Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Sabah sabah kızıp miniğimin eline vurdum. Vicdan yaptım ya!!!!saçımı tutarak uyuyor. Sabah uyandı. Uyuttum, beşiğine koydum hala saçımı bırakmıyor. Çekince de ağlıyor. Hazırlanmam lazımdı. Ben de sinirli sinirli eline vurdum. Yazık, kuzum hemen elini çekip uyudu.

sorma bizim salon kapısı camlı. kerem'de eline ne gecirirse cama vuruyor. ses olayını geçtim. bir gün kırılacak bir şey olacak diye korkuyorum. bende eline vurdum yapma diye. insan vicdan yapıyor. o anki refleks ne yazikki

Günaydıııınnnn

Toplantılar konusunda en şanslı yine benim sanırım Küçük yer olmasının, küçük okul olmasının faydaları....

ilbilge, kv ve balıkçılık işinde kolay gelsin bacım

Ya pişi diyorum mayalı hamur diyorum akşamdan dolaba koysam diyorum hiç ses çıkmıyorrr! Yok mu hiç deneyen?

Kizlar doktor doğum tarihini verdi
Allah kismet ederse 3 mart doğum tarihimiz. İkinci şehzade geliyor.
Tebrik ederim canım demek kaderimiz aynı:)

Vaaaar!
Dolaba koyabilirsin ben denedim sorun olmadı
Hatta neyneyse buzluğa bile koyuyormuş

ooo, züpper fiyata almışsınız ya.. hayırlı olsun..
Rast gele mi desek ne desek :)????

malesef oluyor canım. napıcaz? ben de bir iki bağırdım.
hala acısını çekiyorum

Ya pişi diyorum mayalı hamur diyorum akşamdan dolaba koysam diyorum hiç ses çıkmıyorrr! Yok mu hiç deneyen?
kızlar söylemiş bacım, mayalı hamur buzdolabında bekler.
önceki gece yapabilirsin. ben de yaptım daha önceden

anam benim rüya ya gerçek oluyor yada ben rüya görmedim yarın istanbulda hava 20 dereceymis
gerçekten bu nasıl bi hava ya?.. kışı görmeden bahar geldi resmen..
biz de edirnede çok gezemedik. merkezde selimiye camii ve üç minareli camii vardı.
onları gezdik. meriç nehri kenarında oturduk. ama nehir gerçekten çok güzel

bursaya gitmediyseniz, tercih edebilirsin. ulu camiiyi görürsünüz, sonra merkezde hanlar, çarşılar var..
alışveriş imkanı büyük. merkezde trafik epey sıkıntılı, en ortaya lazımmış gibi koca bi avm kondurmuşlar,
iyice içinden çıkılmaz bi hal almış.. ama iskenderi yerinde yemek harika
oylata çıkarsanız, kapılacalar ve orman içinde tertemiz hava alırsınız, oylat mağarasını da gezmiştik.

kartepede şuan kar var mı bilmiyorum. şimdi sezonu, kalabalık ve pahalıdır gibime geliyor.
sapanca yakın ve güzel bi alternatif. ama yapılacak pek bi şey yok. doğa yürüyüşleri ve göl kıyısında oturmak dışında yani..
ama sakin ve kafa dinlenecek bi yer..

Canlarrr selamunaleykummm ....
nasilsiniz.gecmisi okuyamadim ama bi selam veriyim dedim.ben memlekette gezmelerdeyim keyfim yerinde umarim sizin icin de hersey yolundadir..
ooh, ohh gez bacım..

şeker portakalım, salı pazarı sana söylediğim gibi.
herkes elindeki kalan malını bitirmeye çalışıyor. ayşeciğe külotlu çoraplar aldım, birkaç parça bi şey daha.
kendime takı aldım. annemin de siparişlerini hallettik. neticede, bi taşla kuş katliamı; ruhumuza iyi geldi..

veeee busmai, doğum günün kutlu olsun..
bu seneki hediyen minnak tatlı bi bebiş olacak inşşş

Sekerportakalı Gölcük gölü kenarı da çok güzelmiş
veeee busmai, doğum günün kutlu olsun..
bu seneki hediyen minnak tatlı bi bebiş olacak inşşş

Heh amin sağol canım ama doğumgünüm dündü ,geç kaldınızzz :))))

Sekerportakalı Gölcük gölü kenarı da çok güzelmiş

Heh amin sağol canım ama doğumgünüm dündü ,geç kaldınızzz :))))
ben sonraki gün gece yarısına kadar olan tebrikleri kabul ediyorum genelde
dün nete girme imkanım pek olmadı, şimdi farkettim..

Benim oğlum bana tokat atiyor. Oyuncak atiyor. Sacimi çekiyor. O zaman eline vuruyorum ben de. Ama anlamiyor Gülüyor. Siz ne yapıyorsunuz boyle yyapinca?

Anammm dün senin doğumgünün müydüüü???? Kutlu olsun canım benim, nice mutlu yıllara...

herkese merhaba

güle güle kullanın canım çok iyi almışsınız

hangi işyeri kıymet biliyorki

Bugün Kv balıkçılık işine geri dönüyor. Gerçi bu hafta sadece iki gün bakacak. Macera başlasın.

kolay gelsin hepinize inşallah çok problem yaşanmaz

yaa hepimize oluyordur eminim :26:

Tebrik ederim canım demek kaderimiz aynı:)

Vaaaar!
Dolaba koyabilirsin ben denedim sorun olmadı
Hatta neyneyse buzluğa bile koyuyormuş

Doğum gününmüş kutlu olsun canım nice güzel yıllara eşin ve oğlullarınla inşallah
daha uzun uzun seneler sonra eşin oğlulların gelinlerin ve torunlarınla beraberde kutlaman dileğiyle

çok sağol canım yaa faydalı bilgiler veriyorsun gezmelerle ilgili
bakalım yakın diye kartepe yada sapanca olacak sanırım ama tabi kesin değil yol üstü sapanca maşukiye kartepe bir gezinti yapar döneriz olmadı avm lerde araba yeri aramaktansa böyle geçsin bir hafta sonuda

yaaa ohh içim rahatladı canım ya bende biliyorsun çok gitmek istiyordum ama sen sezon başı dediğin için beklemiştim
şimdi daha da rahatladım aldıklarınızı güle güle kullanın

bugün öğleden sonradan sonra izne çıkıyorum pazartesiye kadar yokum işyernde ayy çok iyi geçer
inşallah günlerim biraz değişiklik olacak ve tabiki melisam la birlikte olacağım

Benim oğlum bana tokat atiyor. Oyuncak atiyor. Sacimi çekiyor. O zaman eline vuruyorum ben de. Ama anlamiyor Gülüyor. Siz ne yapıyorsunuz boyle yyapinca?

bizimki de istediği olmayınca kendini yere atıyor, ağlıyor.
öyle olunca yapabilirsem dikkatini dağıtıp unutturuyorum. baktım yemiyor, odadan çıkıp gidiyorum.
o da pıt pıt peşime geliyor
istemediğinde kucağımıza aldığımızda pat pat vurma huyu da var. o zaman ciddi ses tonuyla
hayır, vurma. uf oldu, acıdı diyorum. biraz sakinliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…