Migrosta kremlerde acaip indirim var bu arada. Kadınlar günü diye birçok yer öyle zaten. Duyurulur :)
her yıl oluyor. aklinizda bukunsun anneler gununde bunlara ek zuccaciye bölümünde indirim oluyor migrosta. 23 nisanda da oyuncak ve kirtasiye ürünlerinde oluyor. dünkü kremleri realden aldim bende ordada % 50 indirim var.:13:
günaydın, güzel pazarlar herkeseee
ayşecik dün gece anamı ağlattı, kaç kez kalktı bilmiyorum.
yatağında döndü durdu, sürekli üstünü örtmek için uyandım, paramparça bi uykuyla başlıyoruz güne hadi bakalımm
canım kardeşimi açmıştım, o da pek ilgisini çekmedi.
nedense beni de gıcık etti o çizgi film :111:
hadi yine iyisin, iyisin iyisin..
sen işini bilirsin, bilirsin bilirsin..
her şerde bi hayır var
misafirliğin makbulu, kısa olanıymış.. hadi sağlıkla gitsinler, sonra yine gelsinler inş
kuaföre gidebilmene çok sevindim.
bence çok ihtiyacın var. ama keşke az da olsa saçlarından kestirseydin.
her ne kadar eşin uzun seviyorsa da, onlarla uğraşacak bakacak zamanın mı var..
havan da değişirdi, bence yine düşün. bi ara git kat falan attır, model yaptır bi şey yap canımcımmm
aryaya üzüldüm ama biraz durulmuştur. hamdolsun ciddi bi şey olmamış..
göz önünden ayırmamak gerek..
vuhuuuu!!!
Bugün de şakır şakır yağmur yağıyor. Yakınız ya havalar benzer.İlbilgeciğim burada da 2 gündür deli bir rüzgar var. Arya da aynı durumda, korkuyor sürekli. Hatta şuan kucağımda, sarılmış durumda oturuyor korkudan. Korkuolmasa arya hanım nerdeee oturacak? Korkunun gözünü seveyim valla:)
Leliko hangi kanalda? Canım kardeşimdeki baba galip çok salak ya.[video=youtube;CerRCIlKp3A]http://www.youtube.com/watch?v=CerRCIlKp3A[/video]
iyi pazarlar .
nfk neler izliyorsunuz diye sormuştun ya biz bi ara
LELİKO ,yu izliyorduk,hatta oğlumun severek izlediği ilk çizgi filmdi.
sonra bıktı. pepee,nin yapımcılarından. ses pepee,nin sesi .Kıraç,la eşi
iyi tuttular bu çizgi film işin. filmdi,dergisi idi derken. az büyüsünler dergisini de
istiyorlar kızımdan biliyorum.
canım kardeşim
çizgi filminin izlenme oranı çok yüksekmiş .dizilerle yarışıyormuş.
bizde kızım izliyor onu birde, nane limonu. oğlumu pek açmıyor onlar.
pembecim bende dün aldım migrostan krem.herkes bişey söylüyor ama iyiki var bu özel günler.
her gün anneler günü,her gün kadınlar günü geyiği yapmaya gerek yok.
Leliko hangi kanalda? Canım kardeşimdeki baba galip çok salak ya.
bugun de indirim var miki?
istanbulda yagmur cisildiyor ama epey soguk, 5 derece.
Cikip bi yemek yedik. Donuste aysecigin klozet adaptorunu aldik bauhouse tan. 17 lira, pepeliler vardi, ayni mal ayni kalite 28 lira. Valla bu pepeeden iyi kazaniyorlar. Klozet kapagindan bile
Markete ugrayip alisveris yaptik simdi eve donuyoruz.
Su goz bakim kremini de az arastirdim netten, dermikozmetikler daga etkili ve iyi. Bu tur urunler pahalidir zaten, ama dermokozmetik olanlar daha da pahali. Kaz ayagi kirisikliklarina sebep olan da o bolgedeki nemsizlikmis. Biraz daha bakip karar vericem, anneler gunune denk getirirsem ucuza alabilirim yani..
Niveadan kimse memnun deilmis, muhtemelen olay inkini alicam.
istanbulda yagmur cisildiyor ama epey soguk, 5 derece.
Cikip bi yemek yedik. Donuste aysecigin klozet adaptorunu aldik bauhouse tan. 17 lira, pepeliler vardi, ayni mal ayni kalite 28 lira. Valla bu pepeeden iyi kazaniyorlar. Klozet kapagindan bile
Markete ugrayip alisveris yaptik simdi eve donuyoruz.
Su goz bakim kremini de az arastirdim netten, dermikozmetikler daga etkili ve iyi. Bu tur urunler pahalidir zaten, ama dermokozmetik olanlar daha da pahali. Kaz ayagi kirisikliklarina sebep olan da o bolgedeki nemsizlikmis. Biraz daha bakip karar vericem, anneler gunune denk getirirsem ucuza alabilirim yani..
Niveadan kimse memnun deilmis, muhtemelen olay inkini alicam.
malum pazar günü doğum günü. ben hediye almadım. hello kity dünyasına götürüp ordan kendisi seçsin istiyorum. velakin yorumları okudum. bir anahtarlık 20 tl. aşırı pahali mi yani açıkçası ben 100 tl den fazla hediye düşünmüyorum. eli ayağı düzgün bir oyuncak nekadar oralarda.goturupte gözü kalsın da istemiyorum. hiç gitmesemmi :44:
chicco işte, ucuz olması beklenemezben vakti zamaninda chiccodan 35 tlye aldım. amma pek konforlu yumuşak oturma yeri
pamuk helva daha önce epey pahalı demişti..malum pazar günü doğum günü. ben hediye almadım. hello kity dünyasına götürüp ordan kendisi seçsin istiyorum. velakin yorumları okudum. bir anahtarlık 20 tl. aşırı pahali mi yani açıkçası ben 100 tl den fazla hediye düşünmüyorum. eli ayağı düzgün bir oyuncak nekadar oralarda.goturupte gözü kalsın da istemiyorum. hiç gitmesemmi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?