Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

60 tl olanlar işinizi görür diye düşünüyorum. Geçen sene önü panda şeklinde olandan aldık 60 tl idi bizimkisi 9 aylıktan beri kullanıyor 3 yaşını da çıkartır

Sağı solu çıkınca üç tekerlekli bisiklet oluyo ve beş yaşa kadar kullanılıyo dedi adam ama o vakte canı çıkmış da olabilir.. :)

Bizimki de çok oturgaç bi velet değil ya güvenmiyorum o yüzden zaten dükkanda da bi süre sonra sıkılıp kalkmak istedi... sanırsam ucuz olanı aliciz...

Mantuklu ama işte bizim markasever babamız sıkıntı çıkarma modunda :))

önü panda şeklinde olandan geçen ay batuhanada aldık. bizede 120tl dediler 100 tl ye aldık bisikletçiden. çok uzun süre binmeyeceği için uygun ve sağlam olanından emniyetli olanından almanı tavsiye ederim. dün carrfoura gittim oyuncak bakarken sağlammı diye kırılıverdi kenarı. mini bowlıng aldık bide kova kürek çıktık.

Bizimki bunun aynısı daha uzun süre de kullanılabilir. Korunaklar çıkıyor fakat bizim cadı şimdiden süslü bisikletleri görünce hayran hayran dibinde bittiğinden önümüzdeki yaz dedesi dayanamaz ondan alır bu bisikletini 8 aylıkken almıştı

Saolun kızlar, sanırım köpek dişi sendromuyla karşı karşıyayız:) burun akıntısı, öksürük, ateş....
Bugün geleneksel günüm vardı oraya gittik, arya ne kadar olgunlaşmış dediler:) hakkatten de 2 haftadır büyümüş gb dsvranıyor sıpa. Ama akşama kadar tutturdu eve gidelim diye. Kendi arabamızla gitmediğiz için de kalkamadık, rahat vermedi.
Ayrıca bugün baya duygusallaştım ya, bu günümdeki arkadaşlarım lise ve üniversiteden süregelen, gençlikten beri devam edip evlenme, çoluk çocuğa karışma derken hep birlikte olduğumuz kişiler. İnsan tuhaf oluyor ya yaşlanıyoruz galiba://

Şuanda indirimde 60 lira işte.

Anladım canım. Bizim baktığımız da bu. Fakat ben oğluma güvenmiyorum işte.. Biraz daha bekleyelim olmazsa.

Pembişim bu arada bence ucuz bişi al çünkü çabuk sıkılıyorlar. Ama alırken bi bindir ayakları pedala yetişiyor mu birde kolay devrilmeyen bir bisiklet olsun. Çünkü bizimki biraz sendelenince devriliyor, sakıncalı olabilir.

Son düzenleme:

Sen daha dur, çocuklarınızın düğünlerinde düşünürsün bunları:)

Diş konusunda kolay gelsin şekerimmm.

Kız ne yaşlanması yaaaaaaa?!?! Neyseki busmai sana gerekli cevabı vermiş

Bindirip denedik. Daha çok manevra kabiliyetine baktık aslında. Ama dediğin de çok önemli. Gerçi ben vazgeyo gibiyim valla. Kendi topuyla oynamax başkasınınkini ister, kendi bisikletini beğenmez başkasınınkini beğenir de yapabilir.. :)

Su ve ateş filmini izledim bugün. Duygusaldı. Ama bi yerde baydı da valla :) aşk filmlerdeki gibi değillll diye müdahale edesim geldi :)

Su ve ateş filmini izledim bugün. Duygusaldı. Ama bi yerde baydı da valla :) aşk filmlerdeki gibi değillll diye müdahale edesim geldi :)
niye müdahale etmek istedin? born söylemişti hem aşk hem aksiyon ve konulu falan diye..

ben aşk filmlerini sevmiiim, izlemiiiim
az önce ''kefaret'' isimli bi film izledim, temelde yaşanamayan bi aşk vardı. ama çoook daha ötesi bi filmdi. hayat, hatalar ve pişmanlıklarla ilgili..
aşka haddinden ziyade önem mi veriliyor acaba? sanki hayatın çok küçük bi parçası.
neyse, ben de artık yatanzi.
hayırlı geceler, tatlı rüyalar tembel hatunlar

aşk olmadan da hayat eksik kalır kuzum..

bugün avm turu yaptım, kerem sağolsun hiç uyumadı..bir de oraya buraya uzanıp durdu
neyse kafayı dağıtmış olduk, yazlık şapka aldım ona; tuctuc markasını biliyor musunuz çok tatlı

Hayırlı olsun, güle güle taksın, bol bol gezin. Markayı ilk kez duydum. Bizim de şapka ihtiyacımız var. Bşr tane anneannemiz almıştı. Çok şirin ama sarı. Kıyafetlerimize ve ayakkabımıza uymuyor.

sağol canım
tuc tuc ispanya markası fiyatlar biraz tuzlu ama ben eski sezondan bi şapka buldum neyse ki. 30 tl ydi. umarım takar!

bunlar da mağazada beğendiğim bazı şeyler,o kadar çok ürün var ki..

