Elhamdülillah son kontrolde doktor bulaşıcı olma özelliği geçti sdc yara izleri için ilaç kullanman gerek dedi ama süte geçiyo zaten herşey onu da almadım bile kendiliğinden yavaşça izler de kayboluyor çok şükür insan içine de çıkabiliyorum artık kimseyi elleyemiyodum hele bebişten korkuyodum en çok da ama imtihandı işte geçti çok şükür...
sukur atlatmıssın bebıse gecmeden cooook sevındım Rabbım baska dert vermesın
Benim bebegimin zaten gündüz uykusu kisa kisaydi simdi gecede uyanio inanirmisiniz gece uyandi 3 te 4 bucukta uyudu ve kollarim koptu resmen kucagimda ve memede bu cabayla nekadar uyudu dersiniz 1 saat 5 bucukta tekrar uyandi gerci cisi cikmisti ustunu degistim 6 bucukta bidaha uyudu gene bi saat ya gece uyanmalari cok kotu oluo bende uyku sersemi oluom basta Allah korusun kucagimdan dusurcem diye korkuom biZim komsu oyle uyku sersemi düşürmüştü.onceden hic uyanmazdi artik doymuomu uykusumu yetio disimi pipisinin sunnet derisi eskisi gibi acilmio omu bilemiorum ya dili olsada anlatsa anne bak bu derdim var diye artik buyusunler yaaa
maşallah küçük sürpriz yumurtananeyazikki başladı canım ya. kokuya özellikle çok hassasim bebek olmasa evde bütün camları akşama kadar kapatmam
ınan aynı benı tarıf etmıssın 3 ten sonra her saat bası uyanıyo aglayarak uyutasıya 1 saat gecıo bu gunler geccekmı dersınız?
maşallah küçük sürpriz yumurtana
elifnaz hamilelik takvimi yapsanaa yapsanaaa yapsanaa
bu kayınvalıdeler hepmı aynı yaaa....bu çocuga konusma olayından bende nefret ettım....<sana konuşuvermıyolarmı oğlummm>hep aynı cumleler... dünde akşamm eşimi aradı kv.(ben onu aramadığım için oda benı aramıyor) torunumm dönmeye başladımı dıyoo eşimde daha dönmüyor döner dedi sonra kv diyoki komşunun oğlu var torunumla aynı ayda o dönüyorr eeee bunu sölemeye gerek varmı şimdi uyuz yaaa...napalım o dönüyosa her bebek farklıdır ha bide sordukmu senın komsunun oğlu dönüyomu dıye..bi gün öle bı güzel la sokucam buna amaa dua etsın sevdiğim adamın annesi....
bende tam tersiiiiiiii kızımmm pis babanne seni hiç aramıyormu :111:
onları büyünce sevme tamammı :111:
yalnızca hep bei sev hep benle uyu :111: diyorum
ciddimi ay ne güzel demişssin ben dıyemıyom böle ya dedımya eşim var arada böle bı kadından eşim nasıl çıkmış şaşıyorum :)))) bende mi denesem acaba dıyebıllrmıyım böle ohh desem ne güzel olurrrr
benimki nette oyun oynıyor 24 saat ama kızımı cam açıp görmedi bile doğumumda 1 kere aradı
birde gecen 8gün aramadım ben aramayınca eşimde aramıyor annemi arayıp ağlamış eşmi arayıp ağlamış
e kadın sen her aradığında laf söylüyorsun 1,5 yıldır naptın bana[/QUOTE
arama boşver daha kıymetli olunuyo öle.benım kv de aynı her aradığımda bi laf ne arıcam bende aramamaya karar verdım evi yarım saat uzaklıkta ama gelmıyo bıle dogru duzgun.ben ne arıcam oda aramıyo ben aramayınca.eşimle konuşuyolar ah ah ben anlatsam daha nelerı var kadının :)))))
ben de onu hep diyorum böyle saf saf bakıyo çocuk da ne diyo bu der gibi bir de size şunu söyliyim sizin yine kırk yılda bir arayıp sorma durumunuz var ben napıyım dipdibe oturuyoruz çocuğu büyütürken çok ama çok zorlanıcam biliyorum :S
bende tam tersiiiiiiii kızımmm pis babanne seni hiç aramıyormu :111:
onları büyünce sevme tamammı :111:
yalnızca hep bei sev hep benle uyu :111: diyorum
Elhamdülillah son kontrolde doktor bulaşıcı olma özelliği geçti sdc yara izleri için ilaç kullanman gerek dedi ama süte geçiyo zaten herşey onu da almadım bile kendiliğinden yavaşça izler de kayboluyor çok şükür insan içine de çıkabiliyorum artık kimseyi elleyemiyodum hele bebişten korkuyodum en çok da ama imtihandı işte geçti çok şükür...
sukur atlatmıssın bebıse gecmeden cooook sevındım Rabbım baska dert vermesın
Allah razı olsun canım evet çok şükür Allah'ıma...
arama boşver daha kıymetli olunuyo öle.benım kv de aynı her aradığımda bi laf ne arıcam bende aramamaya karar verdım evi yarım saat uzaklıkta ama gelmıyo bıle dogru duzgun.ben ne arıcam oda aramıyo ben aramayınca.eşimle konuşuyolar ah ah ben anlatsam daha nelerı var kadının :)))))
ben de onu hep diyorum böyle saf saf bakıyo çocuk da ne diyo bu der gibi bir de size şunu söyliyim sizin yine kırk yılda bir arayıp sorma durumunuz var ben napıyım dipdibe oturuyoruz çocuğu büyütürken çok ama çok zorlanıcam biliyorum :S
Allah razı olsun canım evet çok şükür Allah'ıma...
Allah yardımcın olsun canım seninki dip dipe bizimki bize taşınmayı istiyor
o yüzden arayıp sormuyorum
doğu tayinimiz var doğuyadamı gelceksiniz diyoruz hallederiz diyorlar ayy iğreniyorum midem bulanıyor sinirleniyorum off değişik duygulardayım :84:
kızlar aranızda bebek yasini okutan var mı.biraz geç oldu ama ben bu mübarek muharrem ayında kızım için okutmk istiyorum. nasıl bi hazırlık yapacagım onu bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
kızlar aranızda bebek yasini okutan var mı.biraz geç oldu ama ben bu mübarek muharrem ayında kızım için okutmk istiyorum. nasıl bi hazırlık yapacagım onu bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
ben tavuklu pilav yapmıştım ve çok hoş buzdolabı süsleri hediye.ve oğluşum cicisiyle çok hoş olmuştu smokini :)Eki Görüntüle 560132 Eki Görüntüle 560133
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?