- Emoji Skoru
- 15.473
- Puanlar
- 498
tünaydııın, tatil günü olunca ancaNerdesiniz beeeeeeee :)??
güzel oldu, güzelllTmm canım lezzeti iyi olursa kaydedelim
Anammmmm. Sen de kapattın o faslı ha?!?! Tebrikler :)
merhaba.. biz de eskiyiz, neredeyse 3 yıl olduMerhaba kizlar yeniyim burda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ecrinin dediği gibi kompres yaptım, sağ göğsüm rahatladı biraz.bu durumla ilgili bir ilaç var diye duymuştum ama detay bilmiyorum..
yok artık yaaa, fıkra gibiiiŞekerportakalımın olayını duyunca aklıma geldi.
Bu arada bizim nikaha birkaç gün kala altınlar kaybolmuştu. Altınlar kv deydi, o da baya unutkandır, altınları poşete koymuş, biri de o poşeti attığını hatırlamış. Oooo apartmanın kamerasını izlemeler mi dersiniz, çöplerin toplanıp götürüldüğü yere gidip poşet poşet çöp aramalar mı dersiniz? En son evden telefon gelmişti altınlar evdeymiş:) güler misin ağlar mısın???
Allah korkusu ve günah endişesi yoksa, erdem ve sadakat da bi yere kadar tutuyor bu herifleri..Aryam sizin olay tam sözün bittiği yer :)
Kızlar bu arada ;Adriana Lima'yı kocası aldatmış.
Herkes kendine pay çıkarsın ,pastaları yemeye devam oh
Adrianayı ben de beğenmiyorum pek ,ama sonuçta 2 çocuğu var ve fiziği hala yerinde
amiiin.. artık her okulda eskisi gibi tören yok mu? bilmiyordum bak.Günaydınlar herkeseeeeeee :)
Bugün 23 nisan neşe doluyor insan :) ulusal egemenlik bayramımız kutlu olsun. İçimi burkan ve üzüldüğüm bir mevzu var çocuğum olduğundan beri. Artık törenler belli bir ilde yapılıyor ya; her ilde yapılmıyor. İsterdimki burda da yapılsın ve ben Efeciğimi her törene götürüp o ortamı yaşatayım. Artık mümkün değil malesef :/ İnşallah vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat olur..
Busmai ne diyosun?!?! Gerçi benim anneciğim ve anaanneciğim adrianayı hiç beğenmemişti o ayrı :) bak işte bi erkeğin içinde manyaklık varsa isterse karısı taş ötesi olsun; yapacağını yapıyor malesef..
Bugün sabahtan teyzemiz yok. Öğleden sonra gelecek inşallah. Ben de kuaföre gidip saçlarımı boyatacağım inşallahhh :) güzel bir gün diliyorum canlarımmm :)
tünaydııın, tatil günü olunca anca
eşim arkadaşıyla buluşmaya gitti, ben de spor yaptım duş aldım.. çamaşır yıka as mode on
ayşecik ayakkabı kutularını devirmiş, kendine bi ayakkabı beğenmiş, getirdi giydi.. kız iştee
Eki Görüntüle 1083159
güzel oldu, güzelll
eşim yarısından fazlasını yediçok hafif ve lezzetli, pandispanyası da düşündüğümden iyi oldu..
sanırım öyle oldu, ama üç ay daha bekleseydim daha iyi olacaktı.
nesye, sağlık olsun, nasibi o kadarmış diyelimm..
merhaba.. biz de eskiyiz, neredeyse 3 yıl oldu
ecrinin dediği gibi kompres yaptım, sağ göğsüm rahatladı biraz.
bugün de sol sızlıyor.. inş böyle böyle rahatlar, ilerlemez.. :18:
yok artık yaaa, fıkra gibiii
Allah korkusu ve günah endişesi yoksa, erdem ve sadakat da bi yere kadar tutuyor bu herifleri..
yine de pasta yemeyi abartmayın derim
amiiin.. artık her okulda eskisi gibi tören yok mu? bilmiyordum bak.
stadlardaki kutlamalar bitti sanıyordum. pembişim, şimdiden sıhhatler olsun
adriananın güzelliği cazibesi otada, onu beğenmeyenler de kadınsal sebeplerden beğenmiyordur bence...
O ayakkabılarla ben bile yürüyemem ! :)tünaydııın, tatil günü olunca anca
eşim arkadaşıyla buluşmaya gitti, ben de spor yaptım duş aldım.. çamaşır yıka as mode on
ayşecik ayakkabı kutularını devirmiş, kendine bi ayakkabı beğenmiş, getirdi giydi.. kız iştee
Eki Görüntüle 1083159
güzel oldu, güzelll
eşim yarısından fazlasını yediçok hafif ve lezzetli, pandispanyası da düşündüğümden iyi oldu..
