Şeker portakalım ne fenasın yaaa :) müstahak gerçi bu erkeklere!!
Elifnazım sana kolay gelsin canım ya :/ valla ben kesin kafayı yerdim ikisi küçücük biri orta büyüklükte üç veletle :) Allah hep güzel günlerini göstersin.
Nfkcım güzel bir akıl yürütmetilkilerin kürkçü dükkanına dönme sebebi anca hamilelik olabilir dimi ??? Psikolojimiz bozuldu beaaaa!! :)
Öğle arası oğluşumu benim gelişime aşağı indirmiş teyzesi. Arabama bindi oturdu azıcık oynadı çalmayan müzik eşliğinde :) sonra komşu çocuğunu görünce fırladı indi eve bile gelmedi. Yaniiiiiiiii bu çocuk milleti gezme tozma olunca anasını bile unutur
Ne bu yaa, hani benim yetiştirdiğim feminist çekirgeler?! Herkes barışma moduna girmiş
Kizlar midem inanilmaz bulaniyo yasir.de.uzun zamab sonra.heryeri batiracakkadar.kustu yani zor bi durumdayim dualarinizi eksik etmeyin surekli yatip uzanmak.istiyorm artk esim de surekli o bakiyo bunalcak.yakinda eminim ama gercekten cok kotuyum o ise gidince de uyutuyorm yoksa.hic duramiyorm.bisey de yiyemiyorm berbat bisi
Ne bu yaa, hani benim yetiştirdiğim feminist çekirgeler?! Herkes barışma moduna girmiş
Allah kolaylik versin canim. İns kisa surer.:26:Kizlar midem inanilmaz bulaniyo yasir.de.uzun zamab sonra.heryeri batiracakkadar.kustu yani zor bi durumdayim dualarinizi eksik etmeyin surekli yatip uzanmak.istiyorm artk esim de surekli o bakiyo bunalcak.yakinda eminim ama gercekten cok kotuyum o ise gidince de uyutuyorm yoksa.hic duramiyorm.bisey de yiyemiyorm berbat bisi
Şeker portakalım ne fenasın yaaa :) müstahak gerçi bu erkeklere!!
Elifnazım sana kolay gelsin canım ya :/ valla ben kesin kafayı yerdim ikisi küçücük biri orta büyüklükte üç veletle :) Allah hep güzel günlerini göstersin.
Nfkcım güzel bir akıl yürütmetilkilerin kürkçü dükkanına dönme sebebi anca hamilelik olabilir dimi ??? Psikolojimiz bozuldu beaaaa!! :)
Öğle arası oğluşumu benim gelişime aşağı indirmiş teyzesi. Arabama bindi oturdu azıcık oynadı çalmayan müzik eşliğinde :) sonra komşu çocuğunu görünce fırladı indi eve bile gelmedi. Yaniiiiiiiii bu çocuk milleti gezme tozma olunca anasını bile unutur
feminist cekirge mi, ahahahaaah!
Benim bi yanim hep "feminik". Uygun zaman ve zeminde hortluyor
Kizlar midem inanilmaz bulaniyo yasir.de.uzun zamab sonra.heryeri batiracakkadar.kustu yani zor bi durumdayim dualarinizi eksik etmeyin surekli yatip uzanmak.istiyorm artk esim de surekli o bakiyo bunalcak.yakinda eminim ama gercekten cok kotuyum o ise gidince de uyutuyorm yoksa.hic duramiyorm.bisey de yiyemiyorm berbat bisi
:)))aynennbiz karadenizliler biraz fenayiz galibam
Zamanı değil diyosun yani; öyle olsun :)feminist cekirge mi, ahahahaaah!
Benim bi yanim hep "feminik". Uygun zaman ve zeminde hortluyor
Biz de onların çocuklarının anasıyızz :))aynen yaa hele daha da büyüdüklerinde düşünemiyorum bile
kızzz öyle demeee çocuklarımızın babası onlar bazen onlarlada olmuyor onlarsızda olmuyor
canım yaa allah yardım etsin valla
ama bırak hep eşin baksın yasire sonuçta o çok istedi bu durumu
slm kızlar naber yok ya hamile değilim ama uzun zamandır giremedim nasılsınız
sizlerden hamile olan varmı ikinciye
olma miiiii? Topigin yarisi hamile :86:
Sen nasilsin, kizce nasil?..
yok ben hamile deilim.. Aysecik iyi, suan kucagimda oturmus, kupelerimle oynuyorhadi ya süper sende mi hamilesin ben iyiyim kızcem de iyi yaramazlık peşinde valla kocaman olduklar ayşecik nasıl
hakikaten ne cok toplantiniz oluyor yahuu?.. Okul deil sirket sanki..Vallahi kafayı yicemmmmmm. Geçen hafta dört gin toplantı vardı ve bu hafta da iki gün vardı ya; prş cuma da tablet semineri varmış!! Çok sıkıldımmmmmm
yok ben hamile deilim.. Aysecik iyi, suan kucagimda oturmus, kupelerimle oynuyor
Zeynep de iyiymis madem, niye ugramiyosun vefasiz?..
dilanaz, bi göründün kayboldun yine.. nerelerdesin ?
hakikaten ne cok toplantiniz oluyor yahuu?.. Okul deil sirket sanki..
Bi oturumda birkac konuyu halledemiyor musunuz, gruplar farkli heralde?
sağolasın canım benim
bir kaç gündür internet yoktu.bu sabah sorun giderildi.
meğer nekadar alışmışız internete eksikiğini bayağı hissettik.
artık günde 1 saat yürüyorum. bazen 1.5 saatide geçiyor.
malum havalarda güzel.güzel olmasa keşke hakkımızda hayırlısı.
tuvalet eğitimine başlayan varmıydı aramızda? hem düşünüyorum hemde üşeniyorum
dışarıda gezerken tuvalete götür ,getir derdi yok:44:
Pembecim oğlum kızıma göre daha erken belirtiler vermeye başladı.
mesela bezi kirlendiğinde haber veriyor değiştirmemi istiyor.
kakasını yaparken söylüyor.lazımlık alarak başlasam diye düşünüyorum.
arya,da tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyordu galiba? yanlışmı hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?