cok sevindim... Kendini anlatmak, ne hissettigini soylemek nasil da rahatlatiyor insani.. İns pratikte olumlu sonuclar alirsin..oh annemle sakince konuşmayı başardım...istekleri ve onların isteklerini konuştuk...kendimi bu kadar tatlı ortamla onları üzmeden ifade edebilince çok mutlu oldum kaç gündür kafamı yiyordu bu düşünce...çok sağolun hatunlar sabrın sonu selamet oldu...sanırım beni anladılar...
Pembecim oğlum kızıma göre daha erken belirtiler vermeye başladı.
mesela bezi kirlendiğinde haber veriyor değiştirmemi istiyor.
kakasını yaparken söylüyor.lazımlık alarak başlasam diye düşünüyorum.
arya,da tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyordu galiba? yanlışmı hatırlıyorum.
oh annemle sakince konuşmayı başardım...istekleri ve onların isteklerini konuştuk...kendimi bu kadar tatlı ortamla onları üzmeden ifade edebilince çok mutlu oldum kaç gündür kafamı yiyordu bu düşünce...çok sağolun hatunlar sabrın sonu selamet oldu...sanırım beni anladılar...
O su asamada bakmaktan ziyaretci degil henuz de yakinda delirir gibi :)) cunku gunun buyuk bu kisminda herseyiyle o ilgeliniyor calisma saatlerini de Rabbim oyle guzel nasip ettiki baya bi evde oluyoraynen yaa hele daha da büyüdüklerinde düşünemiyorum bile
kızzz öyle demeee çocuklarımızın babası onlar bazen onlarlada olmuyor onlarsızda olmuyor
canım yaa allah yardım etsin valla
ama bırak hep eşin baksın yasire sonuçta o çok istedi bu durumu
Annesine gidiyo parka goturuyo dolastiriyo evde gool mool seslerini duyuyorm ama resmen bayiliyorm uyurken gecici bi surec diye dusunmeye calisiyorum cnm cok saol aminnAllah kolaylik versin canim. İns kisa surer.:26:
Esini dusunme. Bak nasil halleder o. Biliyor is basa dustu. Yetemedigi zaman annesine gider.
Yasir de normalde bana hic duskun degil hep babaa der hissefiyo gibi surekli anneeaa diye yanimda ama dedigim gb hakkini yiyemem cok sukur ilgileniyo herseyiyle babasicanım yaa.. kayinvalidenler ne duruyor orda gönder onlara :99:
yasir'ede sanada yazık.
:)))aynenn
Zamanı değil diyosun yani; öyle olsun :)
Biz de onların çocuklarının anasıyızz :))
Kızçe geliyor diycem ama benim de çok bulantım olduğu halde erkek çıktı :)
Allah ecrini verir canım annelerin çektiği hiçbir sıkıntı karşılıksız kalmayacak inşallah..sabırdan başka çare yok
O su asamada bakmaktan ziyaretci degil henuz de yakinda delirir gibi :)) cunku gunun buyuk bu kisminda herseyiyle o ilgeliniyor calisma saatlerini de Rabbim oyle guzel nasip ettiki baya bi evde oluyor
Annesine gidiyo parka goturuyo dolastiriyo evde gool mool seslerini duyuyorm ama resmen bayiliyorm uyurken gecici bi surec diye dusunmeye calisiyorum cnm cok saol aminn
Yasir de normalde bana hic duskun degil hep babaa der hissefiyo gibi surekli anneeaa diye yanimda ama dedigim gb hakkini yiyemem cok sukur ilgileniyo herseyiyle babasi
Sen bezini alirken cok kotu oluyorm yazdiginda cok uzuluyodm demekki.bnm de basima gelicekmis :)) senin ne zamankesildi bulantilarin peki bide kizce icin de hayirlisiysa saglikla keskeee diyorum :)
Mesela su anda gune muthis bi kakayla uyandim vayy mahvoldm gercekten en zor kisimlardan.biri benim.yasirde.hic bulabmadigi icin ins bunda da hemen kesilir ama benim.icin daha.cok hafta var ://ayy evet bez değiştirmek çok zordu:)
keremde tam 12.haftada kesilmişti bulantılar.
bunda ise 15.haftada falan kesildi. biraz daha uzun sürdü..
