Kızımmm kaç bi saat yürümek gerekir bilmem :)
Çok güzel olacak eminim :) o tatlı ne bak merak ettim.
instagramda sukran kaymak var onun tarifini yapacağım. bir bak sende istiyorsan
ayyy ne güzel kolay gelsin hazırlıklarda canım instagramda bir sürü şey bulursun sen maşallah sen ve pempiş aktifsiniz
iyi yapmışsın valla birazda tatil yapsın çocuk
sağol canım beğenmene sevindim
ayy birde bu durum var büyüdükçe kendileri herşeyleri beğenip seçecekler ne güzel
tabi çok şımarmadan her şeyi istmesinler sonra :18:
canım teşekkür ederim evet akşam bir sorayım bakalım ne diyecek
bu arada tepside içli köfte için cahidenin sitesindekini mi öneriyorsun
bizde içli köfte kızartılmaz haşlanır o yüzden bilemedim yaa eşim kızartma olanıda severse bende yapmak isterim
ne güzel canım beraber çıkıyormusunuz alışverişe bizde beraber çıkıyoruz ama sonra benimki uzun sürünce ben o zaman sen teknosaya falan gir dyorum
bizimkindede fiyata bakmadan alma vardı ama bende evlendiğmizden beri işledim onu eskiye nazaran biraz daha iyi ama daha çooook yolu var
Selam kızlar bebeğimizi gördük bu sefer çok netti ayrıntılı olduğu için:) Parmağını emiyordu, çook duygulandım.. Allahıma şükürler olsun ki bir sorun gözükmüyor. Kereme benzettik burnunu ağzını.. Bakalım, inşallah:) Akşam da bir arkadaşa yemeğe gidiyoruz..
Sekerportakalım bence tencereye gerek yok artık, hediyen gayet iyi:))
Pamukhelva bu sefer daha bilinçli olduğum için bebeğimi görmek daha da heyecanlı geliyor; ikinciler daha rahat mı büyüyor söyle bakalım :) Keremle bu aralar sürekli öpüşüyoruz inşallah kardeşinin varlığından rahatsız olmaz
Aryam özellikle kız çocuklarına kilo için ısrar etmemek lazım ,malum.. Bir de sen çok ince yapılısın, kızın sana çekecek büyük ihtimal. Bir sürü de hastalık geçirdi, buna göre çok iyi. Mısır unundan kuymak biliyo musun, hem tok tutuyor hem kilo yapıyor istersen bi dene :)
Pembiş ya ;listerine lerin hep koca koca boyları vardı, küçüğünü ararken peeling i buldum deneyeyim dedim. Öyle işte.
instagramda sukran kaymak var onun tarifini yapacağım. bir bak sende istiyorsan
Selam kızlar bebeğimizi gördük bu sefer çok netti ayrıntılı olduğu için:) Parmağını emiyordu, çook duygulandım.. Allahıma şükürler olsun ki bir sorun gözükmüyor. Kereme benzettik burnunu ağzını.. Bakalım, inşallah:) Akşam da bir arkadaşa yemeğe gidiyoruz..
Sekerportakalım bence tencereye gerek yok artık, hediyen gayet iyi:))
Pamukhelva bu sefer daha bilinçli olduğum için bebeğimi görmek daha da heyecanlı geliyor; ikinciler daha rahat mı büyüyor söyle bakalım :) Keremle bu aralar sürekli öpüşüyoruz inşallah kardeşinin varlığından rahatsız olmaz
Aryam özellikle kız çocuklarına kilo için ısrar etmemek lazım ,malum.. Bir de sen çok ince yapılısın, kızın sana çekecek büyük ihtimal. Bir sürü de hastalık geçirdi, buna göre çok iyi. Mısır unundan kuymak biliyo musun, hem tok tutuyor hem kilo yapıyor istersen bi dene :)
Pembiş ya ;listerine lerin hep koca koca boyları vardı, küçüğünü ararken peeling i buldum deneyeyim dedim. Öyle işte.
Elifnaz bu bildiğimiz meyveli puding gibi birşey görünüyor. ama çok şıkmış tam damak tadıma göre. Bir de vanilyalı pudingin yarısını vişne suyuyla yapıp; yarısını beyaz yapınca cam kuplarda çok şık duruyor.
Dün kadayıflı muhallebiyi kuplara yaptım ben, o da sevimli oldu.
Cahidenin sitesindeki güzel oldu valla. Benim gurme kp bile beğendi. Zaten kızartma gibi ağır olmuyo.
