Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Çok güzel. Sıradan değiller en azından.

Gözün aydın canım.
İki gün tatil değil. Bir gün sınav görevimiz var ama olsun 12'de bitiyor.
Dr'a güvenmekten başka çare yok.

Dün bir yorulmuşum anlatamam. Öğleden sonra bir arkadaşım kv'sine çaya gittik. Çocuklar oynadı. Derken berabet parka gittik. Eve geldim. Neyseki eşim köfte oatates yapmış. Zaten eve geldiğimde saat 7 gibiydi. O sırada görümcem aradı, çaya çağırdı. Kızımı yıkadım, yemek yedik, çata gittik. Eve 12'de geldik. Öyle bir uyumuşum ki sabah miniğimin sesini bile duymadım. Sağ olsun eşim kalkmış, kahvaltı da hazırlamış. 11'de beni uyandırdı. Şu an oamuk gibiyim ama.

Oğluşum emdi ve biberonla süt istedi. Derken bu içtiklerini de kustu ( odasındaki halı ve yatağı silmem gerekiyor ama onunla bu işi yapamıyorum. Herşeyle tek başıma uğraşmaktan okadar sıkıldım ki ((

güzel günlerde kullansın. şapka şart, bakalım kullanacaklar mı?
bizimki de kafasında tutmuyor velet. ben de c'a da gördüm çok güzel şapkalar var, 10-15 lira alacaktım.
ayşeciğin kafa ölçüsünü bilmiyorum, biraz koca kafalı da benim kızım

evet, demek istediğim o. ütopik bi ''aşk'' kavramı sunuluyor.
sanki olması gereken oymuş gibi, sadece o şekilde olabilir gibi. sürekli sürprizler, mıç mıç her dakka sarılmalar, öpüşmeler,
canımlar aşkımlar.. hayat çok başkaa
bu arada ben de mantık hatalarına çok takılıyorum, senaryodaki kopukluklar en sinir olduğum şey..

ne bilim kız, bi ara söylemişti aklımda kalmış işte..

bence dr iyi yapmış canım.. bir diş sonuçta, çekilince yenisi yapılacak.
hoş implant artık kolay ve uzun vadeli bi çözüm ama yine de bi şans vermek doğrusu.. inş bi daha ağrı olmaz..

ah canım benim yaaaa:26:
sen ballısın, ballııııı!!!!

eşin evde yok sanırsam.. olduğu kadar yap, hem hasta bebe hem temizlik yetemezsinki zaten.
efe bi iyi olsun da, belki üşüttü. rahatlamıştır şimdi.. inş bi daha kusmaz..

ayşeciği yatırdım, koca bir sele ütüm var. bi yeşilçam filmi açıp ütülere başlıcam şimdi.
akşama da bi akraba ziyaretine gidicez.. haftasonumuzun özeti bu işte

Allah Allah mideyimi usuttu napti yavrum yaa su anda daha iyidir inss :/
Ohh keyif sende en guzeli olmus valla sevindim adina bu hafta bizim babamiz sinav gorevinde yasirle basbasa takiliyoruz saatin dolmasini sabirsizlikla bekliyoruz babaamiz gelsinde gezmelere gidelim :)

Seninkide mi evde degil tuh yaa cok da mizmizdir su anda

ne güzel şeyler bunlar. şapkayı da çok beğendim. bu markayi bende duymamistim alisveris yönünden samsun istanbul'u aratmiyor.

gozunuz aydın baba gelmiş.
inşallah kan sonuçlarında iyi çıkar

bizde dün dr gittik nfk senin dedigin kanda mikrop çıktı canım. salgın varmış yine neyseki korkukacak kadar kotu bir virus değilmiş. sali gününe kadar ates dusmezse tekrar gidecegiz. bronsitle ilgili tahlilleri biraz daha büyüyünce yapacak şimdi sağlıklı sonuç alamayız dedi.
herkese teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz icin. tek tek yazamiyorum temizlik molasindayim. carsamba aksami kayinvalide geliyor. bukadar işin gücün arasında bide onunla uğraş. hayırlısı artık

Tek olmak sıkıcı oluyor gerçekten.
Neyseki çok önemli değilmiş, bununla geçmiş olsun.

Midesini üşütmüş olabilir mi?tv açsan izlemez mi? En azından o sırada silersin.

Tv izlerken bile radarları açıkki :) elimde temizlik malzemesini hissediyor resmen :)) sildim ama sanırım geciktiğim için koku yatağa veya halıyasindi oda kokuyo çok fena.

Uyudu kalktı. Şimdi memede uyuyor. Bakalım nasıl devam edecek akşam.. İnşallah rahatlamıştır canım.

ayşeciği yatırdım, koca bir sele ütüm var. bi yeşilçam filmi açıp ütülere başlıcam şimdi.
akşama da bi akraba ziyaretine gidicez.. haftasonumuzun özeti bu işte

Çok hoş bi haftasonu....

Valla mızmızlanmadı. Biraz halsizdi sanki. Sonra da uyudu işte. Uyanınca anlarız durumu...

İyi gezmeler size :)

Ya bu salgın nasıl bulaşıyo evde duran çocuklara hiç anlamıyorum. Geçmiş olsun tekrar canım. Allah beterinden korusun.

