Busmai, yolu yarılamışsın. 20. Haftaya gelmişşsin.pembiş çok güldüm... o zaman binicez sırtına, vurucaz kırbacı vurucaz kırbacı
nfk eşinin işiyle ilgili sorunu olabilir; yoksa bu kadar uzatılacak birşey değildi.
ilbilge, gerçekten huli_b nerde ya. o da hamileyim diye dönerse şaşırmayın..
Bugün eşimin başka bi tarafta işi varmış; ben de öğrenince hemen hazırlandım onunla beraber ordaki avm ye gittim
kerem 6.30 da uyanmıştı, orda uyuyakaldı Allaha şükür çok rahat 2 saat dolaştım ;indirimden arkadaşlarımın bebeklerine ve kereme birkaç birşey aldım.. şimdi de evdeyim. eşim Vınn ı evde unutmuş hehhhe bugün buralardayım
Eeeee o kadar gezmişsin azıcık evden otur.bu bebişler ne ballı ya hep onlara alıyoruz.
pembiş çok güldüm... o zaman binicez sırtına, vurucaz kırbacı vurucaz kırbacı
nfk eşinin işiyle ilgili sorunu olabilir; yoksa bu kadar uzatılacak birşey değildi.
ilbilge, gerçekten huli_b nerde ya. o da hamileyim diye dönerse şaşırmayın..
Bugün eşimin başka bi tarafta işi varmış; ben de öğrenince hemen hazırlandım onunla beraber ordaki avm ye gittim
kerem 6.30 da uyanmıştı, orda uyuyakaldı Allaha şükür çok rahat 2 saat dolaştım ;indirimden arkadaşlarımın bebeklerine ve kereme birkaç birşey aldım.. şimdi de evdeyim. eşim Vınn ı evde unutmuş hehhhe bugün buralardayım
sorma.. Esimle iyi anlasiriz biz, evliligimiz 5. Seneye girdi. Tattistigimiz sayilidir, kavga hic olmadi. Ama bu ara bi trip hali var. Ki huyunda trip yoktur. Makul ve mantiklidir. Dun aksam giyimdim kusandim, sofra kurdum. Guler yuzle karsiladim. Yine asik surat. Benim de sevkimi kiriyor. Blmyrm sorunu ne?. İsi ile ilgili durumlar da olabilir. Ben gidip ozur dilerin benim hatamdi bi daha olmaz desem de tatmin olmayacak gibime geliyor.. O yuzden akisina biraktim. Ayni evin icinde kusluk yok ama pek konusmuyoruz da, garibime gidiyor. Uzatmanin alemi var mi?
di mi ama? Komik ama gerceklik payi da yuksek yanikızlara katılıyorum başka bir konu olabilir canını sıkan.
faceteki paylasiminada iyi güldüm. balyajli olan
:) ben katılmıyorum valla,
Busmai, yolu yarılamışsın. 20. Haftaya gelmişşsin.
Doğru tespit. Ev toplama bakımlı ol bir de yemek, pasta, tatlı...
Evlilikte erkekler ne çok şey istiyor. Oysaki hep kadınlar beklenti içinde gibi yansıtılıyor. Feministliğim tutup sayıp sövmeden konuyu kapatıyorum :)
Size son vukuatımı anlatmayı unuttum. Kemerimin bi kısmı çok deforme olunca atmaya karar verdim. Sabah yatağın üstüne koydum ama fırsatım olmadı. Ben de okul dönüşü gelince attım çöpe. İki gündüreşim kemerini arıyormuş. Bazen Efe alabiliyor diye teyzemize sormuş ama onun aldıkları arasında yokmuş. Neyse Efenin aldığı kemerler arasından benim attığımı düşündüğüm kemer çıkmasın mı?!?! Yani sonuç olarak eşimin iki yıllık kemerini halletmişim. Oysaki gözümle görmesem okadar eminimki doğru kemerin çöpü boyladığına..! Bakalım daha neler yaşayacağım :/??? :)
sorma.. Esimle iyi anlasiriz biz, evliligimiz 5. Seneye girdi. Tattistigimiz sayilidir, kavga hic olmadi. Ama bu ara bi trip hali var. Ki huyunda trip yoktur. Makul ve mantiklidir. Dun aksam giyimdim kusandim, sofra kurdum. Guler yuzle karsiladim. Yine asik surat. Benim de sevkimi kiriyor. Blmyrm sorunu ne?. İsi ile ilgili durumlar da olabilir. Ben gidip ozur dilerin benim hatamdi bi daha olmaz desem de tatmin olmayacak gibime geliyor.. O yuzden akisina biraktim. Ayni evin icinde kusluk yok ama pek konusmuyoruz da, garibime gidiyor. Uzatmanin alemi var mi?
