- 8 Ağustos 2011
- 11.901
- 9.963
- 448
tünaydııın, tatil günü olunca ancaNerdesiniz beeeeeeee :)??
eşim arkadaşıyla buluşmaya gitti, ben de spor yaptım duş aldım.. çamaşır yıka as mode on
ayşecik ayakkabı kutularını devirmiş, kendine bi ayakkabı beğenmiş, getirdi giydi.. kız iştee
güzel oldu, güzelllTmm canım lezzeti iyi olursa kaydedelim
Anammmmm. Sen de kapattın o faslı ha?!?! Tebrikler :)
eşim yarısından fazlasını yedi
sanırım öyle oldu, ama üç ay daha bekleseydim daha iyi olacaktı.
nesye, sağlık olsun, nasibi o kadarmış diyelimm..
merhaba.. biz de eskiyiz, neredeyse 3 yıl olduMerhaba kizlar yeniyim burda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ecrinin dediği gibi kompres yaptım, sağ göğsüm rahatladı biraz.bu durumla ilgili bir ilaç var diye duymuştum ama detay bilmiyorum..
bugün de sol sızlıyor.. inş böyle böyle rahatlar, ilerlemez.. :18:
yok artık yaaa, fıkra gibiiiŞekerportakalımın olayını duyunca aklıma geldi.
Bu arada bizim nikaha birkaç gün kala altınlar kaybolmuştu. Altınlar kv deydi, o da baya unutkandır, altınları poşete koymuş, biri de o poşeti attığını hatırlamış. Oooo apartmanın kamerasını izlemeler mi dersiniz, çöplerin toplanıp götürüldüğü yere gidip poşet poşet çöp aramalar mı dersiniz? En son evden telefon gelmişti altınlar evdeymiş:) güler misin ağlar mısın???
Allah korkusu ve günah endişesi yoksa, erdem ve sadakat da bi yere kadar tutuyor bu herifleri..Aryam sizin olay tam sözün bittiği yer :)
Kızlar bu arada ;Adriana Lima'yı kocası aldatmış.
Herkes kendine pay çıkarsın ,pastaları yemeye devam oh
yine de pasta yemeyi abartmayın derim
Adrianayı ben de beğenmiyorum pek ,ama sonuçta 2 çocuğu var ve fiziği hala yerinde
amiiin.. artık her okulda eskisi gibi tören yok mu? bilmiyordum bak.Günaydınlar herkeseeeeeee :)
Bugün 23 nisan neşe doluyor insan :) ulusal egemenlik bayramımız kutlu olsun. İçimi burkan ve üzüldüğüm bir mevzu var çocuğum olduğundan beri. Artık törenler belli bir ilde yapılıyor ya; her ilde yapılmıyor. İsterdimki burda da yapılsın ve ben Efeciğimi her törene götürüp o ortamı yaşatayım. Artık mümkün değil malesef :/ İnşallah vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat olur..
Busmai ne diyosun?!?! Gerçi benim anneciğim ve anaanneciğim adrianayı hiç beğenmemişti o ayrı :) bak işte bi erkeğin içinde manyaklık varsa isterse karısı taş ötesi olsun; yapacağını yapıyor malesef..
Bugün sabahtan teyzemiz yok. Öğleden sonra gelecek inşallah. Ben de kuaföre gidip saçlarımı boyatacağım inşallahhh :) güzel bir gün diliyorum canlarımmm :)
stadlardaki kutlamalar bitti sanıyordum. pembişim, şimdiden sıhhatler olsun
adriananın güzelliği cazibesi otada, onu beğenmeyenler de kadınsal sebeplerden beğenmiyordur bence...