Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

sürpriz miydi? ama kelebekli olmasını istiyor demiştin ; yapacaklarınızı bilmiyor muydu yani?
evet katılıyorum çocuk hasta olacaksa evde de oluyor; ama anne yine de kendinde suç arıyor:)
hosgeldin busmai. Kerem nasil simdi?
Bizimki bu gece yine ateslendi, nobetteydim yani.
Yolculuk nasil gecti? Dun esimle yaza dogru rizeye trabzona gitmeyi konusuyorduk. Esim uzun yolda aysecikle nasil olur diyo?:44:
bizim yolculuk çok iyi geçti kerem koltuğunu seviyor; etrafı izleyerek gidiyor. ankara zaten 4 saat buraya. ama yol biraz daha uzun olsaydı kerem durmazdı,sona doğru artık huysuzlanmaya başlamıştı.
istanbuldan rizeye bir yerde konaklamadan gitmeniz biraz zor olur gibi geliyor bana. çok uzun yol. gerçi biz samsundan istanbula arabayla gitmiştik; hani sizinle buluştuğumuz zaman.. kaç aylıktı bebişler? sabah namazında yola çıkmıştık; yolu yarıladığımızda kerem ancak uyanmıştı.
şimdi o kadar uykuya meyilli olmuyorlar tabi. yine de imkansız değil. tamamen kızının sabrına ve uykusuna bağlı.
uyandığında eline biraz abur cubur verdim, ceptelefonumdan çizgifilm açtım öyle oyalandı.

borntobemother bu arada o psikolog kızla ilgili cevap yazacaktım sana unuttum. gördüğün gibi artık teknoloji çağındayız sürekli elimizde olan birşeyi çocuklardan kaçırmak imkansız. o da çocuğu olunca görecek:) hiç sallama böyle şeyleri.
ben 1 yaşına kadar TV izletmedim hedefimde 2 yaşına kadar izletmemek vardı. baktım artık ruh ve beden sağlığım için izletmeye mecburum.çünkü çocukta durmak oturmak denen birşey yok.
şimdi çocuklarına tv izlettirmeyeceklerini söyleyen hamile arkadaşlarıma gülüp geçiyorum.

Keremin ateşi indi ama keyifsiz. hafiften bir öksürk var.şimdilik yine calpol, bal limon ıhlamur ve tarhanayla beklemedeyim..

Biz de yarım saat senin yazdıklarını okuyacak sandım bi an

Hoş geldin canımcım. Güzel vakit geçirmenize de sevindim... Keremciğim de bi an önce toparlasın inşallah.

Dış giyim derken tesettür markalarının yok mu hamile kıyafetleri??? Ben hep lcwden aldım giydim ama oranın daha uzun modelleri var mı bilmiyorum :/ başka zaman giymicem diyerek almamazlık yapma bence. Olmadı bi fakire verir sevindirirsin ilk hamileleğindeki kıyafetlerin olmuyo mu???

hosgeldin busmai. Kerem nasil simdi?
Bizimki bu gece yine ateslendi, nobetteydim yani.
Yolculuk nasil gecti? Dun esimle yaza dogru rizeye trabzona gitmeyi konusuyorduk. Esim uzun yolda aysecikle nasil olur diyo?:44:

Ya cidden acaba antibiyotik mi işe yaramıyo?? Niye ateşlenip duruyo kuzucum?? Gerçi vücudun savaştığını gösteriyor yani iyi birşey ama insan huzursuzlanıyo işte...

çok duygulandım..

Son düzenleme:
çarşamba günü onun doğum günü. plan yapıyordu o gün okula gitmeyeyim diye. günü supriz oldu. sadece tabaklari, balonlari biliyordu. gerisi supriz.

günaydınnn hayırlı sabahlar

busmai hoşgeldiniz canım
güzel geçmiş tatiliniz çok sevindim kerem biraz hasta olmuş sanırım inşallah çabuk atlatır geçmiş olsun
ilk hamileliğinden kalan eşyaların yokmu :44:

born
kızlarda söylemiş bizimde kapıda var kızımız uyuyor diye kapılara asılan nottan genelde hafta sonları ben evdeyken ve rahatsız edilmek istemediğimiz zamanlarda asıyoruz

nfk ayşeciğin ateşi çıkmış gene antibiyotik 5 günden sonra etki ediyor galiba:44:
bizde dün akşam balık yedik

