Çok güzel. Sıradan değiller en azından.sağol canım
tuc tuc ispanya markası fiyatlar biraz tuzlu ama ben eski sezondan bi şapka buldum neyse ki. 30 tl ydi. umarım takar!
bunlar da mağazada beğendiğim bazı şeyler,o kadar çok ürün var ki..
Eki Görüntüle 1089412
Eki Görüntüle 1089413
Eki Görüntüle 1089418
Eki Görüntüle 1089419
Eki Görüntüle 1089420
Eki Görüntüle 1089421
Gözün aydın canım.Merhabalar hepinize güzel bir pazar günü diliyorum , ptesi ve salı okul tatil olduğundan farklı bir havası var bu pazarın
Babamız geldi çok şükür , bu hafta gideceği organizasyon da iptal olmuş , sevinçliyiz bu durumdan dolayı
Busmai; senin de gözün Aydın canım
Ben de nöroloji Dr unun verdiği mr lara girdim , Boyun ve bel .. Mr sonucu boyun düzleşmesi diyor ama Pazartesi de erken saatte kan tahlili verip Dr a göstereyim bakalım neymiş durum , hepinize teşekkür ederim ilginiz için , burada samimi bir ailede gibi hissediyor insan
Cuma günü saati geçtiği için almadılar kan
O mr aleti de ne gıcık birşeymiş ya hu, kabirde gibi hissediyor insan , çıkan aşırı gürültülü ve sinir bozucu sesler de cabası
Aryam a ve İpekciğe çok geçmiş olsun , insallah bu sabah daha iyi uyanırlar ..
Busmai ; şapka ve diğer ürünler, ne kadar şirinlermiş öylesağlıkla kullansın küçük abi , hangi mağazalarda oluyo bu marka
30. Hafta demek yaa, inanamıyor insan vaktin koşturmacasına, insallah sağlıkla kucaklamak nasib olsun
Pembişcim bisiklet konusunda ben de deneyimimi aktarayım ; kızıma öncelikle ucuzunu alıp istanbulun engebeli yollarından elinde kalmış ; sonrasında markasız ama daha sağlam plastikten olanını almış birisi olarak ; Yolunuz istanbula düşerse Unkapanında bisikletçiler çarşısı var , orası çeşit ve fiyatlar açısından daha makul diyorum
Bahar; hep aklımda unutuyorum, kuzunun gözü nasıl oldu? Benim gözüm de Arada Kaşınır ve şişer, ev tozu gibi şeylere alerjisi varmış gözümün, belki sizin de öyle bir durumdur
Atladığım birşey varsa kusuruma bakmayın
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün dilerim
İki gün tatil değil. Bir gün sınav görevimiz var ama olsun 12'de bitiyor.Aşk önemli bence. Ama filmlerdeki gibi olmuyo ve filmler beklentiyi yükseltiyo ona sinir oluyorum. Bu filmde de kadın milleti herşeyi içinde tutamazken hamilelik gibi birşeyi söylemek için çok beklemesi mantıksız geldi kızın. Ayrıca adamın aradan geçen onca yıla rağmen asansörde bir anda "gelince sana süprizim var" lafını hatırlayıp çocuğun kendi çocuğu olduğunu anlaması.. Yani biliyoruz ki erkeklerde bu kadar potansiyel yok yahu
Ben aksiyon veya komedi filmlerini seviyorum. Yada bilimkurgu olacak. Dram olunca fazla mantık bekliyorum sanırım :)
Kız bu arada nerden hatırlıyon bornun bu filmi izlediğini???? Vallahi sende müthiş bir kafa var maşallahh :)
Markayı bilmiyorum canikom. Güle güle kullanın şapkanızı :) eklediğin fotolar çooook tatlı :)
Canım gözünüz aydın; babanız gelmişşşşş. Keyifli zamanlar diliyorum :)
Bisiklet olayını dediğim gibi beklemeye karar verdim. Çünkü Efe arabası ile gezerken bile sıkılıp "indir beniiiiii" moduna giren bir çocuk. E bisikletten inmesi çok daha basit olur. Biraz daha akıllansın bakalımburanın yolları rezalet zaten. Bizim de elimizde kalabilir her an zannımca..
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnn. Güzel bir pazar olsun inşallah.
İki günü tatil olan arkadaşlarımı hasetlikle kıskanır öperimyarın nöbet günü ama bunu sonra takicim :) salı çarşamba da veli toplantımız var çokkk eğlenceli :/
Dr'a güvenmekten başka çare yok.Gunaydin canlar dun dis randevum vardi hevesle gittim yapilacak diye ama doktor disine bi sans daha verelim dedi son 3 ay zaten asla.dokunmam ama en arka azi disi oldugu icin cekip de bu disi kaybetmek istemiyorum en kotu bi kutu antibiyotik daha icersin dedi poff karar vermek cok zordu bende doktora biraktm ins bidaha agri olmaz...
Yaww vallahi inanilmaz keskin bi hafizan var masaAllah :)))
Ohhniyi yaptin gule gule kullansin tabam tabamm :))
Canim cok.gecmis olsn sanirim bnde cok korkardim mrda bende nefes darligi var kapali alanlarda bogulcam saniyorum cok dar olunca ins yarin vercegin kan sonucun iyi cikar...
pembisim bu arada sende amma mantik ariyosun yaa :))) kendini filmin akisina birak biraz sacma sapan ask filmlerinden cok daha surukleyiciydi bidaha izlerim ben :)) bayadir sinemaya gitmiyoruz haftaya memlekete gidince hemen bi plan yapiyim kocisle :)