Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Selam herkeze. geç oldu ama hayırlı cumalar canlarım. geç girdim ve şimdi çıkmam lazım. sadece bir selam vereyim dedim. öpüyorum hepinizi.

alemsin yaaa
benim eşim bile bilir geçen ay ne zaman hasta olduğumu, hatırlar yani..
bu ay günüm geçince sen neden hasta olmadın diye sordu bana, ahahahahah

aslında bi yere not etmek lazım.. ama manasız bi üşengeçlik var, önemsemiyoruz..
bi tehir olunca da böyle elimiz ayağımız tutuşuyor işte

Çılgınsın sen!!! Hayır bide iki canlısın yani. İnşallah kısa zamanda toparlarsın. Geçmiş olsun canım

Evde satlık ilanları duruyo valla, ama eve bakmaya gelen hiç olmadı. Biraz pahalı geliyor sanırım. 1 yıl kadar satılmasa da biz de burdan kendi evimize geçsek bari.

Bende aryadan sonra takip edemez oldum, telefona orkidin regl takvimi programı var onu indirdim, o hatırlatıyor allahtan:)

Bugün kızçemi baya görmedim yahu. Eve geldiğimde saat 5 ti. Az buçuk asabiyet yaptı bana, sonra geçti gb. Yani inşallah. Bol gezmeli bi gün olmuş onun için pek aramamış yokluğumu sanırsam:)

Bugün kızçemi baya görmedim yahu. Eve geldiğimde saat 5 ti. Az buçuk asabiyet yaptı bana, sonra geçti gb. Yani inşallah. Bol gezmeli bi gün olmuş onun için pek aramamış yokluğumu sanırsam:)
iyi olmuş o zaman boşver

Kafamda şöyle bir fikir oluştu.. Kutu yapımı da kolaymış, eğer hazır bulamazsam yine marifetli görümcelerimi devreye sokacağım. Kereme de onlar hazırlamıştı sağolsunlar:)

Bir yandan da Keremin ikinci doğumgünü temasını düşünmeye başladım..Doğumdan 1 ay sonra olacak inşallah.. Kendisinin de çok sevdiği "korsanlar" :)

Korsanlar mııııı?? :) süper :)

Ben hiçbişi düşünmüyorum açıkcası. Güzel bir yemek ve pasta kesimi yeterli

Oğluşum birazdan yatacak inşallah. Şu gün bi bitsin artıkkkk :)

Ya bende bi gariplik var yasir yeni odasini yatagini cikan isiklari sesleri cok sevdi baya eglendi gerci uyurken biraz zorlandi ama bekledigimiz kadar degil diger yatagini da aramasin diye ortadan kaldirdik kardes gelene kdr bi kosede beklesin yanliz soyle bisey var ben ayri odada olmasina alisamadin kac aydir hep ayni odada olunca tek basina birakmisim gibi hissettim onu yatakta donup duruyorum bi turlu uyuyamadm sarjim da cok az gecmisi okuyamadm yarin daha cok katilacagim inss...

Korsanlar mııııı?? :) süper :)

Ben hiçbişi düşünmüyorum açıkcası. Güzel bir yemek ve pasta kesimi yeterli

Oğluşum birazdan yatacak inşallah. Şu gün bi bitsin artıkkkk :)

Aaa sen ki ilk yaş gününe nasıl özenmiştin kızzz

Evet korsan görünce coşuyor beyimiz, içinde korsan olan kitaplara ilgiyle bakıyor :) Ben de korsan motifli bir pasta düşünüyorum, onun dışında pek bişey yapmam heralde.. bir de tabi geleneksel sahil çekimi fotomuz olacak inşallah:)

Gündüz uykularında da odada yalnız yatıyor (uyursa). Onun iyiliği için olduğunu düşün ,üzülmezsin.
Ben de yeni eve gidince odayı ayıracağım ;halbuki benim onunla koyun koyuna yatasım varrrr

aaa bizde de konsept korsan. kardeşim aylar önce bodruma gitmişti ordan korsan şeklinde tuzluk biberlik almış ondandir aklımızda hep. yanlız ramazana denk geliyor. sen ne zaman yapacaksın

canım az daha bekle tuvalet eğitimi için en azindan bi 2 yaşına girsin.

buda iyi bir hesaplama yontemi

Çok normal canımcımmmmm. Biz on aylıkken ayırdık odaları. Park yatağı söküp o odaya taşırken oğlumu askere gönderiyor gibiydim :) bir haftada alışıyor insan

İlk yaş günü çok özel bence de gerisi mühim değil anlayana kadar diye düşünüyorum o doğum gününü bir nevi kendime yaptım yani hahhaha

