alemsin yaaaşimdi bizim işyerinde bir arkadaşım var arka arkaya oluyoruz onu sorayım dedim ben bugün yarın olacağım sizde bugün olursunuz dedi kız benden daha iyi biliyor günümü
bende sizden biliyorum dedi siz oluyorsunuz bende ertesi günü oluyorum dedi tatlı krizimiz tutunca çikolata almaya gideriz de
demekki benim daha geçmemiş yani ohhh rahatladım şimdi ama kız benden önce olursa test yapayım bari
Çılgınsın sen!!! Hayır bide iki canlısın yani. İnşallah kısa zamanda toparlarsın. Geçmiş olsun canımgünaydın arkadaşlar.hayırlı cumalarınız olsun inşallah.tüm geçmişi okumama rağmen yine de yazamadım.23 nisan yeni tek tetil günümü de bahar temizliğine ayırınca pert oldum resmen.tabi eve aldığım kadının elinin yavaşlığı ve benin sabirsızlığımız da çok etkisi var bun da.bir insan iki saatte bi camı siler mi ya?baktım olcağı yok neyse sen camları sil ben duvarları sileyim dedim.başladım oturma odası koridor mutfağın duvarlarını tavanlarını temizlemeye.içeribi geçtim.daha solonun camlarına yeni geçmiş. saat tam 2ydi.sabah da 8de gelmişti oysa.neyse salonun daduvar mobilyaları halısını temizledim.saat 9a kadar aralıksız temizlik yaptım.bereket oğlumu annemlere bıraktım.eşimi de yolladım.bana engel olmasınlar diye.benim fıtığım bituttu adım dahi atamadım.eşimi aradım bi ton fırça yedim ondan.annem kardeşlerim geldi bi ton da onlardan yedim.sabaha kadar ağladım durdum.dün de çok fena geçti.çok şükür bügün yazı yazabilecek kadar oturabliyorum.dün geçmişi kardeşin telinden okudum.ama cevap yazamadım fıtık illetinden.
ecrinn canım başın sağolsun babanın yeri dolmaz gerçekten.en büyük korkum onları kaybetmek.gerçekten insanın annesinin babasının yeri dolmuyor.
şeker portakalım test yapınca haber ediver.hırsızlık için tekrardan geçmiş olsun.
aryam inşallah sonuçların temiz çıkar.erkekler hep aynı yaa.bizde de mesela bişey ters gidince başlar vıdı vıdı konuşmaya.
nfk maşallah gezmeye tam gaz devam.ehliyet için de şimdiden hayırlı olsun.ehliyetimi aldığım zaman çokk mutlu olmuştum.sanki yeni bir kanat takmışlar gibi.daha rahat oluyosun bi bayan olarak::::::::))
busmai gözün aydın kociş gelmiş ALLAH ayırmasın.erkek çocuklar babaya çok düşkün oluyorlar di mi.ben akşam eve eşim olmadan girince oğlum kapıyı kapattmıyor beni yana itiyor başlıyor bağırmaya baba deell baba dell...allah hiç bi rçocuğu babasız bırakmasın.
pembe maşallah sana haftaya arkadaşım bana gelecek evlendiğimden beri hiç gelmemişti tabi bizm hem evlilik hem de doğum yapma günlerimiz aynıydı.anca rahata erdik.bu yüzden benim için çok önemli ve özel olsun istiyorum.sizden de fikir ve tarif isteyeceğim haberin ola.
colucus canım mutlu olmana çok sevindim.benim oğlum da ayakkabılarımı giyiyormuş ben işteyken annem deyip sarılıyormuş onlara.ayrıca benim kıyafetlerimi de giymeye çok meraklı...:)
elifnaz bol eğlenceli bir gün almasını diliyorum.
pamuk helvam eşin gelmiş gözün aydın canım.
ilbilge canım nasılsınbahar geldi gezzmler başlasın.yeni eleman alınacak işimin rahatlaması duurumu var.ah bi olsa varya evde durmam valla
inşallah güzel geçmiştir gösteri canım
benmi kaçırdım geçmişden nöroloji ne içindi:26:
tamam canım
ahh kayseri ahh eee sizin ev sahibi ne yaptı sattımı evi siz en iyisi kayseriye taşının bari
alemsin yaaa
benim eşim bile bilir geçen ay ne zaman hasta olduğumu, hatırlar yani..
bu ay günüm geçince sen neden hasta olmadın diye sordu bana, ahahahahah
aslında bi yere not etmek lazım.. ama manasız bi üşengeçlik var, önemsemiyoruz..
