- 29 Aralık 2007
- 3.400
- 1.103
- 698
Çok Iyi taktikEşimin benimle konuşmadığı zamanlarda yemek yapmıyordum. Artık hiç küsmüyor. Hahaaaaa neden acaba? Yaşasın kötülük.
Geçmiş olsun cnm hemen görün Dr una en iyisi, takviye vitamin vs verir belki, bir an evvel rahatlarsın inşaAllahHosgeldn ve gecmis olsn diyen herkeslere cook tskler yasir pasa iyi de ben bulantidan gozumu acamiyorum ilkinde hic boyle degildi ondan cok sasiriyorum...
Proteinle ilgili de doktoru bi ariyim bakiyim ihmale gelmez haklisiniz Allah razi olsn ben pek onemsemeyecektm ama belki de bu kdr kotu olmambundan emzirmeyi de kesemedim hala baya gucsuz kaldim
Evet bana da öyle gibi geliyorBelki cinsiyeti farklıdır. Yasir erkekli bulanmadı, bu kızdır.
esasında Dr dediğim gibi tecrübeli ve bol bol anlatan birisiydi fakat benim ufaklık meme meme diye kendini yerlere attığı için pek düzgün dinleyemedim; tekrarlayan üst solunum yolu enfeksiyonu veya geniz eti sebep olabilir dedi , dışarıdan kulağa su kaçması ile bi alakası yok dedi,Yok canım maşallah bi sıkıntımız Yok enfeksiyon noktasında. Ya bu sıvı birikmesinin sebebini sormamıştım. Nedenmiş acaba??
naber limonilerrr
hayat size limon veriyorsa limonata yapın taaaaam mııı
bugün dalyan köfte yaptım çok güzel oldu ama çok yorucuymuş, güya tarife bakınca kolay gelmişti.. bi daha yapmam heralde.
yine kerem parkta coştu bugün; kadının biri dedi ki "bu hep böyle midir"
hoşgeldin borntobemother,protein kaçağı önemli diye biliyorum ben de, peşini bırakma
temiz çıkmasına sevindim pamukhelvacım
sekerportakalı manisa güzeldir hem çalışmazsan da ne güzel olur; hakkınızda hayırlısı olsun
pembiş ben arı mamanın tadını beğenmemiştim:2: ama geceki performansını merak ettim mutlaka bildir
naber limonilerrr
hayat size limon veriyorsa limonata yapın taaaaam miiil??
Bi de limonata espirisi yaparmışşşşşşşşşşşş. Peki hayat bize öküz verirse napıcaz?? Tarla mı sürecez???!!! :).
Ayyy, diyabet bende de vardı. Sadece katkısız Çavdar'ın ekmeği yedim, tatlı kesinlikle yemedim vs sıkı bir diyet uygulanmıştım. Seni çoooook iyi anlıyorum.çok sağol canım. çok rahatladım dünya varmış.:)). yalnız yemek yiyemiorum.diyetteyim ya diyabet yüzünden. bakalım dokuz ay hayırlısıyla bitince rahatlarım tamamıyla inşallah. yine de çok şükür...
Ilahi pembiş...çok güldüm.Bi de limonata espirisi yaparmışşşşşşşşşşşş. Peki hayat bize öküz verirse napıcaz?? Tarla mı sürecez???!!! :)
Ben de performans yazmaya gelmiştim zaten :) 1,5 ve 1 saatlik aralarla uyandı. Diyorum da millete anlatamıyorum bu veledin uyanışları açlıktan değil diye... Neyse buna da şükrettim ama yine uyuya kaldım onun odasında, ayakta sallama pozisyonunda :/
Günaydınlar herkeseeeeeeee :) güzel bir gün diliyorum.
Nenede kafa dağıtırsın biraz.ahahahaaaahcok guzel oldu pembisim, agzin bal yesin
Sabah sabah guldurdunuz beni, Allah da sizi guldursun
Yoldayiz neneye gidiyoruz biz de. Limoni durum devam malesef
naber limonilerrr
hayat size limon veriyorsa limonata yapın taaaaam mııı
bugün dalyan köfte yaptım çok güzel oldu ama çok yorucuymuş, güya tarife bakınca kolay gelmişti.. bi daha yapmam heralde.