şimdi de mide yanması oluyor.
Günaydınlar herkeseeeeeee :)
Sabah 9da iki arkadaşımla kahvaltı için buluşacağım. Gerçi öncesinde a101den twister alacağım inşallah ki bu durumda geç kalacağım biraz :) sonra nişana takmak için kırmızılı birşeyler bakacağım kendime. öğleden sonra da evde pineklerim inşallah. Akşam da seminer var
Herkese güzel bir gün diliyorummmm :)
Borncum inşallah bulantıların biran önce biter. Az kaldı canım... Babasına da bravo valla Yasir ile ne güzel ilgileniyor.
Oo,ok sosyalsiniz...kahvaltılar, seminerler...Günaydınlar herkeseeeeeee :)
Sabah 9da iki arkadaşımla kahvaltı için buluşacağım. Gerçi öncesinde a101den twister alacağım inşallah ki bu durumda geç kalacağım biraz :) sonra nişana takmak için kırmızılı birşeyler bakacağım kendime. öğleden sonra da evde pineklerim inşallah. Akşam da seminer var
Herkese güzel bir gün diliyorummmm :)
Borncum inşallah bulantıların biran önce biter. Az kaldı canım... Babasına da bravo valla Yasir ile ne güzel ilgileniyor.
Oo,ok sosyalsiniz...kahvaltılar, seminerler...
oluyor bu işlerBugün lise sondaki bi öğrencimin kardeşi olacağını öğrendim. Şok oldum. Çok cesurca geldi bana....
Günaydınlar herkeseeeeeee :)
Sabah 9da iki arkadaşımla kahvaltı için buluşacağım. Gerçi öncesinde a101den twister alacağım inşallah ki bu durumda geç kalacağım biraz :) sonra nişana takmak için kırmızılı birşeyler bakacağım kendime. öğleden sonra da evde pineklerim inşallah. Akşam da seminer var.
bende de öyle bi durum var. Aslında başladım, ama hiç araştırma yapmadan, bişiler okumadan başladığım için bazı yanlışlar yapmışımsağolasın canım benim
bir kaç gündür internet yoktu.bu sabah sorun giderildi.
meğer nekadar alışmışız internete eksikiğini bayağı hissettik.
artık günde 1 saat yürüyorum. bazen 1.5 saatide geçiyor.
malum havalarda güzel.güzel olmasa keşke hakkımızda hayırlısı.
tuvalet eğitimine başlayan varmıydı aramızda? hem düşünüyorum hemde üşeniyorum
dışarıda gezerken tuvalete götür ,getir derdi yok:44:
bence başlayabilirsin. Zaten önce kakasını söyleyerek sonra gündüzleri çişini söyleyerek en son da gece çişiyle son buluyormuş. Birde eğitime başladıktan sonra gündüz mesela hiç bez takılmayacakmış. ( ben haftasonları takmadım ama haftaiçi annem ilgilenemez diye taktık bu yanlışmış, gündüz bezi tamamen bırakılacakmış ve kazara ıslattıktan sonra da bi süre altında bırakıp rahatsız olması sağlanacakmış.) ben banyoya renkli kartondan yapıştırıp üstüne renkli stekerlar aldım ve her söyleyip yaptığında ona steker verdim oraya yapıştırdık. Bu baya işe yarıyorPembecim oğlum kızıma göre daha erken belirtiler vermeye başladı.
mesela bezi kirlendiğinde haber veriyor değiştirmemi istiyor.
kakasını yaparken söylüyor.lazımlık alarak başlasam diye düşünüyorum.
arya,da tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyordu galiba? yanlışmı hatırlıyorum.
günaydın canlar..
ayşeciği babaanneye verip, çıkıcam birazdan, dr kontrolum var...
sonra da üsküdar çarşıda biraz takılmayı düşünüyorum.
limoni durum aynen devam.
yetişkinlerin tribal enfeksiyonu da hiiiç çekilmiyor
herkese güzel bi gün diliyorum..
oluyor bu işler
abim üniversitedeyken, en küçük kardeşim doğdu
hadi bakalım, bol hareketli bi gün olacak..
gündüzki programlar, akşamki toplantıya dayanma gücü verir..