Merhabalar hepinize güzel bir pazar günü diliyorum , ptesi ve salı okul tatil olduğundan farklı bir havası var bu pazarın

Babamız geldi çok şükür , bu hafta gideceği organizasyon da iptal olmuş , sevinçliyiz bu durumdan dolayı

Busmai; senin de gözün Aydın canım

Ben de nöroloji Dr unun verdiği mr lara girdim , Boyun ve bel .. Mr sonucu boyun düzleşmesi diyor ama Pazartesi de erken saatte kan tahlili verip Dr a göstereyim bakalım neymiş durum , hepinize teşekkür ederim ilginiz için , burada samimi bir ailede gibi hissediyor insan

Cuma günü saati geçtiği için almadılar kan
O mr aleti de ne gıcık birşeymiş ya hu, kabirde gibi hissediyor insan , çıkan aşırı gürültülü ve sinir bozucu sesler de cabası

Aryam a ve İpekciğe çok geçmiş olsun , insallah bu sabah daha iyi uyanırlar ..

Busmai ; şapka ve diğer ürünler, ne kadar şirinlermiş öyle sağlıkla kullansın küçük abi , hangi mağazalarda oluyo bu marka

30. Hafta demek yaa, inanamıyor insan vaktin koşturmacasına, insallah sağlıkla kucaklamak nasib olsun

Pembişcim bisiklet konusunda ben de deneyimimi aktarayım ; kızıma öncelikle ucuzunu alıp istanbulun engebeli yollarından elinde kalmış ; sonrasında markasız ama daha sağlam plastikten olanını almış birisi olarak ; Yolunuz istanbula düşerse Unkapanında bisikletçiler çarşısı var , orası çeşit ve fiyatlar açısından daha makul diyorum

Bahar; hep aklımda unutuyorum, kuzunun gözü nasıl oldu? Benim gözüm de Arada Kaşınır ve şişer, ev tozu gibi şeylere alerjisi varmış gözümün, belki sizin de öyle bir durumdur

Atladığım birşey varsa kusuruma bakmayın

Hepinize hayırlı huzurlu bir gün dilerim

Aşk önemli bence. Ama filmlerdeki gibi olmuyo ve filmler beklentiyi yükseltiyo ona sinir oluyorum. Bu filmde de kadın milleti herşeyi içinde tutamazken hamilelik gibi birşeyi söylemek için çok beklemesi mantıksız geldi kızın. Ayrıca adamın aradan geçen onca yıla rağmen asansörde bir anda "gelince sana süprizim var" lafını hatırlayıp çocuğun kendi çocuğu olduğunu anlaması.. Yani biliyoruz ki erkeklerde bu kadar potansiyel yok yahu

Ben aksiyon veya komedi filmlerini seviyorum. Yada bilimkurgu olacak. Dram olunca fazla mantık bekliyorum sanırım :)

Kız bu arada nerden hatırlıyon bornun bu filmi izlediğini???? Vallahi sende müthiş bir kafa var maşallahh :)

Markayı bilmiyorum canikom. Güle güle kullanın şapkanızı :) eklediğin fotolar çooook tatlı :)

Canım gözünüz aydın; babanız gelmişşşşş. Keyifli zamanlar diliyorum :)

Bisiklet olayını dediğim gibi beklemeye karar verdim. Çünkü Efe arabası ile gezerken bile sıkılıp "indir beniiiiii" moduna giren bir çocuk. E bisikletten inmesi çok daha basit olur. Biraz daha akıllansın bakalım buranın yolları rezalet zaten. Bizim de elimizde kalabilir her an zannımca..

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnn. Güzel bir pazar olsun inşallah.

İki günü tatil olan arkadaşlarımı hasetlikle kıskanır öperim yarın nöbet günü ama bunu sonra takicim :) salı çarşamba da veli toplantımız var çokkk eğlenceli :/

Pamuk helvacım sabahın körü olunca tahlillerinle ilgili yazmayı unutmuşum resmen!! İnşallah kan tahlillerinden de bi sıkıntı çıkmasın canımcım.

canım tekrar geçmiş olsun..MR a girmek istemediği için dr a gitmeyen çok var:)

tuc tuc burda "Karamela" mağazasında satılıyor. İstanbulda bilemiyorum nerdedir.

eşinle kavuşmanıza çooook sevindim

Gunaydin canlar dun dis randevum vardi hevesle gittim yapilacak diye ama doktor disine bi sans daha verelim dedi son 3 ay zaten asla.dokunmam ama en arka azi disi oldugu icin cekip de bu disi kaybetmek istemiyorum en kotu bi kutu antibiyotik daha icersin dedi poff karar vermek cok zordu bende doktora biraktm ins bidaha agri olmaz...
Yaww vallahi inanilmaz keskin bi hafizan var masaAllah :)))
Ohhniyi yaptin gule gule kullansin tabam tabamm :))
Canim cok.gecmis olsn sanirim bnde cok korkardim mrda bende nefes darligi var kapali alanlarda bogulcam saniyorum cok dar olunca ins yarin vercegin kan sonucun iyi cikar...
pembisim bu arada sende amma mantik ariyosun yaa :))) kendini filmin akisina birak biraz sacma sapan ask filmlerinden cok daha surukleyiciydi bidaha izlerim ben :)) bayadir sinemaya gitmiyoruz haftaya memlekete gidince hemen bi plan yapiyim kocisle :)

Oğluşum kahvaltıda yediği herşeyi çıkardı az önce rahatlamış gibi görünüyo. Kusmadan önce elini midesinin olduğu yerlere koyup bişiler diyodu. Yazık meğersem iyi olmadığını anlatmaya çalışıyomuş bir an önce konuşsun istiyorum böyle zamanlarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…