Allah korkusu ve günah endişesi yoksa, erdem ve sadakat da bi yere kadar tutuyor bu herifleri..
adriananın güzelliği cazibesi otada, onu beğenmeyenler de kadınsal sebeplerden beğenmiyordur bence...
Her okulda oluyor bizim burada cnm,
Bebikleri alıp seyretmeye gidilebilir, ben kızımı götürürdüm şimdi Selim abladan torpilli en önden izliyor gidipbüyük şehirler harici , stadlarda olmuyor bildiğim kadarı ile
Pasta yemek çok güzel ama , Busmai yi destekliyorum
(;
Törenlere eskisi gibi zorla katılma falan olmasa da, isteyenler katılsa bence. Ve evet törensiz olmaz.
Saçlarını şimdiden güle güle kullan.
Adrianayı ben de beğenmiyorum pek ,ama sonuçta 2 çocuğu var ve fiziği hala yerinde
tünaydııın, tatil günü olunca anca
Eki Görüntüle 1083159
güzel oldu, güzelll
Çocuğumu asla ona bırakmam canım merak etme. akşamları almayı düşünüyorum. dün eşimle oturup adam akıllıda konuştum zaten yani işi koparma noktasına getirdim artık. biraz hatta bayaa hır mır oldu ama işe yaradı. burdaki işini tam rayına oturttuktan sonra ki buda 1 yılı bulur olsun sonu iyi ankaraya dönüş yapma sözü verdi. burda kalmayı ikimizde istemiyoruz sonuçta. İnşallah fikri değişmez değiştirmesine asla müsade etmicem. ancak iş hayatıma devam edemicem çocuğu kime bırakcam meselesi malesef.Borncum naptın dişçide canım?? :/ umarım ağrıların dinmiştir.
Colicos ne çok alıntı yapmışsın kız :)
Hindistancevizi seviyosan tarifi mutlaka deneyapması ve pişirmesi 20dk anca sürüyodur. Ben muffine takmıştım bi ara. Hatta elmalı cevizli bi tarifim vardı kimbilir nerede..? Sonra yumuşak bi cupcake tarifi buldum. Tavsiye ederim
http://www.meyye.net/2012/06/en-guzel-cupcake-hamuru.html?m=1
Kv ve eşinin çocuğu haftaiçi bırakman teklifi çok tuhaf. Ama bunun örnekleri çok malesefben olsam bırakmazdım. Hergün götürür getirirsiniz nolacak..? Yanlış anlama ama siz niye oraya gittiniz??? Belki önceden demişsindir ama ben unuttum :/
canım geçmişi pek okuyamadım ama nasıl oldun iyimisin.Cok tsk.ederim kizlar iyu dilekleriniznicin cok kotu bi gece gecirdim discide epey sira bekledim yasiri uyutmadan cikmistik oldukca sorun cikarnis disetlerimde cok ileri derecede iltihap varmis anestezi yapamam yapsam da uyusmaz bagira bagira cok aci cekersin once iltihapi temizlememiz lazim dedi ve antibiyotik verdiklamoks 1000mg hamileyken antibitotik kullandiniz mi hic dungece o kdr kotuydum ki hemen alinca ictim bi tane inanin bide dogumda bu kdr acicekmisimdir cok kotuydu yaa doktor ilaci netlestrmk icin kadin doguma da gorun o karar versin dedi dun gece kizimi da gormus oldum keyfi yerinde korkma ic antibiyotigi dedi hatta parol minoset de al diyo ama iste insan bisi olur diye de korkuyo gerci hamileyken antibiyotik kullanan cok kisi duydum etraftan ama 1000lik cok gibi geldi :/
yok tatlım bırakmam oğlumu okadarda değil. artık canımı ortaya koyarım gerekirse.günaydın canlaaaar!!! güzel huzurlu bi hafta diliyorum hepinize
dün hayvanat bahçesine gittik. ayşecik coştu. senelik üyelik aldık. inş yakında yine gideriz.
bugün kaynım askerden dönüyor, mantı yapıcam. akşama biz de nasipleniriz
öğleden önce ayşeciği bi çıkarmayı düşünüyorum. sonra onu uyutur mantıya girişirim inş
geçen gün avm ye gidince demstock ta yazlık ayakkabılar vardı. fiyatları çoook ucuzdu.
