Evet , o bebek de bu hastalıktan vefaat etmişRabbim ailesine sabırlar versin , bize de bu tehlikeli kısmını anlattı her iki Dr da , okul gibi kalabalık ortamdan bulaşan ve ölümle neticelenebilen bi hastalıkmış deyince korktum açıkçası , küçükken ben de menenjit mikrobu kapmışım, annemin çok çok erken evrede hastaneye yetiştirmesiyle hasar bırakmadan atlatmışım çok şükür ... Bu aşı da aşı takvimine de girecekmiş sanırım ..ama bizmkilere yetişir mi bilmem
Kırmızı pancarı nasıl pişiriyorsunuz kızlar, Demir oranı çok çok yüksekmiş, çocuklara yediremek lazım mevsimi de geçiyor galiba,
Peynirli salatası guzel oluyor denmiş de onu çocuklar yemez , çorbalarına eklesem olur mu ki
Merhaba güzeller , nasılınız bugün, çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekler için eagle ve nfk
Kuzucuk uyurken kek ile bol şekerli bi kahve diyeti yapıyım dedim
Elifnaz, ben kırk fırın ekmek sitesinden patatesli ekmek tarifini yaptım, yalnız su yerine süt kullandım oradakinden farklı olarak, biraz poğaça gibi de oluyor o yüzden sevdi bizim uşaklar , her gün bir tane yapıyorum
Nfk minik wc si çok güzelmiş , odanın içine getirip bebeğini çişe oturtun, madem Ayşecik onu kıskanıyorbizimki de birkaç gündür çiş kelimesini duyunca kendini sıkıyo yaparmış gibi, artık kasları devreye giriyor yavaş yavaş galiba elifnazın dediği gibi o lazımlık çok iş görüyor; bizim hala bi tane durur araba bagajında, acil durumlar için
Aryam bizde de ıspanak kavurma var, yemesi güzel de yıkanması en sevmediğim kısmı işin
Deli Allah zihin açıklığı versin , ben de çalısmaya başlamalıyım ilk dönem tek dersten kalmışımhangi bölüm senin?
Pembiş,Elifnaz, dilanaz,eagle,deli,nfk,şekerportakalım, ilbilge ve unuttuklarım hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum
Bu arada dünden beri bi konuya takıldım , nişanlısının ayrıldığı kız intiharı düşünüyorbaşka bi konuda da iki kuzusu olan bir anne kötü hastalığını öğrenmiş, ig de 17 aylık bi bebeğin vefaat haberini okudum .... biz insanoğulları ne garip varlıklarız çözemiyorum, dert diye ufacık şeyleri bile takıyoruz , halbuki ne ağır imtihanlar var başucumuzda
ayşecik ''gek gekk'' diyo, kalkıp bi ufak bi kek yapayım kızıma
naber kızlar ara ara girebiliyorum buraya kusura bakmayın ne olur sizlere bişey danışmak istiyorum doktorunuz size özel menenjit aşısından bahsettimi yaptıranlar ya da yaptırmayı düşünenler yada bu aşı hakkında düşüncesi olanlar bana yardımcı olabilir mi sizce ne yapmalıyız
Allah rahmet eylesin amcasının ismini yaşatsın kuzucuk ,
Habip başta olacaksa kısa ve ünlü harfle başlayan bi isin güzel olur esasında habip eymen de oluyor, zaten söylenişte birisi kullanılır di mi
bende dün tv de izledim. bizim yaptirdigimiz menenjit aşısı en tehlikeli olan turune etkili değilmişdünkü bebekte sanırım o menjitten vefat etmiş. dünden beri aklımdan çıkmıyor. çok sinsiymis. 9 aydan sonra yapilabiliyormus. benim bildiklerim bukadar. yakin zamanda dr randevumuz yok ne yazikki. gittigimde aklımda bende soracağım.
bende dün tv de izledim. bizim yaptirdigimiz menenjit aşısı en tehlikeli olan turune etkili değilmişdünkü bebekte sanırım o menjitten vefat etmiş. dünden beri aklımdan çıkmıyor. çok sinsiymis. 9 aydan sonra yapilabiliyormus. benim bildiklerim bukadar. yakin zamanda dr randevumuz yok ne yazikki. gittigimde aklımda bende soracağım.
ooh, afiyet olsun..
lazımlığa alıştırma döneminde zaten bir süre salonda tutucam, oyun oynarken falan otursun, alışsın.
o ölüm haberini ben de okudum, Allah kimseye yaşatmasınn
Senin çocuklar yiyor ki böyle düşünüyorsun. Yani yemeyen bi çocuğun olsa inan anlarsın. Efe artık eskisi kadar üzmüyor beni sağolsun ama yine de yemek yedirmek resmen bir dert!!!