bi tehir olunca da böyle elimiz ayağımız tutuşuyor işte
iyi olmuş o zaman boşverBugün kızçemi baya görmedim yahu. Eve geldiğimde saat 5 ti. Az buçuk asabiyet yaptı bana, sonra geçti gb. Yani inşallah. Bol gezmeli bi gün olmuş onun için pek aramamış yokluğumu sanırsam:)
iyi olmuş o zaman boşver
Kafamda şöyle bir fikir oluştu.. Kutu yapımı da kolaymış, eğer hazır bulamazsam yine marifetli görümcelerimi devreye sokacağım. Kereme de onlar hazırlamıştı sağolsunlar:)
Eki Görüntüle 1087985
Eki Görüntüle 1087986
Bir yandan da Keremin ikinci doğumgünü temasını düşünmeye başladım..Doğumdan 1 ay sonra olacak inşallah.. Kendisinin de çok sevdiği "korsanlar" :)
Korsanlar mııııı?? :) süper :)
Ben hiçbişi düşünmüyorum açıkcası. Güzel bir yemek ve pasta kesimi yeterli
Oğluşum birazdan yatacak inşallah. Şu gün bi bitsin artıkkkk :)
Ya bende bi gariplik var yasir yeni odasini yatagini cikan isiklari sesleri cok sevdi baya eglendi gerci uyurken biraz zorlandi ama bekledigimiz kadar degil diger yatagini da aramasin diye ortadan kaldirdik kardes gelene kdr bi kosede beklesin yanliz soyle bisey var ben ayri odada olmasina alisamadin kac aydir hep ayni odada olunca tek basina birakmisim gibi hissettim onu yatakta donup duruyorum bi turlu uyuyamadm sarjim da cok az gecmisi okuyamadm yarin daha cok katilacagim inss...
Aaa sen ki ilk yaş gününe nasıl özenmiştin kızzz
Evet korsan görünce coşuyor beyimiz, içinde korsan olan kitaplara ilgiyle bakıyor :) Ben de korsan motifli bir pasta düşünüyorum, onun dışında pek bişey yapmam heralde.. bir de tabi geleneksel sahil çekimi fotomuz olacak inşallah:)
Gündüz uykularında da odada yalnız yatıyor (uyursa). Onun iyiliği için olduğunu düşün ,üzülmezsin.
Ben de yeni eve gidince odayı ayıracağım ;halbuki benim onunla koyun koyuna yatasım varrrr
lazımlığa alışınca da klozete nasıl geçeceğiz yaaa
heralde ben de bebek şeklinde çikolatalar var onlardan alıp kağıda veya kutuya koyarım diye düşünüyorum.
yazısını etiketini nasıl yaparız bi fikrim yok. nasıl içim geçmiş anlatamam:)
bu arada sen deyince ben de içimden çakma samsung olmasın diye geçirmiştim neyse iyi olmuş vazgeçtiğin
şimdi bizim işyerinde bir arkadaşım var arka arkaya oluyoruz onu sorayım dedim ben bugün yarın olacağım sizde bugün olursunuz dedi kız benden daha iyi biliyor günümü
bende sizden biliyorum dedi siz oluyorsunuz bende ertesi günü oluyorum dedi tatlı krizimiz tutunca çikolata almaya gideriz de
demekki benim daha geçmemiş yani ohhh rahatladım şimdi ama kız benden önce olursa test yapayım bari
Ya bende bi gariplik var yasir yeni odasini yatagini cikan isiklari sesleri cok sevdi baya eglendi gerci uyurken biraz zorlandi ama bekledigimiz kadar degil diger yatagini da aramasin diye ortadan kaldirdik kardes gelene kdr bi kosede beklesin yanliz soyle bisey var ben ayri odada olmasina alisamadin kac aydir hep ayni odada olunca tek basina birakmisim gibi hissettim onu yatakta donup duruyorum bi turlu uyuyamadm sarjim da cok az gecmisi okuyamadm yarin daha cok katilacagim inss...
Aaa sen ki ilk yaş gününe nasıl özenmiştin kızzz
Evet korsan görünce coşuyor beyimiz, içinde korsan olan kitaplara ilgiyle bakıyor :) Ben de korsan motifli bir pasta düşünüyorum, onun dışında pek bişey yapmam heralde.. bir de tabi geleneksel sahil çekimi fotomuz olacak inşallah:)
Gündüz uykularında da odada yalnız yatıyor (uyursa). Onun iyiliği için olduğunu düşün ,üzülmezsin.
