Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bu ara oğlum çok fena 2 yaş sendromunda...her şeye bağırarak ve şiddetli itiraz ederek cevap veriyor ve herşeyi öber yapacakmış bize çok kızıyor...bunun gerçek ergenliği de böyle geçerse resmen döverim ben bunu keza gerçek ergenlik benim ileri yaşa denk geliyor

Öğle uykusundan uyanınca çıkıyoruz canım. Bütün bu koşuşturmacaya rağmen akşam ondan önce uyumuyor. Enerjiyi sen düşün artık. Bugün yine dışarıdaydık. Parka 17'de gittik. 19.30'da zorla döndük.
Müdür haline acıyıp seni eve gönderse yeriymiş. Bu arada velilere güzel cevap vermişsin.

Hahaaaa, o bir erkek. Eşini sal üstüne.Parktaki erkek bebekleri gördükçe anlıyorum, doğuştan farklılar.

Evet çok şükür. Bi getirsinler de öbürünü süreyi anlayıp ona göre ayarlayayım evimi, temizliğimi

Kızımmmmmm biliyoruz ki geleceği daha beter çekecez mecburrrr. Geçen eşim Efeye bakmaya başlayalı iki dakka olmuştu yüksek sesle konuşmaya başladı. Ben de "senin henüz kızma hakkın yok. Önce bi uzunca zaman geçir sonra kızarsın" dedim. Kötü kötü yüzüme baktı :)

Oğluş uyudu çok şükür. Ben de yatıyorum. Herkese iyi gecelerrrrrr :)

iyi geceler.

bu hafta sonuda annemlerdeydik,kardeşimde geldi.

bugün pikniğe gittik.bu sefer hamağımızı unutmadık .

bizimki yine koştu,oynadı,çeşmede bol,bol suyla oynadı.

çimenlerde gezdi,çok seviyor pikniği. bu arada kızımın folklör gösterisinden bahsedeyim.

gösteri okulun bahçesinde idi,öğrenciler bir tarafa veliler bir tarafa ayrılmıştı,benim

insancıl oğlum öğrencilerin arasına dlamak için bayağı uğraştı.izin vermeyince ağlamaya başladı.

dahada susturamadım.sesi neredeyse müziği bastırıyordu.elimden çekiştitirip durdu.kızımı doğru dürüst

hiç izleyemedim.sene sonu bi gösterileri daha varmış.o zaman annem gelecek inşaallah götürmeyeceğim

onu şansını kaybetti.pembe geçmiş olsun canım şimdi nasıl efe? bizim bisikletimiz bunun aynısı evde kendi başına sürüyor.

Ah bu veletler :) ben onun insancıllığını severimmm :)

Efe bi daha kusmadı çok şükür. Allah tüm annelerin çocuklarına sağlık versin.

Maşallah senin oğluşunaaaa. Valla bizimki kendi süremiyo. Mekanizmayı çözemedi dükkanda :) belki evde olsa ve uğraşsa biner...? Bi süre beklemeye karar verdim :)

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)
Yeni haftamız hayırlı uğurlu olsun. Herkesin herşey gönlünce olsun :)

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)
Yeni haftamız hayırlı uğurlu olsun. Herkesin herşey gönlünce olsun :)
günaydın cancağazım.. günaydınlar herkese
gece geç yatıp sabahın kör vakti ayağa dikilen ayşeciğin mızıldama, vurma ve ağlamalarından baymış durumdayım.
ayakta sallama mode on uyuyacak gibi de durmuyor ama bakalımm

bu gece o kadar çok rüya gördümki, ruhum yoruldu :111:
kadro çok genişti, türkan şoraydan başbakana kadar. keza mekanlar da öyle; izmite bile gittim
2 haftalık aradan sonra bıraktığım yerden diyete devam
akşama ne yemek yapıcam, zerre fikrim yok.
bugün bankaya gidip e devlet şifresini de alıcam.
eşim sen gitme, ben uğrar bi bakarım beğenirsem kursa kaydını yaptırırım dedi sağolsun..