yine kerem parkta coştu bugün; kadının biri dedi ki "bu hep böyle midir"
hoşgeldin borntobemother,protein kaçağı önemli diye biliyorum ben de, peşini bırakma
temiz çıkmasına sevindim pamukhelvacım
sekerportakalı manisa güzeldir hem çalışmazsan da ne güzel olur; hakkınızda hayırlısı olsun
pembiş ben arı mamanın tadını beğenmemiştim:2: ama geceki performansını merak ettim mutlaka bildir
ahahahaaaahcok guzel oldu pembisim, agzin bal yesin
Ben de bazen yemek olarak sosyete mantısı yapıyorum, eşim bayılıyor. Gerçi sebze yapayayım da ne yaparsam yapayım.günün esprisi :))
bende dün sosyete mantisi yaptım akşam yemegimiz oydu. ipek dün yordu beni inşallah bronsite donmeden şu hastalığı atlatir
Bi de limonata espirisi yaparmışşşşşşşşşşşş. Peki hayat bize öküz verirse napıcaz?? Tarla mı sürecez???!!! :)
Ben de performans yazmaya gelmiştim zaten :) 1,5 ve 1 saatlik aralarla uyandı. Diyorum da millete anlatamıyorum bu veledin uyanışları açlıktan değil diye... Neyse buna da şükrettim ama yine uyuya kaldım onun odasında, ayakta sallama pozisyonunda :/
Günaydınlar herkeseeeeeeee :) güzel bir gün diliyorum.
sorma.. Esimle iyi anlasiriz biz, evliligimiz 5. Seneye girdi. Tattistigimiz sayilidir, kavga hic olmadi. Ama bu ara bi trip hali var. Ki huyunda trip yoktur. Makul ve mantiklidir. Dun aksam giyimdim kusandim, sofra kurdum. Guler yuzle karsiladim. Yine asik surat. Benim de sevkimi kiriyor. Blmyrm sorunu ne?. İsi ile ilgili durumlar da olabilir. Ben gidip ozur dilerin benim hatamdi bi daha olmaz desem de tatmin olmayacak gibime geliyor.. O yuzden akisina biraktim. Ayni evin icinde kusluk yok ama pek konusmuyoruz da, garibime gidiyor. Uzatmanin alemi var mi?kusura bakma ama senin eşinde de katır inadı varmış
Borncum gezip gezip gelmiş hoş gelmiş :)
Hasta bebişlere tekrardan geçmiş olsun, hamile annecikler de hep iyi olsun :)
Şeker portakalım bence o iş olmaz. Nerden biliyorsun dersen içime öyle doğdu :) ama olursa da herşeyde bir hayır vardır demek lazım. Manisa çok güzelmiş. Bence öyle yerlerde insanlar yaşlanmıyo valla huzur var...
Malum bugün nöbet günüydü. Pert oldum yine doğal olarak :) eve gelince de oğluş sağolsun oda değiştirmeme izin vermiyor.
Mart başı olması düşünülen nişan mart sonuna kaldı. Boşuna elbise için acele ettim. Neyse artık...
Arı mamanın gece muhallebisini aldım oğluşa. 3 yemek kaşığı kadar yedi anca. Bakalım etki edecek mi..?
Sen sana düşeni yaptın canım. Akışına bırakmak en iyisi. Dediğin gibi moralini bozan başka durumlar olabilir.sorma.. Esimle iyi anlasiriz biz, evliligimiz 5. Seneye girdi. Tattistigimiz sayilidir, kavga hic olmadi. Ama bu ara bi trip hali var. Ki huyunda trip yoktur. Makul ve mantiklidir. Dun aksam giyimdim kusandim, sofra kurdum. Guler yuzle karsiladim. Yine asik surat. Benim de sevkimi kiriyor. Blmyrm sorunu ne?. İsi ile ilgili durumlar da olabilir. Ben gidip ozur dilerin benim hatamdi bi daha olmaz desem de tatmin olmayacak gibime geliyor.. O yuzden akisina biraktim. Ayni evin icinde kusluk yok ama pek konusmuyoruz da, garibime gidiyor. Uzatmanin alemi var mi?
sorma.. Esimle iyi anlasiriz biz, evliligimiz 5. Seneye girdi. Tattistigimiz sayilidir, kavga hic olmadi. Ama bu ara bi trip hali var. Ki huyunda trip yoktur. Makul ve mantiklidir. Dun aksam giyimdim kusandim, sofra kurdum. Guler yuzle karsiladim. Yine asik surat. Benim de sevkimi kiriyor. Blmyrm sorunu ne?. İsi ile ilgili durumlar da olabilir. Ben gidip ozur dilerin benim hatamdi bi daha olmaz desem de tatmin olmayacak gibime geliyor.. O yuzden akisina biraktim. Ayni evin icinde kusluk yok ama pek konusmuyoruz da, garibime gidiyor. Uzatmanin alemi var mi?
ahahahaaaahcok guzel oldu pembisim, agzin bal yesin
Ayyy, diyabet bende de vardı. Sadece katkısız Çavdar'ın ekmeği yedim, tatlı kesinlikle yemedim vs sıkı bir diyet uygulanmıştım. Seni çoooook iyi anlıyorum.
