Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Nerdesiniz beeeeeeee :)??
tünaydııın, tatil günü olunca anca
eşim arkadaşıyla buluşmaya gitti, ben de spor yaptım duş aldım.. çamaşır yıka as mode on
ayşecik ayakkabı kutularını devirmiş, kendine bi ayakkabı beğenmiş, getirdi giydi.. kız iştee

Tmm canım lezzeti iyi olursa kaydedelim

Anammmmm. Sen de kapattın o faslı ha?!?! Tebrikler :)
güzel oldu, güzelll
eşim yarısından fazlasını yedi çok hafif ve lezzetli, pandispanyası da düşündüğümden iyi oldu..

sanırım öyle oldu, ama üç ay daha bekleseydim daha iyi olacaktı.
nesye, sağlık olsun, nasibi o kadarmış diyelimm..

Merhaba kizlar yeniyim burda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba.. biz de eskiyiz, neredeyse 3 yıl oldu
bu durumla ilgili bir ilaç var diye duymuştum ama detay bilmiyorum..
ecrinin dediği gibi kompres yaptım, sağ göğsüm rahatladı biraz.
bugün de sol sızlıyor.. inş böyle böyle rahatlar, ilerlemez.. :18:

yok artık yaaa, fıkra gibiii
Aryam sizin olay tam sözün bittiği yer :)

Kızlar bu arada ;Adriana Lima'yı kocası aldatmış.
Herkes kendine pay çıkarsın ,pastaları yemeye devam oh
Allah korkusu ve günah endişesi yoksa, erdem ve sadakat da bi yere kadar tutuyor bu herifleri..
yine de pasta yemeyi abartmayın derim

Adrianayı ben de beğenmiyorum pek ,ama sonuçta 2 çocuğu var ve fiziği hala yerinde
amiiin.. artık her okulda eskisi gibi tören yok mu? bilmiyordum bak.
stadlardaki kutlamalar bitti sanıyordum. pembişim, şimdiden sıhhatler olsun

adriananın güzelliği cazibesi otada, onu beğenmeyenler de kadınsal sebeplerden beğenmiyordur bence...

Günaydın kızlar , kuzucuklarımızın bayramı kutlu olsun, nice güzel günler görsünler inşaAllah
Biz ablamızı ve Selim ciği süsleyip balonlarımızj bayraklarımızı alıp gittik okulumuza çook eğlendi Selim de ablaların Abi'lerin gösterilerini izlerken ...
Nfk dün yazmayı atlamışım, o şekilde sızı ve beze olayı bende de oldu birkaç kez , bir iki gün içerisinde kayboldu , ben Mastit de oldum bir kez, o daha farklı . Ateş ve ağrıdan kendimden geçmiştim Allah vermesin kimseye fenaydım
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum

Her okulda oluyor bizim burada cnm,
Bebikleri alıp seyretmeye gidilebilir, ben kızımı götürürdüm şimdi Selim abladan torpilli en önden izliyor gidip büyük şehirler harici , stadlarda olmuyor bildiğim kadarı ile

Pasta yemek çok güzel ama , Busmai yi destekliyorum

Aman Allah'ım ayakkabısı da çok yakışmış pıtırcığIma (;

Son düzenleme:
O ayakkabılarla ben bile yürüyemem ! :)

Allah korkusu mu ,yoksa kişinin kendine ve tabi eşine karşı dürüst davranması mı, hepsi bir arada olmalı diyelim..

Di mi ama:)))

Selam kızlar. Dün misafir nedeniyle yazamadım. Bir de park diye tutturan miniğimi parka götürdüm o kadar hazırlık arasında. 2 saat oark molasına rağmen her şey yetişti. Geçmişi okuyamadım. Bir okuyayım öpüldünüz.

Sağol canımcım.

Daş kızım o beğenilmez miiiiii????!!!

Ayakkabı da hoşmuş bu arada

Stad töreninin tadı başkaaaaaa

Tam olarak hangi pandispanyayı yaptın?? Bikaç tane var demiştin ya...

Selam şekerlerrr. Bebişlerimizin 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun. çalışıyorum bugün malesef. aynı yoğunluk devam ediyor. bir fırsatını bulursam geçmişe göz atcam. öpüldünüzz...