Bi de limonata espirisi yaparmışşşşşşşşşşşş. Peki hayat bize öküz verirse napıcaz?? Tarla mı sürecez???!!! :)
Ben de performans yazmaya gelmiştim zaten :) 1,5 ve 1 saatlik aralarla uyandı. Diyorum da millete anlatamıyorum bu veledin uyanışları açlıktan değil diye... Neyse buna da şükrettim ama yine uyuya kaldım onun odasında, ayakta sallama pozisyonunda :/
Günaydınlar herkeseeeeeeee :) güzel bir gün diliyorum.
aranızda k.v. ile yaşayan varsa baştan tebrik ediyorum çünkü ben annemlerle zorlanmaya başladım. nedenini anlayamıyorum ama bu ara biraz zorluyor beni herkes. çok fazla müdahiller, çok fazla olumsuz bakışlar var( çoook zayıfladılar, bünyeleri çoook zayıf, hep hastalıklı olacak bunlar...gibi) bide düzen kuruyorum mutlaka sabote ediyolar...tatilde beraber uyumaya alıştırdım...şimdi bizle öyle uyumuyolar ayrı uyutuyoruz dediler ve bu akşam bebeler beraber uyurken arıza yaptılar..söylüyorum lütfen beraber uyutun yada şunu şöyle yapın diye bu sefer ben geçimsiz muhalif oluyorum...Allahtan eş aile çatışması yok...bu gece resmen sokağa çıkıp koşmak istedim
pembiş sen kemer atmışsın ben de senin yazını okurken "ayakta sallama pozisyonu" cümleni seni ayakta yazi iki yürür pozisyonda hayal ediyorum bide nasıl uyudu böyle diyorum...allahım ben neyin kafasını yaşıyorum...zavallı öğrencilere edebiyat anlatıyo olabilirmiyim kendimden şüphe ettim
oldukça yapıcısın tebrik ederim. yine sen gönlünden geçtiği gibi davran ama kendi hatan olduğunu düşünmüyorsan bunu yapmanın duruma katkısı olurmu ki...onun egosu daha da yükselir gereksiz yere...belki ne düşündüğünü sorup konuşmak denenebilir küslüğün devam etmesini istemediğini belirterek...o da fırsatı bulmuşken dökülür..ama çok tatlısın kendimi çok cadı hissettim seni okuyunca...bide benimkine çok mu haksızlık ediyorum bu cadılıkla dedim...sen arada yaz bari bu güzelliklerini de ben kuyruğu az saklayayım
Yoksa intikam için mi???????Evlilikte erkekler ne çok şey istiyor. Oysaki hep kadınlar beklenti içinde gibi yansıtılıyor. Feministliğim tutup sayıp sövmeden konuyu kapatıyorum :)
Size son vukuatımı anlatmayı unuttum. Kemerimin bi kısmı çok deforme olunca atmaya karar verdim. Sabah yatağın üstüne koydum ama fırsatım olmadı. Ben de okul dönüşü gelince attım çöpe. İki gündüreşim kemerini arıyormuş. Bazen Efe alabiliyor diye teyzemize sormuş ama onun aldıkları arasında yokmuş. Neyse Efenin aldığı kemerler arasından benim attığımı düşündüğüm kemer çıkmasın mı?!?! Yani sonuç olarak eşimin iki yıllık kemerini halletmişim. Oysaki gözümle görmesem okadar eminimki doğru kemerin çöpü boyladığına..! Bakalım daha neler yaşayacağım :/??? :)
evet ya, geçen benim de dikkatimi çekmişti..Busmai, yolu yarılamışsın. 20. Haftaya gelmişşsin.
anne olunca; önce ''canan'' oluyor demekaynen kendime bir şey alacaktim pahali diye vazgeçtim., sonra hatırladım iki ay önce kıza aynı paraya almıştım. onlara gelince dokunmuyor
evet istiyorlar.. ne kadar versen daha fazlasını istiyorlar..:) ben katılmıyorum valla,
ikisini de istiyorlar..
