Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Cincon Boran isminden sonra Ayaz vereceğini vallahi tahmin ettim ama neden hep soğukluğu çağrıştıran isimler?

Tam ilkinin adı neydi dicektim ki busmai aydınlattı :)

Yeni işindeki kolaylıklara çok sevindim. Annelere en az 3 yıl kolaylık sağlanmalı zaten. İnşallah gönlünce de emzirirsin ikinci paşayı :) ben altı ayı çıkarsam yeter diyordum. Oğlumun kısmeti daha çokmuş :)

Bornum feracini iyi günlerde kullan canım. Yeri gelmişken de biri ferace ile pardesü arasındaki farkı açıklasın lütfen :)

Kızlarrrrrrrr aranızda veya çevrenizde standlı mikser kulanan var mı?? Benim el mikserim dandikus bir sinboydu ama malesef teli kırıldı. Kendime erken anneler günü hediyesi yaptırayım dedim hem standlı olunca on dk çırpman gereken bişilerde dikilmen gerekmiyor.. Neyse işte yorum yapın bakıyım bacılarrrr :) mesela annem kesinlikle kafası çıkan bir model olsun dedi. Böylece stand dışında da kullanılır

pembisim; normal pardesuler modelli oldugu icin belden oturtmali, yakali falan herkesin bedenine oturmuyor. Zaten cogu da astarli. Sicak havada kullanmak zor. Kirlenir, temizligi utusu ayri bi dert.

Ferace cogunlukla krep gibi kumaslardan yapiliyor. İpeklileri falan da var. İnce ama icini de gostermiyor. Dolayisiyla astarsiz. Yazin sicak havada bile giy, tiril tiril dolasirsin. Utusu bozulmaz hatta utu ustemez. Makinden ciktigi gibi kurut giy. Tek parca, cogunluklukla ipli baglamali, yada yeni cikanlar daha spor fermuar ve kapisonlu. Malzemesi o kadar avantajliki abiye modeller de var. Giy altina topukluyu al eline portfoy cantayi git nikaha. Gundelik de giyilir gezmeye de... Fiyatlar da uygun 50-60 liraya da bulursun.. Boylelille birkac cesit alirsin. Yani saymakla bitmez

Anammm yakında pardesü hepten ortadan kalkabilir bu durumda :) ama sanırım ferace biraz daha gençlere yönelik. Mesela annemde hayal edemiyorum

Feracen hayırlı olsun canım. Ne güzel gezmişsiniz, kafan dağılmıştır.

Cok saol canim uzman kisi aydinlatmis bile inan bu nfk.baska bi bolum okumaliydi anlatimlar fln muthiss bi ferace dersin ama hikaye gibi okudum gozumde canlandirdim :)
Anammm yakında pardesü hepten ortadan kalkabilir bu durumda :) ama sanırım ferace biraz daha gençlere yönelik. Mesela annemde hayal edemiyorum
Eet pardesunun utu isi cok.sinir utulesende iki dakkaya tekrar ayni sikinti ama sirf.genclere.yonelik degil canim da yaslilar nedense.pek.tercih etmiyor biz annene zorla aldirmistik bak.cok rahat hacda giyersin diye orda kullanmis.ama.burda uzerinde.cok.az gordum biraz.da.aliskanlik saniyorum
Feracen hayırlı olsun canım. Ne güzel gezmişsiniz, kafan dağılmıştır.

Cok saol.canim.ewt gercekten cok iyi geldi ama su anda cok kotu bi ruyayla uyandim.bebegi düsüruyodum ( baya korktum dalamiyorum tekrar

Günaydınlar herkeseeeeee :) yaşasın haftanın son günü :))) herkese güzel bir gün diliyorum. Herşey gönlünüzce olsunnnnnn.

Gunumuz aydin, cumamiz mubarek olsun canlar.
Rabbim, evlerimize saglik, huzur, bereket, muhabbet versin. Ulkemizi de en yakin zamanda sukunete ve istikrara kavustursun.

Kahvalti hazirlicam simdi, adami ise yolliyim size donerim

Rabbim, evlerimize saglik, huzur, bereket, muhabbet versin. Ulkemizi de en yakin zamanda sukunete ve istikrara kavustursun.

Amin canım.

Ne bitmez kahvaltıymış kız gelemedin bi türlü :))

Sorma ya, biz okuldayken neler olmuş. Evde öğrendim, savaş çıksa haberimiz olmayacak. Gidip okuldakileri paylayacağım.

Aysecigi yedirdim. Simdi lazimlikta oturuyor.
Onu bekliyorum bi umut :111:

Tembel gacilaaaar! Kaldirin bakim totolari:76:

Gece hic uyumadim desem yeridir o ruyayi gordukten sonra sanci tuttu beni psikolojik sandim meger mideyi usutmusum 3 ve 5 arasi lavoba yatak arasi gittim geldim namazi kil yat derken cok uykusuzum esim gelsin hmn yaticm hayirli cumalar canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…