Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bi kase içebiliyo mu peki canım? bide nasıl baslamıştın?

Ben önce çeyrek meyve ile başladım rendeleyip tülbentten geçirerek sonra yavaş yavaş arttı ilk hafta arttırmadım benim kız yoğurttu ilk sevmedi bende zorlamadım çorbayı ise marketten aldım hazır olanlardan kabak havuç patatesi denemek için sevecek mi diye ilk yarısını verdim yedi 2-3 gün sonra tamamını yedi artık evde kendim yapıyorum yoğurtta yiyor kendim mayalıyorum ama ben kendi yemeklerimizden vermiyorum hiç tuzsuz ve yağsız Dr farklı tat diye istiyordur dedi ama bi kaşık daha diye hiç zorlamıyorum yemezse bırakıyorum bide ilk başlar da ardından emziriyordumda ve ona ne verirsem bende yiyorum sütle sindirim enzimleri geçsin diye cnm

Çok güzel olurdu gerçekten.. Bende buluşmak istiyorum.. Sen nerde oturuyorsun canım?
maltepe küçükyalı

canım, Allah sabır versin, yardımcın olsun..
iyice bunalmışsın..

Kizlar banyodan konusulmus biz her aksam uykudan once yapioruz rahatlio melegim sonrada hakiki zeytinyağı ile yagliorum uyku tulumunu giydiriom hicte usumuo aksine cok sevio suyu çıkınca aglio bebisler yengeç olduğundan suyu seviolar:) dr umuz hergun banyoyu onerdi ya sabah uykusundan uyaninca yada akşam uykusuna yatirirken dedi.türk kadinlari havalar soguyunca banyo yaptirmaz cocuklarina usutur diye ama bari haftada en az iki sart demisti.evde kalorifer en dusukte yanio bizim ayriyeten isitixi kullanmiorum ama kuveti yatak odasina goturuom hava akimi olnasin diye kapiyi kapatiorum herseyini onceden hazirlayip hemen oracıkta yikiyorum oyalanmadan sicak suyla yikiyorum o odada da yatiriorum.biyerde okumuştum gece uykusu icin rutin seyler yapin yatirmadan once banyo yaptirmak gb.bide karanlıkta onemli biz isik kullanmioruz kolidoru bile yakmiorum.

Benim bebegimin zaten gündüz uykusu kisa kisaydi simdi gecede uyanio inanirmisiniz gece uyandi 3 te 4 bucukta uyudu ve kollarim koptu resmen kucagimda ve memede bu cabayla nekadar uyudu dersiniz 1 saat 5 bucukta tekrar uyandi gerci cisi cikmisti ustunu degistim 6 bucukta bidaha uyudu gene bi saat ya gece uyanmalari cok kotu oluo bende uyku sersemi oluom basta Allah korusun kucagimdan dusurcem diye korkuom biZim komsu oyle uyku sersemi düşürmüştü.onceden hic uyanmazdi artik doymuomu uykusumu yetio disimi pipisinin sunnet derisi eskisi gibi acilmio omu bilemiorum ya dili olsada anlatsa anne bak bu derdim var diye artik buyusunler yaaa

bi yerdinde düğmesi olsa iyi olcak

benmdekide son 2 gündür öyle gece off çıldırdım dün kendimi camdan atcam dedim kafam zonkluyordu eşim hadi çocuğu tuttum atla diyor

genelimiz aynı yaşıyoruz 4 ay sendromumu nedir :44:

Bugün biyerde okudum ayak tabaninin bi özelliği varmış sarımsak sürünce ayagin altina agzinin icinde sarımsak tadi aliomusun.Allagin hikmeti iste.diyorki eger bebeginiz oksuruyorsa ilac kullanmak yerine tabanina viks sürün kalin çorap giydirin.tabii büyükler içinde gecerli bi yöntem.okuyorum herkes hasta bebislerde var bi deneyin isterseniz

Bende esime diyorum keske düğmesi olsa uyku moduna alsak:)

kızlar bişi sorcam aşure yapmak yerine dr ötkenin hazır aşıresini yapsam olurmu ki acaba

msj sayınımı artırmaya çalışıyorsun 1 2 3 4 5 6 7 8 yazarak başka yere yaz yaw

kızlar bişi sorcam aşure yapmak yerine dr ötkenin hazır aşıresini yapsam olurmu ki acaba

Ben denemedim ama obur tatlilarinin hemen hemen hepsini yapmisimdir hamile kalmadan once çok misafirim olurdu bide çalışan olunca pratik geliodu bana hem kolay yapilio hemde tadi hep yerinde oluo kazandibi irmik helvasi supangile profiterol tramisu aklıma gelenlet hepside lezzetliydi

canım bende denedim güzel oluyorda komşulara dağıtcam olurmu ki acaba bunu sordum

Elifnaz nasılsın canım..? Bulantıların varmı?

Borntobemother; Sen nasıl oldun canım? Dün gece aklıma düştün.. Nasılsın? geçti mi hastalığın?
:26:

neyazikki başladı canım ya. kokuya özellikle çok hassasim bebek olmasa evde bütün camları akşama kadar kapatmam

msj sayınımı artırmaya çalışıyorsun 1 2 3 4 5 6 7 8 yazarak başka yere yaz yaw

burası mesaj sayısı doldurma sayfası değil yaaw sayfamızı işgal etmeyin...

neyazikki başladı canım ya. kokuya özellikle çok hassasim bebek olmasa evde bütün camları akşama kadar kapatmam

Allah yardımcın olsun canım.. bebeğe tekmi bakıyorsun? yardıma gelen yokmu?

Elifnaz nasılsın canım..? Bulantıların varmı?

Borntobemother; Sen nasıl oldun canım? Dün gece aklıma düştün.. Nasılsın? geçti mi hastalığın?
:26:
Elhamdülillah son kontrolde doktor bulaşıcı olma özelliği geçti sdc yara izleri için ilaç kullanman gerek dedi ama süte geçiyo zaten herşey onu da almadım bile kendiliğinden yavaşça izler de kayboluyor çok şükür insan içine de çıkabiliyorum artık kimseyi elleyemiyodum hele bebişten korkuyodum en çok da ama imtihandı işte geçti çok şükür...

ben de artık baya aralık veriyorum ama çocuk huysuzlandığında da acaba banyosunu az yaptırıyorum falan diye düşünüyodum ama demekki herkes artık azalttı...
içimi rahatlattın yaa ben de bazen nerdeyse 1 hafta olcak diye kızıyo eşim ama ne yapayım korkuyorum zaten çocuğu ilaçladığımız dönemlerde çocuk öyle bir kokuyodu ki bir de kükürtlü sabunla yıkanıyodu bugün bebek şampuanıyla yıkadım uzun zaman sonra koklayıp koklayıp durdum tüm gece
İçim elvermiyor ama hasta olacak diye haftada bir yaptırıyoruz.
hele şimdi iyice de soğudu havalar ben de artık haftada bir yaptıracam teşekkürler herkese...

bu arada buluşma konuşulmuş ben de ist.dayım gerçi karşıdayım ama havalar güzel olduğunda ve bebişler büyüdüğünde neden olmasın diyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…