sağlık olsun bacım.. bu olay belki eşinin bi şeyleri anlamasına yardımcı olur, ne dersin?Evlilikte erkekler ne çok şey istiyor. Oysaki hep kadınlar beklenti içinde gibi yansıtılıyor. Feministliğim tutup sayıp sövmeden konuyu kapatıyorum :)
kendi annen baban bile olsa, yetişkin insanların aynı evde yaşaması zor bacım.aranızda k.v. ile yaşayan varsa baştan tebrik ediyorum çünkü ben annemlerle zorlanmaya başladım. nedenini anlayamıyorum ama bu ara biraz zorluyor beni herkes. çok fazla müdahiller, çok fazla olumsuz bakışlar var( çoook zayıfladılar, bünyeleri çoook zayıf, hep hastalıklı olacak bunlar...gibi) bide düzen kuruyorum mutlaka sabote ediyolar...tatilde beraber uyumaya alıştırdım...şimdi bizle öyle uyumuyolar ayrı uyutuyoruz dediler ve bu akşam bebeler beraber uyurken arıza yaptılar..söylüyorum lütfen beraber uyutun yada şunu şöyle yapın diye bu sefer ben geçimsiz muhalif oluyorum...Allahtan eş aile çatışması yok...bu gece resmen sokağa çıkıp koşmak istedim
pembiş sen kemer atmışsın ben de senin yazını okurken "ayakta sallama pozisyonu" cümleni seni ayakta yazi iki yürür pozisyonda hayal ediyorum bide nasıl uyudu böyle diyorum...allahım ben neyin kafasını yaşıyorum...zavallı öğrencilere edebiyat anlatıyo olabilirmiyim kendimden şüphe ettim
oldukça yapıcısın tebrik ederim. yine sen gönlünden geçtiği gibi davran ama kendi hatan olduğunu düşünmüyorsan bunu yapmanın duruma katkısı olurmu ki...onun egosu daha da yükselir gereksiz yere...belki ne düşündüğünü sorup konuşmak denenebilir küslüğün devam etmesini istemediğini belirterek...o da fırsatı bulmuşken dökülür..ama çok tatlısın kendimi çok cadı hissettim seni okuyunca...bide benimkine çok mu haksızlık ediyorum bu cadılıkla dedim...sen arada yaz bari bu güzelliklerini de ben kuyruğu az saklayayım
nihahahahaaaYoksa intikam için mi???????
Herkese günaydın.
Canım benim kıyamam sanaaaaaaa.
Anne babamız da olsalar valla bazen çekilmez oluyorlar :) ama kötü niyetli olmadıklarını düşünüp sakinleşmek lazımbirlikte uyutmaları tabiki iyi olur yoksa sen yalnızken sıkıntı yaşarsın. Bu konuda ısrarcı olmaya çalış. Yani ya ısrarcı olup ukala olacaksın yada birşey demeyip yalnızken zorlanacaksın. Ben olsam birinciyi seçerdim. Ne de olsa ben de onların kuzusuyum; katlansınlar bana ne :))
Öğrencilere herşey anlatıyo olabiliriz o konuya girmeyelim hahaha. Ben kimlik numaramı yanlış söyledim diyorum ya.. Sonuçta bugünler de geçecek. Hiçbir şey sonsuza dek sürmüyor :)
Herkese günaydınnnn. Haftanın ortası geldi çok şükürgüzel bir gün diliyorum.
evet kendi anne babamız da olsa büyüklerle bazı şeylerde anlaşmak çok zor oluyor.. onlar bizi hala çocukları olarak görüyor ve kendi yöntemlerini doğru buluyorlar.aranızda k.v. ile yaşayan varsa baştan tebrik ediyorum çünkü ben annemlerle zorlanmaya başladım. nedenini anlayamıyorum ama bu ara biraz zorluyor beni herkes. çok fazla müdahiller, çok fazla olumsuz bakışlar var( çoook zayıfladılar, bünyeleri çoook zayıf, hep hastalıklı olacak bunlar...gibi) bide düzen kuruyorum mutlaka sabote ediyolar...tatilde beraber uyumaya alıştırdım...şimdi bizle öyle uyumuyolar ayrı uyutuyoruz dediler ve bu akşam bebeler beraber uyurken arıza yaptılar..söylüyorum lütfen beraber uyutun yada şunu şöyle yapın diye bu sefer ben geçimsiz muhalif oluyorum...Allahtan eş aile çatışması yok...bu gece resmen sokağa çıkıp koşmak istedim
bazen oluyor o yaa, aklımda tutmam gereken o kadar şey varken unutulanlar çok normalEvlilikte erkekler ne çok şey istiyor. Oysaki hep kadınlar beklenti içinde gibi yansıtılıyor. Feministliğim tutup sayıp sövmeden konuyu kapatıyorum :)
açken yemek; tokken bakım önemlidirevet ya, geçen benim de dikkatimi çekmişti..
