Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bişey değil canım.afiyet olsun,bende değişik markalar denedim

aktardan açıkta aldım,ama hiçbiri çaykurun yerini tutmuyor.

ben günde iki kupa içiyorum.bizim buradada kuaförler pazartesi kapalı oluyor.

hafta sonu nişan,düğün yorucu olduğu için pazartesi kapalı oluyoruz demişti kuaför.

ayşeciğe geçmiş olsun...

saol bacım. ne kadar etkili bilmiyorum ama ben de günde bir kupa içiyorum.

Hava soğuk olduğu için bugün keremi parka çıkaramadım. Tepsiye tuz döktüm baya oynadı ben çorba yaparken. Sonra tuzu yemeye, saçına üstüne başına sürmeye başladı. Attım hemen banyoya yıkadım:)

Evde biraz brokoli ve annemin yaptığı domates konservesi vardı. Brokolili domates çorbası olur mu diye düşündüm; internete baktım, varmış:)
Tereyağ ve unu kavurdum üzerine minik kestiğim brokolileri de ekleyip biraz daha kavurdum.
Sonra domatesten ekledim. Biraz su katarak çırptım pişirdim.
Süt kaymağı ekledim (süt veya krema da olur) ,tel şehriye kattım. Üzerine de nane dökünce çok güzel oldu. Keremle yedik. Bakalım akşam brokoli sevmeyen babamız yer mi:)

bende tuzu görünce yemedi mi diyecektim.
brokiliyi bizde sevmiyoruz. ama arada yapmak lazım çocukların damak tadının alısmasi için.

Ay çok acıktım yaaa:// daha eve gidemedim, eve git, yemek yap, ye, ohoooo.....

Ay kök sebzeler de bende deli gaz yapıyor:/ sen üşütmüşsündür canım muhtemelen o zaman.

Ay çok acıktım yaaa:// daha eve gidemedim, eve git, yemek yap, ye, ohoooo.....
hazır bi şeyler yersiniz olmazsa.
çalışan bir arkadaşım, haftasonu 3-4 tencere yemek yapıyorum, hafta içi rahat ediyorum diyordu.

çorap giyilmezmi hele sezeryandan sonra
annemlerin ev çok sıcaktır, evlenene kadar doğru düzgün kazağım bile yoktu.
alışkanlık.. biraz yanlış giyiniyorum sanırım..

Merhabalar nasılsınız kızlar üstümde acayip bi kırgınlık var, 40 katır tarafından ezilmiş gibiyim sanki, sabahtan beri hiç iş yapamadım , dünün pazar olması mğnasebetiyle fazlaca ayakta kalmak etkiledi sanırım bu durumu
Elifnazcım , prenses çok istiyorsa götürebilirsin bence, o ortamı gördüklerinde etrafa bakmaktan alma kısmına odaklanamıyırlar pek zaten, heryer pespembe şeker gibi, her küçük kızın hayali (;
ve senin kızın da maşaallah yumuşak huylu söz dinleyen bir kız, belirli bir limit koyup o limiti aşmayacak şeyleri seçmesini tembihliyorum ben bizimkini, öyle ortamlarda çok işe de yarıyor bu metod,
Fiyatlara gelişsek mesela ; hello kitty nin kendi oyuncağı , orada normal kırtasiye fiyatlarına göre daha uygundu, ayrıca kalem defterden, kıyafete, mobilyaya çok fazla seçenek var, minik birşey seçip çıkabilmeniz yüksek ihtimal,bizimki bi bluz beğenmişti o da 22 tl gibi birseydi sanırım.. Cafesinde pasta yedirebilirsiniz belki, kafesi de çok şirn pastalar falan herşey kitty li , biz yemedik gerçi tadları nasıl bilmiyorum
Nfk adaptörünüz hayırlı olsun , ben adaptör yerine küçük tuvalet tercih etmiştim Selim'de de öyle olacak çünkü ayakalrı havada kaldığı takdirde korkabilirler ve sürekli başında çocuğu tutmamız gerekebilir, çişi öğrenirken gün içinde oraya sayısız defa oturacağı için indir kaldır belime yazık vallahi küçük tuvalette oturup kalkar kendisi en azından ayrıca ne kadar fiyatlıymış, müzik çalan tuvaletler ebebekte indirimde bayağı düşüyor neredeyse adaptör fiyatına
Kaz ayakları ve nemlendirme için "clinique" tavsiye etti bana o uzman hanım , fiyatları hiç araştırmadım ama yüksektir bayağı, saraçoğlunun doğal kremini sipariş ettim şimdilik, netice alırsam yazarım size de
Şişkinliğe gelince ben de hep şikayet ediyorum ya sanırım sorunu buldum, tuz beni şişiriyormuş birkaç gündür sabahları Tuzsuz lor yiyorum, zeytini azalttım , yemeklere de Kaya tuzu öğütüyorum, hemen tartıda az da olsa fark etmiş inanamadım, bir de maydanoz tüketimimi arttırmaya çalışıyorum o da ödem atımında çok yardımcıymış, ben sevmem hiç ama artık bol bol yicem inşallah
Busmai ne güzel gezmelee oğluşla başbaşa yemekler :103: Allah sağlık sıhhat huzur versin minik gelince de anane babaanneye babaya paslar yine ana oğul gezersiniz o büyüyüp size eşlik edene kadar insallah
Dün. Patatesli ekmek yaptım , ilk defa ; çocuklar ekmeği aşırı derecede seviyo, ikisi de , şimdi sırada ekşi maya yapımında , onu da başarabilirsem inşaallah tamamen doğal ekmek yiyecekler
Unuttuğum çok şey oldu sanırım affola herkese hayırlı huzurlu bir gün ve yeni bir hafta dilerim