Taze anne nerde kız?? Karta kaçtım ben artık baksana iki yaşında olacaklar nerdeyse :)
Tabiki yok. 55 kişiden 5 kişiydik orda bulunan...!!
Gören de ne yiyo ne yiyo der!! Gece gece kızdırma kız beni :)
Çevremdekileri de latteci yaptım. Sıra sizde...Annem normal salatalara rendeleyip karıştırıyor ama çorbada bilemiyorum; neden olmasın ki?
kerem de "kek" diyomaalesef fırının düğmesini koparmış, birkaç gün beklemek zorunda.
latte ci seni
habip eymen bence gayet uyumlu
amiiiinnn
kekin ununun yarısını tam buğday unundan koyarsan sen de yiyebilirsin, hem kızına daha faydalı olur
Ben evde olunca yumurta ve çok az diğer kahvaltılıklardan. Kv bakarken çoğunlukla helva ve süt.bizimki helvaya bayılıyor. Tek başına bir kutu helvayı bitirdi. İkinciyi açtık.birde bizim kavaltı sorunumuz var kavaltıda kızım bir şey yemiyo desem yeri bazen biraz patates kızartaması bazen petibört bisküvi yada sedece kuru ekmek ve biberonuna çok açık çay yapıp veriyorum onu içiyo ne yumurta çeşitleri ,peynir falan yemiyo hegün sabah ne yedircem diye düşünüyorum.
sizler neler yediriyosunuz kavaltıda ?
Devamı da gelir inşallah annesi.aysecik lazimligiyla siftahi yaptiiii
Ama altinda bezi vardiBu kadar cabuk adapte olacagini tahmin etmezdim.
Belki de rastgeldi ama yine de becermis gibi sevindirik oldum
okul çağına kadar anlayış bekliyorum valla bugün öğretmenler odasında bir sohbette "sen biraz depresyonda gibisin...ne dersen haklısın.." yorumu aldımayağınızı denk alın okula gidene kadar dedim valla
pembiş ben yemek konusunda kafadan hastayım..protein düşünmekten kafayı yedim..oğlum kolay yer ama kızımı önceleri çok yazmıştım huysuzdur...dişler çok canını yakıyormuş meğer...diş çıkarma seyrekleşinde düzen kurulmaya başladı şimdi iyiler...geçmişime gülüyorm 5 kaşık yiyince sevinirdim...son köpekler de çıksın huzursuzlukları da azalır diye umuyorum zira bu ara gece çok sık uyanıyolar. tabi bunu sana söylemeyelim senin sık çok sık çooook sık uyanma tecrübelerin fazlaaslında bebeler büyüdükçe ben de büyüyorum sanırım...ama bişeyi doğumdan beri anlayamadım...3 ay geçsin rahatlarsın, 1 yıl geçsin rahatlarsın , 2 yaşında rahatlarsın diyenler şimdi 3 yaş diyorlar...benimkiler büyüdükçe rahatlama yaşı da büüyor birtürlü yakalayamadık sonra anamı düşünüp "kızım kadın kızını 36 yaşına getirdi hala rahat yok" diyorum
Yarın 12 mart programı yapacağım. Dua edin kızlar, alnımın akıyla çıkayım.
herşey yolunda gider inşallahYarın 12 mart programı yapacağım. Dua edin kızlar, alnımın akıyla çıkayım.
ben zaten latteyi çok severimÇevremdekileri de latteci yaptım. Sıra sizde...
Ben evde olunca yumurta ve çok az diğer kahvaltılıklardan. Kv bakarken çoğunlukla helva ve süt.bizimki helvaya bayılıyor. Tek başına bir kutu helvayı bitirdi. İkinciyi açtık.
