- 13 Ocak 2012
- 743
- 296
- 73
bi kase içebiliyo mu peki canım? bide nasıl baslamıştın?
bizim velet gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor zar zor uyutuyorum ondada hemen uyanıyor umarım böyle gitmez
maltepe küçükyalıÇok güzel olurdu gerçekten.. Bende buluşmak istiyorum..Sen nerde oturuyorsun canım?
canım, Allah sabır versin, yardımcın olsun..kv geldı pazar gununden berı bızdelerdı dıdımde oturuyorlar torunlarını gormeye gelmısler...dun gonderdım cok sukur fazla kalmadılarrr ama 3 gun bana kabus gıbı geldı Allahıma sukrettım ayrı sehırlerde oldugumuz ıcın . onlar burdyken lohusalıgım aklıma geldı ve yıne depresyona gırdım onları gorunce.. sutun yetmıyomu acaba benımkı oluk oluk akıodu tas koyuyodum altına dedıkce sacını elıme dolayıp suruklemek ıstıyodum..
bıde oglumun emzıgını kendı cayına batırıp verdı yaaa nasıl sınır oldum anlatammbabannesı gıbı cayı cok sevcek dıyo bıde
neyse Allahtan fazla durmadılar yoksa ben kafayı yerdım
bu gunlerde oglum coooook mız mız kızlar cok bunaldım evden dısarı cıkamıyroum cıksak burnımdan gelıo kendı arabasında hıc durmuyo nasıl alıstırcam arabasına bılmem
ev ıslerı benı beklıyo yemek zaten basıt seyler yapıyorum uykusuzluk bı yandan yaa cok mutsuzum bu aralr noldu bu oglana bılmıyorum gazı gerı mı geldı yoksa baska derdı mı var anlamdım ayaklarını cekerek aglıyor yere yatırsam basıyor cıglıgı tam duzene gırdım dıodumkı tekrar aynı seyler
bırde kucagıma aldıgımda omzumu emıo agzını kocaman acarak omzumu ısırır gıbı yapıyo acaba dıslerımı ksııo ne dersınız :44:
kızlar bana dua edın su bunalımdan cıkım cok kotuyum cok
Benim bebegimin zaten gündüz uykusu kisa kisaydi simdi gecede uyanio inanirmisiniz gece uyandi 3 te 4 bucukta uyudu ve kollarim koptu resmen kucagimda ve memede bu cabayla nekadar uyudu dersiniz 1 saat 5 bucukta tekrar uyandi gerci cisi cikmisti ustunu degistim 6 bucukta bidaha uyudu gene bi saat ya gece uyanmalari cok kotu oluo bende uyku sersemi oluom basta Allah korusun kucagimdan dusurcem diye korkuom biZim komsu oyle uyku sersemi düşürmüştü.onceden hic uyanmazdi artik doymuomu uykusumu yetio disimi pipisinin sunnet derisi eskisi gibi acilmio omu bilemiorum ya dili olsada anlatsa anne bak bu derdim var diye artik buyusunler yaaa
bi yerdinde düğmesi olsa iyi olcak
benmdekide son 2 gündür öyle gece off çıldırdım dün kendimi camdan atcam dedim kafam zonkluyordu eşim hadi çocuğu tuttum atla diyor
genelimiz aynı yaşıyoruz 4 ay sendromumu nedir :44:
kızlar bişi sorcam aşure yapmak yerine dr ötkenin hazır aşıresini yapsam olurmu ki acaba
Ben denemedim ama obur tatlilarinin hemen hemen hepsini yapmisimdir hamile kalmadan once çok misafirim olurdu bide çalışan olunca pratik geliodu bana hem kolay yapilio hemde tadi hep yerinde oluo kazandibi irmik helvasi supangile profiterol tramisu aklıma gelenlet hepside lezzetliydi
canım bende denedim güzel oluyorda komşulara dağıtcam olurmu ki acaba bunu sordum
canım bende denedim güzel oluyorda komşulara dağıtcam olurmu ki acaba bunu sordum
Cnm şevkini kırmayayım ama olmaz bence evde ne varsa onlardan koy
Elifnaz nasılsın canım..? Bulantıların varmı?
Borntobemother; Sen nasıl oldun canım? Dün gece aklıma düştün.. Nasılsın? geçti mi hastalığın?:26:
msj sayınımı artırmaya çalışıyorsun 1 2 3 4 5 6 7 8 yazarak başka yere yaz yaw
neyazikki başladı canım ya. kokuya özellikle çok hassasim bebek olmasa evde bütün camları akşama kadar kapatmam
Elhamdülillah son kontrolde doktor bulaşıcı olma özelliği geçti sdc yara izleri için ilaç kullanman gerek dedi ama süte geçiyo zaten herşey onu da almadım bile kendiliğinden yavaşça izler de kayboluyor çok şükür insan içine de çıkabiliyorum artık kimseyi elleyemiyodum hele bebişten korkuyodum en çok da ama imtihandı işte geçti çok şükür...Elifnaz nasılsın canım..? Bulantıların varmı?
Borntobemother; Sen nasıl oldun canım? Dün gece aklıma düştün.. Nasılsın? geçti mi hastalığın?:26:
slm nasıl oldun canım hastalıgını atlatabıldınmı bebege bulasmadan ?
çok şükür iyiyim geçmedi yasir'ime..Allah bebişlerimize sağlık versin insan hastayken kendinden çok onu düşünüyor her zaman...
bızede 9 damladedıler . arkadasımın oglunun dıslerı cıkarken sıyahlıklar varmıs doktora sormus kan damlasından demıs. ıcırdıkten sonra mutlaka su ver dedı agzını temızlemek ıcın .. cok pıs kokuyo bıde lekesı cıkmıyo dıkkatlı olun kızlar..
ben de artık baya aralık veriyorum ama çocuk huysuzlandığında da acaba banyosunu az yaptırıyorum falan diye düşünüyodum ama demekki herkes artık azalttı...evet bi de o var
-senle kimse konuşmuyo mu oğluuuuum
24 saat konuşcaz sanki..
hatta ben kendimi biraz geri çekiyorum onların yanında,onlar sevsin ,çocuğu bize vermiyo demesinler diye
yalnızken neler neler konuşuyoruz biz oğlumla, kıkır kıkır gülüşüyoruz
ben 2 gunde 1 yaptırırdım. şimdi 3 gunde 1 yaptırıyorum banyo
içimi rahatlattın yaa ben de bazen nerdeyse 1 hafta olcak diye kızıyo eşim ama ne yapayım korkuyorum zaten çocuğu ilaçladığımız dönemlerde çocuk öyle bir kokuyodu ki bir de kükürtlü sabunla yıkanıyodu bugün bebek şampuanıyla yıkadım uzun zaman sonra koklayıp koklayıp durdum tüm geceAllah kolaylık versin.. bazen aklıma geliyor o ilk ay her sabah 6da kalkıyordu,
yaklaşık bir saat ağlıyordu gazını çıkarana kadar sonra emiyordu yorgun düşüp uyuyordu yavrum..
ne günlerdi, hamdolsun geçti..
uykusuzluk açlıktan fena.. çok kötü etkiliyor..
ben son ikidir neredeyse haftada bir yıkıyorum valla..
hele şimdi iyice de soğudu havalar ben de artık haftada bir yaptıracam teşekkürler herkese...İçim elvermiyor ama hasta olacak diye haftada bir yaptırıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?