Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ayyy ne güzel yaa valla hayranım senin iradene
bu arada klozete oturmamış ayşecik geçen annem bir arkadaşda görmüş şu üründen

bana bahsetti çocuğu çok rahat yapıyor hemde severek gidiyor diye bizde alırsak böyle birşey alayım diyorum
sonuçta ayakları yere basmadığı için korkar ve destek alamadığı içinde tuvaletini yapması zor olurmuş
ama bunda hem ayakları yere basar hemde destek alarak büyük tuvaletini daha kolay yapabilir belkide
biraz pahalı sanırım bu ama uygun fiyatlılarıda vardır mutlaka

sen diyet işini bi düşün, bak bu soğuklardan sonra bahar gelecek.
hava ısınacak. rengarenk tiril tiril kıfayetler, bi beş kilo versen havan değişir
ben öncelikle 65 kg hedefi koydum kendime, sonra inş ondan da aşağı düşücem

kv evdeyse, ayşeciği bırakıp maltepe çarşıya inicem. civile falan bakarım, idareten bi lazımlık alıcam.
ayağının yere basması gerçekten önemli, belki o yüzden istemedi bizimki.
bir süredir de alışması için kendim tuvalete giderken kakam geldi diyorum, o da benimle geliyor falan.
yavaş yavaş olacak inş.. daha yaza var

guzel bir ürün gerçekten. klozetten korkan çocuklar için kullanisli olur. birde çocuğu indir kaldır derdide olmaz

[video=youtube;q0qxDfzB6r8]http://www.youtube.com/watch?v=q0qxDfzB6r8[/video]

şu sıralar bu reklamın delisiyiz. açıp açıp oynuyoz

maşallah kız İyi vermişsin valla.

http://www.hepsiburada.com/liste/se....aspx?productId=oyunsevi193&categoryId=302591
nfk, bak benimki bundan hem fiati uygun hem temizligi kolay. piknige bile goturmuslugum var
bizimki de bundan.

Ee, fırsat bulmuşken kaçırmam.

Derdin neydi bebeğim? Benim felsefem minik kuşum uyuyunca hemen uyumak.
Herkese günaydın.
Sohbet muhabbet derkennn...

http://www.hepsiburada.com/liste/se....aspx?productId=oyunsevi193&categoryId=302591
nfk, bak benimki bundan hem fiati uygun hem temizligi kolay. piknige bile goturmuslugum var

ben de bundan aldım.. temizliği pratik. 7 liraya, civilden.
civilde klozet adaptörleri de var 18 lira.

kompedandan çamaşır aldım. seçtiğimi değil de başka bi tane koymuşlar poşete
eve geldiğimde farkettim, sinir oldum. :99:
arayıp söyledim, artık ne zaman gidicem değiştircem bilmiyorum.

dönüşte dün açık olmayan kuaför açıktı, girdim saçlarımı kestirdim.
kesimden sonra kuruttu, fön kesime dahil değilmiş, ayrı ücretlendiriliyormuş!
ben de mersi, ben fönümü kendim çekerim dedim çıktım..

Günaydınnnn...

akşam 2 de uyudum çok uykum varrrr

Çılgın mısın kız; erken yatan bir çocuğun varsa hemen uyumalısın

Yolalım kız valla :)

Canım sizlerle güzel bu topik ❤️❤️
Akşama ıspanak kavurup çorba yapayım diyorum Şu ıspanağı sevemedim gitti....

Hoş geldin kvm :)

Kızzzz tebrik ederim seni :) iradenden biraz da bana yollaaaaaaa

Bazı kuaförler öyle yapıyolar. Şekil verin deseydin belki almazlardı. Niye kapalılarmış dün sordun mu??

Yanlış ürün koyan tezgahtarlara kılım. Bana o şekilde yanlış ayakkabı vermişlerdi; iki numarası da farklı...

Bir kat fönün fiyata dahil olması gerekir. Fazla müşterisi yok sanırım, bulunca her şeyden para alıyor.

hayalimdekinin tadi cok guzelllll:111:
Tadına baktım, hoşuma gitti. Tabi çayla yemek gerek. Akşamı bekliyoruz, kocacığım ne diyecek bakalım.

Eşime de nişan ayakkabısını öyle farklı koymuşlardı. Tabi değiştiremedik, eski ayakkabı giymişti.

nfk bugün çok agresifsin

saol nfk cnm.isim vefat edn kaynımın ismi.ben aslında pek istenyorum ama eşim cok istyo.

Çok fenasın busmai.
Bugün gezme yok mu?

yok canım yaa hava yağmurlu
ben de yemek yapıyorum şimdi. etli bezelye ve şehriyeli pilav. biraz da ütü yapacağım. dün de evdeydim kerem çok sıkıldı. belki akşam halalarına gideriz.

eşim brokolili domates çorbasını beğendi. bir de fırında kızarttığım küp ekmeklerden attım üstüne, süper oldu valla. "sebzeli domates çorbası" dedim ,yedi:)

Merhaba güzeller , nasılınız bugün, çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekler için eagle ve nfk
Kuzucuk uyurken kek ile bol şekerli bi kahve diyeti yapıyım dedim
Elifnaz, ben kırk fırın ekmek sitesinden patatesli ekmek tarifini yaptım, yalnız su yerine süt kullandım oradakinden farklı olarak, biraz poğaça gibi de oluyor o yüzden sevdi bizim uşaklar , her gün bir tane yapıyorum
Nfk minik wc si çok güzelmiş , odanın içine getirip bebeğini çişe oturtun, madem Ayşecik onu kıskanıyor bizimki de birkaç gündür çiş kelimesini duyunca kendini sıkıyo yaparmış gibi, artık kasları devreye giriyor yavaş yavaş galiba elifnazın dediği gibi o lazımlık çok iş görüyor; bizim hala bi tane durur araba bagajında, acil durumlar için
Aryam bizde de ıspanak kavurma var, yemesi güzel de yıkanması en sevmediğim kısmı işin
Deli Allah zihin açıklığı versin , ben de çalısmaya başlamalıyım ilk dönem tek dersten kalmışım hangi bölüm senin?
Pembiş,Elifnaz, dilanaz,eagle,deli,nfk,şekerportakalım, ilbilge ve unuttuklarım hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum
Bu arada dünden beri bi konuya takıldım , nişanlısının ayrıldığı kız intiharı düşünüyor başka bi konuda da iki kuzusu olan bir anne kötü hastalığını öğrenmiş, ig de 17 aylık bi bebeğin vefaat haberini okudum .... biz insanoğulları ne garip varlıklarız çözemiyorum, dert diye ufacık şeyleri bile takıyoruz , halbuki ne ağır imtihanlar var başucumuzda

saol nfk cnm.isim vefat edn kaynımın ismi.ben aslında pek istenyorum ama eşim cok istyo.

Allah rahmet eylesin amcasının ismini yaşatsın kuzucuk ,
Habip başta olacaksa kısa ve ünlü harfle başlayan bi isin güzel olur esasında habip eymen de oluyor, zaten söylenişte birisi kullanılır di mi

Burası da yağmurlu. Senin yemek konusundaki fikirlerine hayranım zaten.
Evde sürekli oturmak sıkıcı oluyor.Yaz gelsin artıkkkkkk.

Ben de latte keyfi yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…