dün akşam yemeğimizi yedik sonra melisayı güzelce giydirdim kayınvalideme gittim melisayı görünce çok sevindi (halbuki gündüz benden daha çok görüyor) neyse oturduk baktım biz oturdukça açılıyor yüzü demekki azıcık ihmal etmişiz :26:
tabi ilk anlarda soramadım bir problem mi var diye baktım ben konu açtıkça açıldı sonrasında da mutluydu birşey söylemedim artık biraz daha sık çıkarız yanına

kızlar, cuma günü bime ahşap bloklar geliyor.
ayşeciğe almıştım uzun zaman önce, en sevdiği oyuncaklarından biri.
ilginç ve güzel kuleleler yapıyor. kol ve parmak kasları için de çok faydalı, ben etkisini görüyorum.
yapı oyuncaklarına merakını farkettikten sonra da jenga tarzı bi ahşap blok seti daha aldım hatta.
bu blokları ben 20 liraya almıştım. bimde 15.90. ilgilenenlere duyrulur

http://haberfirsat.blogspot.com.tr/2014/03/bim-21-mart-2014-aktuel-urunler-1.html

günaydın canım.
en son hasta olduğunda 1 gün sabah akşam antibiyotik vermiştim ve bir daha ateşlenmemişti.
bugün 2. gün hala ateşleniyor, bilemiyorum. acaba antibiyotik etki etmiyor mu? :44:

afiyet olsun, oh ne güzel yaptınız. torun başkaaa siz başkaaa..

yaaa şu ayakkabılar çok hoşuma gitti yani büyük numarası olsa kendime alacağım o derece
ama melisayada olmuyor 24 numaradan başlıyormuş

günaydın.

nasılsınız? geçmişi fazla okuyamadım,

birazdan oğlumla dışarı çıkıcaz ,dönüşte okurum

son sayfalara bakabildim.busmai ve nfk geçmiş olsun canlarım.,

dikkat ettimizmi,birimizn çocuğu iyileşiyor,diğerimiznki hasta oluyor,sırayla gidiyoruz.

hafta sonu annemlere gideceimiz yazmıştım,kardeşimle gelinimizde geldiler.annem bir orduyu doyuracak

kadar yemek hazırlamış.herkesin sevdiği ne varsa yapmış,anacığım.çocuklarım gelince hiç yorulmadan

keyifle yapıyorum diyor,sağolsun. bu gün itibarı ile sıkı bir diyete başladım.bu sefer azimliyim.başarılı olursam sonucu yazarım.

sanırım gece yolculuğu bu bakımdan daha avantajlı olur.
dediğin gibi çizgi filmle atıştırmalıklarla biraz oyalanır. ama uzun yol, bi mızıtmaya başlayınca eşimin konsantrasyonu bozuluyor.
ayşecik ağlayınca, eşim süremiyor resmen. bakalım, nasıl yapıcaz?..

Keremin ateşi indi ama keyifsiz. hafiften bir öksürk var.şimdilik yine calpol, bal limon ıhlamur ve tarhanayla beklemedeyim..
tekrar geçmiş olsun, inş ilerlemez.
yok ya, sanki biz hamile kalmıyor doğurmuyormuşuz gibi, adam gibi elbise uzun bi etek bi şey yok, üretmiyorlar. lcw de olmasa iyice açıkta kalıcaz

bilemiyorum, ben de onu düşünüyorum, bugün de takip edicem. olmazsa yarın başka bi dr a giderim.
sabahtan beri mız mız mız, sürekli ağlıyor. az önce tekrar yattı.

yaaa şu ayakkabılar çok hoşuma gitti yani büyük numarası olsa kendime alacağım o derece
ama melisayada olmuyor 24 numaradan başlıyormuş
Eki Görüntüle 1027706
benzerini bulursun mutlaka canım.
melisanın beyaz rugan boncuklu ayakkabılarını gördükten sonra ne zaman ayakkabıcıya girsem, gözüm rugan açık ayakkabılara takılıyor.

yavrum sen iyi misin?
mahmutun doğumgünündeki resmini hatırlıyorum, kuş kadardın.
eğer onun üstüne kilo almadıysan, bu sıkı diyet nerden çıktı Allahasen?!

ben yarından itibaren dukan 7 gün ekspresi denicem. bir süredir kilo vermem durdu gibi, bi şok lazım

kızlar, yarın şok markete fakir vücut analiz baskülü geliyor. fiyatı 30 lira.

http://aktuel-urunler.com/sok-19-mar...ri-katalogu-2/

doğruyu söyle reklam parası aliyormusun

ahhh ahh annelerimiz allah başımızdan eksik etmesin

kız ilahi sabah sabah güldürdün beni
onlar hediye gelmişti aynısının kırmızısından da var

Son düzenleme:
Merabalarrrr....

bizim de murnumuz akmaya başladı, bizde şifayı kaptık sanırsam

Nfk sağol valla sen olmasan çarşıdan pazardan haberimiz olmayacak. En azından benim öyle..

