- 8 Ağustos 2011
- 11.770
- 9.252
- 448
50 metre yakınında iki kuaför daha var, erkek çalışıyor diye gitmediğim, onlar sabahın kör vakti açıyor..Ne biçim kuaför o ya?!? Tok esnaf dedikleri o olsa gerek... Telefonunu al da ara bari gitmeden bi dahakine...
Benim de 12lerim seminere gitti. Oturuyorum :)
koçtaş benzeri diğer yapı marketlerde de vardır sanıyorum.biz bir ankara gezisi yapmak istiyoruz eşimle, akrabalarım ve arkadaşlarım var orda; tabi bir de küçük kardeşim. burda ikea yok, ordan alırım ben de memnun kalırsan..
mesela ikea nın mama sandalyesinden çok memnunuz. annemlerin evine almıştım, çok işimize yarıyor hem de çok ucuzdu 40 tl.
Günaydıııınnnn.....
Burası da yağmurlu, kapalı bir hava var tam film seyretmelik.
Ohh afiyet bal olsun. Bende akşama fırın poşetinde baget yapıcam, yanına pilav ve yeşil salata. Dün yufka aldım bende, nasıl yapacağıma henüz karar vermedim ama:44:Yarın yapsam iyi olur, bayatlamadan.
Aslında evde taze kekik var, o ve sarmsakla, pulbiber, karabiber,tuz koyarak ta poşetleyebilirim. Ama knorun farklı bir baharat çeşnisinş almıştım, sanırım onu deneyeceğimm. Yufkayı ben marketten aldım. Sizin yufkacının da yaptığı iş mi yani? Ayıp etmişoh afiyet bal şeker olsun..
neler koyuyorsun baharat olarak, nasıl yapıyorsun tavuğu?
bana olmadı ama eşime bir kez bayat yufka vermiş yufkacı.
herkes üçkağıtçı. taze olsun diye marketten değil, yufkacıdan alıyorsun.
o da sana dünkü belki daha geçen günlerden kalan yufkayı veriyor
söylediğinde haklılık payı varBu arada bi arkadaşım bişi anlattı, o anlatınca farkettim bende. Sizde böyle bir durum var mı???
bir tanıdığı varmış, kadın kpss ye hazırlanıyor, çalışıyor, birde bizden 3 ay falan küçük bir bebeği varmış. Kadın işe başlamadan çocuk kendi kendine oyun oynuyormuş oyuncaklarıyla, ve de oyun istemeden yemek falan yiyormuş. Kadın işe başlayınca kv sine bırakmış çocuğu. Kv si çocukla uğraşmaktan zevk alaraktan onunla sürekli oyun oynamaya ve birazda oyunla yemek yedirmeye başlamış. Çocuk şimdi tek başına oyun oynamıyormuş ve oyunsuz yemek yemiyormuş. Biz de böyle yapa yapa alıştırıyoruz demekki çocukları. Arya da öyle, sürekli benle bişiler yapmak istiyor, yada babasıyla. Tek başına yaptığı birşey yok. Bağımlı mı yaptık çocuğu ne yaptık yawww?
di mii?Aslında evde taze kekik var, o ve sarmsakla, pulbiber, karabiber,tuz koyarak ta poşetleyebilirim. Ama knorun farklı bir baharat çeşnisinş almıştım, sanırım onu deneyeceğimm. Yufkayı ben marketten aldım. Sizin yufkacının da yaptığı iş mi yani? Ayıp etmiş
birçok ve farklı şeyi ardarda söylemişim, biraz karışık oldu kusura bakmayın yaasöylediğinde haklılık payı var
yani ne kadar verirsen, bi tık daha fazlasını istiyorlar. çocuğun da oyuna alışmaması gibi bi şey olabilir mi?..
bizimki baştan bu yana yemekte zorlayan bi bebe değil, acıkınca yer yani. dolayısıyla özel bi şeyler yapmama,
oyun-cizgi film gibi gerek olmadı. dolayısıyla da şimdi böyle bi şey aramıyor.
