Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın kızlar bugün öğlen benden 1 hafta ilerde hamile olan arkadaşımla doktoruma gideceğiz ayrıntılı ultrasona. Onun bebişi kız. Normalde başka şehirde yaşıyor, annesinin yanına geldi o yüzden eşi de yanında yok..
Keremi babasına satıp akşam arkadaşıma oturmaya gitmeye de söz aldım ;bakalım olacak mı- pek güvenmiyorum eşime açıkçası gene bir işi çıkacak gibi görünüyor.

Hem iyi ki kadın olmuşuz diyor ,hem de ev işinin zorluğundan bahsediyor anlamadım ben bu durumu..
Yine de bazen eşime diyorum "hamileliği, annelik duygusunu, emzirmenin tadını hiç tadamayacaksın ;ne kötü"
Oğlum hala uyumadı. Durup durup babaanne ve dedesinin yanına gidiyo. Kafayı yicem. Bugün okadar kudurdu ki vallahi hayattan soğudum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
O hayattan soğutan günler bazen oluyo cidden
Aa evet vermiştim o tarifi, haklısın

Aysecigin nenesinden alintidir.

"o kadar tembelsinizki; nasil cocugunuz oldu, sasiyorum" :111:

:))) hahhaaa bu iyiydi
Bir de ben onu ilk tepetaklak aracılığıyla gönderildi diye okudum.
Babamız, geliyormuş. Beklediğimizden bir saat önce geliyor.
Benimki dursa ben de yalan dünya izlesem. Çok şey mi istiyorum acaba?
Tepetaklak :)))
Çılgın busmai sana inanamıyorummmm :) eline koluna sağlık ve afiyet olsun. Yarasın minik kuşa :)

Sağol tatlımm
Ben de küçükken misafirliğe gidince tabağımdaki beğenmediğim şeyleri ,yesin diye anneme verirdim. Zavallı kadın ziyan olmasın diye yerdi:)) Allahtan benden zayıf
Bak şimdi, tokat gibi çarpmış gerçeği :))

Günaydınlar herkeseeeeeee. Soğuk ve kapalı bir güne uyandık... Güzel bir haftasonu olsun inşallah..

Busmai, ne güzel geziyorsun. Kıskanıyoruz...

Senin arya'yı uyutup bir yerlere gitmene bayılıyorum ya.erken uyuyan çocuğun gözünü seveyim. Bizimki en erken 22.00'de uyur.

Gunaydin canlar..
Haftasonu falan farketmiyor bu bebeler icin, yine gun dogarken kalktik, erken basladik haftasonuna

Kahvaltida ispanakli yumurta yaptim, cok da guzel oldu. Tavsiye edilir

Bugun icin henuz bi planimiz yok ama istanbulda da hava kapali ve yagisli..
busmai; ins guzel haberler alirsiniz arkadasinla.
Aksam icin dusundugunun aksine esinin mani olacagini sanmam
Masallah eniste, (senin yonlendirme, etkileme, sartlandirma ve islemelerinle ) topikteki en ilgili ve yardimci babalardan.. Bu bakimdan ovguyu hakediyor..
pembism, dun zor bi gun olmus. İns bugun biraz dinlenir rahatlarsin bacim. Sana hic kiyamiyom ben yaa, yakin olaydik da efeye ben bakaydim diye geciyor icimden her seferinde.. İns bugun cok daha guzel bi gun olacak

Herkese guzel bi haftasonu diliyorum canlarim, opuldunuuuuz

Canım benim ya Allah razı olsun. Valla Efe kaldığı yerden agresifliğe devam bi de kv ve kp var ya iyice coşuyor. Kimse de eyleyemiyor(!). Neyin agresifliği anlamıyorum. Kamyonuyla oynarken sinir krizi geçirdi mesela içine oturamadı diye...!!!??? Allah'ım sen yardım et...

az daha buyuk olaydi; eski usulle bi anne cimdigi, babanin hafiften kulak cekmesi yeter idi :111:

az daha buyuk olaydi; eski usulle bi anne cimdigi, babanin hafiften kulak cekmesi yeter idi :111:

Dün zaten bikaç kere silkeledim valla dayanamayıp. Bağırınca başını bi öne eğiyo görmen gerek. Ama bikaç dakka sonra aynen devam :)

esim bi cenazeye gitti, 1-2 saate doner.
Saclarimi kestirmek istiyorum. Ama buralarda bildigim kuafor yok. Poooof!!:100:

Aysecigi yatirip spor yapicam. Aksama da balik yapicaz..
Siz nerde napiyosunuz bakalim?..

