60 tl olanlar işinizi görür diye düşünüyorum. Geçen sene önü panda şeklinde olandan aldık 60 tl idi bizimkisi 9 aylıktan beri kullanıyor 3 yaşını da çıkartır
Geçmiş olsun ipekciğe.
Bizim ilk ateşlenmemiz öyle olmuştu. Hep ters köşe olur zaten.
Bizim yaklaşık bir ay önce parktaki oyuncak kavgası neticesinde apar topar baston bisikletlerden aldık. 75 tl. İki gün sonra yüzüne bakmadı. Bence çok para verme, içim acır binmezse.
mutlaka zordur; ama çocuğuna göre de değişir yani..
bence 1,5 yaş erken. 2-2,5 yaş ideal. vaktinden evvel bebeğe yüklenmenin alemi yok.
ben de o yüzden saldım bu ara.. birkaç tane alıştırma külodu almak lazım..
yatak mı yapıyor? hay Allahım yaaa
git yatağına yat desen hazır yatağa yatmaz, çekmeceyi boşaltıyor tıfıl
bu arada sana da sorayım. kartal adliyesi aktif çalışıyor diye biliyorum. doğru di mi? pazartesi oradan sabıka kaydı alıp
kursa kayda gidicem. o da minibüs caddesi atalar beyaz köşk durağındaymış. oraya da taksiyle geçicem galiba
sezonu açıyorsun demek, hadi bakalımm
yağmurdan sonraki toprak kokusu var ya, dünyadaki en harika kokulardan
bana da oluyor.. sinir oluyorum. her zaman en küçük ihtimale karşı tam teçhizat gezerim.
bi gün en ufak bi şeyi unuturum, o gün lazım olur
neyseki kısa sürmüş ateşi..
ekledim canım kişilerime. mail atıcam şimdi..
bence de fazla para verme. 2,5-3 yaşında zaten kendi bisiklet kullanabilir.
o zaman kaliteli bi şey alırsın..
önü panda şeklinde olandan geçen ay batuhanada aldık. bizede 120tl dediler 100 tl ye aldık bisikletçiden. çok uzun süre binmeyeceği için uygun ve sağlam olanından emniyetli olanından almanı tavsiye ederim. dün carrfoura gittim oyuncak bakarken sağlammı diye kırılıverdi kenarı. mini bowlıng aldık bide kova kürek çıktık.Aryamm eğer "nasıl olsa bişi olmuyo" demesen olmazdı kesin :) hayat şaka gibi bazen :))
Oğluşla pazara gittik. Sebze meyvemizi aldık. Sonra da kontrollü bisiklet baktık. Markalı olunca 240 liraya kraft var. Markasız dersen 60 liraya da var. Kullanan var mı onlardan?? Benim gönlüm ucuzdan yana valla.
Sağı solu çıkınca üç tekerlekli bisiklet oluyo ve beş yaşa kadar kullanılıyo dedi adam ama o vakte canı çıkmış da olabilir.. :)
Bizimki de çok oturgaç bi velet değil ya güvenmiyorum o yüzdenzaten dükkanda da bi süre sonra sıkılıp kalkmak istedi... sanırsam ucuz olanı aliciz...
Mantukluama işte bizim markasever babamız sıkıntı çıkarma modunda :))
önü panda şeklinde olandan geçen ay batuhanada aldık. bizede 120tl dediler 100 tl ye aldık bisikletçiden. çok uzun süre binmeyeceği için uygun ve sağlam olanından emniyetli olanından almanı tavsiye ederim. dün carrfoura gittim oyuncak bakarken sağlammı diye kırılıverdi kenarı. mini bowlıng aldık bide kova kürek çıktık.
Bizimki bunun aynısı daha uzun süre de kullanılabilir. Korunaklar çıkıyor fakat bizim cadı şimdiden süslü bisikletleri görünce hayran hayran dibinde bittiğinden önümüzdeki yaz dedesi dayanamaz ondan alırbu bisikletini 8 aylıkken almıştı
Eki Görüntüle 1088903
Bizimki de bunun aynısı.Bizimki bunun aynısı daha uzun süre de kullanılabilir. Korunaklar çıkıyor fakat bizim cadı şimdiden süslü bisikletleri görünce hayran hayran dibinde bittiğinden önümüzdeki yaz dedesi dayanamaz ondan alırbu bisikletini 8 aylıkken almıştı
Eki Görüntüle 1088903
Saolun kızlar, sanırım köpek dişi sendromuyla karşı karşıyayız:) burun akıntısı, öksürük, ateş....
