Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Busmai, yolu yarılamışsın. 20. Haftaya gelmişşsin.

alışverişte uyuyan evlat candır can. Kerem uyumuyor ama arabada da artık uyumuyor nekadar uykusu gelirse gelsin.

kızlara katılıyorum başka bir konu olabilir canını sıkan.
faceteki paylasiminada iyi güldüm. balyajli olan

Son düzenleme:
Evlilikte erkekler ne çok şey istiyor. Oysaki hep kadınlar beklenti içinde gibi yansıtılıyor. Feministliğim tutup sayıp sövmeden konuyu kapatıyorum :)

Size son vukuatımı anlatmayı unuttum. Kemerimin bi kısmı çok deforme olunca atmaya karar verdim. Sabah yatağın üstüne koydum ama fırsatım olmadı. Ben de okul dönüşü gelince attım çöpe. İki gündüreşim kemerini arıyormuş. Bazen Efe alabiliyor diye teyzemize sormuş ama onun aldıkları arasında yokmuş. Neyse Efenin aldığı kemerler arasından benim attığımı düşündüğüm kemer çıkmasın mı?!?! Yani sonuç olarak eşimin iki yıllık kemerini halletmişim. Oysaki gözümle görmesem okadar eminimki doğru kemerin çöpü boyladığına..! Bakalım daha neler yaşayacağım :/??? :)

aranızda k.v. ile yaşayan varsa baştan tebrik ediyorum çünkü ben annemlerle zorlanmaya başladım. nedenini anlayamıyorum ama bu ara biraz zorluyor beni herkes. çok fazla müdahiller, çok fazla olumsuz bakışlar var( çoook zayıfladılar, bünyeleri çoook zayıf, hep hastalıklı olacak bunlar...gibi) bide düzen kuruyorum mutlaka sabote ediyolar...tatilde beraber uyumaya alıştırdım...şimdi bizle öyle uyumuyolar ayrı uyutuyoruz dediler ve bu akşam bebeler beraber uyurken arıza yaptılar..söylüyorum lütfen beraber uyutun yada şunu şöyle yapın diye bu sefer ben geçimsiz muhalif oluyorum...Allahtan eş aile çatışması yok...bu gece resmen sokağa çıkıp koşmak istedim
pembiş sen kemer atmışsın ben de senin yazını okurken "ayakta sallama pozisyonu" cümleni seni ayakta yazi iki yürür pozisyonda hayal ediyorum bide nasıl uyudu böyle diyorum...allahım ben neyin kafasını yaşıyorum...zavallı öğrencilere edebiyat anlatıyo olabilirmiyim kendimden şüphe ettim

oldukça yapıcısın tebrik ederim. yine sen gönlünden geçtiği gibi davran ama kendi hatan olduğunu düşünmüyorsan bunu yapmanın duruma katkısı olurmu ki...onun egosu daha da yükselir gereksiz yere...belki ne düşündüğünü sorup konuşmak denenebilir küslüğün devam etmesini istemediğini belirterek...o da fırsatı bulmuşken dökülür..ama çok tatlısın kendimi çok cadı hissettim seni okuyunca...bide benimkine çok mu haksızlık ediyorum bu cadılıkla dedim...sen arada yaz bari bu güzelliklerini de ben kuyruğu az saklayayım

Canım benim kıyamam sanaaaaaaa.
Anne babamız da olsalar valla bazen çekilmez oluyorlar :) ama kötü niyetli olmadıklarını düşünüp sakinleşmek lazım birlikte uyutmaları tabiki iyi olur yoksa sen yalnızken sıkıntı yaşarsın. Bu konuda ısrarcı olmaya çalış. Yani ya ısrarcı olup ukala olacaksın yada birşey demeyip yalnızken zorlanacaksın. Ben olsam birinciyi seçerdim. Ne de olsa ben de onların kuzusuyum; katlansınlar bana ne :))

Öğrencilere herşey anlatıyo olabiliriz o konuya girmeyelim hahaha. Ben kimlik numaramı yanlış söyledim diyorum ya.. Sonuçta bugünler de geçecek. Hiçbir şey sonsuza dek sürmüyor :)

Herkese günaydınnnn. Haftanın ortası geldi çok şükür güzel bir gün diliyorum.

Yoksa intikam için mi???????
Herkese günaydın.

gunaydin canlariiim.
Henuz ayamadim. Adami ise yollayip, aysecikle kahvaltimizi yapalim. Donucem ben size

Busmai, yolu yarılamışsın. 20. Haftaya gelmişşsin.
evet ya, geçen benim de dikkatimi çekmişti..
şimdi kerem old için çok kendini dinlemiyor, zaman geçiveriyor heralde

aynen kendime bir şey alacaktim pahali diye vazgeçtim., sonra hatırladım iki ay önce kıza aynı paraya almıştım. onlara gelince dokunmuyor
anne olunca; önce ''canan'' oluyor demek
:) ben katılmıyorum valla,
ikisini de istiyorlar..
evet istiyorlar.. ne kadar versen daha fazlasını istiyorlar..
kimi birine daha önem verir, kimi öbürüne.. benim eşim ki çok temiz ve titizdir..
ama bilirimki, evi çekip çevirmemden daha önemli olur ona karşı bakım ve süsüm

sağlık olsun bacım.. bu olay belki eşinin bi şeyleri anlamasına yardımcı olur, ne dersin?
kendi annen baban bile olsa, yetişkin insanların aynı evde yaşaması zor bacım.
hele de bu yaştan sonra, ortada senin bebeklerin de varsa...
onlar kendi bildiklerini okur, sen yeni bi düzen oluşturmaya çalışırsın.. fikir ayrılıkları kaçınılmaz.
aslında bu aşamada, anneanne ve dedenin sana tabi olması beklenir, ama yaşları tecrübeleri ve senin anne baban
olmaları sebebiyle, istedikleri yönde davranıyorlar.. bi orta yol bulunacak mecbur..
biraz onlar üzülecek, biraz sen kırılacaksın.. ortada iki bebe var..

