- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Günaydın kızlar bugün öğlen benden 1 hafta ilerde hamile olan arkadaşımla doktoruma gideceğiz ayrıntılı ultrasona. Onun bebişi kız. Normalde başka şehirde yaşıyor, annesinin yanına geldi o yüzden eşi de yanında yok..
Keremi babasına satıp akşam arkadaşıma oturmaya gitmeye de söz aldım ;bakalım olacak mı- pek güvenmiyorum eşime açıkçası gene bir işi çıkacak gibi görünüyor.
Yine de bazen eşime diyorum "hamileliği, annelik duygusunu, emzirmenin tadını hiç tadamayacaksın ;ne kötü"
Keremi babasına satıp akşam arkadaşıma oturmaya gitmeye de söz aldım ;bakalım olacak mı- pek güvenmiyorum eşime açıkçası gene bir işi çıkacak gibi görünüyor.
Hem iyi ki kadın olmuşuz diyor ,hem de ev işinin zorluğundan bahsediyor anlamadım ben bu durumu..Sıladan yoruldum şarkısını kendime armağan ediyorum...
Alt komşum dünya kadınlar günümü kutladı. İyiki kadın olmuşuz dedi. Ben de erkek olmayı yeğlerdim dedim. Tek derdin işin oluyo çünkü dedim. O da evde olup iş yapmanın güçlüğünden bahsetti. Allah ım dedim içimden biz çalışan kadınlar, anneler napalım???? Neyse sonuç olarak bugün güzel bigün değildi. Hemen bitsin lütfen.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yine de bazen eşime diyorum "hamileliği, annelik duygusunu, emzirmenin tadını hiç tadamayacaksın ;ne kötü"
O hayattan soğutan günler bazen oluyo ciddenOğlum hala uyumadı. Durup durup babaanne ve dedesinin yanına gidiyo. Kafayı yicem. Bugün okadar kudurdu ki vallahi hayattan soğudum
Aa evet vermiştim o tarifi, haklısınYaaaaBende aryayı uyutunca çıktım kuaföre ( bu arada kayserideyiz) bi baktım kapanmış. Sinir oldum. Kaş bıyık hakgetire bende de...
Sonra çıkmışken kuzene kahveye gittim yeni geldim
sen mi söylemiştin bana da bu tarifi( karnıbahar)? Bende çok beğendim. Eşim yemeğini tercih etse de...
Bende rendelenmiş patatesle daha çok severim, kuru kuru olmuyor. Bugün hep kendine çalışmışsın bakıyorum???
:))) hahhaaa bu iyiydi
Aysecigin nenesinden alintidir.
"o kadar tembelsinizki; nasil cocugunuz oldu, sasiyorum" :111:
Tepetaklak :)))Bir de ben onu ilk tepetaklak aracılığıyla gönderildi diye okudum.
Babamız, geliyormuş. Beklediğimizden bir saat önce geliyor.
Benimki dursa ben de yalan dünya izlesem. Çok şey mi istiyorum acaba?
Sağol tatlımmÇılgın busmai sana inanamıyorummmm :) eline koluna sağlık ve afiyet olsun. Yarasın minik kuşa :)
Ben de küçükken misafirliğe gidince tabağımdaki beğenmediğim şeyleri ,yesin diye anneme verirdim. Zavallı kadın ziyan olmasın diye yerdi:)) Allahtan benden zayıfAy, kimse yazmamış gerçekten de. Dip boyası hemen geliyor zaten. Ayda bir gitmek lazım ama ben 1,5-2 ayda ancak gidebiliyorum.
Maşallah tatlım. Bana yemek demeyin. Bu sıralar minik kuşumun yemediklerini yemekten kilo aldım. Asabim çok bozuk.
Her seferinde son cümleyi sen yazdın sanıyorum.
Bak şimdi, tokat gibi çarpmış gerçeği :))pembisim cezayi hakediyorlar valla..
Biz de buyuk nenemize gittik. Teyzelerimizi de gorduk. Semt pazarindan anneme haftalik sebze meyve alisverisi yaptik. Alisverisin her turlusu candir
busmai; teyzem tepsi boregi yaparken yufkanin arasina patatesi cigden rendeler, sonuc mikemmeeel
Senin de ellerine saglik ama cok yememeye calis.
Malum boreklerin coreklerin bebise faydasi yok, kalcalara zarari var. :111:
pembisim, sihhatler olsun.. Ufacik sey bile havamizi yerine getiriyor yaaa