Ilahi pembiş...çok güldüm.
Nenede kafa dağıtırsın biraz.
açlıktan tabiki değil. humakus mu demişti. uyku egitimiyle alakali kendi kendine uykuya dalmayi bilmiyor diye. seninkini görünce ben ipegi bile aldım başıma koydum. kaçısin yok uyku egitimi vereceksin. ama yanına yardimci biri lazım. tatil zamanı yapman lazım ki gece uykunu gündüz alacaksın. yada yaza kadar dayanıp annenlerden yardim alıp hem memeyi keseceksin hemde uyku egitimi vereceksin. inşallah ozamana uyku sıkıntısı çözülür. Allah yardımcın olsun.
sorma.. Esimle iyi anlasiriz biz, evliligimiz 5. Seneye girdi. Tattistigimiz sayilidir, kavga hic olmadi. Ama bu ara bi trip hali var. Ki huyunda trip yoktur. Makul ve mantiklidir. Dun aksam giyimdim kusandim, sofra kurdum. Guler yuzle karsiladim. Yine asik surat. Benim de sevkimi kiriyor. Blmyrm sorunu ne?. İsi ile ilgili durumlar da olabilir. Ben gidip ozur dilerin benim hatamdi bi daha olmaz desem de tatmin olmayacak gibime geliyor.. O yuzden akisina biraktim. Ayni evin icinde kusluk yok ama pek konusmuyoruz da, garibime gidiyor. Uzatmanin alemi var mi?
Günaydın arkadaşlar
pembiş sizin odanıza veya efenin odasına yer yatağı yaptın mı hiç bilmiyorum
Bir arkadasımın kızı da efe gibi sık uyanıyordu. Arkadaşım bebeğiyle yer yatağında uyumaya başladı
Şimdi gece en fazla 1-2 kez kalkıyormuş ve bir süre sonra yer yatağınıda kaldırdılar
Canım ben de çalışıyorum , çalışan annelerin bebekleri gün içinde annelerini kısıtlı gördüğü için çok özlüyorlar
Adem güneş çalışan anneler bu eksikliği birlikte uyayarak giderebilir diyor
Bence o yakışıklı efemiz bu ara çok yorulan ama efe için bütün pozitifliğini koruyan annesini çok özlüyor. Gece kokunu istiyor
Umarım uykuları düzene girer canım.
Geçenlerde rüyamda okula topikten biri görmeye geliyor. Allah Allah diyorum benim çalıştığım yeri nasıl biliyor. Gelen de huli-b isimli arkadaşmış.
Bilinçaltı işte...Canım benim hepimiz hep gülelim inşallah :)
Ama haksız mıyımmm???
Evet yazın ikisi bir arada hallolur inşallah.
Uzamaya gerek yok da kesin onun işle ilgili bi durumu var bence de. Düzelir inşallah canımcım.
Canım benim olabilir. Yani yanyana uyuduğumuzda (başka evlerde) dha az kalkıyordu. Ama çok zor onunla uyumak yaaaaaa. Sürekli sıkıştırıyor vs. Netcez bilmiyorum böyle.
Ömrümü yedi çılgın rüyalarınız :)
Eeeee o kadar gezmişsin azıcık evden otur.pembiş çok güldüm... o zaman binicez sırtına, vurucaz kırbacı vurucaz kırbacı
nfk eşinin işiyle ilgili sorunu olabilir; yoksa bu kadar uzatılacak birşey değildi.
ilbilge, gerçekten huli_b nerde ya. o da hamileyim diye dönerse şaşırmayın..
Bugün eşimin başka bi tarafta işi varmış; ben de öğrenince hemen hazırlandım onunla beraber ordaki avm ye gittim
kerem 6.30 da uyanmıştı, orda uyuyakaldı Allaha şükür çok rahat 2 saat dolaştım ;indirimden arkadaşlarımın bebeklerine ve kereme birkaç birşey aldım.. şimdi de evdeyim. eşim Vınn ı evde unutmuş hehhhe bugün buralardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?