hem bu bahar hem önümüzdeki yaz giymesi için bi deri bi sandalet aldım.
bizimkisi süt içmiyor henüz, günde bir sütlü kahve fincanı akşam babası uğraşıp zar zor içiriyor.
belki tatlısına katabilirim arada..
evet canım, mail kutusu gibi. yani online karşılıklı konuşma gibi bi şey yok burada.
ben de sana mail adresimi ve face adresimi yollamıştım konuşalım diye ama bi türlü iletişemedik yahuuu:111:
cevap yazdığın sayfadaki resim çerçevesine tıklayarak hem pc den hem internetten resim yükleyebilirsin..
aynı şekilde çerçevenin yanındaki film şeridine tıklayarak da video yükleniyor
Eki Görüntüle 1080086 Eki Görüntüle 1080087 Eki Görüntüle 1080088
aaaaa!!! niye kv nin yanında kalacakmış yaa, aranızda dağlar tepeler mi var sanki?!
bırakma kız çocuğunu, zaten bırakmazsın da sakın eşinin seni yumuşatmasına izin verme
pembişim pembişim, şeker pembişimm
29 nisan tanışma yıldönümümüz. eşim bol kremalı ve çilekli bi tatlı istedi dün benden..
geçen bi tart yapmıştık ya frambuazlı, onun kremasını çok beğenmişti..
olmazsa altına klasik pasta keki gibi bi şey yapıp üstüne o kremayı mı yapsam?
bana bi akıl ver bacım? hem o tarif hangi sitedeydi?
herşeye rağmen evlat candırefe candır
Eki Görüntüle 1080090
23 nisan günü indirim var di mi bacım?
belkim aşıktır
koyunun olmadığı yerde, keçiye abdurrahman çelebi derlermiş
ballı hatun seniiiiii
canımcım, taşdelen daha uzak yaa.. emlakonutun yaptırdığı sitelerin neredeyse hepsinde ilkokul var.
devletin ilkokulu. sitenin büyüklüğüne göre cami de yapılıyor
günaydın canlaaaar!!! güzel huzurlu bi hafta diliyorum hepinize
dün hayvanat bahçesine gittik. ayşecik coştu. senelik üyelik aldık. inş yakında yine gideriz.
bugün kaynım askerden dönüyor, mantı yapıcam. akşama biz de nasipleniriz
öğleden önce ayşeciği bi çıkarmayı düşünüyorum. sonra onu uyutur mantıya girişirim inş
geçen gün avm ye gidince demstock ta yazlık ayakkabılar vardı. fiyatları çoook ucuzdu.
hem bu bahar hem önümüzdeki yaz giymesi için bi deri bi sandalet aldım.
bizimkisi süt içmiyor henüz, günde bir sütlü kahve fincanı akşam babası uğraşıp zar zor içiriyor.
belki tatlısına katabilirim arada..
evet canım, mail kutusu gibi. yani online karşılıklı konuşma gibi bi şey yok burada.
ben de sana mail adresimi ve face adresimi yollamıştım konuşalım diye ama bi türlü iletişemedik yahuuu:111:
cevap yazdığın sayfadaki resim çerçevesine tıklayarak hem pc den hem internetten resim yükleyebilirsin..
aynı şekilde çerçevenin yanındaki film şeridine tıklayarak da video yükleniyor
Eki Görüntüle 1080086 Eki Görüntüle 1080087 Eki Görüntüle 1080088
aaaaa!!! niye kv nin yanında kalacakmış yaa, aranızda dağlar tepeler mi var sanki?!
bırakma kız çocuğunu, zaten bırakmazsın da sakın eşinin seni yumuşatmasına izin verme
pembişim pembişim, şeker pembişimm
29 nisan tanışma yıldönümümüz. eşim bol kremalı ve çilekli bi tatlı istedi dün benden..
geçen bi tart yapmıştık ya frambuazlı, onun kremasını çok beğenmişti..
olmazsa altına klasik pasta keki gibi bi şey yapıp üstüne o kremayı mı yapsam?
bana bi akıl ver bacım? hem o tarif hangi sitedeydi?
herşeye rağmen evlat candırefe candır
Eki Görüntüle 1080090
23 nisan günü indirim var di mi bacım?
belkim aşıktır
koyunun olmadığı yerde, keçiye abdurrahman çelebi derlermiş
ballı hatun seniiiiii
canımcım, taşdelen daha uzak yaa.. emlakonutun yaptırdığı sitelerin neredeyse hepsinde ilkokul var.
