Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

üsküdar çarşıda birkaç çocuk ayakkabı dükkanına baktım.
ayşeciğe yazlık bi ayakkabı aldım. modeli kafamdaki şey değil, lakin deri ve ortopedik bi ayakkabı..
hem de 25 tale

ayakkabıdan çantaya çeviriyorlarmış dükkanı, elindeki stoğu bitirmeye çalışıyordu kadın..
çok tatlı ayakkabılar vardı, ama 23-24 numara falan..
güzel botlar da vardı, hepsi deri tek fiyat 35 lira. mor bot bile vardı yaaa
düşündüm seneye alayım mı diye...iki numara büyük alacaktım vazgeçtim.
ama yolda gelirken kendi kendimi yedim niye almadım diye..

selamm kızlar
bugün bende temizlik var,kadın geldi..
kerem her zamanki gibi coşmalarda.
şişedeki içme suyunu bulmuş hepsini dökmüş, üstü başı su olmuş; geldi bana "anne! yıkadı yıkadı!" diyor sevinçle.
"aferin oğlum" dedim ben de

evet ben de gördüm onu sevimli bişey
ne yani
hala devam mı ediyor,
karşına alıp konuştun mu?
Heeeeeeee; ölecez sosyallikten
hahhhahaa

gebelik çizelgesi yapsana kuzummm

Son düzenleme:
ne yani
hala devam mı ediyor,
karşına alıp konuştun mu?

dün akşam giyindim, süslendim. geldi yine keyifsiz, mesafeli..
yemek yedik. sonra ben vaktinden önce ayşeciği yatırmaya yeltendim ki zamanımız olsun konuşalım..
ben ayşecikle yatakodasına giderken o da annesine geçti, kardeşiyle görüşecekmiş.
ben kızı uyuttum, bekle bekle bekle gelmedi. içerden abisiyle konuşma sesleri geliyordu.
öyle uyuyakalmışım salonda, iki saat sonra dönmüş. beni kaldırdı yatağıma gittim.
sabah o biraz yeltendi, bu sefer de ben mesafeli davrandım.
bu haftasonuna da şehir dışı planı yapıyoruz, az önce aradı rezervasyon yaptırıyormuş..
nasıl olacak bilmiyorum.. inş bu akşam çözülür bu şey, ne manasız bi şey, uzadıkça uzadı beah!

Yarinki doktor kontrolunden sonra yapicm ins cnm nedense icimde garip bi sknti var ya goremezsem fln diye demin yasiri parka gotrdk orda bi kadin bebegini kaybetmis kotu oldum bide ruyasinda da gormus (

Nfkcim bazen bizim aramizdada ayni senin anlattigin gibi 3 5 gun suren soguk bi savas oluyo ama bnm anlam versmedigim biz bu surecte hic konusmayiz tmm ewt gel git disinda sonra biri konuyu acar kavga eder bagrisir barisiriz ama sen de o da barismayayeltenip barisamaminiz cok garip olsun haftasonu plani herseyi rayina sokar ohh kafaniz dagilsin :)

Selamlarr..bu rutini.bozmasam iyi ama bu hafta basindan itibaren pasayi 11 gibi parka cikariyorum..orda buyuk kaydiraklardan kayabiliypr artik tek basina cikarak..milletin cocuklarina gidip sarilip yere yikiyor:)guresci yapacam oglumu babaanne memleketi nasilsa kan cekiypr demek..12 yi gece eve geliyoruz yaptigim sulu muhallebiyi biberonda yerken film kopuyor koltugunda uykuya daliyor..ohh bende kafa dinliyorum bi kac..bakalim ne kadqr surecek hafta sonu havalar sogumaya basliyormus gerci..saadetimiz bir hafta demekki..
Nfk...bugun arayip rezarvasyon yapiyorum demeside konusmaya yeltendigini gosteriyor..aksama duzeltirsiniz arayi gibime geliyor..sen bi kac gun sonra alirsin ifadesini canimcim.hafta sonu tatilde ustunun kaymagi olur valla..
Born...eksi seyler yersen birazda olsa midene iyi geliyor canim..bisey yiyemiyprsan eksili guzel bi salata ilac oluyor..benim bunda hamdolsun yok bulantim ama birincide 15.haftaya kadar bogazim kanayana kadar kustum..yasirle babasinin ilgilenmeside cok guzel olmus..insallah bi an evvel atlatirsin sende bulantilari
Pembis pizza tarifini bizede yazsana canim...bizde bayila bayila yiyenlerdenizz..:)
Aaa oglum sarki soyluyor..gecen bi baktim mirildaniyor..iki ekmek aldim eve gidiyorummm..hergun yeni cumleler sukurler olsunn rabbime

