- Emoji Skoru
- 15.474
- Puanlar
- 498
bu bi gerçek; erkekler eşlerine göstermedikleri müsamaha ve iyi niyeti çoğu zaman ailelerine gösteriyor.amannnn bizimkide eften püften
kardeşi bebek telsizini satmış kutu yapmış eşime vermiş yada eşim almış bilmiyorum ptt kargoya bırakılacakmış
eşim akşam getirdi bunu yarın ptt kargoya bırak dedi bende yarın işyerinde tekim bırakamam dedim
sabahda kargo için adres yazacakdı bende ben çıkamam ama haberin olsun dedim sinirlendi beyefendi konuşmuyor
amannn bende onla konuşmam bugün işyerinde aramam yani
akşama görüşcez nasıl olsa beni bekleyecek onu ben alıyorum işyerinden bakarım siniri geçtiyse ona göre muamele
bende sinir oluyorum yaaa başkalarının bizi kullanmasını nedense ne yapayım elimde değil
ay inşo zaman kesin siz bu akşam barışırsınız
bu bi gerçek; erkekler eşlerine göstermedikleri müsamaha ve iyi niyeti çoğu zaman ailelerine gösteriyor.
belki, biz de öyleyiz bilemiyorum..:44: ne yaparsan yap, ondaki kredileri bitmez.
bak bi şey söyleyince de sen kötü oluyorsun..
kardeşine istediği kadar yardım etsin, işin ucu sana-size dokunmadığı sürece sorun olmaz.
dengeyi bu aşamada sağlayamamış, yine sana iş veriyor..
belki başka bi zaman konuşup bu hassasiyetini söyleyebilirsin.
ay inş
dün nenede cozum cozum cozutan ayşecik,an itibariyle tekrar uyudu.
ben de spor yapıp duş alıcam..
uzun ve hareketli bi öğleden sonra yaşiciz anlaşılan, inş güneş açar da şöyle bi yürüyüşe çıkarız..
huuu! daha günaydın demeyenler var; elifnaz, arya.. özellikle dilanaz bugün ses vermezsen yok yazılcan ona göre
şeker portakalımm, bu bahsettiğin konuda eşimin genel düsturu;
'eşime yaptığımı ailem bilmesin, aileme yaptığımı eşim bilmesin'dir.
hakikaten, bilmeyince göze de batmıyor. bu zihniyeti seviyorum
Burdayım burdayım burdayımmm:)) yoğunum akşama dönerim bacımmmdün nenede cozum cozum cozutan ayşecik,an itibariyle tekrar uyudu.
ben de spor yapıp duş alıcam..
uzun ve hareketli bi öğleden sonra yaşiciz anlaşılan, inş güneş açar da şöyle bi yürüyüşe çıkarız..
huuu! daha günaydın demeyenler var; elifnaz, arya.. özellikle dilanaz bugün ses vermezsen yok yazılcan ona göre
seker portakalimm sen de az deilsin hea!
kahvaltı sırasında girdim okudum ama yazamadım. Küçük kizceyle uğraşıyorum bende 2 gündür sallıyorum ayagimda birakinca uyanıyor. tekrarda uyumuyor. sürekli mizmiz kerem'de erken uyudu bütün öğleden sonra ayakta yani
Burdayım burdayım burdayımmm:)) yoğunum akşama dönerim bacımmm
akilli hatun seniiiiibiz barıştık
ben küsmemiştim zaten
işyerini aradım operatör değişikliği yapacak eşim onu hatırlatayım dedim olmadı cihazlı kampanya bak bana alırız dedim
tamam o zaman ben bir bakayım dedi
eee tabi yeni çıkan kendi modelinden daha üst model varsa alır kendine banada ıphonu verir dur bakalım her türlü ben karlı çıkacak gibiyim
biz barıştık
ben küsmemiştim zaten
işyerini aradım operatör değişikliği yapacak eşim onu hatırlatayım dedim olmadı cihazlı kampanya bak bana alırız dedim
tamam o zaman ben bir bakayım dedi
eee tabi yeni çıkan kendi modelinden daha üst model varsa alır kendine banada ıphonu verir dur bakalım her türlü ben karlı çıkacak gibiyim
kötüyüm demi kızz
akşam bende birşeyler yapayım bari
ayyy hastalığı geçmedi değilmi yaa :26:
kolay gelsin canım
sende az değilsin:13: eşi elektronik hastası sanırım ordan girmis hatun. helal olsun
bu kizin adi "ipek" ama; kendi cok yamanhastalığı daha iyi canım çok şükür. . bu huyundan huyundan
hahahaha allah iyiligini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?