şimdi kerem old için çok kendini dinlemiyor, zaman geçiveriyor heralde
anne olunca; önce ''canan'' oluyor demek
evet istiyorlar.. ne kadar versen daha fazlasını istiyorlar..
kimi birine daha önem verir, kimi öbürüne.. benim eşim ki çok temiz ve titizdir..
ama bilirimki, evi çekip çevirmemden daha önemli olur ona karşı bakım ve süsüm
sağlık olsun bacım.. bu olay belki eşinin bi şeyleri anlamasına yardımcı olur, ne dersin?
kendi annen baban bile olsa, yetişkin insanların aynı evde yaşaması zor bacım.
hele de bu yaştan sonra, ortada senin bebeklerin de varsa...
onlar kendi bildiklerini okur, sen yeni bi düzen oluşturmaya çalışırsın.. fikir ayrılıkları kaçınılmaz.
aslında bu aşamada, anneanne ve dedenin sana tabi olması beklenir, ama yaşları tecrübeleri ve senin anne baban
olmaları sebebiyle, istedikleri yönde davranıyorlar.. bi orta yol bulunacak mecbur..
biraz onlar üzülecek, biraz sen kırılacaksın.. ortada iki bebe var..
yengem öğretmen. şimdi yeğenim 9dan 3e kreşe başladı. 2,5 yaşında.
şuan okulu çok seviyor, her sabah kalkıp okuuul diye hoplayıp zıplıyormuş
evde ardından kaşıkla koşulan bebe, okulda kendi yemeğini kendi yiyor, hepsini bitiriyormuş, arkadaşlarıyla da oynuyormuş..
pek konuşamıyordu, iki haftada konuşması da ilerledi, bi sürü yeni kelimesi var.. annesi babası da çok memnun durumdan.
bu seneyi de geçirin inş, önümüzdeki yıl kreş seneçeklerini düşünebilirsiniz.. o zamana kadar biraz daha sabır bacımm
nihahahahaaa
bak güzel düşündün, kendi farkında değil ama bilinçaltı intikam için bunu yapmış olabilir
günaydın bacım, günümüz güzel geçsin inş.. az daha sabır şurda 3 yaşa ne kaldı
not: 3 yaşına gelince ikinciyi düşünenler için uyarı, ahahahahah
günaydın hayırlı sabahlar
bugün bende kocasıyla küsenler kervanına katıldım
nfk barıştınız mı kııı
bencede erkek çocuğunu daha erken yazdırmak lazım kreşe çünkü onların enerjileri daha çok oluyor böyle yerler onlar için ideal ki
öylede olmuş maşallah bende melisayı 3 yaşında 3 saatlik kreşler varmış onlara yazdırmayı düşünüyorum en azından oyun gibi olur onada değişiklik olur hemde yeni şeyler öğrenir diye ama bakalım fiyatları uçuk değilse tabi araştırmak lazım
ay nazara mi geldi topigimiz yaaa?
Hayirdir, size ne oldu?..
Biz kus deiliz, ama mecbur kalmadikca pek konusmuyoruz.. Ben niyetliyim arayi duzeltmeye ama; adim attigimda yuzu hala asiksa, olumlu bi deri donus gormedigimde farkediyorumki benim de tuyler kabariyor, gurur yapmaya basliyorumve anliyorumki; biz tartisip kavga edip sonra hicbisey olmamis gibi devam edebilen bi cift deiliz. O yuzdeeeeeen, artik yeter! Buncagiz bi kari buyutup cig yapmanin, altinda kalmanin anlami yok. Yazik tatsiz gecen gunlerimize.. bu aksam yine sansimi denicem.. (Tum silahlarim dahil )
ay nazara mi geldi topigimiz yaaa?
Hayirdir, size ne oldu?..
Biz kus deiliz, ama mecbur kalmadikca pek konusmuyoruz.. Ben niyetliyim arayi duzeltmeye ama; adim attigimda yuzu hala asiksa, olumlu bi deri donus gormedigimde farkediyorumki benim de tuyler kabariyor, gurur yapmaya basliyorumve anliyorumki; biz tartisip kavga edip sonra hicbisey olmamis gibi devam edebilen bi cift deiliz. O yuzdeeeeeen, artik yeter! Buncagiz bi kari buyutup cig yapmanin, altinda kalmanin anlami yok. Yazik tatsiz gecen gunlerimize.. bu aksam yine sansimi denicem.. (Tum silahlarim dahil )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?