonunda bi model
Beğenmedik portakallı tatlıyıı ( çok tatlı oldu ve baydı. Sanırım limonla olsaydı daha iyi olurdu
Ben şekeri biraz az koymuştum o yüzden çok beğendim. Ama haklısın limonla da çok güzel olur, cheesecake i andırıyor

Çok geçmiş olsun kızına
Tatlı tarifi için de teşekkürler

canım muhtarımmm..evet ben bu ıkıncıyı becerememıstımm hatırladım sımdı..
aryamm..senın kusun eksı mı sevıyor tatlımı..ona gore bı karısım yaparsan mesela..ben genelde kivi..muz ve bı kav tane bebe bıskuvısını tupper dan cekıyorum hafıf sulandırıyorum..cok sevıyor..ornek olarak verırsek mesela..kıvı yerıne asıdık olmayan baska meyvelr olabılır ..yumusak armut gıbı..bısey de yemıyo dıyosun ya en azından vıtamın almıs olur..ne yapacaksınn adam gıbı yemek yemeyınce baska cozumelr uretıyoruzz..

kızııııım, dellendirme beni. kaç kere yoklamada seslendim sana..
bi de özlememişler diyosun.. naber, gitti mi misafirlerin? artık evinin kadını, topiğinin dilanazısın di miiii?

bende onlarla gitmiştim.tatil bitti evime ve topiğime

geri döndüm...eve dönüş ve bavul yerleştirme

Busmaıı..yenı ayakkabınız hayırlı olsunn gule gule kullanın canım..bızde de var aynısından..en rahatı ve hafıfı oydu baktıklarım arasında..
kardesının bransı ne ..ıstanbulda sanırım dımı

Sağol canım seninki de güle güle kullansın; ben puma markasını çok seviyorum oğluma da orda bulduğum için çok sevindim outletten 52 tl ye aldık
Branş ortopedi

Bugün menümde; etli lahana&biber dolması
Yayla çorbası
Mantar sote
Ve irmikli tatlı var ,hepsi hazır
Akşama da dizimiz karadayı
Şükürler olsun bu güzel günümüze

diğer etkinliklerin hiçbirini yapmadan direk geometriden başladılar( evde karalayacak başka da bişey yok sanırım

ooo, süpper valla çok sevindim.
babanın hastalığı, gripler iş derken yorulmuştun, şimdi güzel bi hava alırsın, enerji toplarsın..
bizim de sonraki haftasonu için bi şehirdışı planımız var bakalımm..

edirnede gittiğimiz yerin ismini hatırlayamadım, eşime sorar. inş yazarım cicim

kar da var mı? burada hava açtı.
güneş parlıyor, ayşecik uyansın yemeğini yedirip hooop parka

temizlik tamam da, sen kendini niye öyle yoruyorsun?
tüm ev temiz olunca, var ya bi ton alışveriş yapmışsın gibi iyi hissediyorsun kendini, ahahahahah

ne diyosun kızııııım?!! ben ben müdavimim, tiryakiyim, bağımlıyımmm
ne mutlu sana. halden anlayan, yardımsever bi komşun varmış.

Dün söyleseydin keşke tam önünden geçtik. Avm turu yaptık kereme puma spor ayakkabı aldık tombik ayaklara oldu sonunda bi model
oooh, hayırlı olsun, güzel günlerde giysin abi keremm
ben de bahara giymesi için bi spor ayakkabı almak istiyordum, haftasonu avm de adidas mağazasına girdik.
eşim 80 lira etiketini görünce anında ters bi u dönüşü yaptı ben de çıktım. zaten modeli güzel de değildi.
outlet avm ye gidicem, orada nike ve pumanın seri sonları oluyor, inş güzel bi şey bulurum.

bende onlarla gitmiştim.tatil bitti evime ve topiğime

geri döndüm...eve dönüş ve bavul yerleştirme
hadi ama, harekette bereket var.
enerji toplamadın mı, birkaç güne eve de işlere de adapte olursun..
bol bol topiğe yaz, alışma sürecin daha kısa sürer, ahahahahah

Bugün menümde; etli lahana&biber dolması
Yayla çorbası
Mantar sote
Ve irmikli tatlı var ,hepsi hazır
Akşama da dizimiz karadayı
Şükürler olsun bu güzel günümüze
mamaları da hazırlamış, ooh afiyet bal şeker olsun! pozitif ve enerjik tatlı cadı seniiiii

bende biraz barbunya var, ezogelin çorba yaptım, tavuk kızartıcam. salata yoğurt turşu..

diğer etkinliklerin hiçbirini yapmadan direk geometriden başladılar( evde karalayacak başka da bişey yok sanırım

Eki Görüntüle 971069 Eki Görüntüle 971070
yaramaz kuzular ama armut dibine düşer..
efe gibi, gülsüm ve ömer de matematikçi olacak sanırım

ayşecikte bu ara bi resim aşkı var anlatamam. başka hiçbir oyuncağa bakmıyor.
teyzesi yazı tahtası almış. ben de 12li uzun mum boya ve resim defteri aldım..
sabah kalkıyor ''kaaa'' diye kalem istiyor, sonra defter elinde akşama kadar yazıyor yazıyor yazıyor
bana çizdiriyor. kendi karalıyor.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun hem anneye hem de aryamıza. sen güzel bir anne olarak eminim tüm yolları deniyorsundur...antipatik olmak istemem akıl verirmiş gibi ama ben katı bir anne olarak ilaç konusunda enjektörle aralıklı olarak veriyorum valla kıstırıp bebelere..onların keyfine kalırsa hiç içmez benimkiler hiçbir ilacı...
topikteki tüm hasta bebiş ve annelerede geçmiş olsun yeniden..
benim yoğunlaştırılmış 15 günlük iş bitti yaşasın okul açılıyor ve yarım gün çalışacağım( kendimi kötü hissettim yazarken ama güneş ışığına ihtiyacım var sadece d vitamini için yanlış anlamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…