Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

yok bakirkoy pazari cumartesi, yarin carsamba pazari var fatihte. levent pazarini bilmiyorum sali pazarına erken mi gitmek lazim nfk faha iyi bilir ürün kaliyor mu?

bakirkoy pazarina gitmedim bilmiyorum ama; fatih salinin yaninda sonuk kalir. Hem tezgah sayisi hem urun cesidi acisindan ikiye uce katlar sali. Tupperdan tutun, her turlu giyim, aksesuar, kozmetik, ev dekorasyon ve tekstil, zuccaciye, ayakkabi canta, oyuncak, kumas bolumu de cok buyuk.

Pazara erken gelip ogleye cikmak en iyisi. Hem bircok secmece tezgahtaki mallar alinmadan gitmek gerek hem de ogleden sonra cok kalabalik oluyor.

Hoşgeldin, özledik seni. Zamanla alışırsın. Ben artık hep telefondan yazıyorum. Tabletten veya pcden yazmak zor geliyor.

ve benceee topikte esine ve cocuklarinin bakimina en yardimci es elifnazin esi..
Oyle olmasa uc cocuklu hatun mutlu, huzurlu olup her gun de buraya yazabilir miydi hae?

Hoşgeldin, özledik seni. Zamanla alışırsın. Ben artık hep telefondan yazıyorum. Tabletten veya pcden yazmak zor geliyor.
bilgisayardan yazmak gibisi var mi yaaa?..
2 dakikada destan yaziyorum ordan.
Telefonda aha da gordugun gibi tek tek alintiliyorum
Uc cumle icin kac dk ugrasiyorum.

Var mi tel klavyesinde yazmanin bi kolayi?
Yoksa pratikle mi hizlanilir?..

Busmai ve nfk güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Ama sorsanız size ne eksiklikler sayar Allah bilir. Sanırım annesinden kaynaklı bu durum. Kv herşeyi çabucak yapan, kocasına ve evine de yetişip üstüne üstlük de çalışan bir hatunmuş. E kocam böyle bir örneği görerek büyüdüğü için ona normali bu diye geliyo. Ben söylenip laf edince de tuhaf oluyo... Oysaki ona çevremden de örnekler veriyorum. Mesela hiçbir evli arkadaşım araba lastiklerini değiştirmeye kendi gitmez; erkek işi derler. Doğuma iki hafta kalaya kadar çalıştım ve akşam evde 9-10a kadar özel dersim vardı. Kaç kişi katlanır yada katlanıyo?? Ama işte çilekeş anadan gelince kadın modeli bu.. Daha fazla bişi diyip kendimi fişeklemiyim :))

Busmai çok sevindim kocacığının duygu düşüncelerine. Hep böyle devam eder inşallah.

bir de salinin kuruldugu yer sabit pazar alani. Ona gore duzenlenmis. Tezgahlar arasi rahat yuruyorsun. İki cafesi var. Camii ve otoparki da var...

(Sali pazari muhtar adayi nfk, ahahshaah )

Son düzenleme:
Yok ya, ben de telefondan hızlı yazamıyorum ama pc veya tablet çıkarmaktan daha kolay. Telf ile kıyıda köşede yazabiliyorum. Diğerlerine kızım uyanıkken elimi bile sğremiyorum.
Bu arada kafayı yiyeceğim. Tam bir saat on beş dakikadır kızımı uyutmaya çalışıorum ama uyumuyor. Cin gibi bakıyor. Sonra da cins bir saatte uyumak isteyecek. Biz de uyutmak istemeyeceğiz. Zira gece uykusuna uyanmadından 8 saat geçmeden uyumuyor.mızmızlanmadan da durmaz.

Bakırköy pazarında da her şey var ama kesinlikle orayada erkenden gitmek lazim. öğlen resmen adim adım ilerliyorsun okadar kalabalık. Salı pazarına bir kere gitmistim tek cocuklu olduğum zamanlarda :)
ama kumas yönünden sanırım salı daha iyi

selaam ben geldim. kaynatmışınız yineee.

evet sanırım almak en mantıklısi en azindan evin fazla masrafi yok nasip bakalım bi haber gelsin. sen nerden düşünüyorsun. bende maltepe kiptastan isterdim açıkçası ama oralarda çok pahalı

ve benceee topikte esine ve cocuklarinin bakimina en yardimci es elifnazin esi..
Oyle olmasa uc cocuklu hatun mutlu, huzurlu olup her gun de buraya yazabilir miydi hae?

esin yardımı gerçekten çok önemli hiç hakkını yiyemem beraber buyuttuk çocukları. arada çocuklara sert çıkar( ipek haric) bende ona çok kızarım bende bagiririm tabi sus bebeği gibi buyumuyor çocuklar. ama o biraz abartir onun için arada gireriz birbirimize. oda nazar boncuğu olsun.

geçmiş olsun canım. bebişlerimiz hasta olamasaa. şimdi iyidir umarım.

selaam ben geldim. kaynatmışınız yineee.

hadi basla okumaya. Mesai bitimine kadar anca cevaplarsin.

Ben de spor yaptim. Simdi dusa giricem.
Sonra evi toplayip kv ye gecicem.
Ne olduysa beni caya cagirdi. :111:

Off ya başımda zırıl zırıl öten telefon var. inatla açmamı bekliyor. yazmayı bıraksam boşa gidecek aceleden yarım bıraktım. ben ankaradaki evime siyah saray tipi tül yaptırdım içinde beyazdan bir kat var ayrıca en içtede zebra perde. ancak herkez klasik sevmiyor. siyah tül hiç kimsede görmedim mesela. senin hoşuna gidermi bilemem. senin seçtiğin renkte harika.

aynen öyle canım. yetişmeye çalışcam bayaa kaynatmışsınız. ancak çok vaktim yok. biraz bakıp kaldığım yerden bişeyler yazayım dedim.

o kadar olsun yafuuuu
Sonucta her zaman anne kadar merhametli ve sabirli davranamaz.

Ben esime bazen aysecige azcik kiz diyorum.
Adam o kadar nazikce ve sevimli bi tonda soyluyorki; aysecik tinmiyor benle tum gun birlikte, eskisi gibi cekinmiyor. Gozumun icine baka baka yapma dedigim seyi yapiyor tifil
Esimden cekinecek de adam kizamiyorki.
Bi de aysecik dogmadan once bak ben otoriter davranirim diyordu. He yav hee, goruyoz. Ahahaaah

Son düzenleme:

arkadaşım derki "erkek doğmak yarı sosyeteliktir..evlenince tam sosyete oluyorlar."...
sadece kendi evimde sosyeteliğin tadını çıkarabiliyormuşum. daha çok eşim bana katlanır garibim. anasının evinde biraz cesaret geliyor okadar.

Ay doğru ; nfk bahsetmişti. Allah beterinden korusun canım.
amin canım

Boşver kız; iyilik yap denize at demişler. Belli çok zor bir kven var. Ama dediğim gibi değiştiremezsin. O yüzden kendi evinize çıkana kadar oluruna bırak, şalteri indir.
iyilik yapıp kv atsam denize olmazmı. şaka biryana öyle yaptım. sonuçta ben onun evinde kalıyorum.

Uyuz topikcanlar!! Hepinize 0 veriyorum yazmadığınız için :)
sıfırcı pembişşşş.

şagiler çok üstünde gezince yan yatıyor. temizliği kolay görüntü güzel ama hiç kullanışlı değil şagi tercih etme derim halı alacaksan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…