Ben de yeni eve gidince odayı ayıracağım ;halbuki benim onunla koyun koyuna yatasım varrrr
ipek tam duzeliyorken 2 gündür tekrar ateslendi. bu sfere daha kötü bugün dr gidiyoruz tahlilleri yapilacak uzun ve zor bir gün bizi bekliyor.
gecmisi tam okuyamadim. nfk, kursa yazilmisssin başlamak bitirmenin yarısı hadi hayirli olsun
20temmuz bizimki de ramazana geliyor pöffff..aaa bizde de konsept korsan. kardeşim aylar önce bodruma gitmişti ordan korsan şeklinde tuzluk biberlik almış ondandir aklımızda hep. yanlız ramazana denk geliyor. sen ne zaman yapacaksın
Herkes 1.5 diyor bilemiyorum ben de napacağımıcanım az daha bekle tuvalet eğitimi için en azindan bi 2 yaşına girsin.
Aksesuar almak lazım evet şimdiden alıcı gözle bakayım bariÇok normal canımcımmmmm. Biz on aylıkken ayırdık odaları. Park yatağı söküp o odaya taşırken oğlumu askere gönderiyor gibiydim :) bir haftada alışıyor insan
İlk yaş günü çok özel bence de gerisi mühim değil anlayana kadar diye düşünüyorumo doğum gününü bir nevi kendime yaptım yani hahhaha
Bari çocuğuma bikaç aksesuar al kız sevinsin yavrucak :) sahil çekimlerinize de kılım!! Burda sahil yok yasanki herşey var da bi sahil yok hahahah
Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Güzel bir haftasonu olsun inşallah :)
alemsin yaaa
benim eşim bile bilir geçen ay ne zaman hasta olduğumu, hatırlar yani..
bu ay günüm geçince sen neden hasta olmadın diye sordu bana, ahahahahah
aslında bi yere not etmek lazım.. ama manasız bi üşengeçlik var, önemsemiyoruz..
bi tehir olunca da böyle elimiz ayağımız tutuşuyor işte
iyi olmuş o zaman boşver
Kafamda şöyle bir fikir oluştu.. Kutu yapımı da kolaymış, eğer hazır bulamazsam yine marifetli görümcelerimi devreye sokacağım. Kereme de onlar hazırlamıştı sağolsunlar:)
Eki Görüntüle 1087985
Eki Görüntüle 1087986
Bir yandan da Keremin ikinci doğumgünü temasını düşünmeye başladım..Doğumdan 1 ay sonra olacak inşallah.. Kendisinin de çok sevdiği "korsanlar" :)
Çok normal canımcımmmmm. Biz on aylıkken ayırdık odaları. Park yatağı söküp o odaya taşırken oğlumu askere gönderiyor gibiydim :) bir haftada alışıyor insan
İlk yaş günü çok özel bence de gerisi mühim değil anlayana kadar diye düşünüyorumo doğum gününü bir nevi kendime yaptım yani hahhaha
Bari çocuğuma bikaç aksesuar al kız sevinsin yavrucak :) sahil çekimlerinize de kılım!! Burda sahil yok yasanki herşey var da bi sahil yok hahahah
Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Güzel bir haftasonu olsun inşallah :)
ipek tam duzeliyorken 2 gündür tekrar ateslendi. bu sfere daha kötü bugün dr gidiyoruz tahlilleri yapilacak uzun ve zor bir gün bizi bekliyor.
gecmisi tam okuyamadim. nfk, kursa yazilmisssin başlamak bitirmenin yarısı hadi hayirli olsun
günaydın canlarımm..
ayşeciğin çekmecelerini bir milyonuncu kez düzelttim, ama biliyorumki yarın yine aynı olacak. bu nasıl bi kısır döngü :111:
dün taze fasulye yaptım. nasıl olduğunu bilmediğim için yarım kilo alıp denedim, güzel oldu.. özlemişim taze fasulyeyi..
akşama yemek derdim yok, bugün ütü dışında yapacak işim de yok. paso yatmak istiyorumm
herkese güzel, huzurlu, dinlenmeli bi haftasonu diliyorum (bknz; istanbuldaki parçalı bulutlu yağmurlu havanın nfk nın haftasonu planları üzerindeki etkisi)
busmai, korsan teması özgün bi fikir, bence çok güzel olur.. yakışır keremlere
born; bacım ben de oda ayırma fikriyle kötü olanlardanım..
ama bu bir iki ay içinde ayırıcam. şuan çok güzel kendi yatağında yatıyor.
bunu sağlamışken odasını ayırmak için de yaşı uygun.. bağımsızlık ve kendine güven için bu ayrılık şart..
elifnazım; geçmiş olsun canım ya.. bi kurtulamadınız şu hastalıklardan.
sanki vücudundaki mikrop ya da herneyse tam iyileşmiyor, en ufak bi zeminde tekrar hortluyor :26:
bakalım bugün doktorlar ne diyecek? Allah kolaylık versin..
pamuk helvacım; senden ne haber? hallettin mi tahlilleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?