Ateşiniz niye bu kadar sürdü yahu? Hep böyle mi oluyor yoksa bu kez inmedi mi?

Son düzenleme:
Busmaicim ohh sefan olsun cok iyi yapmissin iyice desarj olmussundur insana ne kdr iyi geliyo es dostla.gorusmek...
Dis giyimde bende sknti yasiyorum yasire.hamileyken bi ferace.almistim ama onu su an.pek sevmiyorum nisan mayis gibi bi ferace daha almayi planliyorum ozellikle tum yazi baya tombalak geciricem o yuzden soyle robali.bi ferace isimi gorecektir ic giyim zaten hersey yasirden duruyo ablama goturmustum hamile oldugumu ogrenince geri getirdim.olan ona oldu :)))

Günaydın kızlar nasılsınız.naf canıım kusura bakmayın valla son iki hafta hem iş hem bedenen baya hırpalandım.kum döküyorum çok fena ağrısı var. Eşim il dişına çıktı annemelere gittim onlar da il dışına çıkmak durumunda kaldılar.hem hasta hem de çok yoğundum bi de üstüne oğlum yaramazım daoluncakısmet bugüne kaldı.......
Geçmişi okudum da baya hareketlenmiş burası:)

nfk ayşeciğe geçmiş olsun canım. Ben uzun yolculuğa geçen sene çıktım gerçekten busmainin dediği gibi sona doğru mızıldanmaya başlıyorlar canım.inşallah halledersiniz.
Ecrin canım oğlun oluyormuş gözün aydın canım.çok duygulanıyorum sizin haberlerinizde.ikincide de aynı duyguları sen de yaşadın mı ben ço kmjutlu oldum.gerçi eşimin psikolojik baskısı nedeniyle bu hafta tekrardan baktıracam cinsiyete ki o erkek ben de deli gibi kız istiyorum hayırlısıyla....
Born hoşşgeldin canım. Oğlunu sütten kesmen hayırlı olsun.gebelikte de ilk trimestrın de bitmiş. Bu da güzel bi gelişme. O psikolog arkadaşın da yanlış ve zamansız konuşmuş.geçmiş olsun.tepkinde de haklısın canım.ama anne olmamak ile olmaka rasında çok var.o da ezbere konuşmuş.benim evimde tv olmamasına rağmen annemlere gidince tv ye yapışıyor çocuk herşeyden önce çok ilgi çekici şeyler tv telefon falan. Gerçekten de diğer arkadaşların da dediği gibi annelik iç güdü meselesidir.bunu da herkes beceremz.bu topikteki annelerin maşallahı var hem.sen üzme ama kendini.bebişin cinsiyetinin ne olmasını istiyorsun canım?bu arada kapına da yazı asman da bence de faydalı olur ben de kullanıyorum tabi benim aile apartmanı değil senin daha zor ama sen gebesin kendini düşün önce...
Busmai yolculuğu hayırlısıyla tamamlamışsın canım çok şükür. Gebelik ben de bulamıyorum ya çok da kızıyorum tesettür markalarına karnım daha hiç yok gerçi benim ama öbür aya hazırlık için çıktım sadece lcw da uzun bi gömlek aldım o kadar
Pembiş ya maşallah sana... Saçlarını da değiştirmişin güle güle kullan.bana hem enerji hem de yön veriyorsun söyliyeyyim yani.hamaratlığım tutuyor sayenizde:)
elifnaz kızının doğum günü kutlu olsun allah nice güzel bereketli ömürler versin yavruna sana ailene.tadınız bozulmasın inşallah.
Ilbilgehatun canım nasılsın yavrusun nasıl.ya ben senin eski linkini çok merak ediyorum.bana da söylesene kesin hatırlarım ben:))
nkolikhoşgeldin.sen beni bilmezsin ama ben seni hatırlıyorum.başın sağolsun kp vefat etmiş.yeni yaşamın hayır getirsin sana ve yavruna..
Pamukhelvacım sen nasılsın bitanem yavruların nasıl.sanırım eşin erken gelmişti.allah hep beraber olmayı nasip etsin bize eşlerimize. çocuğu doktora götürdün mü kulağı için?ver mı bi gelişme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…