Bugün geleneksel günüm vardı oraya gittik, arya ne kadar olgunlaşmış dediler:) hakkatten de 2 haftadır büyümüş gb dsvranıyor sıpa. Ama akşama kadar tutturdu eve gidelim diye. Kendi arabamızla gitmediğiz için de kalkamadık, rahat vermedi.
Ayrıca bugün baya duygusallaştım ya, bu günümdeki arkadaşlarım lise ve üniversiteden süregelen, gençlikten beri devam edip evlenme, çoluk çocuğa karışma derken hep birlikte olduğumuz kişiler. İnsan tuhaf oluyor ya yaşlanıyoruz galiba://
Saolun kızlar, sanırım köpek dişi sendromuyla karşı karşıyayız:) burun akıntısı, öksürük, ateş....
Bugün geleneksel günüm vardı oraya gittik, arya ne kadar olgunlaşmış dediler:) hakkatten de 2 haftadır büyümüş gb dsvranıyor sıpa. Ama akşama kadar tutturdu eve gidelim diye. Kendi arabamızla gitmediğiz için de kalkamadık, rahat vermedi.
Ayrıca bugün baya duygusallaştım ya, bu günümdeki arkadaşlarım lise ve üniversiteden süregelen, gençlikten beri devam edip evlenme, çoluk çocuğa karışma derken hep birlikte olduğumuz kişiler. İnsan tuhaf oluyor ya yaşlanıyoruz galiba://
Pembişim bu arada bence ucuz bişi al çünkü çabuk sıkılıyorlar. Ama alırken bi bindir ayakları pedala yetişiyor mu birde kolay devrilmeyen bir bisiklet olsun. Çünkü bizimki biraz sendelenince devriliyor, sakıncalı olabilir.
niye müdahale etmek istedin? born söylemişti hem aşk hem aksiyon ve konulu falan diye..Su ve ateş filmini izledim bugün. Duygusaldı. Ama bi yerde baydı da valla :) aşk filmlerdeki gibi değillll diye müdahale edesim geldi :)
niye müdahale etmek istedin? born söylemişti hem aşk hem aksiyon ve konulu falan diye..
ben aşk filmlerini sevmiiim, izlemiiiim
az önce ''kefaret'' isimli bi film izledim, temelde yaşanamayan bi aşk vardı. ama çoook daha ötesi bi filmdi. hayat, hatalar ve pişmanlıklarla ilgili..
aşka haddinden ziyade önem mi veriliyor acaba? sanki hayatın çok küçük bi parçası.
neyse, ben de artık yatanzi.
hayırlı geceler, tatlı rüyalar tembel hatunlar
Hayırlı olsun, güle güle taksın, bol bol gezin. Markayı ilk kez duydum. Bizim de şapka ihtiyacımız var. Bşr tane anneannemiz almıştı. Çok şirin ama sarı. Kıyafetlerimize ve ayakkabımıza uymuyor.aşk olmadan da hayat eksik kalır kuzum..
bugün avm turu yaptım, kerem sağolsun hiç uyumadı..bir de oraya buraya uzanıp durdu
neyse kafayı dağıtmış olduk, yazlık şapka aldım ona; tuctuc markasını biliyor musunuz çok tatlı
Hayırlı olsun, güle güle taksın, bol bol gezin. Markayı ilk kez duydum. Bizim de şapka ihtiyacımız var. Bşr tane anneannemiz almıştı. Çok şirin ama sarı. Kıyafetlerimize ve ayakkabımıza uymuyor.
niye müdahale etmek istedin? born söylemişti hem aşk hem aksiyon ve konulu falan diye..
az önce ''kefaret'' isimli bi film izledim, temelde yaşanamayan bi aşk vardı. ama çoook daha ötesi bi filmdi. hayat, hatalar ve pişmanlıklarla ilgili..
aşka haddinden ziyade önem mi veriliyor acaba? sanki hayatın çok küçük bi parçası.
aşk olmadan da hayat eksik kalır kuzum..