bitmez anacıııım bitmeeez..
sonra da başka çileler başlayacak

tebrik ederim. yedi mi bebelerin?
benim eşim de evde nasıl kaymak yapılıra sardı. 5 saat sütü kaynatacakmış, ya de get işine dedim

Allahımmm!! n'apıcaz biz bu küçük ergenlerle?
Hahaaaa, o bir erkek. Eşini sal üstüne.Parktaki erkek bebekleri gördükçe anlıyorum, doğuştan farklılar.
ben de parkta aynı hissi yaşıyorum..
babası eve gelince benimle işi biter zaten de bazen babası gerçek ergenliği beklemeden dövecek diye korkuyorum gerçekten bazen çok zorluyor...
erkekler asla bizim kadar merhametli ve sabırlı olamazlar..
biz her haliyle, saatlerce birlikteyiz bi de.. neden annelik kadına verilmiş, işte.

oh ohh! ne güzel maaile piknikler, gezmeler..
gösteri işine üzüldüm, kızının da konsantrasyonu bozulmuştur..

ama maşallah bisikleti sürebiliyorsa..bizimkinin de buna benzer bi tane var.
sadece üstüne oturup ayaklarıyla kendini geri geri ittiriyor, nan nann diyo

kendisimi sürüyor maşallah ben suremez diye almadım bile
gosteri kötü olmuş kerem'de kesinlikle durmaz goturmuyorum bende

aman iyi olsunlar çok şükür ben cocuklar hastalaninca bütün enerjim düşüyor.

gerçekten farklilar hastaneye gittigimizde caminin avlusunda guvercinler vardi keremi bıraktım kuşları yakalamaya çalıştı. koskoca avluda o yine aşağı dogru olan merdivenler olur ya oralara gidiyor illa tehlikeli bir şey buluyor. kizlara nazaran iki kat dikkat istiyorlar

herkese günaydın hayırlı sabahlar kızlar

beklenen adetim gelmedi bende bu sabah test yaptım sonunda ilk kızarmaya başladı anaaaaa dedim :18:
sonra negatif tabi sonuç rahatladım ama hala gelen giden yok bakalım bugün gelir herhalde çok şiştim çünkü

geçmişide epey yazmışsınız yaaaa hızlıca okuyayım müdür gelmeden

ruyan hayrolsun devlet büyüğü görmek iyi diye biliyorum.
ben bugun etli kuru fasulye yapacağım. en zor kısmı ne yapacağım derdi

sabah sabah iyi stres yasamissin olda kurtul inşallah

pempiş canım bencede o kadar para vermeye gerek yok zaten bekleme kararı almışsın doğru karar bencede
bu arada eşlerimiz çocuklara bağrınca nasılda kaplan kesiliyoruz değilmi bende aynıyım bir anda soğuyorum
eşimden
su ve ateş filmini geçen gün digitürk vermişti orda izledim çok kopukluklar vardı dediğin gibi
efede midesini mi üşüttü acaba neyseki bir daha kusmamış :26:

nfk geç oldu kusura bakma cevap zaten arkadaşda cevap vermiş artık e-devlet şifrenle adliyeye gitmeden çıktı alabiliyorsun hemencecik
beyaz köşk durağıda minibüs caddesinde sizin ordan mavi başlıklı minibüsler önünden geçiyor birde 16A iett otobüsü var o duraktan geçen
sanırım gideceğin kursu biliyorum bir arkadaşım ordan almıştı ehliyetini
bu arada her ptt e-devlet şifresi vermiyor merkez olan yerler veriyormuş sadece haberin olsun

diyete devam edecekmişsin ne güzel ben 1 hafta yaptım sonra gene kendime göre bahaneler bıraktık

aryam daha erken değilmiş kızz hem sen yaşlansanda göstermezsin yaşını zayıfsın birde bizim halimizi düşün

busmai kız ne güzel kıyafetler onlar valla istanbulda yok
feracede işe yaradı desene anaaa ben daha çok girerdim fotolara sonuçta güzel bir bahanen var hamileydim o zamanlar diye

