- 8 Ağustos 2011
- 11.802
- 9.511
- 448
yok bakirkoy pazari cumartesi, yarin carsamba pazari var fatihte. levent pazarini bilmiyorum sali pazarına erken mi gitmek lazim nfk faha iyi bilir ürün kaliyor mu?
iyiymis
kerem modemin antenini çok once halletmisti sadece salonda girebiliyorduk. Şimdi de kabloları halletti dün eşim yaptı ama sürekli baglanti kopuyor.
telefondan da giremiyorum ben şifreyi kabul etmiyor. sifreyi degistirmek lazım sanırım onda da küçük küçük yazmak çok gıcık
bilgisayardan yazmak gibisi var mi yaaa?..Hoşgeldin, özledik seni. Zamanla alışırsın. Ben artık hep telefondan yazıyorum. Tabletten veya pcden yazmak zor geliyor.
Yok ya, ben de telefondan hızlı yazamıyorum ama pc veya tablet çıkarmaktan daha kolay. Telf ile kıyıda köşede yazabiliyorum. Diğerlerine kızım uyanıkken elimi bile sğremiyorum.bilgisayardan yazmak gibisi var mi yaaa?..
2 dakikada destan yaziyorum ordan.
Telefonda aha da gordugun gibi tek tek alintiliyorum
Uc cumle icin kac dk ugrasiyorum.
Var mi tel klavyesinde yazmanin bi kolayi?
Yoksa pratikle mi hizlanilir?..
bakirkoy pazarina gitmedim bilmiyorum ama; fatih salinin yaninda sonuk kalir. Hem tezgah sayisi hem urun cesidi acisindan ikiye uce katlar sali. Tupperdan tutun, her turlu giyim, aksesuar, kozmetik, ev dekorasyon ve tekstil, zuccaciye, ayakkabi canta, oyuncak, kumas bolumu de cok buyuk.
Pazara erken gelip ogleye cikmak en iyisi. Hem bircok secmece tezgahtaki mallar alinmadan gitmek gerek hem de ogleden sonra cok kalabalik oluyor.
Hoşgeldin, özledik seni. Zamanla alışırsın. Ben artık hep telefondan yazıyorum. Tabletten veya pcden yazmak zor geliyor.
bulundugunuz evi dusunun bacim. Malesef istanbulda insanin gonlunun istedigi bulup para yettirmesi cok guc. Bir ozelligi olsa digeri olmuyor. Hepsi olsa ucreti ucuk oluyor.
Sahsen benim balkon istegim yok. Oturabilecegim bi balkon olur o istisna. Yoksa suan oturdugum evde iki balkon var. İvir zivir doldurmaktan baska bi seye yaramiyor. Ama onu acik gunes alan bi yer baska tabi.
Fiyatlar hep yukseliste. Cekmekoy bundan birkac sene once sehre uzak diye tercih edilmiyordu. Simdi millet akin ediyor. Oturdugum bina yenilenince son kattaki dubleksler 170 metrekare olacak, fiyati ya 500 bin civari. O parayi buraya bayilacak olan adamin aklina sasarim ben.
Esim hala beni adalar manzarasi ile kandirmaya calisiyor
Terasi olacak diyor. Hic umrum deil binalar dibdibe.
ve benceee topikte esine ve cocuklarinin bakimina en yardimci es elifnazin esi..
Oyle olmasa uc cocuklu hatun mutlu, huzurlu olup her gun de buraya yazabilir miydi hae?
geçmiş olsun canım. bebişlerimiz hasta olamasaa. şimdi iyidir umarım.bizimde böyle...dün gece kusan olmadı şükür...ü.s.y olmuşlar sanırım burun akıntısı arkaya kaçıyor...gece bide süt içince öksürüyorlar ve kusuyorariki gündür makine makine kusmuk yıkıyorum ilaçlar etki gösterdi rahatlamaya başladılar şükür...doktorum diyorki öksürtmeliyiz..öksürten şurup kullanıyoruz.(ventolin) öksürmezlerse bronşite çevirir diyor bence ihmal etme götür...biz bronşit geçirdik yakın zamanda çok fena bişey...artık ödüm kopuyor...
evet bugün evimdeyim..
kerem uyudu ben de yemeğe girişiyorum..
bir yandan internette perde modelleri bakmaya başladım. daha hiçbirşey yapmadım taşınma adına. işim zor.
bu arada mutfakta tezgah alnı duvarda kare kare lila-mor-beyaz renklerden oluşan taşlar. sizce perdede şöyle renkli tüller kullansam, tabi ki kalın kanatlar olmayacak güneşliği beyaz düşünüyorum. acaba çok mu boğar? yanında hardal yeşili de eklesem mi? bir de halı var. herşey lila olursa berbat olur. lilaya ne uyar bilemedim..