yengem öğretmen. şimdi yeğenim 9dan 3e kreşe başladı. 2,5 yaşında.
şuan okulu çok seviyor, her sabah kalkıp okuuul diye hoplayıp zıplıyormuş
evde ardından kaşıkla koşulan bebe, okulda kendi yemeğini kendi yiyor, hepsini bitiriyormuş, arkadaşlarıyla da oynuyormuş..
pek konuşamıyordu, iki haftada konuşması da ilerledi, bi sürü yeni kelimesi var.. annesi babası da çok memnun durumdan.
bu seneyi de geçirin inş, önümüzdeki yıl kreş seneçeklerini düşünebilirsiniz.. o zamana kadar biraz daha sabır bacımm

Yoksa intikam için mi???????
Herkese günaydın.
nihahahahaaa

bak güzel düşündün, kendi farkında değil ama bilinçaltı intikam için bunu yapmış olabilir

günaydın bacım, günümüz güzel geçsin inş.. az daha sabır şurda 3 yaşa ne kaldı

not: 3 yaşına gelince ikinciyi düşünenler için uyarı, ahahahahah

evet kendi anne babamız da olsa büyüklerle bazı şeylerde anlaşmak çok zor oluyor.. onlar bizi hala çocukları olarak görüyor ve kendi yöntemlerini doğru buluyorlar.
ama zıtlaşmak yerine; üzüldüğünü belli edebilirsin. nasılsa senin üzülmene dayanamazlar.
bazen oluyor o yaa, aklımda tutmam gereken o kadar şey varken unutulanlar çok normal
açken yemek; tokken bakım önemlidir

günaydın hayırlı sabahlar

bugün bende kocasıyla küsenler kervanına katıldım

pempiş söyledin mi kocana kemeri ben attım diye yoksa hala arıyormu

busmai ben ilk hamileliğimde son haftaya kadar çalıştığım için hep ikinci hamileliğimde evde oturcam tadını çıkartacağım diye hayaller kurardım ama o zamanlar çocuklu olarak hamile kalmanın ne demek olduğunu bilmezdim hayal yani hem zaman çabuk geçecek
hemde birşey anlamayacağız desene

nfk barıştınız mı kııı
bencede erkek çocuğunu daha erken yazdırmak lazım kreşe çünkü onların enerjileri daha çok oluyor böyle yerler onlar için ideal ki
öylede olmuş maşallah bende melisayı 3 yaşında 3 saatlik kreşler varmış onlara yazdırmayı düşünüyorum en azından oyun gibi olur onada değişiklik olur hemde yeni şeyler öğrenir diye ama bakalım fiyatları uçuk değilse tabi araştırmak lazım

eaglle canım çok haklısın ben bile annemler doğum zamanında bizde kalmışlardı 1 hafta ben son günlere doğru çok sıkıntıya girmeye başlamıştım herkesin kendine göre bir düzeni var bu annende olsa aynı ama tabiki orta bir yol bulmak mecbur çocuklar için

ilbilgehatun rüyan hayırlara olsun inşallah

elifnaz bütün anneler öyle değilmidir büyüyünce bizde kızım seni giymedim giydirdim diyebiliriz

ay nazara mi geldi topigimiz yaaa?
Hayirdir, size ne oldu?..

Biz kus deiliz, ama mecbur kalmadikca pek konusmuyoruz.. Ben niyetliyim arayi duzeltmeye ama; adim attigimda yuzu hala asiksa, olumlu bi deri donus gormedigimde farkediyorumki benim de tuyler kabariyor, gurur yapmaya basliyorum ve anliyorumki; biz tartisip kavga edip sonra hicbisey olmamis gibi devam edebilen bi cift deiliz. O yuzdeeeeeen, artik yeter! Buncagiz bi kari buyutup cig yapmanin, altinda kalmanin anlami yok. Yazik tatsiz gecen gunlerimize.. bu aksam yine sansimi denicem.. (Tum silahlarim dahil )

Son düzenleme:

amannnn bizimkide eften püften
kardeşi bebek telsizini satmış kutu yapmış eşime vermiş yada eşim almış bilmiyorum ptt kargoya bırakılacakmış
eşim akşam getirdi bunu yarın ptt kargoya bırak dedi bende yarın işyerinde tekim bırakamam dedim
sabahda kargo için adres yazacakdı bende ben çıkamam ama haberin olsun dedim sinirlendi beyefendi konuşmuyor
amannn bende onla konuşmam bugün işyerinde aramam yani
akşama görüşcez nasıl olsa beni bekleyecek onu ben alıyorum işyerinden bakarım siniri geçtiyse ona göre muamele

bende sinir oluyorum yaaa başkalarının bizi kullanmasını nedense ne yapayım elimde değil

o zaman kesin siz bu akşam barışırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…