Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Migrosta kremlerde acaip indirim var bu arada. Kadınlar günü diye birçok yer öyle zaten. Duyurulur :)

Son düzenleme:
kerem canim kardesimi seviyor, calliou da seviyor. pepeden sıkıldı. ben genelde abla olmadığı zamanlarda baby tv yada luli açıyorum.

Migrosta kremlerde acaip indirim var bu arada. Kadınlar günü diye birçok yer öyle zaten. Duyurulur :)

her yıl oluyor. aklinizda bukunsun anneler gununde bunlara ek zuccaciye bölümünde indirim oluyor migrosta. 23 nisanda da oyuncak ve kirtasiye ürünlerinde oluyor. dünkü kremleri realden aldim bende ordada % 50 indirim var.:13:

her yıl oluyor. aklinizda bukunsun anneler gununde bunlara ek zuccaciye bölümünde indirim oluyor migrosta. 23 nisanda da oyuncak ve kirtasiye ürünlerinde oluyor. dünkü kremleri realden aldim bende ordada % 50 indirim var.:13:

Ozamannnnnnnn yaşasın anneler günü :)

kerem hic battaniye ortmez. ben tulum kullanıyorum. ebebekte şu an indirimde. orta odada da yattığı içinde odasi sıcak başka bir şeye gerek kalmıyor.

[video=youtube;CerRCIlKp3A]http://www.youtube.com/watch?v=CerRCIlKp3A[/video]

iyi pazarlar .

nfk neler izliyorsunuz diye sormuştun ya biz bi ara

LELİKO ,yu izliyorduk,hatta oğlumun severek izlediği ilk çizgi filmdi.

sonra bıktı. pepee,nin yapımcılarından. ses pepee,nin sesi .Kıraç,la eşi

iyi tuttular bu çizgi film işin. filmdi,dergisi idi derken. az büyüsünler dergisini de

istiyorlar kızımdan biliyorum.

canım kardeşim

çizgi filminin izlenme oranı çok yüksekmiş .dizilerle yarışıyormuş.

bizde kızım izliyor onu birde, nane limonu. oğlumu pek açmıyor onlar.

pembecim bende dün aldım migrostan krem.herkes bişey söylüyor ama iyiki var bu özel günler.

her gün anneler günü,her gün kadınlar günü geyiği yapmaya gerek yok.

Son düzenleme:
pembe avatarını değiştir

canım tatlı bişeyler,yemek istiyor.

DilaNaz aracılığı ile gönderildi.

Son düzenleme:
Bugün de şakır şakır yağmur yağıyor. Yakınız ya havalar benzer.
Biz de geçenler de öyle hafiften bir dayak yedik. Sonra kızı kızı iki kez çık fena ağlattı. Resmen saçını yoldu. Önce dayak yedi, sonra dayak attı. Evde pek nazını oynayınca gezmede şoklanıyorlar.

Leliko hangi kanalda? Canım kardeşimdeki baba galip çok salak ya.

Leliko hangi kanalda? Canım kardeşimdeki baba galip çok salak ya.

baba galip,i hiç sormaseslendirmeside çizgi film gibi değil.leliko planet çocuk ta.

biz ilk başlarda şu şarkının delisi olmuştuk.bizimki bi tempo tutuyordu görmelisiniz.

[video=youtube;xl2HM7vJviM]http://www.youtube.com/watch?v=xl2HM7vJviM[/video]

Ben bugün gördüm zaten indirimi nfkcıkkkk :)

Dilanazım kesinlikle dediğin gibi 365 gün indirim olmalı

istanbulda yagmur cisildiyor ama epey soguk, 5 derece.
Cikip bi yemek yedik. Donuste aysecigin klozet adaptorunu aldik bauhouse tan. 17 lira, pepeliler vardi, ayni mal ayni kalite 28 lira. Valla bu pepeeden iyi kazaniyorlar. Klozet kapagindan bile
Markete ugrayip alisveris yaptik simdi eve donuyoruz.

Su goz bakim kremini de az arastirdim netten, dermikozmetikler daga etkili ve iyi. Bu tur urunler pahalidir zaten, ama dermokozmetik olanlar daha da pahali. Kaz ayagi kirisikliklarina sebep olan da o bolgedeki nemsizlikmis. Biraz daha bakip karar vericem, anneler gunune denk getirirsem ucuza alabilirim yani..
Niveadan kimse memnun deilmis, muhtemelen olay inkini alicam.

Son düzenleme:

Hadi bakalım adaptörünüz hayırlı olsun :)

ben vakti zamaninda chiccodan 35 tlye aldım. amma pek konforlu yumuşak oturma yeri

malum pazar günü doğum günü. ben hediye almadım. hello kity dünyasına götürüp ordan kendisi seçsin istiyorum. velakin yorumları okudum. bir anahtarlık 20 tl. aşırı pahali mi yani açıkçası ben 100 tl den fazla hediye düşünmüyorum. eli ayağı düzgün bir oyuncak nekadar oralarda.goturupte gözü kalsın da istemiyorum. hiç gitmesemmi :44:

Bence götürme canikom sen al. Yoksa kesin senin almadığın birşeyde gözü kalır ayrıca daha bu yaşta bu fiyata hediyeler alınırsa ilerisini düşünemiyorummmmmm

ben vakti zamaninda chiccodan 35 tlye aldım. amma pek konforlu yumuşak oturma yeri
chicco işte, ucuz olması beklenemez
bunun da oturma kısmı yumuşak. orada klozete koyup denedim, kayıyor mu diye
aldığımız şu, deseni farklı sadece

http://www.klozetkapagi.com/Cocuk-Adaptoru-Tutmali-Desenli,PR-29.html

pamuk helva daha önce epey pahalı demişti..
pembişe katılıyorum, eğer kitty li bi şeyler seviyorsa, sen al.
öyle bi yerde gönlünü eylemek zor olur. zaten parti, hazırlıklar, diğer gelecek hediyeler falan çok mutlu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…