devletin ilkokulu. sitenin büyüklüğüne göre cami de yapılıyor
Dün at çiftliğine gittik, çok güzeldi, başka hayvanlar falan vardı, zararsız olanlar ortalıkta geziniyordu. Çocuk parkı falan da olunca da tadından yenmedi:) Eki Görüntüle 1080115
cahidenin sitesini seviyorum yaa gerçekten süpper.http://............com/2012/03/21/pasta-kremasi-tarifi/
Cahidenin tarifleri her daim tutar biliyosun. Bunu yapıp bi de içine bi paket kremşanti katarsan var yaaaaa mikemmel olur bence
ayy çok güzelllmmmm sende iyice tatlıcı çıktın.
yerim ben onuu.ayşeciğe yemeğe başlarken, su içecekken bismillah de diyorum ''bisimamaa'' diyo
Oooooo, saçlar boyanmış, gezilmiş. Biz de parka gittik. İli saat oynadık. Sonra babamız geldi bizi aldı. Bir de onunla gezdik. Sonra eve geldik. Ben mutfağa girdim. Sultan kebabı deniyorum. Miniğim de kuzeni geldi onunla oynuyor.Aaaaaa noluyo size be?!! İnsan sayfa ilerlettirir
Saçlarımı boyattım. Sonra da bi arkadaşıma uğrayıp bir saat oturdum. Eve geldim ki oğluş uyuyo. Yemeğimi de rahat rahat yedim :) şimdi ise hasret gideriyoruzaslında amacım eve gelince Efeyi arabasına koyup migrosa gitmekti ama geç kaldık artık zannımca :/ daha kendine gelecek, bişiler yiyecek vsvsvs
kızlar moralim çok bozuk
eltimin evine hırsız girmiş ve melisamın altınları ve benim birkaç takım ordaydı biz alt katlardaydı onlar en üst katta oturuyor birşey olmaz
daha risksiz diye onlara vermiştik evlendiğimden beri ordadır yani 9 senedir birşey olmadı ama şimdi oldu
yanarım yanarım kızımın altınlarına yanarım dokunmayalım bunlara demiştik demekki hata yapmışız keşke şöyle yapsaydık diyoruz
ama keşkeler geri getirmeyecek neyse diyorum artık allah can sağlığı versinde çalışıp yerine koyalım bari :26:
Aryam sizin olay tam sözün bittiği yer :)
Kızlar bu arada ;Adriana Lima'yı kocası aldatmış.
Herkes kendine pay çıkarsın ,pastaları yemeye devam oh
Günaydın kızlar , kuzucuklarımızın bayramı kutlu olsun, nice güzel günler görsünler inşaAllah
Biz ablamızı ve Selim ciği süsleyip balonlarımızj bayraklarımızı alıp gittik okulumuzaçook eğlendi Selim de ablaların Abi'lerin gösterilerini izlerken ...
Nfk dün yazmayı atlamışım, o şekilde sızı ve beze olayı bende de oldu birkaç kez , bir iki gün içerisinde kayboldu , ben Mastit de oldum bir kez, o daha farklı . Ateş ve ağrıdan kendimden geçmiştim Allah vermesin kimseye fenaydım
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum
Günaydınlar herkeseeeeeee :)
Bugün 23 nisan neşe doluyor insan :) ulusal egemenlik bayramımız kutlu olsun. İçimi burkan ve üzüldüğüm bir mevzu var çocuğum olduğundan beri. Artık törenler belli bir ilde yapılıyor ya; her ilde yapılmıyor. İsterdimki burda da yapılsın ve ben Efeciğimi her törene götürüp o ortamı yaşatayım. Artık mümkün değil malesef :/ İnşallah vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat olur..
Aryammm kvye alkış şekerim :)
Busmai ne diyosun?!?! Gerçi benim anneciğim ve anaanneciğim adrianayı hiç beğenmemişti o ayrı :) bak işte bi erkeğin içinde manyaklık varsa isterse karısı taş ötesi olsun; yapacağını yapıyor malesef..
Bugün sabahtan teyzemiz yok. Öğleden sonra gelecek inşallah. Ben de kuaföre gidip saçlarımı boyatacağım inşallahhh :) güzel bir gün diliyorum canlarımmm :)
Oooooo, saçlar boyanmış, gezilmiş. Biz de parka gittik. İli saat oynadık. Sonra babamız geldi bizi aldı. Bir de onunla gezdik. Sonra eve geldik. Ben mutfağa girdim. Sultan kebabı deniyorum. Miniğim de kuzeni geldi onunla oynuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?