ama aryanın yeme sorunu hep vardı. ağzından bir lokma geçsin diye oyun da yaparsın, şaklabanlık da.
sonrasında da alıştığı gibi gidiyor işte.. heralde aklı biraz daha kestiğinde, aramayacak.
bizimki, kendi kendine bir oynuyorsa, bir de benimle oynamak istiyor. yani tamamen free ya da bana bağımlı değil.
ama her çocuk başka işte. kimisi tüm zaman yanında bi oyun arkadaşı ister, kimisi de kendi takılır.
sen çalıştığın için, belki sana doyamıyordur arya. ne bileyim, belki agresifliğinin bi sebebi de bu olabilir mi?:44:
aynı emme gibi, kimi bebek memeye daha düşkün olur, kimisi çok aramaz.
emme duygusunun yeterince tatmin edilmemesi de sorun oluyor biliyorsunuz.
ayrıca kendi kendine oyun oynamayı bilemiyor da olabilir.
maşallah kız, ne kadar dikkatlisin.herkese hayırlı haftalar olsun inşallah
cumartesi günü izinliydim işe gelmedim ammada yazmışsınız maşallah
nfk canım hafta sonu fazla olmasada gene bir tur atılmış klozet adaptörüde almşısınız güle güle kullanın
kuaför içinde bu yeni yönetmeliğe göre haftada 1 gün kapalı olmak zorundaya kuaförler normalde salı günü ama
kuaförler kendine göre ayarlıyor benimkide pazartesi kapalı mesela :44:
merhamet fragmanı izledim canım aslında narin hamile gibi orda bu durumda sermette doğumda görüldüğüne göre ölmemiş oluyor
zaten kitapda sermet diye bir karalter yok yani kafalarına göre öldürebilirlerde ama mutlu sonla bitsin yaa
bari
bu arada hafta sonunum tatil olması ve havanın kötü olması sebebi ile ne zamandır yapmak istediğim temizliğimi yaptım
tüllerimi yıkadım camekandan içerde kalan camlarımı sildim koltukları çektik süpürdük sildik eşimde yardım etti sağolsun banyoyu
falan derken epeyce bir temizlik yaptım
temizlik bitince kendimizi gezmeye götürttük babamıza
safari park duymuştum arkadaşımdan gidelim dedik gittik valla çok beğendik çocuklar için kapalı lunapark gibi her yaş grubuna mutlaka birşeyler var
melisada bayıldıbabasıyla arıya bindiler uçtular ilk beğendi sonra korktu ağladı indi
sonrasında tüm oyuncaklara tek tek tadına baktık
ordan da bir restauranta gittik etli ekmek yemeye ordada bir çocuk oyun alanı vardı yemekten sonra melisa ile biraz bende girdim oynadık
ordada bir büyük yaşlarda çocuk vardı 8-9 yaşlarında içerde çocukların yaş ortalaması 3-4 bir haylazlıkla herkesin önüne geçiyor ani hareketler falan
bir ara eşim melisaya baktı o ara kaydırakta çocuk onun üstünden atlamış sanırım
eşimde sinirlenmiş kimin bu çocuk diye babasıda yanındaymış hafif bir tartışma yaşadılar
sonuçta çocuk oda ben eşim kadar katı düşünemiyorum ama genede insan çocuğuna biraz sahip çıkmalı
pazar günüde yemek olayına giriştim bugünün yemeklerini yaptım yayla çorbası, bulgur pilavı, fırında patates köfte,
peynirli poğaça ve magnolia yaptım güzeldi ama çokda değil yani
birde hasta ziyareti yaptık gene akşam dinlendim bu hafta sonu demekki gezmek beni yoruyor daha doğrusu bu işlerin arasına
gezmeyi sıkıştırmak
biz bir ankara gezisi yapmak istiyoruz eşimle, akrabalarım ve arkadaşlarım var orda; tabi bir de küçük kardeşim. burda ikea yok, ordan alırım ben de memnun kalırsan..
