Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Biraz sabretmen gerekecek sanırım. Yani normalden biraz fazla :/

Biz eşimle hemen söyleriz derdimizi. Her ailenin farklı işte...

Ay sabah yarım kaldı kızlar kusura bakmayın valla neyse başımı kaldıramıyorum bu aralar. Akşamları çok uykulu, gündüzleri çok yoğun geçiyor. Ctesi de günüm var, gün bende. Pastaydı börekti ağırlamaydı yine zor uğrarım gb geliyor. Kayseriye gideceğiz yarın, kv mde ağırlayacağım mecburen. Bakalım güzel gecer inşallah. Menüm:
mini pizza
su böreği ( hazır) yada süperfresh in kol böreği
yaprak sarma
fellah köfte
patatesli salatalıklı salata
incirli muhallebili pasta
meşhur ıslak kekimiz, krem şanti ile...

Pratik bişiler seçmeye çalıştım yarın akşam hepsine girişeceğim inşallah...( sarmam köftem hazır dolapta)

dilanazcım ve diğer merak edenler; tuvalet eğitimimiz haftasonları süper gidiyor, gündüz hiç bez takmıyorum ( uyurken dahil) 1 kazamız falan oluyor, onun dışında ben çiş saatini tahmin ettiğim zamanlarda soruyorum genelde gidelimmi banyoya diye o da gidip oturup yapıyor ve stekerı kapıyor:) ara sıra kendi söylediği de oluyor ama genelde oyuna veya başka bişiye daldığı için unutuyor. Ama kakasını ben olmasam da söyleyip yapıyor. Çiş olayı hafta içi sekteye uğradı, sanırım benim sürekli yanında olduğum bir süreç seçmeliyim tamamen gecmek için, onun dışında söylerse götürürüm. Çünkü benden başkasına bezini de değiştirtmekten haz etmiyor ve söylemiyor. Steker olayı da ben sınıftaki öğrencilerime ödül olarak bu yöntemi kullanıyordum, ordan aklıma geldi, dadıyı bilmiyordum:44:

pamuk helvacim, ses ver kuzuum!

Son düzenleme:
ayyhh kızlar iftarı yaptıktan sora midem çok fena oldu.
sanırım bugün temizlikten dolayı da kokular vs bi de aç kalınca sonuç kötü oldu.......
mide bulantılarım hala tam olarak geçmemiş demek ki.
doğuma kadar daha fazla oruç tutamiycam galiba.. yapacak birşey yok, 10 günüm kaldı. buna da şükür.

nfk cım ben de duramam,eşime illa ki sorarım. hadi 1 gün durdum ,2.gün kesinlikle zorlarım söylesin diye.

gunumuz aydin, cumamiz mubarek olsun canlar..

Tamamen olmasa da esimle buzlari erittik hamdolsun darisi diger limonilere

busmai, gecmis olsun. Deterjanlar etkikemis olabilir. Her ne kadar bulantilarin kesilse de mide hassas. Zaten hamileligin ilerledi, bebis buyudu. Oruc tutmak zor olur, kendini zorlama sonraya kalsin...

Esim bu kadar uzatmazdi da, bana olan kizginligiyla birkesince uzadi. Zamanindan once sorsam, yok bisey der gecistirir.. Sabrin sonu selamet..

Günaydınlar herkeseeeeeeee :) bu haftayı da hayırlısı ile bitiriyoruz inşallah. Böyle böyle bu dönem de bitecek ve yaz gelecek!! :) güzel bir gün olsun inşallah.

Busmaicik kötü olmana üzüldüm daha sonra tamamlarsın artık.

Bornnn bugün müydü dr kontrolü?? Güzel haberlerle gel inşallah :)

Nfkcım buzların erimesine sevindim. Tuzuyla biberi ile evlilik böyle bişi deyip limonata yapıcaz

Elifnaza yorum yapmayı unutmuşum :)

Kızımmmmm 3 yıl 5 yıl; ben olsam niyetim vardıysa saklardım :) kız çocuğu elbiseleri zevkine bile saklanabilir yani :)

hepsi saklanmiyor bacim biraz daha biriksin kendinde görürsün. ama sakladiklarim var tabi büyük kizin doğum günü gelecek ay ozaman ipege ablasının elbisesini giydirebilirim..

eziyet etme canım kendine az kalmış zaten

günün güzel haberi evdeki huzursuzluk çok kötü. bir daha yaşamayin inşallah.

