Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

inş.. büyük kızın eskileri yok mu? ipek için..

ben de öyle düşünüyorum açıkçası

idolümüz elifnaz!! (ki şuan 4. den bahsediyor kendisi)

verdim kız hele kerem'i ogrendikten sonra. dedim 3. olsa bile kac yıl bunlari mi saklayacagim. güzelim elbiseleri bile verdim..

Bende internet olunca da buralara kimse gelmiyo beeeee
Temizlik bitti, ev mis oldu.
Bugün oruçluydum, iftarımı yaptım. Geriye 10 günüm kaldı.. Haftada 1 gün tutayım diyorum martta, mart sonunda günler uzuyormuş.
Bi dahaki ramazan da lohusa olacağım zaten, yine borç yine borç.. Neyse sağlıkla doğsun da, tutulur inşallah:)
verdim kız hele kerem'i ogrendikten sonra. dedim 3. olsa bile kac yıl bunlari mi saklayacagim. güzelim elbiseleri bile verdim..
off çok kötü olmuş
üçünü de aynı yerden alırsan; toptan fiyatına alırsın, ucuza gelir bacım

bence de ,indirim yaparlar belki

Ev mis olunca ne guzel oluyor dimi nasilda icine siniyor hersey..gule gule kirletin canim..bide oruc tutmussun Allah kabul etsin..bu konuda hic rahat degil icim gecen sene tutarim tam dedim bu sefer safrakesem alindi gume gitti yine ramazan..simdi kazalar icin dusunsem iyi olur aslinda dimi..

Tabletle ilgili olduğunu düşündüğümüz seminer meğer internet güvenliği ile ilgiliymiş. Çocuklara izletseler çok daha mantıklı aslında. Allah korusun neler neler olabilir...??

Borncum kötü şeyler düşünme. İnşallah yarın güzel haberlerle gelirsin.

Nfkcım iyi hissediyorsan varsın geç kapansın yara; yeterki herşey yolunda olsun. Ayşecik aldıklarını iyi günlerde giysin. Kocacınla da seviyeli huzursuzluğunuz daha iyi bizim gibi kedi köpeğe bağlanıp barışmaktan bence sebebini de unutur barışırsınız zaten :)

Busmaicim valla sana bravo. Ben daha hiçççç tutmadım borçlarımı sense hamile halinle tutuyorsun.

Elifnazz sen yeterliligi vermissin canim. 3 cocukk..yeter sayisi gibi geliyor bana:)Allah bunlara saglik sihhat versin..tabi bu benim dusuncem..

Elifnaza yorum yapmayı unutmuşum :)

Kızımmmmm 3 yıl 5 yıl; ben olsam niyetim vardıysa saklardım :) kız çocuğu elbiseleri zevkine bile saklanabilir yani :)

Helal olsun busmai. Ben daha hiç tutmadım.:26:

Canını sıkan belki de ailesiyle ilgili bir durumdur.

yapma beeah!
bilmiyorum yaşları aynı mevsimlere mi denk geliyordu.. ama sağlık olsun, bi daha alırsınız kıııı

oh, gönül rahatlığıyla kirletebilir şimdi kerem
Allah kabul etsin.. inş kalanları da tutarsın, bi dahaki ramazana borçsuz girersin..
sonrasına Allah kerim.. benim bi arkadaş, 3 çocuğu var, yanlış hatırlamıyorsam da 5 senelik oruç borcu.
kız, o nasıl oluyor dedim. bütün çocuklarda ya hamileliğe ya lohusalığa gelmiş ramazan
ama o da çok rahat belliki.. yoksa biraz olsun eksiltirdi borcundan..

sağlık olsun canım.. mazeretin varsa, rahata erdiğin zaman tutarsın oruçlarını.
kendini iyi hissediyorsan şimdi de tutarsın, olmazsa önümüzdeki sene inş.

Grnt sende gel canim benim aramiza.. once hamileydim simdi anneyim;hopppp yeniden hamileyim topigimizin yeni adi:)
bu isim cuk oturdu
Allah korusun, biz de elimizden geldikçe koruyacağız artık..

bende fil hafızası var, unutmam da. unutmak istiyorum. eşim alelacele yemeğe geldi.
ve her perşembeki programı için az önce evden gitti.. günlerim bu adamı beklemekle geçiyor yahuuu:111:

Elifnazz sen yeterliligi vermissin canim. 3 cocukk..yeter sayisi gibi geliyor bana:)Allah bunlara saglik sihhat versin..tabi bu benim dusuncem..
toplantı yeter sayısı gibi, 'çocuk yeter sayısı'
ilahi ecrin yaa, güldürdün beni, güzel espriydi..

Elifnaza yorum yapmayı unutmuşum :)

Kızımmmmm 3 yıl 5 yıl; ben olsam niyetim vardıysa saklardım :) kız çocuğu elbiseleri zevkine bile saklanabilir yani :)
di mii? yengem cix kızdır, yeğenimin en küçük eşyası kıyafeti bile marka.
bana diyorki, aman nfk sakın ayşeciğin elbiselerini montlarını güzel kıyafetlerini kimseye verme. bi kızım olursa inş ben giydiricem

Ben de birazını verdim, bazılarını da sakladım. Ruh halimi düşünün artık.
ıncık cıncık bi sürü kıyafetleri var. vermeyle bitmezki bacım..
ben de bi kısmını, belki 1/4ünü vermişimdir..

Canını sıkan belki de ailesiyle ilgili bir durumdur.
var, ucundan bucağından anlıyorum.
dün kardeşiyle de yüksek sesle konuşuyorlardı.. inş yakın zamanda hepsi çözülür ne diyim..

Eşin de sırküpü gibi. Azıcık sana bahsetse hem kendi rahatlar hem de sen rahatlarsın. Sorman da olmaz, kendisi bahsetmeyince.

Eşin de sırküpü gibi. Azıcık sana bahsetse hem kendi rahatlar hem de sen rahatlarsın. Sorman da olmaz, kendisi bahsetmeyince.

huyu biraz farklı eşimin.. akşam gelir mesela, canı sıkkın belli bi derdi var.
hiç ses etmem, sormam. aksine neşeli her zamanki gibi davranırım. ertesi sabah kahvaltıda dün şöyle şöyle oldu der.
evliliğimizin ilk zamanlarında soruyordum. huyunu anlayınca artık onun konuşmasını bekliyorum şimdi.

Brova, valla sana. Ben bir şey olunca hemen anlatırım. Eşimden de aynısını beklerim. Hatta bu konuda ısrarcı bile olduğum söylenebilir.

Brova, valla sana. Ben bir şey olunca hemen anlatırım. Eşimden de aynısını beklerim. Hatta bu konuda ısrarcı bile olduğum söylenebilir.

ben de öyle duramıyorum. bence bu kadın olmamızla alakalı..
içimizde tutamıyoruz.. ben de ilk zamanlar soruyordum, o hiç deyince ısrar ediyordum.
söylemeyince kızıyordum niye anlatmıyor diye ama huyu öyle.. zaten sabredersen kendi geliyor anlatıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…