Eki Görüntüle 1055638 renkler çok iç açıcı. sanırım sıfırdan dekore ettiriyorsun evi. mor ve pempe beyaz uyumu müthiş huzur veriyor insana. bana kalırsa morum her rengini kullan hep uçuk renklere gitme koyularda ağırlıkta olsun. renk geçişleri çok sırıtmazsa harika kombinler yapabilirsin. koltuklar açıksa halı biraz koyu olabilir. ben biraz klasik severim evim siyah beyez.
yok ya born un kocası baya ilgileniyor yasirle bence o sayılmaz
selaam ben geldim. kaynatmışınız yineee.
aynen öyle canım. yetişmeye çalışcam bayaa kaynatmışsınız. ancak çok vaktim yok. biraz bakıp kaldığım yerden bişeyler yazayım dedim.hadi basla okumaya. Mesai bitimine kadar anca cevaplarsin.
Ben de spor yaptim. Simdi dusa giricem.
Sonra evi toplayip kv ye gecicem.
Ne olduysa beni caya cagirdi. :111:
o kadar olsun yafuuuuesin yardımı gerçekten çok önemli hiç hakkını yiyemem beraber buyuttuk çocukları. arada çocuklara sert çıkar( ipek haric) bende ona çok kızarım bende bagiririm tabi sus bebeği gibi buyumuyor çocuklar. ama o biraz abartir onun için arada gireriz birbirimize. oda nazar boncuğu olsun.
hadi basla okumaya. Mesai bitimine kadar anca cevaplarsin.
Ben de spor yaptim. Simdi dusa giricem.
Sonra evi toplayip kv ye gecicem.
Ne olduysa beni caya cagirdi. :111:
sadece kendi evimde sosyeteliğin tadını çıkarabiliyormuşum. daha çok eşim bana katlanır garibim. anasının evinde biraz cesaret geliyor okadar.arkadaşım derki "erkek doğmak yarı sosyeteliktir..evlenince tam sosyete oluyorlar."...
amin canımAy doğru ; nfk bahsetmişti. Allah beterinden korusun canım.
iyilik yapıp kv atsam denize olmazmı. şaka biryana öyle yaptım. sonuçta ben onun evinde kalıyorum.Boşver kız; iyilik yap denize at demişler. Belli çok zor bir kven var. Ama dediğim gibi değiştiremezsin. O yüzden kendi evinize çıkana kadar oluruna bırak, şalteri indir.
sıfırcı pembişşşş.Uyuz topikcanlar!! Hepinize 0 veriyorum yazmadığınız için :)
şagiler çok üstünde gezince yan yatıyor. temizliği kolay görüntü güzel ama hiç kullanışlı değil şagi tercih etme derim halı alacaksan.Hayır canım sen ve bikaç kişi 100 :)
İnşaatçı olunca alın diyosun; ben ise tezgahın arkasındaki duvar diyorumneyse konuyu saptırmıyım :) şimdi canikom halı renkleri çok zor bulunuyo. Bi de mutfak halısı olacak; kir götürmesi lazım. O yüzden önce halıyı seç dediğin gibi. Perde havada karada bulunur. Mor ile aynı koyulukta bir kırmızı iddalı olur. Eğer pebme tonlarından gidersen şeker kız candy mutfağı olur. Yeşil eğer güzel bir yeşilse hoş olabilir ama bana biraz zor geldi :/ dolaplar beyaz ve en çok yeri onlar kaplıyor sonuçta. Benim bildiğim beyaz da mor da soğuk renkler. Ortamın bir sıcak renge ihtiyacı var gibi... Kafanı çorba ettiysem görev tamamlanmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?