- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
bahar cım merhaba..nasıl gıdıyorr..bulantılarında bı duzelme varmı.?bı yerde okumustum ayva ıyı gelıyormus bıde onu dene ıstersen..yarın doktor randevumuz var bakalım bızım cılek ne durumda..:)van da yasıyordun degılmı.?memleket te orasımı?
İlacın içerdikleri dolayısıyla asidik meyvelerle önermemişti bahar. Ama muz asidik değil sanırım onunla da deneyeyim bi. Süt ve süt ürünleriyle de verme demişti bahar.
anlamadım canım ilacı mı alması lazımmış? Ufff sen böyle dedikçe iyice dertleniyorummm!!! İçiremiyorum çünküü. Bişi yemiyor ki hala. Kilo vermeye de başladık yineee
Ayyy ne kadar mutlu ettin beni yaa. Allahım senin gönlündekileri nasip etsin. Çok sağol çok ilgilendin canım ya. Yok ben bi prof buldum bugün. Muayenehanesi varmış oraya götüreceğim. Ama bazı idrar tahlilleri vardı 2-3 haftada çıkacak dediler onu bekliyorum ama daha çıkmadı. Onlar çıkınca gideyim diyorum.canım özür dilerim niyetim canını sıkmak değil. kardeşim mesleğinde gayet iyidir.ii bir doktor görsün dedi bana. hatta fakültede bi hocaya da anlattırmış meseleyi de o da demiş başkasına göstersinler. tabi amaç tedbirli olmak.yoksa kötü bişi ver demedi o da.. kardeşim dedi ki ilacı hiç almıyosa vişne suyu ile falan versin,ilacı almamasından daha iyidir.ya da elma suyu ile. yada muz da olabilr. hatta muz daha mantıklı. arkadaş bana dönecekti ondan haber bekliyorum ben de sana haber vermek için. daha detaylı bilgi istedim. çoculta asistan kendisi ama kolunu kırmış. evdeymiş. hocaya ulaşınca bilgi verecekmiş.
kızııııım, dellendirme beni. kaç kere yoklamada seslendim sana..merhabaa
ben geldim beni kimseler özlememiş herhalde
mrb canım.yok bidüzelme.dün çok fenaydım.inşallah senin böyle olmaz da rahat edersin.ayvaı bugün alıp denerim muhakkak çok sağol canım.bakalım 9. haftadasın dimi şimdi eller ayaklar oluşmuş ben de en son dokuz haftalıktı gittiğimde.haftaya gideyim diyorum. hem bakarsın cinsiyeti de öğreniriay çok heyecanlıvandayım evet. memleketim ayrıca.güzel ama baya soğuk bir yer.akan sular bile dondu. kombi 65te yanıyor banmısın bile demiyor.yazın çok güzel ama havası falan
Canım benim bulantılar yok denecek kadar azaldı. İlk 3 ay yemek yapamıyordum şimdi herşeyi yapıyorum. Ama kıymalı yemekleri yiyemiyorum mesela. Muhtemelen senin de 1-2 hafta içinde biter. Oğlumda bulantılar daha erken bitmişti. Bu kız mı acaba dedim ama yine oğlanmış :) bu arada benim kardeşim de doktor Allah başımızdan eksik etmesin işlerinde kolaylık versinmrb arkadaşlar nasılsınız.
aryam kızın nasıl oldu ilaçları vermekte halen zorlanıyormuşsun.çok üzüldümbi de biberonda vişne suyula vermeye çalış.o da asidik ama alması lazımmış.iyibirdoktor görse aslında sen bilirsin tabi ama.kardeşim doktor benim.ona anlattım o tavsiye etti de.
elifnaz bizim buralar gündüz bile -9 :2: sıfırı görsek mutlu oluruz anlayacağın. şimdi antalyada olmak vardı.
nfk nasılsın canım. ben de hafta sonu kadın aldım eve pencere duvar tüm evi temizledik birlikte.akşam fıtığım tuttu sırt üstü kıpırdamadan yatmak zorunda kaldımsabaha kadar.tabi olan oğlana oldu.baba bakınca zavallım bi tuhaf oluyor. ama evim tertemiz oldu.halılarımı perdelerimi de yıkatmıştım.çok mutluyum anlayacağın
busmai nasıl gidioyr canım gebeliğin? ben de halen geçmedibulantılaar.dün çok fenaydım. bu hafta 12. haftam bitiyor. bu arada 1kilo daha verdim. bakalım belki fazlalıklarımda kurtulurum. nasılsa bebişe bişey olmuyormuş.
born ecrin destiniy kızlar cümleten nasılsınız.bu arada öğretmen arkadaşlar.yeni döneminiz hayırlı olsun. çabucak tatili göresiniz inşalllah
pembe kombinin güzelmiş efe için.tercih edilebilir canım.
