Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

yeni başlasım kalem vermeye ikea kalemleri küçücük iyi oldu. mum boyaları kemirdiler kaldırdım...
yaz kızım ne yazacaksın diyorum anane dede baba kardiş diyor, yaz oğlum ne yazacaksın diyorum dede anane baba kardiş diyor...anlamadığım sıralamaya hiç giremiyorum

Nfk kerem de boya hastası yalnız duvarlar mobilyalar heryeri karalıyor o yüzden bi süredir boya vermiyorum :)
Boya diyor, Kayem (kalem) diyor
Otobüs e oboçüç
Uçak
Sekiz dokuz on diye sayıyor
Kamyon
Havuç
Çorba
Salata
Patates vs

Bu aralar söyledikleri baya çoğaldı
Annaanna ,babaanna diyor neneler mest oluyor :)

yok içimden erkek geçiyor.sanki erkek olacakmış gibi.ama kızımın olmasını çok istiyorum. Oğlumun cinsiyetini öğrenince üzülmüştüm allah affetsin. Rabbim bana da nasip etsin tabi sağlıcakla. Bu da erkek olsa üçüncüyü bir kızım olsun diye düşünürüm yani o derece Valla komşunun iyisi akrabadan ötedir derler.allah razı olsun. Benim alt komşum da bana şikayete geldi oğlun ses yapıyor bana ses geliyor diye. Inanır mısın. Onun zıplamasından koşmasından ne çıkar ki.

Her anneye en az bir kız şart bence de. Tabi hayırlısı ama. Ben de hep iki kızım olmasını isterim.

seninki maşallah çok dilli. Bizimki son zamanlarda kelime dağarcığını pek genişletemedi. Son zamanlarda bir cici demeyi öğrendi. Elmaya ema, ayakkabıya abı, demeyi öğrendi ama onları saymıyorum. Tam doğru değil kendince.

menü güzelmiş afiyet olsun şimdiden

diğer etkinliklerin hiçbirini yapmadan direk geometriden başladılar( evde karalayacak başka da bişey yok sanırım

Eki Görüntüle 971069 Eki Görüntüle 971070
maşallah yaa bu yeni nesil çok akıllı cnaım

sağol canım sevinirim
siz nereyi planlıyorsunuz ?

yeri m ben onu

maşallah kızz ne güzel bizimkide artık baya kelime söylemeye başladı dağarcıkları genişliyor kereme

Sizinkileri böyle duyunca çok imreniyorum. Benimki 25 kelime biliyordur ancak. Çok da konuşuyorum ama.

bende dünden köftemi yoğurdum. pilav ve patates kizartacagim yanına. bugunde yarının yemegine on hazırlık yapsam çok rahat oluyor.

estağfurallah canım soran herkese de yardımcı oluruz problem yok yani.söz konusu çocuk olunca ben hiç dayanamıyorum.bazen yanımdaki annelere kalın giydir üşütecek diyorum.sonra kendime kızıyorum sanane diyorum kendi.ama elimde değil yani ne yapayım. Tabi sen daha iyi düşünmüşsündür.insanın içi rahat etmez ki başka türlü zaten. Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin.

ilahi

bizimki de arada kemiriyor, yanında değilsem mum boya vermiyorum.
ne olur ne olmaz..

ben onların dillerini yerim, maşallah. anne demiyorlar, bizimki de demiyor.. bekliyorum bakalımm

dilli kerem, maşallah
bizimki de bu ara atağa kalktı. epeyce kelimesi var. ara ara videoya almaya çalışıyorum.
ilk kelimeler çok tatlı..

aaaa!!! deli mi ne?!
1,5 yaşındaki bebeyi bağlıcan mı, onun eti ne budu ne? zıplasa ne olur yani.. gıcık
ama duuuur, ikinci doğsun, iki üç sene sonra gününü görür o, ahahahahah

sağol canım sevinirim
siz nereyi planlıyorsunuz ?
eşim kızılcahamama gitmek istiyor, ama karabüke kadar yolu var.
belki bi daha bi safranbolu yaparız. belli değil henüz..

senin alt komşun demiş canım benim bizim amcamız örümceğinden rahatsız oldu.3 ay kullandı zaten katlanamadı.ne amcalar var gör yani...

aaaa!!! deli mi ne?!
1,5 yaşındaki bebeyi bağlıcan mı, onun eti ne budu ne? zıplasa ne olur yani.. gıcık
ama duuuur, ikinci doğsun, iki üç sene sonra gününü görür o, ahahahahah

HA HA ÇOK GÜLDÜM VALLA O ZAMAN DA KAPIYI TUTAR SANIRSAM. DUL ÇOCUKSUZ BİR KADIN KIRMAK DAİSTEMİYORUMAMAYALNIZLIKTAN MIDIR NEDİR BANA SARDI YA. KAR YOK BU ARADA NFKCIM.KEŞKE OLSA KAR YAĞINCAÇOK GÜZEL OLUYOR BURANIN HAVASI. YANİ DAHA YUMUŞAK. BU SENE KURU SOĞUKTAN BAŞKA BİŞEY GÖREMEDİM.KARDEŞİMDEİSTANBULDA ŞUAN. ÇOK GÜZELMİŞ ORDA HAVA

senin alt komşun demiş canım benim bizim amcamız örümceğinden rahatsız oldu.3 ay kullandı zaten katlanamadı.ne amcalar var gör yani...

ay o sorunlu ya! çatacak yer arıyormuş.. kıskanıyor mu ne?!
bebeğine 'amca' dedirtme sen de

hmm, sorun anlaşıldı tamaaam!
bütün isteyenlere hayırlı eş ve çocuk nasip eyle yaRabbiiiiim

evet, güneş açınca 15 dereceyi buluyor sıcaklık. şuan da öyle. ayşecikle yarım saat çıktık geldik.
şimdi savaş alanına dönmüş mutfağı toparlamalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…