Brokoliye bizimkiler de pek itibar etmiyor , bir tek ben karşılarında yersem dayanamayıp isterler
Oktay ustanın bir beşamel soslu brokoli tarifi var, onu denemeye karar verdim zira brokoli brokolilikten çıkmış çok güzel bişeye dönüşmüş Busmai sizin çorba da nefise benziyor anlattığın kadarıyla , afiyet şifa olsun size

evet canım bizimkide limite uyar. 22 tlye bir tisort aldiysaniz çok iyi ben yorumları okuyunca gözüm korktu açıkçası. dur ben bu konuyu bugün yine bir masaya yatirayim. teşekkür ederim

bizim ipekte dahil bayılıyorlar ekmege annemde ekmek yapma makinasida var kullanmıyor. onu alip ekmek yapmak istiyorum bende. sen patatesli ekmeği bazlama seklinde mi yaptin??

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 9 ziyaretçi)
nfk

Kiz siz ne kadaann tembel gacilarsiniz yaaa?!!
:111:

ecrin, bahar, delii nerdesiniz hamisler??

mrb cnmm..ayy hep okuyorum ama bazen 2 güne bii okuyorumm. konuşulanlardan uzak oldugumm içinn yazmıyorumm.
hatrıladıgın için ayrıca tşklerr. beniö açıköğretim dersleri başladı ona çalışıyorum 1 haftaır. onun haricinden kızımla evde takılıyoz. karnımdakii kendi kendine büyüyoo..onaa pek vakit ayıramıyomm :) ilkte her gününü takip ediyoumm ama bunda nerde. ne zamn 20 haftayı geçtik anlamadım.bazen otururken harekketlerinle kendini hatırlatıyo oğluşum.ömümüzdeki hafta ayrıntılı ultrasonda görecegiz inşallah.

bu arada isim konusu geçmişti sanırım busmainin ne karar verdi hatırlamıyorum ama ben eymmen ismi hoşuma gidiyo ama eşim habip koymak istiyo ikisi birbirine uymuyo. habip ismine yakışan isimler hakkında fikir verirmisiniz arkadaşlar

Okul çıkışı yine bir seminer olması dolayısı ile eve 6yı geçiyodu geldim. O saatten beridir de eziyet ediyor kuzum bana. Sürekli ağlayıp bağırıyor. Kafayı yemem an meselesi. Ha bu arada birçok kişi de yoktu seminerde. Çok merak ediyorum yaptırımları ne olacak????

sizin seminerler, toplantilar da hic bitmiyor anaciiim. Okul deil ozel sirket sanki..

Katilmayanlara bi yaptirim yoksa daha da sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…