Devamı da gelir inşallah annesi.
ya evet sürekli rahatlama yaşı ilerliyo, bence bu rahatlama kelimesini çıkaralım lügatimizden o zaman rahatlarız:)okul çağına kadar anlayış bekliyorum valla bugün öğretmenler odasında bir sohbette "sen biraz depresyonda gibisin...ne dersen haklısın.." yorumu aldımayağınızı denk alın okula gidene kadar dedim valla
pembiş ben yemek konusunda kafadan hastayım..protein düşünmekten kafayı yedim..oğlum kolay yer ama kızımı önceleri çok yazmıştım huysuzdur...dişler çok canını yakıyormuş meğer...diş çıkarma seyrekleşinde düzen kurulmaya başladı şimdi iyiler...geçmişime gülüyorm 5 kaşık yiyince sevinirdim...son köpekler de çıksın huzursuzlukları da azalır diye umuyorum zira bu ara gece çok sık uyanıyolar. tabi bunu sana söylemeyelim senin sık çok sık çooook sık uyanma tecrübelerin fazlaaslında bebeler büyüdükçe ben de büyüyorum sanırım...ama bişeyi doğumdan beri anlayamadım...3 ay geçsin rahatlarsın, 1 yıl geçsin rahatlarsın , 2 yaşında rahatlarsın diyenler şimdi 3 yaş diyorlar...benimkiler büyüdükçe rahatlama yaşı da büüyor birtürlü yakalayamadık sonra anamı düşünüp "kızım kadın kızını 36 yaşına getirdi hala rahat yok" diyorum
kimi görsem "kerem kardeşini kıskanacak" lafı ağızlarına pelesenk olmuş; valla taktım bu lafa birden sinirim zıplıyor
kıskanmak da doğal bir süreç, zarar verici olmadıkça.
hatta ben kardeşimi hiç kıskanmamışım; ya da belli etmemişim.
ben oğlumun kardeşi olacak diye sevinirken millet felaket tellallığında,Allahım bize güzel günler göstersin inşallah..
herşey yolunda gider inşallah
ben zaten latteyi çok severim
helva yemesi iyiymiş kızının ama çok yerse bıkabilir belki?
gerçi ben de helvayı çok severim yıllardır bıkmadım
kilo yapmasa 3 öğün yiyeceğim, o derece.
ya evet sürekli rahatlama yaşı ilerliyo, bence bu rahatlama kelimesini çıkaralım lügatimizden o zaman rahatlarız:)
tuvalet eğitimine çocuğun hazır olması kadar annenin de hazır hissetmesi gerekirklozet kapağı verdi arkadaşım direk öyle başlayayım diye şimdi salonun ortasında arada oturup kaka yapıyolarmıhiç niyetim yok daha hatta tatil programına göre tatil dönüşü yada ramazanı düşünüyorum
matematikçisin ama sözde de ustasın şuleokul çağına kadar anlayış bekliyorum valla bugün öğretmenler odasında bir sohbette "sen biraz depresyonda gibisin...ne dersen haklısın.." yorumu aldımayağınızı denk alın okula gidene kadar dedim valla
çok güzel olacak inş bacım, sen becerirsinYarın 12 mart programı yapacağım. Dua edin kızlar, alnımın akıyla çıkayım.
bırak o kocakarılarıkimi görsem "kerem kardeşini kıskanacak" lafı ağızlarına pelesenk olmuş; valla taktım bu lafa birden sinirim zıplıyor
kıskanmak da doğal bir süreç, zarar verici olmadıkça.
hatta ben kardeşimi hiç kıskanmamışım; ya da belli etmemişim.
ben oğlumun kardeşi olacak diye sevinirken millet felaket tellallığında,Allahım bize güzel günler göstersin inşallah..
ya evet sürekli rahatlama yaşı ilerliyo, bence bu rahatlama kelimesini çıkaralım lügatimizden o zaman rahatlarız:)
günaydın cicimmmGünaydınlar herkeseeeeeeee :) bu haftanın da ortası geldi çok şükür :) güzel bir gün olsun inşallah...
günaydın canlar.. şuan bu şarkıyla çılgınlar gibi dans ediyoruz..
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler...
[video=youtube;VrOnCDjwcEk]http://www.youtube.com/watch?v=VrOnCDjwcEk[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?