bugün duzelecege benziyor hadi hayırlısı.
hafta sonu tatiliide üstüne bal limon olmuş yani

Hayırlı olsun canım. Sizi büyük şehirde yaşayan ballılar... Bizde de genellikşe şöyle oluyor: oahalı pahalı alıyoruz. Sonra da yolda niye aldık diye kendi kendimizi yiyoruz.

inan hamileliğin bu döneminde bu kaygılar çok oluyor.
şeytan boş durmuyor, sürekli vesvese veriyor.. inş yarın bebişini görür, minik pıt pıtları duyarsın..

bizim de tartıştığımız oluyor da, bu nedense uzadı. gereksiz bi soğukluk. neşem kalmadı ya, ne lüzumu var?
konuşuyoruz biz, nasılsın günün nasıl geçti diye ama öyle çat pat.. aradı sordu mesela, dr a gittin mi ne dedi diye.
sorun arada bi mesafe olması. ben kaldıramıyorum. cumartesiye yer bulamamış. ben de önümüzdeki haftasonuna at dedim.
sonraki hafta gidicez, rezervasyon yapıldı.

ay maşallah.. ben küçük kaydırağın başına kadar elinden tutuyorum.
ordan atıveriyor kendini aşağı. hala oturması gerektiğini anlayamadı.
burada da hava çok güzel, yorgunum ama aldım ayşeciği parka gittik.
az önce de aynı dediğim gibi uçarak kaydığı için herkes güldü kızcağazıma

neden ne güzel herkes tekrar hamile dedim
tamam artık yorum yapmıyorum
bugün duzelecege benziyor hadi hayırlısı.
hafta sonu tatiliide üstüne bal limon olmuş yani
inş canım..
geçen yine canım acayip pastırma çekti. içimden bile gecirmye korktum. tövbe tövbe:83:
aman!! gerçek mi diyosun kız
ay bana bi şeyler oluyor, bayıliciiiiim galiba :111:

Hayırlı olsun canım. Sizi büyük şehirde yaşayan ballılar... Bizde de genellikşe şöyle oluyor: oahalı pahalı alıyoruz. Sonra da yolda niye aldık diye kendi kendimizi yiyoruz.
yoksa napacaksın bacım? alıcan, mecbuuur
çarşıda birkaç tane çocuk ayakkabı dükkanı var.
herşey satıyorlar, marka spor ayakkabılar da, kendi üretim ayakkabılar da.. nasibi varmış ayşeciğin..
spor ayakkabı alacaktım ama şuan giydiği zaten spor ayakkabı tarzı..
yazı düşünerek açık ayakkabı aldım işte..

iyi almissin yazin spor Ayakkabı sıkıntı iyi yapmışsın açık alarak. bizi. ucunede lazım çok pahalı olmayan güzel bir şey denk getiririm inşallah

nfk cımmm haftaya olması daha iyi olmuş, yağlı ballı gidersiniz yolda daha güzel:)

canım miden bulandığına göre herşey yolunda rahat ol:)
geçen yine canım acayip pastırma çekti. içimden bile gecirmye korktum. tövbe tövbe:83:
idolümsün elifnazzz

iyi almissin yazin spor Ayakkabı sıkıntı iyi yapmışsın açık alarak. bizi. ucunede lazım çok pahalı olmayan güzel bir şey denk getiririm inşallah
inş.. büyük kızın eskileri yok mu? ipek için..
nfk cımmm haftaya olması daha iyi olmuş, yağlı ballı gidersiniz yolda daha güzel:)

idolümsün elifnazzz
ben de öyle düşünüyorum açıkçası

idolümüz elifnaz!! (ki şuan 4. den bahsediyor kendisi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…