mesela ikea nın mama sandalyesinden çok memnunuz. annemlerin evine almıştım, çok işimize yarıyor hem de çok ucuzdu 40 tl.
sağol canım
sana da çekiirdek aileyle musmutlu günler:)
bizimki daha dün onlarlaydı, bugün şimdi yine halasının adını sayıklıyor
biz bir ankara gezisi yapmak istiyoruz eşimle, akrabalarım ve arkadaşlarım var orda; tabi bir de küçük kardeşim. burda ikea yok, ordan alırım ben de memnun kalırsan..
sağol canım
sana da çekiirdek aileyle musmutlu günler:)
bizimki daha dün onlarlaydı, bugün şimdi yine halasının adını sayıklıyor
50 metre yakınında iki kuaför daha var, erkek çalışıyor diye gitmediğim, onlar sabahın kör vakti açıyor..
buraya bi daha gitmem, haftasonu anneme gidince oradaki kuaförde kestiririm.
bi yastık olaydı, uyurdun kıııız!
koçtaş benzeri diğer yapı marketlerde de vardır sanıyorum.
ben bauhous tan aldım. ikeanın antilop mama sandalyesinden herkes çok memnun zaten.
evim büyük olsaydı, ben de alabilirdim.
Bu arada bi arkadaşım bişi anlattı, o anlatınca farkettim bende. Sizde böyle bir durum var mı???
bir tanıdığı varmış, kadın kpss ye hazırlanıyor, çalışıyor, birde bizden 3 ay falan küçük bir bebeği varmış. Kadın işe başlamadan çocuk kendi kendine oyun oynuyormuş oyuncaklarıyla, ve de oyun istemeden yemek falan yiyormuş. Kadın işe başlayınca kv sine bırakmış çocuğu. Kv si çocukla uğraşmaktan zevk alaraktan onunla sürekli oyun oynamaya ve birazda oyunla yemek yedirmeye başlamış. Çocuk şimdi tek başına oyun oynamıyormuş ve oyunsuz yemek yemiyormuş. Biz de böyle yapa yapa alıştırıyoruz demekki çocukları. Arya da öyle, sürekli benle bişiler yapmak istiyor, yada babasıyla. Tek başına yaptığı birşey yok. Bağımlı mı yaptık çocuğu ne yaptık yawww?
herkese hayırlı haftalar olsun inşallah
cumartesi günü izinliydim işe gelmedim ammada yazmışsınız maşallah
nfk canım hafta sonu fazla olmasada gene bir tur atılmış klozet adaptörüde almşısınız güle güle kullanın
kuaför içinde bu yeni yönetmeliğe göre haftada 1 gün kapalı olmak zorundaya kuaförler normalde salı günü ama
kuaförler kendine göre ayarlıyor benimkide pazartesi kapalı mesela :44:
merhamet fragmanı izledim canım aslında narin hamile gibi orda bu durumda sermette doğumda görüldüğüne göre ölmemiş oluyor
zaten kitapda sermet diye bir karalter yok yani kafalarına göre öldürebilirlerde ama mutlu sonla bitsin yaa
bari
pempiş hadi gözünaydın çekirdek aile moduna girmişsiniz misafirde bir yere kadar değilmi
migrosa bende birazdan gidip bir bakınayım kalan olmuşsa birkaç birşey bende alayım
busmai kızzz sen ne gezentisin neyse doğum yapınca gezemeyeceklerinin de acısını çıkartıyorsun galiba
iyi yapıyorsun valla bizdede ikea mama sandalyesi var bizde memnunuz (çok kullanmasakda )
elifnaz anacım bende çok duydum pahalı olduğunu hello kıty world un ama bende işin açıkçası meraktan bir gitmek
istiyorum bakalım kısmet