bugün avm turu yaptım, kerem sağolsun hiç uyumadı..bir de oraya buraya uzanıp durdu
neyse kafayı dağıtmış olduk, yazlık şapka aldım ona; tuctuc markasını biliyor musunuz çok tatlı
Merhabalar hepinize güzel bir pazar günü diliyorum , ptesi ve salı okul tatil olduğundan farklı bir havası var bu pazarın
Babamız geldi çok şükür , bu hafta gideceği organizasyon da iptal olmuş , sevinçliyiz bu durumdan dolayı
Busmai; senin de gözün Aydın canım
Ben de nöroloji Dr unun verdiği mr lara girdim , Boyun ve bel .. Mr sonucu boyun düzleşmesi diyor ama Pazartesi de erken saatte kan tahlili verip Dr a göstereyim bakalım neymiş durum , hepinize teşekkür ederim ilginiz için , burada samimi bir ailede gibi hissediyor insan
Cuma günü saati geçtiği için almadılar kan
O mr aleti de ne gıcık birşeymiş ya hu, kabirde gibi hissediyor insan , çıkan aşırı gürültülü ve sinir bozucu sesler de cabası
Aryam a ve İpekciğe çok geçmiş olsun , insallah bu sabah daha iyi uyanırlar ..
Busmai ; şapka ve diğer ürünler, ne kadar şirinlermiş öylesağlıkla kullansın küçük abi , hangi mağazalarda oluyo bu marka
30. Hafta demek yaa, inanamıyor insan vaktin koşturmacasına, insallah sağlıkla kucaklamak nasib olsun
Pembişcim bisiklet konusunda ben de deneyimimi aktarayım ; kızıma öncelikle ucuzunu alıp istanbulun engebeli yollarından elinde kalmış ; sonrasında markasız ama daha sağlam plastikten olanını almış birisi olarak ; Yolunuz istanbula düşerse Unkapanında bisikletçiler çarşısı var , orası çeşit ve fiyatlar açısından daha makul diyorum
Bahar; hep aklımda unutuyorum, kuzunun gözü nasıl oldu? Benim gözüm de Arada Kaşınır ve şişer, ev tozu gibi şeylere alerjisi varmış gözümün, belki sizin de öyle bir durumdur
Atladığım birşey varsa kusuruma bakmayın
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün dilerim
Merhabalar hepinize güzel bir pazar günü diliyorum , ptesi ve salı okul tatil olduğundan farklı bir havası var bu pazarın
Babamız geldi çok şükür , bu hafta gideceği organizasyon da iptal olmuş , sevinçliyiz bu durumdan dolayı
Ben de nöroloji Dr unun verdiği mr lara girdim , Boyun ve bel .. Mr sonucu boyun düzleşmesi diyor ama Pazartesi de erken saatte kan tahlili verip Dr a göstereyim bakalım neymiş durum , hepinize teşekkür ederim ilginiz için , burada samimi bir ailede gibi hissediyor insan
O mr aleti de ne gıcık birşeymiş ya hu, kabirde gibi hissediyor insan , çıkan aşırı gürültülü ve sinir bozucu sesler de cabası
Busmai ; şapka ve diğer ürünler, ne kadar şirinlermiş öylesağlıkla kullansın küçük abi , hangi mağazalarda oluyo bu marka
30. Hafta demek yaa, inanamıyor insan vaktin koşturmacasına, insallah sağlıkla kucaklamak nasib olsun
Pembişcim bisiklet konusunda ben de deneyimimi aktarayım ; kızıma öncelikle ucuzunu alıp istanbulun engebeli yollarından elinde kalmış ; sonrasında markasız ama daha sağlam plastikten olanını almış birisi olarak ; Yolunuz istanbula düşerse Unkapanında bisikletçiler çarşısı var , orası çeşit ve fiyatlar açısından daha makul diyorum
Bahar; hep aklımda unutuyorum, kuzunun gözü nasıl oldu? Benim gözüm de Arada Kaşınır ve şişer, ev tozu gibi şeylere alerjisi varmış gözümün, belki sizin de öyle bir durumdur
Yaww vallahi inanilmaz keskin bi hafizan var masaAllah :)))niye müdahale etmek istedin? born söylemişti hem aşk hem aksiyon ve konulu falan diye..
Ohhniyi yaptin gule gule kullansin tabam tabamm :))aşk olmadan da hayat eksik kalır kuzum..
Canim cok.gecmis olsn sanirim bnde cok korkardim mrda bende nefes darligi var kapali alanlarda bogulcam saniyorum cok dar olunca ins yarin vercegin kan sonucun iyi cikar...Merhabalar hepinize güzel bir pazar günü diliyorum , ptesi ve salı okul tatil olduğundan farklı bir havası var bu pazarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?