Bugün Kv balıkçılık işine geri dönüyor. Gerçi bu hafta sadece iki gün bakacak. Macera başlasın.
Tam rast gelelim bir durum... Kesin ilk gün problemli geçer. Uyutamazlar vs vs. Bence de rast gele.Rast gele mi desek ne desek :)????
Bugün Kv balıkçılık işine geri dönüyor. Gerçi bu hafta sadece iki gün bakacak. Macera başlasın.
Sabah sabah kızıp miniğimin eline vurdum. Vicdan yaptım ya!!!!saçımı tutarak uyuyor. Sabah uyandı. Uyuttum, beşiğine koydum hala saçımı bırakmıyor. Çekince de ağlıyor. Hazırlanmam lazımdı. Ben de sinirli sinirli eline vurdum. Yazık, kuzum hemen elini çekip uyudu.
Tebrik ederim canım demek kaderimiz aynı:)Kizlar doktor doğum tarihini verdi
Allah kismet ederse 3 mart doğum tarihimiz. İkinci şehzade geliyor.
Vaaaar!Günaydıııınnnn
Toplantılar konusunda en şanslı yine benim sanırımKüçük yer olmasının, küçük okul olmasının faydaları....
ilbilge, kv ve balıkçılık işinde kolay gelsin bacım
Ya pişi diyorum mayalı hamur diyorum akşamdan dolaba koysam diyorum hiç ses çıkmıyorrr! Yok mu hiç deneyen?
Sağol bebegemmmTebrik ederim canım demek kaderimiz aynı:)
Vaaaar!
Dolaba koyabilirsin ben denedim sorun olmadı
Hatta neyneyse buzluğa bile koyuyormuş
ooo, züpper fiyata almışsınız ya.. hayırlı olsun..http://www.joker.com.tr/urun/britax-romer-kidfix-sict-gr23-oto-koltugu-black-thunder/18653to koltuguyla ilgili yazacaktım unuttum pamuk helva hatırlattı. bizde hafta sonu carrufer umraniyedeki jokerden aldık. romer marka 749 dan 400 e düşmüş. yanliz biz 15-36 aldık. . simdilik gayet memnunuz
Rast gele mi desek ne desek :)????
malesef oluyor canım. napıcaz?Sabah sabah kızıp miniğimin eline vurdum. Vicdan yaptım ya!!!!saçımı tutarak uyuyor. Sabah uyandı. Uyuttum, beşiğine koydum hala saçımı bırakmıyor. Çekince de ağlıyor. Hazırlanmam lazımdı. Ben de sinirli sinirli eline vurdum. Yazık, kuzum hemen elini çekip uyudu.
kızlar söylemiş bacım, mayalı hamur buzdolabında bekler.Ya pişi diyorum mayalı hamur diyorum akşamdan dolaba koysam diyorum hiç ses çıkmıyorrr! Yok mu hiç deneyen?
gerçekten bu nasıl bi hava ya?.. kışı görmeden bahar geldi resmen..anam benim rüya ya gerçek oluyor yada ben rüya görmedim yarın istanbulda hava 20 dereceymis
biz de edirnede çok gezemedik. merkezde selimiye camii ve üç minareli camii vardı.bizim edirne suya düştü
eşim yaa edirneye gidelim gitmesinede o kadar görülecek bir yer değil bence dedi ciğer yiyeceksen burda da şubeleri var götüreyim
eee dedim biz edirneyi görmek istedik bursaya gidelim dedi iskender yeriz gezeriz yada kartepeye sapancaya gidelim daha yakın falan hala muaallaktayız bakalım :44:
ooh, ohh gez bacım..Canlarrr selamunaleykummm ....
nasilsiniz.gecmisi okuyamadim ama bi selam veriyim dedim.ben memlekette gezmelerdeyim keyfim yerinde umarim sizin icin de hersey yolundadir..
veeee busmai, doğum günün kutlu olsun..
bu seneki hediyen minnak tatlı bi bebiş olacak inşşş
Tebrik ederim canım demek kaderimiz aynı:)
Vaaaar!
ben sonraki gün gece yarısına kadar olan tebrikleri kabul ediyorum geneldeSekerportakalı Gölcük gölü kenarı da çok güzelmiş
Heh amin sağol canım ama doğumgünüm dündü ,geç kaldınızzz :))))
Sabah sabah kızıp miniğimin eline vurdum. Vicdan yaptım ya!!!!saçımı tutarak uyuyor. Sabah uyandı. Uyuttum, beşiğine koydum hala saçımı bırakmıyor. Çekince de ağlıyor. Hazırlanmam lazımdı. Ben de sinirli sinirli eline vurdum. Yazık, kuzum hemen elini çekip uyudu.