pamuk helva hadi hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin bugün emara bende hiç girmedim
ama girenlerin hepsi aynı şeyi söylüyor ürkütücü:26:

born canım geçmiş olsun tekrardan sağlam dişe bir şans daha vermiş inşallah kolayca atlatırsın

ilbilgehatun valla şanslısın süper kıymetini bil

elifnaz canım inşallah salıya kadar düzelir canım kayınvaliden geliyormuş kolay gelsin valla

eaglee canım yaa valla çok zor olmuş işin ama en azından hepsini halletmişsin bravo valla
ergenlik hepimizin ortak sorunu inşallah geçecek

dilanaz canım ne güzel gene pikniğe gitmişsiniz henüz istanbulda piknik havası oturmadı
kızının gösterisinide izleyememişsin tam olarak inşallah bir dahaki sefere
valla oğlunada maşallah bizimkide tek başına hayatta çeviremez pedalları

bu hafta sonu cumartesi eve gittim melisa yavrum beni beklemiş uyumak için gelir gelmez emzirdim
hemen uyuya kaldı yavrum bende onunla birlikte saat 5 de kalktık valla çok iyi geldi banada
sonra hemen bir çorba yaptım kızıma yedirdim eşimde berbere gitti dönüştede evde sadece çorba olduğu için
lahmacun almış gelmiş iyi oldu yemek yapmak zorunda kalmadım akşam da kaç gündür yapalım dediğimiz oyuncak mutfağı
melisaya yaptık sonunda en son eşim birleştimeyi yaptıktan sonra amannn daha fazla uğraşamayacağım at bunu ben yarın
gider kızıma alırım hazırını dedi tamam dedim ama ben yapmaya devam ettim çok güzel olmadı ama idare eder melisa
oynuyor en azından ama kaç gün sağlam kalır onu bilmem:44:

pazar günüde eşimin küçük kuzeninin doğum günü vardı annesi tuzlu kurabiye yapmamı istedi
gittim yaptım ordan melisayıda alıp carrefoura gittik hediye almaya ayakkabı aldık çocuğa
birde girmişken atasuna uğradık güneş gözlüğü alacaktık ne zamandır indirim varmış eşimin model marka belliydi zaten o
hemen buldu ben baya bir denemeden sonra gucci nin bir modeli vardı çok hoşuma gitti ama 900 tl dedi bende o kadar
para vermek istemedim sonra osse de o modele yakın bir tane bulduk eşimle beraber aldığım için benimki 150 tl falan geldi
neyse o da aradan çıkmış oldu

günaydın

piknik yorgunu oğlum sütünü içti geri uyudu.

öğene kadar yatar bu gidişle.bende sporumu yaptım.

nfk mekik çekmek hakkaten sıkılaştırıyor,azcıkda olsa farketti.:34

sen motive etmesen üşenecektim çekmeye.rüyanda kadro pek genişmiş.

ünlüler,filan bisikleti biz yeni yürüyünce almıştık.önceleri ayakları pedala yetişmiyordu.

ben oturtuyordum.sonra arkadan iterek holde sürüyordu.düdüüttttt diyerek.

sonra yavaş,yavaş alıştı kendi biniyor sürüyor.

Gunaydinlar...
oglum artik yatagindan inip yanimiza gelip uyandirmayi ogrendi sabah onu yanimda gorunce cok seviniyorum aglamadan yanimiza gelince hadi kalk.mamaa diyo :)) birde benim babasinin kendi ismini falan soyleyip kendince alay ediyo alem.cocuk :)
bugunun en guzel seyi ogleden sonra kendi doktorumuzda randevumuz var bakalim tshlarimiz nasil bebis :))

günaydın canım
ayy en güzelide o yaa kendi kalkıp ağlamadan yanına gelmesi
inşallah testlerinizde güzel çıkar canım kızınıda görmüş olursun

büyüyor annesiabi olacak çocuk.güzel haberler alısınız inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…