Ay canım ya çooook güzel heyecanlar bunlar. ALLah sağlıkla tamamına erdirsin.
Gratiste varsa bakıcam ben de.
Nette baktığım kadarı ile pudingli bişi. Bize hafif gelir dermişimmmm hahaha. Yağlı ballı olmalı :)
aysecikle koruya gittik, biraz gunes gorduk, nefes aldik geldik. Donunce de banya yaptirip yatirdim. Ben de kestirdim biraz. Simdi yemek isini de hallettim. Bi evi supurucem ins
busmai; gozun aydin bacimhamdolsun hersey yolunda. Demek abisine benziyor tifil, teyzesi yesin onuuuu, Yaradana kurban
elifnaz; ne zaman dogumgunu?
Cok guzel bi parti olacak belliki, masallah sana.
Diger bebelerden islerden yilmadin ona ozel planlar yapiyorsun. İns hersey gonlunce olur, kucuk hanim da memnun kalir.
canım herşeyin yolunda olmasına sevindimgerçekten artık bazı şeyleri bilince daha güzel oluyor demek
eee akşama gene gezme tozma vamrış maşallah
bende taifi okuyunca eee muhallebili kadayıfın tarifi dedim
kadayıf yerine bisküvi ve meyve ama akşam yapmayı planlıyorum daha cezbedici duruyor
bakalım bir deneme çekeyim o zaman
ohh gezdiniz demek yemeğinide halletmişsin temizlikte yapcan ohhh ohhh
yaa kızlar sizinde temizlik için belli bir programınız varmı mesela pazartesi çamaşır günü ütü günü gibi ve bu programa uyabiliyomusunuz
bu aralar herşey birbirine karışmış durumda sanki evi şöyle tam bir temizlik yapmak istiyorum ama hem vakit sıkıntısı hemde programsızlık sıkıntısı yaşıyorum özellikle pempiş senin gibi programlı birinin kesin bir çizelgesi vardır diye tahmin ediyorum
aysecikle koruya gittik, biraz gunes gorduk, nefes aldik geldik. Donunce de banya yaptirip yatirdim. Ben de kestirdim biraz. Simdi yemek isini de hallettim. Bi evi supurucem ins
busmai; gozun aydin bacimhamdolsun hersey yolunda. Demek abisine benziyor tifil, teyzesi yesin onuuuu, Yaradana kurban
elifnaz; ne zaman dogumgunu?
Cok guzel bi parti olacak belliki, masallah sana.
Diger bebelerden islerden yilmadin ona ozel planlar yapiyorsun. İns hersey gonlunce olur, kucuk hanim da memnun kalir.
canım herşeyin yolunda olmasına sevindimgerçekten artık bazı şeyleri bilince daha güzel oluyor demek
kadayıf yerine bisküvi ve meyve ama akşam yapmayı planlıyorum daha cezbedici duruyor
yaa kızlar sizinde temizlik için belli bir programınız varmı mesela pazartesi çamaşır günü ütü günü gibi ve bu programa uyabiliyomusunuz
bu aralar herşey birbirine karışmış durumda sanki evi şöyle tam bir temizlik yapmak istiyorum ama hem vakit sıkıntısı hemde programsızlık sıkıntısı yaşıyorum özellikle pempiş senin gibi programlı birinin kesin bir çizelgesi vardır diye tahmin ediyorum
Elifnaz bu bildiğimiz meyveli puding gibi birşey görünüyor. ama çok şıkmış tam damak tadıma göre. Bir de vanilyalı pudingin yarısını vişne suyuyla yapıp; yarısını beyaz yapınca cam kuplarda çok şık duruyor.
Dün kadayıflı muhallebiyi kuplara yaptım ben, o da sevimli oldu.
Cahidenin sitesindeki güzel oldu valla. Benim gurme kp bile beğendi. Zaten kızartma gibi ağır olmuyo.
Ay canım ya çooook güzel heyecanlar bunlar. ALLah sağlıkla tamamına erdirsin.
Gratiste varsa bakıcam ben de.
Nette baktığım kadarı ile pudingli bişi. Bize hafif gelir dermişimmmm hahaha. Yağlı ballı olmalı :)
kizlar az once kk icin tapatalk uygulamasini indirdim. Hemen farketti, sayfalari daha hizli yukluyor.Telefondan girenlere duyrulur..
sag ust kosede web gorunumu secenegi var.yükledim gerçekte n hizli ama alıntı yapıp nasıl cevao yazılıyor çözemedim:44:
evet, neneler candirrrrOooo nene candır :) iyi nenelerrr :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?