aryam ohh kuaföre gitmişsin sende sıhhatler olsun bencede birazda olsa kestir ya insana bir değişiklik katıyor birde dediğin gibi bakımı zor
pamuk helva gözünaydın eşin gelmiş
ayyy ne de güzel anlatmışsın valla insanın ikinci çocuğu hemen yapası geliyor
ilbilgehatun canım bizimkide bu aralar canım kardeşimi izliyor birde şu civil markasının maskot reklamları varya onlarla oyun oynuyor şarkıları güzel
bu arada hafta sonunum tatil olması ve havanın kötü olması sebebi ile ne zamandır yapmak istediğim temizliğimi yaptım
tüllerimi yıkadım camekandan içerde kalan camlarımı sildim koltukları çektik süpürdük sildik eşimde yardım etti sağolsun banyoyu
safari park duymuştum arkadaşımdan gidelim dedik gittik valla çok beğendik çocuklar için kapalı lunapark gibi her yaş grubuna mutlaka birşeyler var
melisada bayıldıbabasıyla arıya bindiler uçtular ilk beğendi sonra korktu ağladı indi
ordan da bir restauranta gittik etli ekmek yemeye ordada bir çocuk oyun alanı vardı yemekten sonra melisa ile biraz bende girdim oynadık
ordada bir büyük yaşlarda çocuk vardı 8-9 yaşlarında içerde çocukların yaş ortalaması 3-4 bir haylazlıkla herkesin önüne geçiyor ani hareketler falan
bir ara eşim melisaya baktı o ara kaydırakta çocuk onun üstünden atlamış sanırım
eşimde sinirlenmiş kimin bu çocuk diye babasıda yanındaymış hafif bir tartışma yaşadılar
sonuçta çocuk oda ben eşim kadar katı düşünemiyorum ama genede insan çocuğuna biraz sahip çıkmalı
pazar günüde yemek olayına giriştim bugünün yemeklerini yaptım yayla çorbası, bulgur pilavı, fırında patates köfte,
birde hasta ziyareti yaptık gene akşam dinlendim bu hafta sonu demekki gezmek beni yoruyor daha doğrusu bu işlerin arasına
gezmeyi sıkıştırmak
n'aptın yaa? ben okurken yoruldumbu arada hafta sonunum tatil olması ve havanın kötü olması sebebi ile ne zamandır yapmak istediğim temizliğimi yaptım
gezmeyi sıkıştırmak
aynen!! bir iki gün değil birkaç saat değil.Allah cezasını versin şu seçim arabalarının hepsinin. Son ses müzik,milleti rahatsız etmekten başka birşey değil.
Boş günlerimizi temizlik yaparak geçirmemiz ve sonra buna sevinmemiz normal mi???????
aa bak real i söylediğin iyi oldu, sağol canım aklımda olsun. burda real de yok ama ankarada real kardeşime çok yakın.büyük marketlerde de satılıyor klozet adaptörü ben nfk ninkinin benzerini realden almıştım.
ankara degisiklik olurksenin için çocuk doğmadan gez gezebildigin kadar. sonrasında da gezersinde bukadar rahat olmazsin.
annemlere almıştım ya ikea mama sandalyesi evdeki ni götürüp onu alasim var daha az yer kaplıyor.
evet halalarıyla eğleniyor ben de rahat bir nefes alıyorumHalası ile eğleniyo demek ne güzel :)
Eğer önceden kestirdiysen orda git. Ama belki şekercimin dediği gibi kapalı günüdür...?
Şimdi kendimizden pay biçecek olursak; biz de kalabalık ile yemeyi ve sohbeti istemez miyiz?? O yüzden bence normal bu halleri :) ben napıyorum veya naptım diye düşünmeyip spontan olmak lazım
Bulursun inşallah canım.
