valla canımcım eve gelip yemek yaptım mecburen, zaten yorucu bir yemek değildi. Bu arada ben seviyorum fırın poşetinde tavuğu, mumuşacık oluyor. Tavsiye ederim knorun çeşnilerini de dene canımcımsöylediğinde haklılık payı var
yani ne kadar verirsen, bi tık daha fazlasını istiyorlar. çocuğun da oyuna alışmaması gibi bi şey olabilir mi?..
bizimki baştan bu yana yemekte zorlayan bi bebe değil, acıkınca yer yani. dolayısıyla özel bi şeyler yapmama,
oyun-cizgi film gibi gerek olmadı. dolayısıyla da şimdi böyle bi şey aramıyor.
ama aryanın yeme sorunu hep vardı. ağzından bir lokma geçsin diye oyun da yaparsın, şaklabanlık da.
sonrasında da alıştığı gibi gidiyor işte.. heralde aklı biraz daha kestiğinde, aramayacak.
bizimki, kendi kendine bir oynuyorsa, bir de benimle oynamak istiyor. yani tamamen free ya da bana bağımlı değil.
ama her çocuk başka işte. kimisi tüm zaman yanında bi oyun arkadaşı ister, kimisi de kendi takılır.
sen çalıştığın için, belki sana doyamıyordur arya. ne bileyim, belki agresifliğinin bi sebebi de bu olabilir mi?:44:
aynı emme gibi, kimi bebek memeye daha düşkün olur, kimisi çok aramaz.
emme duygusunun yeterince tatmin edilmemesi de sorun oluyor biliyorsunuz.
ayrıca kendi kendine oyun oynamayı bilemiyor da olabilir.
di mii?
sen bi dene bakalım, beğenirsen ben de yapayım. dondurucuda bagetim var
Eminim kaçanların çoğunun önemli bir mazereti yoktur.Okul çıkışı yine bir seminer olması dolayısı ile eve 6yı geçiyodu geldim. O saatten beridir de eziyet ediyor kuzum bana. Sürekli ağlayıp bağırıyor. Kafayı yemem an meselesi. Ha bu arada birçok kişi de yoktu seminerde. Çok merak ediyorum yaptırımları ne olacak????
sizin seminerler, toplantilar da hic bitmiyor anaciiim. Okul deil ozel sirket sanki..
Katilmayanlara bi yaptirim yoksa daha da sinir bozucu
Eskiden ben de poşette tavuğu çok yapardım. Son iki yıldır pek tavuk almıyoruz, şükür.2-3 ayda bir ancak tavuk yapıyorum. Eşim de tiksindi sayemde.valla canımcım eve gelip yemek yaptım mecburen, zaten yorucu bir yemek değildi. Bu arada ben seviyorum fırın poşetinde tavuğu, mumuşacık oluyor. Tavsiye ederim knorun çeşnilerini de dene canımcım
Ay ben yine acıktım yaaaa
Hahaaaa, müdürüm gelmemesi çok komik.Bilsem ben de gitmezdim. Milli eğitimin düzenlediği birşeydi. Zaten salonun yarısı anca dolmuştu. Adamlar bozuk attılar. Ben de sadece müdürüme laf gelmesin diye gittim sma müdürüm de yoktu!! Şiştim vallaaaaa.
selamlar herkese...bugün tek ve yorucu gündü...köpek dişleri çıkıyor ya benimkiler kuçu kuçu oldular bugün..evde çete gibi suç işleyip durdular...birara çok kızdım ama tepki vermemek için kendimi zorladım..sonra kendime çok kızdım sadece çekmece dağıtacaklar diye bu kadar kızılmaz kendini yedin diye...ama bugün tahammül bukadarmış demekki kuzular uyudu gün bitti...benimkiler mama sandalyesinde yemiyor kaseyi görünce hemen "otuş" der ve otururlar kuzu kuzu yerler dermişimönce oturup yerler sonra doymaya yakın gezmeye başlarlar..sonra götürüyorum mamayı derim iki kaşık daha yerler sonra kaseyi götürürüm..aslında yemekte sorunlu olan onlar değil biziz bence...daha fazlasını yesinler diye takla atıyoruz güvercin gibi...bizim son taktik hadi ham yap alkış yapsın dede/anane/baba/anne/pepe...seçeneklerini kullanıyoruz.ama etkisini kaybetmeye başladı.
hamilelerimiz keyifli günler diliyorum...haberlerinizi takip ediyor ve mutlu oluyorum hayal kuruyorum
pembiş sizin okulda taze annelere muhafiyet yokmu yaw
pamukhelva geçmiş olsun inşallah daha kötüsü olmaz
nfk bizim burda salıları kuaförler tatil.
herkesi öpüyorum iyi geceler..