Bari çocuğuma bikaç aksesuar al kız sevinsin yavrucak :) sahil çekimlerinize de kılım!! Burda sahil yok ya sanki herşey var da bi sahil yok hahahah

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Güzel bir haftasonu olsun inşallah :)

ipek tam duzeliyorken 2 gündür tekrar ateslendi. bu sfere daha kötü bugün dr gidiyoruz tahlilleri yapilacak uzun ve zor bir gün bizi bekliyor.
gecmisi tam okuyamadim. nfk, kursa yazilmisssin başlamak bitirmenin yarısı hadi hayirli olsun

Geçmiş olsun canım kolay gelsin bugün.

günaydın canlarımm..
ayşeciğin çekmecelerini bir milyonuncu kez düzelttim, ama biliyorumki yarın yine aynı olacak. bu nasıl bi kısır döngü :111:
dün taze fasulye yaptım. nasıl olduğunu bilmediğim için yarım kilo alıp denedim, güzel oldu.. özlemişim taze fasulyeyi..
akşama yemek derdim yok, bugün ütü dışında yapacak işim de yok. paso yatmak istiyorumm
herkese güzel, huzurlu, dinlenmeli bi haftasonu diliyorum (bknz; istanbuldaki parçalı bulutlu yağmurlu havanın nfk nın haftasonu planları üzerindeki etkisi )

busmai, korsan teması özgün bi fikir, bence çok güzel olur.. yakışır keremlere

born; bacım ben de oda ayırma fikriyle kötü olanlardanım..
ama bu bir iki ay içinde ayırıcam. şuan çok güzel kendi yatağında yatıyor.
bunu sağlamışken odasını ayırmak için de yaşı uygun.. bağımsızlık ve kendine güven için bu ayrılık şart..

elifnazım; geçmiş olsun canım ya.. bi kurtulamadınız şu hastalıklardan.
sanki vücudundaki mikrop ya da herneyse tam iyileşmiyor, en ufak bi zeminde tekrar hortluyor :26:
bakalım bugün doktorlar ne diyecek? Allah kolaylık versin..

pamuk helvacım; senden ne haber? hallettin mi tahlilleri?

aaa bizde de konsept korsan. kardeşim aylar önce bodruma gitmişti ordan korsan şeklinde tuzluk biberlik almış ondandir aklımızda hep. yanlız ramazana denk geliyor. sen ne zaman yapacaksın
20temmuz bizimki de ramazana geliyor pöffff..
Bütün temmuz oğlanları korsan olsun bu yıl :)
İpekciğe çok geçmiş olsun, çocuklar çok güzel de ah şu hastalıkları olmasa
canım az daha bekle tuvalet eğitimi için en azindan bi 2 yaşına girsin.
Herkes 1.5 diyor bilemiyorum ben de napacağımı
Annem diyor ki ,çocuk büyütmekte ona en zor gelen şey tuvalet eğitimiymiş
Ah ah
Aksesuar almak lazım evet şimdiden alıcı gözle bakayım bari

herkese günaydın hayırlı hafta sonları
hava yağmurlu ama

benim nedense böyle bir alışkanlığım yok sadece melisaya hamile kalma zamanında çok sayıyordum ay ne zaman olucam şu gün oldum hesaplamalar falan kafayı yemiştim doğumdan sonrada koyverdim gitti yani benim eşimde bazen hatırlıyor ama bende tık yok

güzelmiş canım görümcelerin ellerinden öper o zaman

alışırsın canım yaa merak etme en güzelide odasını sevmesi

allah iyiliğini versin daha bu yaşta çocuğu askere gönderdin yani
sana katılıyorum nasıl olsa ramazana geliyor bizimkide artık 4 yaşına kadar büyük organizasyonlu doğum günü yok artık iftar ve sonrasında pasta var

canım yaa geçmiş olsun ve kolay gelsin :26:

günaydın canım aynen sürekli düzelt birşey farketmiyor melisa bu aralar şifonyerin en alt çekmecesinde bulunan havlularını battaniyelerini çıkartıyor sonra çekmecenin içine yatıyor bir battaniyeyide üstüne örtüyor yatak yaptı kendine
aynen yaa bugün hava kötü eve tıkılacağız mecbur

Günaydınlar tatlişkolarr. nabersiniz. iyi bir hafta sonu geçirin emi. havada çok güzel. deniz sezonu açıldı burda herkez denize girmeye başladı. ben bu hafta biraz kendimle ilgili temizlik girişiminde buluncam kuaföre gidip dip boyamı yaptırayım. akşama mangal var. bu hafta değilde artık önümüzdeki hafta denize girmeyi planlıyorum. yavaş yavaş bronzlaşma zamanı geldi.

geçmişe hiç bakamadım neler kaynattınız bir göz gezdireyim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…