Boş günlerimizi temizlik yaparak geçirmemiz ve sonra buna sevinmemiz normal mi??????? Haftasonu coşmuşsun şekerim valla yorma kendini bu kadar
kızlar, size de sorayım.
yoğurt gaz yapar mı? her gün bir bardak kadar yoğurt veya ayran tüketiyorum.
ve sanırım bu yüzden sürekli bi şişkinlik ve rahatsızlık var.
maşallah kız, ne kadar dikkatlisin.
benim idrak yollarım kapanmış galibammben de güzel son isterim, sonuçta birkaç ay süren tv dizisi, film değil ya.
kuaförlerin bir gün kapalı olduğunu bilmiyordum. dediğin gibi belki bugündür izin günü.
ama o hakkını kaybettiiiiii
Allah cezasını versin şu seçim arabalarının hepsinin. Son ses müzik,milleti rahatsız etmekten başka birşey değil.
Aryamm biraz bizim alıştırmamız biraz da çocuğun yapısı..
Mesela arkadaşımın çocuğu keremle yaşıt, oturup yemek yemezmiş. sürekli dolaşıyor gelip gidip bir lokma alıyor. gün boyu mama diye diye mutfağa gelip bir ısırık alıp gidiyormuş. "çok sinir bozucu" dedi arkadaşım. bilemiyorum ama, kendisi bu şekilde alıştırmış olamaz heralde.
keremi oturtup yediririm, sonra 2-3 saat rahat olurum ben mesela. ne kadar şükretmem gereken bir durum olduğunu onu görünce anladım. insan başka şeyler görünce haline şükrediyor ancak.
o kadar gezmenin üstüne bir de yemek mi yaptın canım yaa, gezmek gerçekten yoruyor ama onsuz da olmuyoooor
evet doğum öncesi her günümü değerlendirmek istiyorum valla ,önceki hamileliğimde bu kadar aktif değildim şimdi başıma gelecekleri bildiğim için tabi durmak istemiyorumbu yüzden eşime ankara gezisi baskısı yaptım taa önceden söz verdi şimdi de dönemiyor birkaç hafta içinde gideriz diye düşünüyoruz inşallah, çünkü hamileliğimin son 3 ayına girmeden gitmemiz lazım.
bu arada parklardaki gerizekalı çocuklara ben de sinirleniyorum. keremi de itmişlerdi birkaç kez ağlamıştı oğlum. çocuklara kızdım ama anneleri hiç umursamıyor.
ayrıca mama sandalyesini nasıl kullanmazsın ya bizimkini bir yerde oturtup yedirmek mümkün değil sanki dötünde çivi var
Halası ile eğleniyo demek ne güzel :)
Bulursun inşallah canım.
Boş günlerimizi temizlik yaparak geçirmemiz ve sonra buna sevinmemiz normal mi??????? Haftasonu coşmuşsun şekerim valla yorma kendini bu kadar
n'aptın yaa? ben okurken yoruldum
maşallah temizlik yemek gezmek hepsini yapmışsın, sıkıştırılmış program
bu gittiğiniz yer nerede? bir de sen safari deyince içinde hayvanlar var sandım ama yok heralde? :44:
parktaki büyük çocuk terörüne ben de çok kızıyorum, ana babası da sahip çıkmayınca onlara daha çok kızıyorummm
aynen!! bir iki gün değil birkaç saat değil.
hiçbir sınırlama yok, bangır bangır biri gidiyor diğeri geliyor, sürekli turluyorlar :95:
propaganda hakkı tamam da bizim dinlenme ve huzur hakkımız nerde
diyecek bi şeyim yok valla:86::111:
kızlar, size de sorayım.
yoğurt gaz yapar mı? her gün bir bardak kadar yoğurt veya ayran tüketiyorum.
ve sanırım bu yüzden sürekli bi şişkinlik ve rahatsızlık var.
yo, sut hic icmiyorum. Diyete basladigimdan beri hergun duzenli yogurt yemeye basladim. Ondan sandim, ama gaz yapmaz diyosun. Belki de farkinda deilim usutuyorum, daha siki giyineyim bakalimhayır tam tersi yoğurt sindirim sistemini düzenler
süt gaz yapar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?