Çocuğumu asla ona bırakmam canım merak etme. akşamları almayı düşünüyorum. dün eşimle oturup adam akıllıda konuştum zaten yani işi koparma noktasına getirdim artık. biraz hatta bayaa hır mır oldu ama işe yaradı. burdaki işini tam rayına oturttuktan sonra ki buda 1 yılı bulur olsun sonu iyi ankaraya dönüş yapma sözü verdi. burda kalmayı ikimizde istemiyoruz sonuçta. İnşallah fikri değişmez değiştirmesine asla müsade etmicem. ancak iş hayatıma devam edemicem çocuğu kime bırakcam meselesi malesef.

Aaaaaa noluyo size be?!! İnsan sayfa ilerlettirir

Saçlarımı boyattım. Sonra da bi arkadaşıma uğrayıp bir saat oturdum. Eve geldim ki oğluş uyuyo. Yemeğimi de rahat rahat yedim :) şimdi ise hasret gideriyoruz aslında amacım eve gelince Efeyi arabasına koyup migrosa gitmekti ama geç kaldık artık zannımca :/ daha kendine gelecek, bişiler yiyecek vsvsvs

canım geçmişi pek okuyamadım ama nasıl oldun iyimisin.

yok tatlım bırakmam oğlumu okadarda değil. artık canımı ortaya koyarım gerekirse.

Dün at çiftliğine gittik, çok güzeldi, başka hayvanlar falan vardı, zararsız olanlar ortalıkta geziniyordu. Çocuk parkı falan da olunca da tadından yenmedi:) Eki Görüntüle 1080115

http://............com/2012/03/21/pasta-kremasi-tarifi/

Cahidenin tarifleri her daim tutar biliyosun. Bunu yapıp bi de içine bi paket kremşanti katarsan var yaaaaa mikemmel olur bence
cahidenin sitesini seviyorum yaa gerçekten süpper.

ayy çok güzelllmmmm sende iyice tatlıcı çıktın.

ayşeciğe yemeğe başlarken, su içecekken bismillah de diyorum ''bisimamaa'' diyo
yerim ben onuu.

Oooooo, saçlar boyanmış, gezilmiş. Biz de parka gittik. İli saat oynadık. Sonra babamız geldi bizi aldı. Bir de onunla gezdik. Sonra eve geldik. Ben mutfağa girdim. Sultan kebabı deniyorum. Miniğim de kuzeni geldi onunla oynuyor.

allah beterinden korusun canım üzülme. b. evlerde otururken bizede girmişti. altınları bozdurup yeni yatirmistik bankaya ama esimin telefonu, az para ve bilgisayar gitti en çokta bilgisayarın icinde giden kızımın fotoğraflarına yanarım.

Aryam sizin olay tam sözün bittiği yer :)

Kızlar bu arada ;Adriana Lima'yı kocası aldatmış.
Herkes kendine pay çıkarsın ,pastaları yemeye devam oh

sal gitsin diyorsun yani
bu iş erkekte bitiyor. tamamen onların karakteri ve zaaflariyla alakali bir şey. allah yasatmasin zor

oyy ne güzel olmuş bugün bende gördüm sokaklarda hep kostumlu çocuklar çok hostu

okulla ilgili bir şey sanırım. bizim okulda olmadı ilkokul ogrencilerine yaptılar. ama yakinimizdaki okullarda hep vardı.

Sultan kebabı nasıl bişi????

Akşam oğluşumla dışarı çıktık. Hava serindi ama bana yürüyüş olsun istedim. Kova kürek takımı aldık. Migrostan da büyük kürek ve tırmık aldık. Artık kum eşelesin dursun bahçede :)

Kocam şu ara yine sinirlerimi zıplatıyo. Sürekli bir öf püf hali. Tabiki çok yoruluyo ama ben de armut toplamıyorum yani. Ben yansıtmadığım için onun yansıtması beni sinir ediyo işte... Bi de akşam kalkmış bana yine "sen çocuğa uymayacaksın; çocuk sana uyacak" diyo. Yani gideceğimiz yerleri ve vakitleri seçerken large olmamamdan yakınıyo. Ben de "valla sen şu çocukla dışarda bir saat geçir sonra konuşalım bu durumu" deyip kapattım.

Herkese iyi geceler diler öperim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…