http://www.joker.com.tr/urun/britax-romer-kidfix-sict-gr23-oto-koltugu-black-thunder/18653to koltuguyla ilgili yazacaktım unuttum pamuk helva hatırlattı. bizde hafta sonu carrufer umraniyedeki jokerden aldık. romer marka 749 dan 400 e düşmüş. yanliz biz 15-36 aldık. . simdilik gayet memnunuz
Çok sağolun şekerportakalım ilbilgehatun aryam (;
Şekerportakalım , kıymet nerde bilecekler, kendini yoruyorlar ancak bizim bey , bi de evde duramaz yani kurtlanır kesin , hastaneden de kaçardı Dr dan korkmasa
Aryam sağolasın cnm evet damlaya yarın bulabilirsem kullanayım bakalım işe yarar belki bi umut, gerçi bizimki geniz eti şişmesinden kaynaklı nefes alamıyor ama bir nebze de olsa rahatlatır belki ..
born iyi gezmeler size (; oto koltuğu siz alacaksınız sanırım, biz iyice araştırıp baktık ki herkes römer diyor ondan aldık kıza, şimdi aynından Selim beye de almak lâzım artık maxi cosi ye sığmıyor kuşum , küçüğü abladan devraldık ama, büyüğüne abla 36 kg kadar bineceği için 2. Şart, 9-36 kg olanın içinde rahat rahat oturuyor ama ufaklıklar da
Bir de, emzirmeyi keserken, ben kızımda pişdik kremi sürmüştüm , bembeyaz kaplanmış hâlini görünce üzüldü istemedi ); 23 aylıktı o zamanlar tabii, bizimkiler daha bilinçsiz şu an , az evvel Selim çok bıktırdığı için süreyim bakalım ne yapacak dedim, krem mrem dinlemedi emdi vallahi adambu sefer bu iş daha çetin olacak sanırım );
Tebrik ederim canım demek kaderimiz aynı:)
Vaaaar!
ooo, züpper fiyata almışsınız ya.. hayırlı olsun..
malesef oluyor canım. napıcaz?ben de bir iki bağırdım.
hala acısını çekiyorum
kızlar söylemiş bacım, mayalı hamur buzdolabında bekler.
önceki gece yapabilirsin. ben de yaptım daha önceden
gerçekten bu nasıl bi hava ya?.. kışı görmeden bahar geldi resmen..
biz de edirnede çok gezemedik. merkezde selimiye camii ve üç minareli camii vardı.
onları gezdik. meriç nehri kenarında oturduk. ama nehir gerçekten çok güzel
bursaya gitmediyseniz, tercih edebilirsin. ulu camiiyi görürsünüz, sonra merkezde hanlar, çarşılar var..
alışveriş imkanı büyük. merkezde trafik epey sıkıntılı, en ortaya lazımmış gibi koca bi avm kondurmuşlar,
iyice içinden çıkılmaz bi hal almış.. ama iskenderi yerinde yemek harika
oylata çıkarsanız, kapılacalar ve orman içinde tertemiz hava alırsınız, oylat mağarasını da gezmiştik.
kartepede şuan kar var mı bilmiyorum. şimdi sezonu, kalabalık ve pahalıdır gibime geliyor.
sapanca yakın ve güzel bi alternatif. ama yapılacak pek bi şey yok. doğa yürüyüşleri ve göl kıyısında oturmak dışında yani..
ama sakin ve kafa dinlenecek bi yer..
ooh, ohh gez bacım..
şeker portakalım, salı pazarı sana söylediğim gibi.
herkes elindeki kalan malını bitirmeye çalışıyor. ayşeciğe külotlu çoraplar aldım, birkaç parça bi şey daha.
kendime takı aldım. annemin de siparişlerini hallettik. neticede, bi taşla kuş katliamı; ruhumuza iyi geldi..
Benim oğlum bana tokat atiyor. Oyuncak atiyor. Sacimi çekiyor. O zaman eline vuruyorum ben de. Ama anlamiyor Gülüyor. Siz ne yapıyorsunuz boyle yyapinca?
bugün öğleden sonradan sonra izne çıkıyorum pazartesiye kadar yokum işyernde ayy çok iyi geçer
inşallah günlerim biraz değişiklik olacak ve tabiki melisam la birlikte olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?