Eki Görüntüle 1016775
Eminim kaçanların çoğunun önemli bir mazereti yoktur.
valla canımcım eve gelip yemek yaptım mecburen, zaten yorucu bir yemek değildi. Bu arada ben seviyorum fırın poşetinde tavuğu, mumuşacık oluyor. Tavsiye ederim knorun çeşnilerini de dene canımcım
Yarın boş günüm. Görüşürüz tatlışlarım.
Böyle durumlarda ilk kaçaklardan biriyimdir benSenin çocuklar yiyor ki böyle düşünüyorsun. Yani yemeyen bi çocuğun olsa inan anlarsın. Efe artık eskisi kadar üzmüyor beni sağolsun ama yine de yemek yedirmek resmen bir dert!!!
Taze anne nerde kız?? Karta kaçtım ben artık baksana iki yaşında olacaklar nerdeyse :)
Tabiki yok. 55 kişiden 5 kişiydik orda bulunan...!!
Gören de ne yiyo ne yiyo der!! Gece gece kızdırma kız beni :)
Böyle durumlarda ilk kaçaklardan biriyimdir ben. Seminerlerin ( genelde) çok anlamsız ve verimsiz olduğunu düşünüyorum. Slayt açıp okumakla, ezbere konuşmakla yürümüyor bu işler.
Kızımmm deli yerim benn!! Ben de anlamıyorum nereye gidiyor bu yemekler? Kocamla yarışırım rahat. Gıcık olunacaklar listesindeyim anlayacağın.
Çok uzamış olan saçlarını takmana gerek yok cicim; yolcam ben hepsini!!!! :)
Ben de su içsem yararhahaha
geçmiş olsun canım, bugün nasılsın?Merhabalar nasılsınız kızlar üstümde acayip bi kırgınlık var, 40 katır tarafından ezilmiş gibiyim sanki, sabahtan beri hiç iş yapamadım , dünün pazar olması mğnasebetiyle fazlaca ayakta kalmak etkiledi sanırım bu durumu
Elifnazcım , prenses çok istiyorsa götürebilirsin bence, o ortamı gördüklerinde etrafa bakmaktan alma kısmına odaklanamıyırlar pek zaten, heryer pespembe şeker gibi, her küçük kızın hayali (;
ve senin kızın da maşaallah yumuşak huylu söz dinleyen bir kız, belirli bir limit koyup o limiti aşmayacak şeyleri seçmesini tembihliyorum ben bizimkini, öyle ortamlarda çok işe de yarıyor bu metod,
Fiyatlara gelişsek mesela ; hello kitty nin kendi oyuncağı , orada normal kırtasiye fiyatlarına göre daha uygundu, ayrıca kalem defterden, kıyafete, mobilyaya çok fazla seçenek var, minik birşey seçip çıkabilmeniz yüksek ihtimal,bizimki bi bluz beğenmişti o da 22 tl gibi birseydi sanırım.. Cafesinde pasta yedirebilirsiniz belki, kafesi de çok şirn pastalar falan herşey kitty li , biz yemedik gerçi tadları nasıl bilmiyorum
Nfk adaptörünüz hayırlı olsun , ben adaptör yerine küçük tuvalet tercih etmiştim Selim'de de öyle olacak çünkü ayakalrı havada kaldığı takdirde korkabilirler ve sürekli başında çocuğu tutmamız gerekebilir, çişi öğrenirken gün içinde oraya sayısız defa oturacağı için indir kaldır belime yazık vallahi küçük tuvalette oturup kalkar kendisi en azındanayrıca ne kadar fiyatlıymış, müzik çalan tuvaletler ebebekte indirimde bayağı düşüyor neredeyse adaptör fiyatına
Kaz ayakları ve nemlendirme için "clinique" tavsiye etti bana o uzman hanım , fiyatları hiç araştırmadım ama yüksektir bayağı, saraçoğlunun doğal kremini sipariş ettim şimdilik, netice alırsam yazarım size de
Şişkinliğe gelince ben de hep şikayet ediyorum ya sanırım sorunu buldum, tuz beni şişiriyormuşbirkaç gündür sabahları Tuzsuz lor yiyorum, zeytini azalttım , yemeklere de Kaya tuzu öğütüyorum, hemen tartıda az da olsa fark etmiş inanamadım, bir de maydanoz tüketimimi arttırmaya çalışıyorum o da ödem atımında çok yardımcıymış, ben sevmem hiç ama artık bol bol yicem inşallah
kolay gelsin..mrb cnmm..ayy hep okuyorum ama bazen 2 güne bii okuyorumm. konuşulanlardan uzak oldugumm içinn yazmıyorumm.
