- 8 Ağustos 2011
- 11.802
- 9.506
- 448
mekik arkadasim, yilmak yok :13:günaydın
benim yaramaz hala uyuyor bende sabah sporumu yaptım.
kahvaltımıda yaptım,fırsattan istifade yazyım size.
nfk artık mekik çekmeye başladım,ilk başlarda biraz zorlandım
şimdi daha rahat yapıyorum.
ins bacim, insHerkese günaydınnn... Ay burda hava çok güzel bugün. Tüm gün böyle olsa da çıkışta kızçemle gezsem gezsem ve gezseeeemmmm.
alisveris candirbu hafta sonu bende bi alışveriş ypcam. kafamda beyaz kot var. üzerinede renkli menkli bişey bulurum. bende kolay kolay kıyafet beğenemem. şıklık bir yana rahat bişeyler istiyorum.
mutfagin penceresi balkona mi aciliyor. değilse zebra perde daha kullanisli olmaz mi mutfakta
Born dün kocanı çekiştirdik bi cevap versene
evet canım balkon var büyük
Pembişin benim ve senin kocanı en rahatına düşkün kocalar ilan ettik.Aaa okuyamadimkiiii link verin likn merak ettm :)) anam varken yazamiyorm.cok :)
Aaa okuyamadimkiiii link verin likn merak ettm :)) anam varken yazamiyorm.cok :)
Pazara da karar veremedik yaa bi turlu cocukli cocuksuz mu.levent mi kadikoy mu elifnaz bgn bakirkoyde demi var annem.yarin donuyo cunku
Born dün kocanı çekiştirdik bi cevap versene
evet canım balkon var büyük
Birkaç sayfa geride yaw
Ben de aryanın dediğine katılmadığımı, senin kocanın yasire baya baktığını söylüyordum :)))
Pembişin benim ve senin kocanı en rahatına düşkün kocalar ilan ettik.
:))))) kocam rahatina duskun biri o konuda hemfikiriz ama yasire benden cok baktigini soyleyebiliriz haftasonu misafirlerle gezerken tam 10 saat disardaydik ve ben toplamda bir saat ilgilenmemismdr gik demedi hatta kitaplar almis yasire gece artik uykularinda ben yaninda olayim seb bebekle ilgilenceksin uyku isi bende olsun dedi hakkini yiyemem epey ilgileniyo sanirim yasir onu benden cok seviyo :)
Pembişin benim ve senin kocanı en rahatına düşkün kocalar ilan ettik.
ben çok balkoncu değilim ;çıkıp ne camdan bakarım ne balkondanhemide büyük haya bu evimin balkonu yok icat etmisler şimdi fransız balkon diğerinin yerini tutar mi?
bizim ev sahibide evi satacakmis kesin değil haber bekliyoruz. bizde çok kararsız kaldık. taşınmak hic istemiyorum yoruldum artık. ama ben biraz daha salonu buyuk ve balkonlu ev istiyorum. seceneklerde çok az okula yakin olmasi lazim. burda fiatlar üçüncü kopruden dolayi ucmus. Küçük bir sitenin icinde 3+1 ev 400.000kiralar 1.200 arti bide depozito. buraya adam nekadar isteyecek uygunsa burayı mi alsak diyoruz.
:))))) kocam rahatina duskun biri o konuda hemfikiriz ama yasire benden cok baktigini soyleyebiliriz haftasonu misafirlerle gezerken tam 10 saat disardaydik ve ben toplamda bir saat ilgilenmemismdr gik demedi hatta kitaplar almis yasire gece artik uykularinda ben yaninda olayim seb bebekle ilgilenceksin uyku isi bende olsun dedi hakkini yiyemem epey ilgileniyo sanirim yasir onu benden cok seviyo :)
yok bence pembisinki acik ara birinci.
hemide büyük haya bu evimin balkonu yok icat etmisler şimdi fransız balkon diğerinin yerini tutar mi?
bizim ev sahibide evi satacakmis kesin değil haber bekliyoruz. bizde çok kararsız kaldık. taşınmak hic istemiyorum yoruldum artık. ama ben biraz daha salonu buyuk ve balkonlu ev istiyorum. seceneklerde çok az okula yakin olmasi lazim. burda fiatlar üçüncü kopruden dolayi ucmus. Küçük bir sitenin icinde 3+1 ev 400.000kiralar 1.200 arti bide depozito. buraya adam nekadar isteyecek uygunsa burayı mi alsak diyoruz.
soyledigin dogru vesselam ..Pembiş de aramızda beceriklilikte açık ara birinci.
Becerikli ve çalışkan kadının kocası ;beceriksiz ve uyuşuk oluyor ben bunu bilir bunu söylerim:)
oh ohhh! Cook buyuk gelismeler var yani, helaaaaal:))))) kocam rahatina duskun biri o konuda hemfikiriz ama yasire benden cok baktigini soyleyebiliriz haftasonu misafirlerle gezerken tam 10 saat disardaydik ve ben toplamda bir saat ilgilenmemismdr gik demedi hatta kitaplar almis yasire gece artik uykularinda ben yaninda olayim seb bebekle ilgilenceksin uyku isi bende olsun dedi hakkini yiyemem epey ilgileniyo sanirim yasir onu benden cok seviyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?