Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kırlent çok güzel gerçekten. pastel renkleri çok severim.

gözünüz aydın olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin vatana millete hayırlı sağlıklı bir vlat olsun ihşallah :)

Canının kıymetini sen bilmezssen kimse bilmiyor bacım. Çekilip kenara hastayım diye yatsaydın kimse bu kadar üstüne gelemezdi.
ah canım öyle olmuyor işte. her türlü gelirler merak etme. hasta olduğumu görmüyormu işine gelmiyor.afedersiniz öküz gibi oturup beni izliyor.

Canının kıymetini sen bilmezssen kimse bilmiyor bacım. Çekilip kenara hastayım diye yatsaydın kimse bu kadar üstüne gelemezdi.

hoşgeldin canım nihayet döndün aramıza. çocukklaarr sevimli yaramazlarrr siziii. başka işleri ne ki nerde kablo priz kesici zarar verici aletler var onlara yanaşıyor bu veletler.

mekik arkadasim, yilmak yok :13:
Suanki bel olcunu not al, bir ay sonra farki goreceksin.
Suan ben asgari gunde 100 mekik cekiyorum
bütün topiği alıştırcan spora. incelin bakalım.

gönlünce bir ev bulursun inşallah. bildiğim kadarıyla istanbulda hayat baya pahalı.

eşimde çok ilgilenir çocukla allah bozmasın. birazda mecburiyet tabi.

ben balkon çok severim ya. yazın odanın içinde düşünemiyorum kendimi.

istanbulda evler çok dip dibe. kadıköy ve esenler tarafına gelmiştim birkere.

hadi basla okumaya. Mesai bitimine kadar anca cevaplarsin.

Ben de spor yaptim. Simdi dusa giricem.
Sonra evi toplayip kv ye gecicem.
Ne olduysa beni caya cagirdi. :111:
şekerim bitti beleee. ha hahh yetiştim işte.
Ayrıca nekadar hoşşş. kv le çay mı içecen. afiyet bal şeker olsun muhabbetiniz hiç bozulmasın.

Evet bir de anası aktif olan oğlanlar pasif oluyor diyecektim.
Mesela ben kereme ev süpürttüreceğim günlerin hayalini kuruyorum :)))

Son paragrafta Born diyecektin heralde? :)

analizci kralice ari

Evet born diyecektim :)

Eşim evli değilken odasını annesi değil hep kendi temizlermiş. Hala temiz ve titizdir. Ama kendini yormuyo bana yardım etmek için. Zaten akşam 9-10 gibi işi bitiyo haftaiçi. Haftasonu da yayık mode on olmak istiyo. Neyse Efeyi memeden kesmeye üç ay kaldı inşallah. Sonrasında hep beraber uyuruz inşallah :)

analizci kralice ari

Evet kız korkulur bundan
Sen naptın kvye gittin mi?? Görümcen gelmiştir belki ondan çağırıyodur

Elifnaz inşallah siz de gönlünüze göre bir ev alırsınız :)

Hayırdır ya gelemedinizmi halaa. bende sayfa çok ilerlemiştir diyordum. bir bakarsın yetişemiyorum birde bakarım hiç ilerlememiş sayfa. anlaşmalı girip çıkıyorsunuz heralde.:2:

Pembeeee sen zonguldaktamıydın.
nfk bence kv çeneye daldı. gelmez kolay kolay.
Pembecim efenin hala memede olması nekadar güzel. sonrasında pastörize sütemi devam etceksin ne yapmayı düşünüyorsun. batuşun hiç süt içme alışkanlığı yok. kv yoğurtta vermiyor. offfffffffffffff

Hayırdır ya gelemedinizmi halaa. bende sayfa çok ilerlemiştir diyordum. bir bakarsın yetişemiyorum birde bakarım hiç ilerlememiş sayfa. anlaşmalı girip çıkıyorsunuz heralde.:2:
benim cene olmayinca sayfalar ilerlemez bacim. :111:
Sen naptın kvye gittin mi?? Görümcen gelmiştir belki ondan çağırıyodur
gittim geldim. Bugunlerde cok sik geliyor bize, kahvaltiya aksam yemegine..saniyorum o da beni davet etme ihtiyaci duydu. Esim aradi balik aliyormus, bak aksama yine birlikteyiz..

Aysecik de sut icmiyor. Su gunlerde gunduz emzirmiyorum. Gunluk cig sut aliyoruz. İcine bal, vanilya katip veriyoruz iki gundur. Renkli pipetler aldim marketten. Oyunla sebeklikle biraz iciyor. Ama bu sefer alisacak ins..
Bizimki de yogurt asla yemez..

gittim geldim. Bugunlerde cok sik geliyor bize, kahvaltiya aksam yemegine..saniyorum o da beni davet etme ihtiyaci duydu. Esim aradi balik aliyormus, bak aksama yine birlikteyiz..
kesinlikle doğru söylüyorsun walla. sen olmayınca nasıl ilerlesin bu sayfa. balıkta yarasın canım afiyet bal şeker olsun.

batuş yoğurt yer ya teyzesi ama yediren yok. ben mesela yoğurtun içine çilek ezip birazda az vanilya katardım karıştırırdım bayıla bayıla yerdi. vişne reçellide çok güzel oluyor. yatarken süt içmesini istiyorum içmiyor. acaba süte de katsam nasıl olur. birde öyle deneyim bakalım belki içer.

tabii sen orda hormonsuz guzel cilek de bulursun.. Cilekli sut, nmmmm
Ben daha once muzlu vanilyali denemistim. Ne seviyorsa onu kat. Busmai cayla karistirip alistirmis sute.

NFKayşecik pipetle içebiliyormu sütü. maaşallah ona.ben o şekilde hiç denememiştim bir deneyim bakalım belki hoşuna gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…