Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Şu yemek derdi olmasa...bazen ne yapacağım diye düşünmek beni çooooookbunaltıyor.Eve gelince hazır yemek bulsak. Bekarken ne kadar rahatmışız.
evliliğin kötü yanlarından biri. ne pişiricem sorunsalı
diğeri de kocanın gereksiz akrabalarına katlanmak ve idare etmek olmalı, ahahahahah

ohhh ne güzel valla bizde edirneden sonra inşallah bir safranbolu yaparız
edirne kaç saat sürdü gitiiğinizde :44: birde yol üstünde giderken güzel kahvaltı yapılacak yer varmıydı canım yaa
erken çıkalım istiyorum

evliliğin kötü yanlarından biri. ne pişiricem sorunsalı
diğeri de kocanın gereksiz akrabalarına katlanmak ve idare etmek olmalı, ahahahahah

aynen iki kelime ve özet

Kizlar doktor doğum tarihini verdi
Allah kismet ederse 3 mart doğum tarihimiz. İkinci şehzade geliyor.

diğer etkinliklerin hiçbirini yapmadan direk geometriden başladılar( evde karalayacak başka da bişey yok sanırım

Eki Görüntüle 971069 Eki Görüntüle 971070
maşallah kuzuya

onu da denedim canım. İnatlaşmaya gelmiyor bizimkiyle. Kusturuyor kendini. Üstelik bize tavır alıyor iyice saldırganlaşıyor. Bide ilaç miktarı biraz fazla, bir kaşık olsa verirsin biter. Bu 2 yemek kaşığı.

tahmin edebiliyorum canım karnına taş oturmuştur Allah kolaylığını versin

ben biraz yaramaz anneyim çok hoşuma gidiyor mevlam acılarını yaşatmasın bu eşyalar bunları büyütür ancak diye düşünmüştüm ama benimkiler parkeye çalışıyorlar..ilginç bir ses çıkıyor ondan sanırım...fotoğraflıyorum elimde delil bulunsun
egilmiste problem çözüyor maşallah. bende veriyorum bazen önce kağıda sonra duvarlara bi müddet vermeyeceğim bende. boyadiklari yerleri yeni kapattık

anne diyorlar aslında hemde ne hararetli susuz çölde kalmış gibi anneeeeee geliyor ama yazamıyorlar galiba o yüzden yazma listesinde yokum

benim hava durumu kulliyen rüya. esime anlatırken aklıma geldi dün tv karşısında değil kızın yanında uyuya kalmışım:86:

Ay elifnazzzzzz koptum kız :)))

Topiğin eski geveze günlerine dönmesi ne güzel :)

Okul nöbet toplantı yordu beni. Bi de bu hafta her okul çıkışı toplantı var neyse yani bu yüzden alıntı ve yorum yapamıyorum :)

Yalniz elifnazin ruyasi cikiyor galiba:)ntv hava durumu altyazi gecti antalya 20derece..
Elifnazzz bide ruyanda beni gorsene..bebek kizmi erkek mi?

Şu anda aşağı komşuyu yolasım var. kızım çok gürültü yapmamasına rağmen durmadan tak tak vuruyor. Kendisinin çoooooook haylaz iki çocuğu var. Çocuğumuz olmadan önce kaç gece seslerine uyandık. Çocuk ağlaması sesine değil. Bunların çocuklara niye uyandınız diye bağırma sesine. Kızımı çocuk kavga sesleriyle kaç kez uykudan uyandırdılar vs vs. Çok tuhaflar ya.gidip konuşalım diyorum eşime.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…