hatrıladıgın için ayrıca tşklerr. beniö açıköğretim dersleri başladı ona çalışıyorum 1 haftaır. onun haricinden kızımla evde takılıyoz. karnımdakii kendi kendine büyüyoo..onaa pek vakit ayıramıyomm :) ilkte her gününü takip ediyoumm ama bunda nerde. ne zamn 20 haftayı geçtik anlamadım.bazen otururken harekketlerinle kendini hatırlatıyo oğluşum.ömümüzdeki hafta ayrıntılı ultrasonda görecegiz inşallah.
bu arada isim konusu geçmişti sanırım busmainin ne karar verdi hatırlamıyorum ama ben eymmen ismi hoşuma gidiyo ama eşim habip koymak istiyo ikisi birbirine uymuyo. habip ismine yakışan isimler hakkında fikir verirmisiniz arkadaşlar
ikisi bir olunca iyice cozutuyorlardırselamlar herkese...bugün tek ve yorucu gündü...köpek dişleri çıkıyor ya benimkiler kuçu kuçu oldular bugün..evde çete gibi suç işleyip durdular...birara çok kızdım ama tepki vermemek için kendimi zorladım..sonra kendime çok kızdım sadece çekmece dağıtacaklar diye bu kadar kızılmaz kendini yedin diye...ama bugün tahammül bukadarmış demekki kuzular uyudu gün bitti...benimkiler mama sandalyesinde yemiyor kaseyi görünce hemen "otuş" der ve otururlar kuzu kuzu yerler dermişimönce oturup yerler sonra doymaya yakın gezmeye başlarlar..sonra götürüyorum mamayı derim iki kaşık daha yerler sonra kaseyi götürürüm..aslında yemekte sorunlu olan onlar değil biziz bence...daha fazlasını yesinler diye takla atıyoruz güvercin gibi...bizim son taktik hadi ham yap alkış yapsın dede/anane/baba/anne/pepe...seçeneklerini kullanıyoruz.ama etkisini kaybetmeye başladı.
hamilelerimiz keyifli günler diliyorum...haberlerinizi takip ediyor ve mutlu oluyorum hayal kuruyorum
pembiş sizin okulda taze annelere muhafiyet yokmu yaw
pamukhelva geçmiş olsun inşallah daha kötüsü olmaz
nfk bizim burda salıları kuaförler tatil.
herkesi öpüyorum iyi geceler..
bu aralar pek iştahlısınvalla canımcım eve gelip yemek yaptım mecburen, zaten yorucu bir yemek değildi. Bu arada ben seviyorum fırın poşetinde tavuğu, mumuşacık oluyor. Tavsiye ederim knorun çeşnilerini de dene canımcım
Bilsem ben de gitmezdim. Milli eğitimin düzenlediği birşeydi. Zaten salonun yarısı anca dolmuştu. Adamlar bozuk attılar. Ben de sadece müdürüme laf gelmesin diye gittim sma müdürüm de yoktu!! Şiştim vallaaaaa.
vay arkadaşım benim, sen de o 5 kişiden biriydin hea?Tabiki yok. 55 kişiden 5 kişiydik orda bulunan...!!
inş cicimYarın boş günüm. Görüşürüz tatlışlarım.
valla gıcık olunması için her niteliği taşıyorsun..Kızımmm deli yerim benn!! Ben de anlamıyorum nereye gidiyor bu yemekler? Kocamla yarışırım rahat. Gıcık olunacaklar listesindeyim anlayacağın.
sen yakınsın, boludan yola çık, ben de istanbuldan oklavamı alıp destek yardıma geliyom bacım.Çok uzamış olan saçlarını takmana gerek yok cicim; yolcam ben hepsini!!!! :)
Ben de su içsem yararhahaha
günaydın cancağazımm.. sabahları senin günaydınınla güzel topikGünaydınlar herkeseeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallahhhh :)
Akşama ıspanak kavurup çorba yapayım diyorumŞu ıspanağı sevemedim gitti....
cıkss toplantım var bugün çıkışta. Uzun sürer o. Kavurma iyidir de işte, yapana kadar sevmiyorum, yapınca da iyiymiş diyorum.kavurması güzel olur ama.
istersen fırında graten yap. ben denedim bir kez, çok güzel oldu.
günaydınnnnnn hayırlısı sabahlar
nfk rejim nasıl gidiyor kilo verimin devam ediyormu bende gene başlamayı düşünüyorum yaa bu konuda ne istikrarsızım
(yaz geldi eteklerim tutuştu:18:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?