kızım 7 600 4 aylık olcak işte evdeki tartıda öyle çıkıor hastanedede hadi 7500 diyor doktor sağlık ocağı bir zıbın bir tayty bir tişört yüzünden 7200 7250 diyor
boyu 65 cm çıktı sağlık ocağında 62 demişti
bende evde metreyle ölçünce eksik çıkıyor çocuk doktorları iyice uzatıyor ve t cetvel gibi bişiyle ölçüyor doğru çıkmas normal yoksa çock 15 günde 3 cm mi uzadı
maşallah bebişinekendim kısa olunca uzun boylu bayanlara hep imrenmişimdir.
ne saçma ya bebeğin giydiği kıyafet ne olcakki sağlık ocağı sadece atlet ile ölçüyor en fazlada 50g düşüyor doktor ise 100 gr düşüyor bizim sağlık ocağı t cetveli ile ölçüyor o yüzden doktorla sağlık ocağı arasında fark olmuyor ama kilo çok fark ediyor. 3,5 aylıkken doktor 5900 dedi 1 hafta sonra sağlık ocağı 6250 dedi 1 haftada 350 gr alması imkansız hatta bayramdı benim kızım uykuluyken emdiği için bayram telaşesi yüzünden doğru düzgün emzirememiştim bile. Benim kızım 1. ay 7 cm uzamıştı ama ondan sonraki aylarda hep 2- 3 cm uzadı 15 günde 3 cm uzaması zor biraz
Kilosu 6600. Bence bizim de 7 damla kullanmamız gerekir.
aynen ondan eve hassas tartı aldım 100 aşağı 100 yukarı tutuyor . zaten bu aydan sonra benim ki kilo almadı 50 10 gram anca 1 ayda doktor kilosuna bakarak iyi dedi
ama klosu iyi değil hadi okadar aldı bu aydan sonra emiyor doymuyor çocuğum kilolu diye açmı kalcakkkkk
aslında kilosu gayet güzel senin kızla benim kız aynı boyda ama senin kız en az 1 kilo fazla sorun gelişim hızı ilk 2 ay çok iyi kilo almış ama şimdi durmuş tabi o hızda gelişmesi mümkün değil ama en azından 300-400 g alsa daha iyi olur sanırım. Sütün nasıl ?
sütüm çok ii çok şükür de benim kız çok hareketli son 1 aydır emmeside azaldı öyle oturuyor kucakta
benim zilli de 2 de yatıyor, ertesi sabah 10a 11e kadar emip emip uyuyordün öğlen 10 a kadar yattı tabi arada 2 3 em di akşama kada kucakta oturdu deli
akşama kadar yarım saatt lik 3 kere 4 kere ancak uyudu
gel gelelim gece 3 de uyudu zorlaçıldırdım
yatırınca ağlamaya başlıyor karnı tok meme veriyorum dili dışarıda istemiyor
altı temiz , ağrı kesici verdim bir yerimi ağrıyor diye yok yokkkkkkkkkkkk2 gündür böyle
Ebe bizim kızı ufacık olacak bu kız, minicik olacak diye sevdi.Sonra bir erkek bebek geldi.Bizimkinden bir ay küçükmüş.58 cm çıktı.Kızım gecen ay 59 cmydi.Eşim de bizim kız kısa olacaksa bu çocuk hobit mi olacak diyoooor.
haziran topiğinde okumuştum, bir iki bebek kabız olmuş, 5-6 gün kaka yapamayan varmış.Bir de dün kan damlası verdiler.9 damla dediler.Orada sormak aklıma gelmedi 9 damla çok değil mi?Kardeşimle konuştum onun da bebeği var.Onlar kilosuna artı bir veriyorlarmış.Salı doktora gideceğız sormayı düşünüyorum.Ayrıca kabız da yapabilir dediler.Dün emin olamayınca 8 damla verdim.Kaka yaptı, kakası pas gibi kokuyordu.
4. ay kontrolunde veriliyor. ama bize vermediler, ben de sormadım..kan damlasına kaç aylıkken başlanıyor bizim dr kan damlası vermedi oğlum 6 aylık
Bir de dün kan damlası verdiler.9 damla dediler.Orada sormak aklıma gelmedi 9 damla çok değil mi?Kardeşimle konuştum onun da bebeği var.Onlar kilosuna artı bir veriyorlarmış.Salı doktora gideceğız sormayı düşünüyorum.Ayrıca kabız da yapabilir dediler.Dün emin olamayınca 8 damla verdim.Kaka yaptı, kakası pas gibi kokuyordu.
Hayırlı cumalar fıstıklar..Nasılsınız?
senin de cuman mübarek olsun..
ayşecik anakucağından kendi çabasıyla inmek üzere..
göbeğini yukarı kaldırıp kendini ittiriyor zilli
etli nohut koydum düdüklüye, tırsarak pişmesini bekliyorum..
yanına tereyağlı pilav..
bi de cacuuuuk
sabahtan bi kahvaltı yapmışım: yumurta, çeşit peynirler, bal- pekmez.. ...
hala acıkmadım..
ama eşim oruçlu, akşam yemeği ona
ohh ohh maşaallah cena..
Akşama yemeğe size mi gelsem acaba?Benim kociş gece gelicek.. yoksa zeynep'e mi gitsem malum onun kocası da geç geliyor. .
Adresi alayım...
Çok güzel olurdu gerçekten.. Bende buluşmak istiyorum..acaba şöyle yaza doğru bi buluşsak mı?
bebekler de büyümüş olur, rahat çıkarız dışarı..
canderin ve şeker portakalı bana yakın, sen de pendikdesin..
kimdi bi arkadaşda maltepede..
tabi uzaktan da olsa gelmek isteyenler de olur..
ay ne güzel olur..
selamın aleyküm kızlar şu anda yeni uyudu paşa bu aralar iyice bozuldu uyku düzeni diye birşey kalmadı çünkü gazımı galiba geri döndübi süredir daha iyiydi ama şimdi yine başladı ayaklarını çekmeye ve ne yapsakta susturamıyoruz zaten umarım tekrar normale döner biz hala 4. ay aşımızı olamadık p.tesi olucaz inşallah umarım ateşsiz geçer ayrıca bu kvler konusunda cümleler tamamen tıpatıp aynı ki biz de sdc o değil herkes kendinde bi fikir beyan etme hakkı buluyo :
-senle kimse konuşmuyo mu oooolum hee sööylee
-kim döğdü ( dövdü ) seni kim ağlattı söyle bakimmm
- seni aç mı bıraktılar
zaten canım başımdan aşkın bu ve bunun gibi cümlelere artık ağzımı açmaya tenezzül edemiyorum cevap vermekten yoruldum resmen anladım anlamıyolar ne desem de bi de illa şerbetli su verin deyip duruyolar e benim çocuğum zaten gazman gibi şeker iyice mahvedicek çocuğumu ay bilmiyorum şimdi yatıp namazla kalkıyo zaten bir kaçgündür ilk doğum yaptığım zamanlar gibi uykusuz olmaya başladım iyice sinirlerim gerildi gidip uyuyım bari...bu arada kış geldi artık kaç günde bir banyo yaptırıyosunuz yavrularınızı
Bir de dün kan damlası verdiler.9 damla dediler.Orada sormak aklıma gelmedi 9 damla çok değil mi?Kardeşimle konuştum onun da bebeği var.Onlar kilosuna artı bir veriyorlarmış.Salı doktora gideceğız sormayı düşünüyorum.Ayrıca kabız da yapabilir dediler.Dün emin olamayınca 8 damla verdim.Kaka yaptı, kakası pas gibi kokuyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?