Bana kuaför deme nfkkkkk 9 yıldır gittiğim kuaförüm kapatınca elim kolum bağlandı resmen. Yeni bi taneye gittim ki o da eski kuaförümün özenle açtığı saçlarımı koyulttu. Bi de bunun üstüne tekrar oryellemekten bahsetti. Bende film koptu. Perşembe günü yeni bi kuaföre gideceğim bakalım. Uzun yıllar sürecek bir ilişki istiyorum kısmetse

Her yer zebil gibi kuafor. Surekli de yenileri aciliyor.
Beceriksizler devam ederken; iyi kuaforler neden kapaniyor yaaaaa?!:99:
İns bu gidecegin yerden memnun kalirsin..

Aysecik iyice acikti, balikcida sira varmis, esimi bekliyoruz. Bakalim ne kadar oyalayabilicem? :111:

Çocuk oyalamada Allah kolaylık versin valla çok zoooor :/

Ben de nişan bohçasının makyaj malzemesi alışverişini yapıyım dedim; gratiste kadınlar günü indirimi var diye. Anammm o ne kalabalıkkkk?!?! 200 liralık alışverişi annemlere deyince bakalım napacaklar ???

Bence seni bir daha alışverişe göndermezler.
Gelininiz ise sevinçten havalara uçacaktır.

Minik kuşumu banyo ysptırdım. Tabi çığlık çığlığa.
Hava o kadar rüzgarlı ki dışarı çıkmak imkansız. Bizimki de rüzgar sesinden korkup gelip gelip sarılıyor.

baligi firinda, birazdan olur.
Pepee izliyor, dikkati daginik ama yuzu asik

200 lira bi sey deilki, annecigin bisey demez.
İlk gelin deil mi bu..

Bu arada ben nisan bohcasi-alisverisi falan yapmamistim. Fuzuli masraf diye. Kinada giydigim elbise de yengemindi kv o yuzden bi daha senin gibi gelin bulamayiz diyo

Ekonomik gelin.
Bana da bir şeyler alındı ama hep uygun şeyler seçmiştim. Şimdiki aklım olsa öyle yapmazdım.

Bence seni bir daha alışverişe göndermezler.
Gelininiz ise sevinçten havalara uçacaktır.

Söyledim gitti valla. Ya bi de çok pahalı markalara bakmadım yani :)

Hava o kadar rüzgarlı ki dışarı çıkmak imkansız. Bizimki de rüzgar sesinden korkup gelip gelip sarılıyor.

Böyle zamanlarda ne kadar savunmasız olduklarını farkediyorum...

Ben de yapmadım canım. Ayrıca gelinliğimi bile biz aldık onlar damatlığı aldı düşün artık. Ev eşyası deden zaten ikimiz borca girip döşedik. İyiki başka oğulları yok valla. Yoksa bu dvirde bunca şeyi kimse kabul etmez. Gerçi önemli olan mutluluk. Sonradan insan herşeye sahip oluyor fazla fazla çok şükür :)

Bu arada eşim bu kadar indirim varken kendime bişi almayınca şok oldu. Yani dedim herşeyim var napıyım :)?? Çok sevindi yazıkkkk hahahha

sihhatler olsun. Yarin hava daha iyi olur da cikarsiniz ins..

Ruzgar birden hizli esip yuzune vurunca aysecik;
"Uuu, doguk usuu!"(soguk usudum) diyor

yaziiiiiiik!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…