Günaydınnnn....

borncum hayırlı haberlerle gel inşallah.

busmai valla helal olsun bi nfk nın emzirirkenki oruçları bi de senin hamileyken... Allah kabul etsin ama benim bünye zayıf demekki, normal zamanda tansiyonum düşüyor sizin gb olsam nolur acaba?

nfk bizimkinin huylarının da kocana benzer kısımları var, kendi haline bırakmak işe yarıyor, üstüne gidince iyice kapanıyor. Bende senin gb yapıyorum.

herkese günaydın hayırlı cumalar olsun inşallah

nfk canım aranızın birazda olsa düzelmesine sevindim devamıda gelir ve haftaya gideceğiniz tatilde
çok güzel vakit geçirirsiniz inşallah

pempişkızzz sen tam erkek annesisin demi
bu arada bakıcınız nasıl kızz eskiden hani birkaç problem vardı konuşup halledebildiniz mi:44:

busmai canım valla allah kabul etsin bende hala borçlarımı tutabilmiş değilim :26:

born canım inşallah güzel haberler verirsin bize bugün doktor kontrolünden

aryamm canım menün güzel daha ne olsun fazlada yorma kendini canım

elifnaz bende kızımın kıyafetlerinin birazını verdim ama diğerlerini saklıyorum
belki ikinci kız olur diye olmazsada kardeşimin çocuğu olur diye o olmazsada melisamın kızı olur diye
annem benim birkaç kıyafetimi saklamış sağolsun melisaya giydiriyorum çok güzel oluyor

oo, mönü süpper valla
sen tuvalet eğitimine bayağı bayağı başlamışsın, yarılamışsın hatta..
maşallah aryaya da, sana da.. senin tecrübelerinden faydalanıcaz biz de..

günün güzel haberi evdeki huzursuzluk çok kötü. bir daha yaşamayin inşallah.
amiiin..
herkese günaydın hayırlı cumalar olsun inşallah

nfk canım aranızın birazda olsa düzelmesine sevindim devamıda gelir ve haftaya gideceğiniz tatilde
çok güzel vakit geçirirsiniz inşallah

senin de cuman mübarek olsun canım..
inş..

ayşecik çıplak kaldığında göğüslerini tutup ''mamaa'' diyor yaa

haftanın son günü ve pembiş yine eski poziif pembiş;hah şöyleee.. yaza ne kaldı şurda:)
evet sabrın sonu selametmiş gerçekten:)sevindim ama neden canının sıkkın olduğunu öğrenebildin mi
sağol canım ben hasta oluyorum galiba bugün başım çatlıyor heralde onla birleşince akşam tüm yediklerimi çıkardım bugün de baya kötüyüm..
eziyet etme canım kendine az kalmış zaten
sağol canım inşallah..
bi yerden başlamadan da olmuyo işte canım yaa haftada 1 2 haftada 1 öyle öyle bitecek..
bu arada aryanın sticker işini benimsemesine,diğer sticker için sabretmesine şok oldum.
kereme bir sticker versem diğerlerini de almadan yakamı bırakmaz.
sağol canım amin sen de bir yerden başla inşallah..
ben de keremin hiçbir kıyafetini vermedim hemen çocuk düşündüğümüz için:) zaten çok fazla şey almaktan kaçındım. kız olsa duramazdım belki daha çok alırdım..
annem de benim bazı kıyafetlerimi saklamış ,bazıları da kendisinin bana diktiği elbiseler.o zamanlar bu zamanki kadar kıyafet yokmuş çarşılarda. çok sevimli şeyler dikerdi bana. çok güzel bir anı bence

yapma yaa:26: belki üşüttün..
öğleyin nane limon ve bi ağrı kesici içip yatsan, belki daha iyi hissedersin..

biraz anlattı, biraz iş biraz aile ile ilgili şeyler.. gereksiz akraba o kadar çok kii!!!
gölge etmesinler başka ihsan istemez yani..

hahhhaaa inşallah o da anne olur da yavrusunu emzirir

inş ya, Rabbim o günleri de göstersin inş.. cümlemize..

mantı yokmu mantı
menu mikemmel. bu arada sana soracaktım sahinin mantisi satılıyor. Kayseri firması nasıl bir marka sence guvenilirmi

vay sipa vayy
kerem'de kendi şeyini farketti her bez değiştirmede muhakkak bir elliyor, gülüyor.
dur daha farketmelerine var..
altları sürekli kapalı ya, açılınca birden el oraya gidiyor otomatikman.. muhtemelen kaşınıyordur. bizimki de yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…