günaydın kızlar nasılsınız
Günaydınnn... Akşam uğrayacaktım ama 8 de uyuyakalmışımmm
bende de öyle bi durum var. Aslında başladım, ama hiç araştırma yapmadan, bişiler okumadan başladığım için bazı yanlışlar yapmışım
bence başlayabilirsin. Zaten önce kakasını söyleyerek sonra gündüzleri çişini söyleyerek en son da gece çişiyle son buluyormuş. Birde eğitime başladıktan sonra gündüz mesela hiç bez takılmayacakmış. ( ben haftasonları takmadım ama haftaiçi annem ilgilenemez diye taktık bu yanlışmış, gündüz bezi tamamen bırakılacakmış ve kazara ıslattıktan sonra da bi süre altında bırakıp rahatsız olması sağlanacakmış.) ben banyoya renkli kartondan yapıştırıp üstüne renkli stekerlar aldım ve her söyleyip yaptığında ona steker verdim oraya yapıştırdık. Bu baya işe yarıyorayrıntıları sonra yazayım bi işim çıktı şimdi
Kızımmmm yetişkin olsalar tribal enfeksiyonları olmaz
Ne doktor kontrolü hayırdır şekerim???
Ya bana kabus gibi geliyor. Yani anne babanın halen aktif olarak çocuk yapabiliyor olduklarını düşünmek istemez kimse diye düşünüyorum :/
Gezdim tozdum geldim ama akşam seminere gitmek istemiyommmmmmm
İyiiii :) sen nasılın???
Filmi en önemli yerinde kestin yani!!devamını bekliyoruz
Ben de birazdan oğluşu uyutup pizzaya girişeceğim inşallahhhhhhhh.
Günaydınnn... Akşam uğrayacaktım ama 8 de uyuyakalmışımmm
bende de öyle bi durum var. Aslında başladım, ama hiç araştırma yapmadan, bişiler okumadan başladığım için bazı yanlışlar yapmışım
bence başlayabilirsin. Zaten önce kakasını söyleyerek sonra gündüzleri çişini söyleyerek en son da gece çişiyle son buluyormuş. Birde eğitime başladıktan sonra gündüz mesela hiç bez takılmayacakmış. ( ben haftasonları takmadım ama haftaiçi annem ilgilenemez diye taktık bu yanlışmış, gündüz bezi tamamen bırakılacakmış ve kazara ıslattıktan sonra da bi süre altında bırakıp rahatsız olması sağlanacakmış.) ben banyoya renkli kartondan yapıştırıp üstüne renkli stekerlar aldım ve her söyleyip yaptığında ona steker verdim oraya yapıştırdık. Bu baya işe yarıyorayrıntıları sonra yazayım bi işim çıktı şimdi
bende iyiyim canım çalışmaya devam işte
aynı be yav!günaydın kızlar nasılsınız
hatuna bak! saat 8de uyuyakalmışGünaydınnn... Akşam uğrayacaktım ama 8 de uyuyakalmışımmm
ameliyat sonrası rutin kontrol. yara tam kapanmamış, 3 hafta sonra tekrar gel dedi.Kızımmmm yetişkin olsalar tribal enfeksiyonları olmaz
Ne doktor kontrolü hayırdır şekerim???
Ya bana kabus gibi geliyor. Yani anne babanın halen aktif olarak çocuk yapabiliyor olduklarını düşünmek istemez kimse diye düşünüyorum :/
Gezdim tozdum geldim ama akşam seminere gitmek istemiyommmmmmm
Ben de birazdan oğluşu uyutup pizzaya girişeceğim inşallahhhhhhhh.
söylediğin şey bi harika bi keşif. bizimki 3 saniye bile tutmaz soğuk kompresi..Gratisten oğluşuma şöyle bişi aldım. bi yerini vurduğunda soğuk birşey bastırmak gerekir ya ve çocuklar izin vermez. Jel buz torbası yapmışlar ama onu içine koyduğun kılıf peluşlu bişi. Sıcak ve soğuk kullanımı var. Malum Efe çok vuruyo oraya buraya ve izin vermiyo birşey koymamıza. Ama işte bu olayı çözecek inşallah :)
Yaradana kurbaan!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?