Dün söyleseydin keşke tam önünden geçtik. Avm turu yaptık kereme puma spor ayakkabı aldık tombik ayaklara oldu sonunda bi modeledirne kırkpınar köftecisinde köfte yedim ve ba-yıl-dımmmm!!!
bir köfte bu kadar tombul, içi de bu kadar sulu ve de pişmiş olabilir mi? çok lezzetliydi hakikaten.
fiyatlar makul, mönü seçenekleri de var. salata altenatifleri bol, mekan temiz ve kaliteli. aklınızda bulunsun.
bi gün de tava ciğerini deneriz inş
Ben şekeri biraz az koymuştum o yüzden çok beğendim. Ama haklısın limonla da çok güzel olur, cheesecake i andırıyorBeğenmedik portakallı tatlıyıı( çok tatlı oldu ve baydı. Sanırım limonla olsaydı daha iyi olurdu
sabah ceylin metal toka yuttu,kızım çıkar ağzından demeye kalmadı,öğürmeye başladı sırtına vurdum çıkarsın dıye iyice mideye gitti,apar topar acile,röntgen çekildi,toka midede duruyor öylece.patates yedir dedi doktor,asla yemıyor,pilav makarna yedir dedi,inşallah çıkar şimdi b.k takibi yapıcaz artık sık sık
vay be maşallah böyle görümceler de varmış,allah bozmasın,sana taşınma deyısımın sebebi görumcenın kötuluğu değildi aslında,çocuklar bir araya geldimi çıldıracak gıbı oluyor ınsan
kızııııım, dellendirme beni. kaç kere yoklamada seslendim sana..
bi de özlememişler diyosun.. naber, gitti mi misafirlerin? artık evinin kadını, topiğinin dilanazısın di miiii?
Busmaıı..yenı ayakkabınız hayırlı olsunn gule gule kullanın canım..bızde de var aynısından..en rahatı ve hafıfı oydu baktıklarım arasında..
kardesının bransı ne ..ıstanbulda sanırım dımı
ooo, süpper valla çok sevindim.herkese merhaba hayırlı haftalar olsun inşallahhh
herkes iyi allaha şükür okuduğum kadarıyla
öğretmenlerimiz işe başladı hayırlı olsun çabucak geçsin bu dönemde hemen yaz gelsin bizede
bu hafta izne çıkacağım birkaç gün ama olsun biraz dinleneyim
hafta sonuda eşime bir süpriz yapıp edirneye götürmeyi planlıyorum
nfk cım siz gitmiştiniz canım mutlaka gitmeniz gereken yer dediğin biryer varsa orayada uğrayalım
gerçi eşim daha önce gitti arkadaşlarıyla ama olsun senin görüşlerinde önemli benim için
kar da var mı? burada hava açtı.elifnaz bizim buralar gündüz bile -9 :2: sıfırı görsek mutlu oluruz anlayacağın. şimdi antalyada olmak vardı.
nfk nasılsın canım. ben de hafta sonu kadın aldım eve pencere duvar tüm evi temizledik birlikte.akşam fıtığım tuttu sırt üstü kıpırdamadan yatmak zorunda kaldımsabaha kadar.tabi olan oğlana oldu.baba bakınca zavallım bi tuhaf oluyor. ama evim tertemiz oldu.halılarımı perdelerimi de yıkatmıştım.çok mutluyum anlayacağın
ne diyosun kızııııım?!! ben ben müdavimim, tiryakiyim, bağımlıyımmmlonelines şekerportakalı ilbilgehatun kızlar nasılsınız? evimde internet tv yok. telefonumun kamerası dahi yok. radyasyonu daha az yayıyor diye almıştım.ama evde olunca da iletişime geçemiyorum. kalıyor hepsi hafta içine. merakla bekliyorum hafta içinde kk da neler oldu diye. sanırım farkında olmadan bağlanıyor insan buraya
ne mutlu sana. halden anlayan, yardımsever bi komşun varmış.Ayy kesın ogrenırsınn cınsıyetını..bugun baktım 10 haftadan sonra belırgınlesmeye baslıyormus;bebegın pozısyonu musaıtse ogrenebılıyormusuzz..musuz dıyorum sankı daha once yasamamıs gıbı..:)en basta Allah saglıklı bı sekılde dogmalarını nasıp etsın..senınde ıcınden kız mı gecıyorr;oncesı erkek oldugu ıcın tabıkı..vardır her kadının bı kız bebek hevesı degılmı..?
benım ust kat komsum van lı..cok severım kendısını..Allah razı olsunn ozellıkle hamılelık zamanlarında ablalık yaptı bana..hergun yemek tasıdı sagolsun yapamıyorum dıye..gecen gun bunun haberını verdım aksama kapımda.:)
oooh, hayırlı olsun, güzel günlerde giysin abi keremmDün söyleseydin keşke tam önünden geçtik. Avm turu yaptık kereme puma spor ayakkabı aldık tombik ayaklara oldu sonunda bi model
hadi ama, harekette bereket var.bende onlarla gitmiştim.tatil bitti evime ve topiğime
geri döndüm...eve dönüş ve bavul yerleştirme
mamaları da hazırlamış, ooh afiyet bal şeker olsun! pozitif ve enerjik tatlı cadı seniiiiiBugün menümde; etli lahana&biber dolması
Yayla çorbası
Mantar sote
Ve irmikli tatlı var ,hepsi hazır
Akşama da dizimiz karadayı
Şükürler olsun bu güzel günümüze
yaramaz kuzulardiğer etkinliklerin hiçbirini yapmadan direk geometriden başladılar( evde karalayacak başka da bişey yok sanırım
Eki Görüntüle 971069 Eki Görüntüle 971070
Herkese günaydınnn....
gece annemi acile götürdük, burun kanaması vardı baya, durduramadık. Tansiyondanmış. Orda tansiyonu düzenleyip kanamayı durdurup gönderdiler.
Sabah aryaya ilaca başladım, kabus gb ya. Bütün kozları denememe rağmen çok zorladı. Nasıl olacak anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?