- 8 Ağustos 2011
- 11.820
- 9.590
- 448
evliliğin kötü yanlarından biri. ne pişiricem sorunsalıŞu yemek derdi olmasa...bazen ne yapacağım diye düşünmek beni çooooookbunaltıyor.Eve gelince hazır yemek bulsak. Bekarken ne kadar rahatmışız.
ilahi
bizimki de arada kemiriyor, yanında değilsem mum boya vermiyorum.
ne olur ne olmaz..
ben onların dillerini yerim, maşallah. anne demiyorlar, bizimki de demiyor.. bekliyorum bakalımm
dilli kerem, maşallah
bizimki de bu ara atağa kalktı. epeyce kelimesi var. ara ara videoya almaya çalışıyorum.
ilk kelimeler çok tatlı..
aaaa!!! deli mi ne?!
1,5 yaşındaki bebeyi bağlıcan mı, onun eti ne budu ne? zıplasa ne olur yani.. gıcık
ama duuuur, ikinci doğsun, iki üç sene sonra gününü görür o, ahahahahah
eşim kızılcahamama gitmek istiyor, ama karabüke kadar yolu var.
belki bi daha bi safranbolu yaparız. belli değil henüz..
evliliğin kötü yanlarından biri. ne pişiricem sorunsalı
diğeri de kocanın gereksiz akrabalarına katlanmak ve idare etmek olmalı, ahahahahah
Ikinciye hiç girmeyelim. Iş hayatı başladı, minik kuşumu bırakıyorum, çok duygusalım yani.evliliğin kötü yanlarından biri. ne pişiricem sorunsalı
diğeri de kocanın gereksiz akrabalarına katlanmak ve idare etmek olmalı, ahahahahah
Yemek sorunsalına razıyım. Ikinci daha fena.ohhh ne güzel valla bizde edirneden sonra inşallah bir safranbolu yaparız
edirne kaç saat sürdü gitiiğinizde :44: birde yol üstünde giderken güzel kahvaltı yapılacak yer varmıydı canım yaa
erken çıkalım istiyorum
aynen iki kelime ve özet
lonelines şekerportakalı ilbilgehatun kızlar nasılsınız? evimde internet tv yok. telefonumun kamerası dahi yok. radyasyonu daha az yayıyor diye almıştım.ama evde olunca da iletişime geçemiyorum. kalıyor hepsi hafta içine. merakla bekliyorum hafta içinde kk da neler oldu diye. sanırım farkında olmadan bağlanıyor insan buraya
maşallah kuzuyadiğer etkinliklerin hiçbirini yapmadan direk geometriden başladılar( evde karalayacak başka da bişey yok sanırım
Eki Görüntüle 971069 Eki Görüntüle 971070
onu da denedim canım. İnatlaşmaya gelmiyor bizimkiyle. Kusturuyor kendini. Üstelik bize tavır alıyor iyice saldırganlaşıyor. Bide ilaç miktarı biraz fazla, bir kaşık olsa verirsin biter. Bu 2 yemek kaşığı.çok geçmiş olsun hem anneye hem de aryamıza. sen güzel bir anne olarak eminim tüm yolları deniyorsundur...antipatik olmak istemem akıl verirmiş gibi ama ben katı bir anne olarak ilaç konusunda enjektörle aralıklı olarak veriyorum valla kıstırıp bebelere..onların keyfine kalırsa hiç içmez benimkiler hiçbir ilacı...
topikteki tüm hasta bebiş ve annelerede geçmiş olsun yeniden..
benim yoğunlaştırılmış 15 günlük iş bitti yaşasın okul açılıyor ve yarım gün çalışacağım( kendimi kötü hissettim yazarken ama güneş ışığına ihtiyacım var sadece d vitamini için yanlış anlamayın
MaşallahKizlar doktor doğum tarihini verdi
Allah kismet ederse 3 mart doğum tarihimiz. İkinci şehzade geliyor.
Bende bu sefer hiç yok o duygusallık valla:) gidip bi nefes alayım diye dört gözle bekliyorumIkinciye hiç girmeyelim. Iş hayatı başladı, minik kuşumu bırakıyorum, çok duygusalım yani.
maşallah kuzuya
onu da denedim canım. İnatlaşmaya gelmiyor bizimkiyle. Kusturuyor kendini. Üstelik bize tavır alıyor iyice saldırganlaşıyor. Bide ilaç miktarı biraz fazla, bir kaşık olsa verirsin biter. Bu 2 yemek kaşığı.
egilmiste problem çözüyor maşallah. bende veriyorum bazen önce kağıda sonra duvarlara bi müddet vermeyeceğim bende. boyadiklari yerleri yeni kapattık
ilahi
bizimki de arada kemiriyor, yanında değilsem mum boya vermiyorum.
ne olur ne olmaz..
ben onların dillerini yerim, maşallah. anne demiyorlar, bizimki de demiyor.. bekliyorum bakalımm
iyimi kötümü bilemedim.onlar akıllı ben yaşlı buhteşem buluşma:) her istediklerini yaparlar sanırım
menü güzelmiş afiyet olsun şimdiden
maşallah yaa bu yeni nesil çok akıllı cnaım
ah canim benim yaaaabenim hava durumu kulliyen rüya. esime anlatırken aklıma geldi dün tv karşısında değil kızın yanında uyuya kalmışım:86:
Yalniz elifnazin ruyasi cikiyor galiba:)ntv hava durumu altyazi gecti antalya 20derece..
Elifnazzz bide ruyanda beni gorsene..bebek kizmi erkek mi?
Ay elifnaz beni baya güldürdün allah ta seni güldürsün
Yengeçten sonra bir balık mı geliyor. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Kizlar doktor doğum tarihini verdi
Allah kismet ederse 3 mart doğum tarihimiz. İkinci şehzade geliyor.
Yengeçten sonra bir balık mı geliyor. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
MaşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?