Selam kızlar
eşimin arkadaşının düğünü vardı ben gitmeyecektim malum koca göbeğim ve olmayan kıyafetlerimden dolayı ama son anda "hadi sen de gel" deyince çektim feraceyi çıktım:) sohbet ettik ,güldük, iyi oldu..
kerem pek durmadı ama babası uğraştı mecburen,yerimden kalkmayacağım konusunda sözleşmiştik.pişman olmuştur bizi götürdüğüne.
tabi ki fotoğraflara da girmedim:)

tabam tabam:) Dişin bu şansı iyi değerlendirir inşallah
oyy kıyamam
midesine koyuyormuş ya elini,alarmı vermiş çocukcağız
neyse ki eşim köfte patates yapmış
neyse ki eşim kahvaltı hazırlamış
benimki olsa en fazla direk lokantadan eve sipariş verir ;çok şanslısın
süt aslında mideyi daha kötü bulandırıyor çay gibi birşey rahatlatırdı belki..
emin ol hepimize geliyor bazen o sıkıntı
bence de kızın olmadan alma şapkayı ,ben de öyle yapıyorum
ne güzel şeyler bunlar. şapkayı da çok beğendim. bu markayi bende duymamistim alisveris yönünden samsun istanbul'u aratmiyor.
evet canım yaa önceden istanbula alışverişe gelmeye can atardım şimdi hiç heves etmiyorum çok şükür herşey fazlasıyla var. üstelik trafik yok!
neyse ki önemli birşey değilmiş..

kv belki BU SEFER bebeleri az da olsa oyalar, kafa dinlersin.

geçmiş olsun yaa, şimdi ona uygun bi antibiyotikle inş tamamen iyileşir.
ne kadar kalacak kv? şimdiden kolaylıklar diliyorum.

Sen nasıl evdesin!!!! Gezmen gerekirdi.
sormaa!! :111:
ayşecikle koruya çıktık, biraz takılıp döndük.
eşim de balık almış, salata yapmam lazım, yerimden kalkasım yok
akşamki aile ziyareti de yattı

Tv izlerken bile radarları açıkki :) elimde temizlik malzemesini hissediyor resmen :)) sildim ama sanırım geciktiğim için koku yatağa veya halıyasindi oda kokuyo çok fena.
aman ya, at halıyı balkona. mutfak halısıyla birlikte gönderirsin yıkamaya.
odayı da havalandır, belki sana psikolojik olarak kokuyordur.

gördün mü feracenin hikmetini?
girme fotolora girme, sonra pişman oluyorsun ama.

ahahah, ben ikisine de tavım.
ister yapsın, ister hazır alsın..

Sağol canım dr sordum bende havadan kapiyorlar dedi ipegin bunyeside hassas tabi
sizede çok geçmiş olsun. haliyi yikatmaya gönder silmeyle baş edemezsin. kerem'de yatağına sütünü dokmus gec farkettim okadar sildim havalandirdim yinede tam anlamıyla geçmedi. önceden odaya girince bile kokuyordu.

İyiki varsınız kızlarrrrrr :)

Halılar iki hafta sonra zaten yıkamaya gidecekti. Fakat hava burda bu hafta hep kapalı. Bu da teslim süresini uzatıyo :/ koridor halısını yolladım hemen ilk kustuğunda. Ne zaman gelirse gelsin. Şimdi kendi odasını halletti olmazsa o halı gelince mutfak ve onun odasını yollarım... Aman neyse o iyi olsun da batan halı yatak olsun :)

çok geçmiş olsun nasıl zor bir dönemdeyiz bu ara...hastalığı tahmin etmeye çalış, etkilerini ve sonuçlarını tahmin etmeye çalış, ne yer diye tahmin etmeye çalış...KONUŞUNDAN BİTSİN BU ÇİLE

pamuk helva çok geçmiş olsun umarım ciddi bişey çıkmaz...bikaç mr tecrübem oldu..süreyi önceden bilmeyi tercih ediyorum ve tüm çekim boyunca hatim indiriyorum

ipek prenses de hastalanmış.çok geçmiş olsun.

süt kaymağından kuzulara tereyağ yapmayı başardım kızlar..az kaldı müstakil bir ev alsak doğal hayata dönerim sanırım

busmai aşk olsun bundan daha güzel bir dönem mi var fotolarda yoksun sen

ilbilgehatun gezin bakalım bu tempoya bebiş nasıl dayanıyor? dışarda uyuyabiliyormu?

bugün veli toplantımız vardı..kocam da çalışıyor anam da istanbuldaydı...kuzuları da götürdüm...çoooook şiddetli reddettiler kalabalığı. hele oğlum "kucuma" diye sürekli kucakta gezdi..kız biraz daha kolay alışıyor...neyse sonra çok sık görüştüğüm bir arkadaşım (kuzular da çok sever ve çok eğlenirler onunla) oyaladı da hızla gezdim sınıfları...gören halime acıdı sanırım beni bidaha çağırmazlar velilerde işiniz zor diyor. " yok dedim sizinkiler daha çok yoruyor. gülüyorlar nedense:)

Aferin kız sana!! Ben olsam izin alır gitmezdim o durumda. Efe ile toplantı; kabusssss :))

Ellerine sağlık valla. Ben de anca kek börek yapıyom :)

Bu tıfıllardan hiçbir şey kaçmıyor.
Aman boşver gez. Sonra pişman oluyor insan.
Yemek konusunda da dışarıdan da istese fark etmezdi. Önüme hazır yemek geldin de çorbaya bile göbek atarım.
Birkaç gün halı olmasa da olur. Bebeler yürüyor neyseki, emeklese sorun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…