Öğle uykusundan uyanınca çıkıyoruz canım. Bütün bu koşuşturmacaya rağmen akşam ondan önce uyumuyor. Enerjiyi sen düşün artık. Bugün yine dışarıdaydık. Parka 17'de gittik. 19.30'da zorla döndük.çok geçmiş olsun nasıl zor bir dönemdeyiz bu ara...hastalığı tahmin etmeye çalış, etkilerini ve sonuçlarını tahmin etmeye çalış, ne yer diye tahmin etmeye çalış...KONUŞUNDAN BİTSİN BU ÇİLE
pamuk helva çok geçmiş olsun umarım ciddi bişey çıkmaz...bikaç mr tecrübem oldu..süreyi önceden bilmeyi tercih ediyorum ve tüm çekim boyunca hatim indiriyorum
ipek prenses de hastalanmış.çok geçmiş olsun.
süt kaymağından kuzulara tereyağ yapmayı başardım kızlar..az kaldı müstakil bir ev alsak doğal hayata dönerim sanırım
busmai aşk olsun bundan daha güzel bir dönem mi var fotolarda yoksun sen
ilbilgehatun gezin bakalım bu tempoya bebiş nasıl dayanıyor? dışarda uyuyabiliyormu?
bugün veli toplantımız vardı..kocam da çalışıyor anam da istanbuldaydı...kuzuları da götürdüm...çoooook şiddetli reddettiler kalabalığı. hele oğlum "kucuma" diye sürekli kucakta gezdi..kız biraz daha kolay alışıyor...neyse sonra çok sık görüştüğüm bir arkadaşım (kuzular da çok sever ve çok eğlenirler onunla) oyaladı da hızla gezdim sınıfları...gören halime acıdısanırım beni bidaha çağırmazlar velilerde işiniz zor diyor. " yok dedim sizinkiler daha çok yoruyor. gülüyorlar nedense:)
bu ara oğlum çok fena 2 yaş sendromunda...her şeye bağırarak ve şiddetli itiraz ederek cevap veriyor ve herşeyi öber yapacakmış bize çok kızıyor...bunun gerçek ergenliği de böyle geçerse resmen döverim ben bunu keza gerçek ergenlik benim ileri yaşa denk geliyor
Hahaaaa, o bir erkek. Eşini sal üstüne.Parktaki erkek bebekleri gördükçe anlıyorum, doğuştan farklılar.
Bu tıfıllardan hiçbir şey kaçmıyor.
Aman boşver gez. Sonra pişman oluyor insan.
Yemek konusunda da dışarıdan da istese fark etmezdi. Önüme hazır yemek geldin de çorbaya bile göbek atarım.
Birkaç gün halı olmasa da olur. Bebeler yürüyor neyseki, emeklese sorun.
bu ara oğlum çok fena 2 yaş sendromunda...her şeye bağırarak ve şiddetli itiraz ederek cevap veriyor ve herşeyi öber yapacakmış bize çok kızıyor...bunun gerçek ergenliği de böyle geçerse resmen döverim ben bunu keza gerçek ergenlik benim ileri yaşa denk geliyor
iyi geceler.
bu hafta sonuda annemlerdeydik,kardeşimde geldi.
bugün pikniğe gittik.bu sefer hamağımızı unutmadık .
bizimki yine koştu,oynadı,çeşmede bol,bol suyla oynadı.
çimenlerde gezdi,çok seviyor pikniği. bu arada kızımın folklör gösterisinden bahsedeyim.
gösteri okulun bahçesinde idi,öğrenciler bir tarafa veliler bir tarafa ayrılmıştı,benim
insancıl oğlum öğrencilerin arasına dlamak için bayağı uğraştı.izin vermeyince ağlamaya başladı.
dahada susturamadım.sesi neredeyse müziği bastırıyordu.elimden çekiştitirip durdu.kızımı doğru dürüst
hiç izleyemedim.sene sonu bi gösterileri daha varmış.o zaman annem gelecek inşaallah götürmeyeceğim
onu şansını kaybetti.pembe geçmiş olsun canım şimdi nasıl efe? bizim bisikletimiz bunun aynısı evde kendi başına sürüyor.
Eki Görüntüle 1090432
günaydın cancağazım.. günaydınlar herkeseGünaydınlar herkeseeeeeeeee :)
Yeni haftamız hayırlı uğurlu olsun. Herkesin herşey gönlünce olsun :)
bitmez anacıııım bitmeeez..çok geçmiş olsun nasıl zor bir dönemdeyiz bu ara...hastalığı tahmin etmeye çalış, etkilerini ve sonuçlarını tahmin etmeye çalış, ne yer diye tahmin etmeye çalış...KONUŞUNDAN BİTSİN BU ÇİLE
süt kaymağından kuzulara tereyağ yapmayı başardım kızlar..az kaldı müstakil bir ev alsak doğal hayata dönerim sanırım
Allahımmm!! n'apıcaz biz bu küçük ergenlerle?bu ara oğlum çok fena 2 yaş sendromunda...her şeye bağırarak ve şiddetli itiraz ederek cevap veriyor ve herşeyi öber yapacakmış bize çok kızıyor...bunun gerçek ergenliği de böyle geçerse resmen döverim ben bunu keza gerçek ergenlik benim ileri yaşa denk geliyor
ben de parkta aynı hissi yaşıyorum..Hahaaaa, o bir erkek. Eşini sal üstüne.Parktaki erkek bebekleri gördükçe anlıyorum, doğuştan farklılar.
erkekler asla bizim kadar merhametli ve sabırlı olamazlar..babası eve gelince benimle işi biter zaten de bazen babası gerçek ergenliği beklemeden dövecek diye korkuyorumgerçekten bazen çok zorluyor...
oh ohh! ne güzel maaile piknikler, gezmeler..iyi geceler.
bu hafta sonuda annemlerdeydik,kardeşimde geldi
çimenlerde gezdi,çok seviyor pikniği. bu arada kızımın folklör gösterisinden bahsedeyim.
gösteri okulun bahçesinde idi,öğrenciler bir tarafa veliler bir tarafa ayrılmıştı,benim
insancıl oğlum öğrencilerin arasına dlamak için bayağı uğraştı.izin vermeyince ağlamaya başladı.
dahada susturamadım.sesi neredeyse müziği bastırıyordu.elimden çekiştitirip durdu.kızımı doğru dürüst
hiç izleyemedim.sene sonu bi gösterileri daha varmış.o zaman annem gelecek inşaallah götürmeyeceğim
onu şansını kaybetti.pembe geçmiş olsun canım şimdi nasıl efe? bizim bisikletimiz bunun aynısı evde kendi başına sürüyor.
Eki Görüntüle 1090432
iyi geceler.
bu hafta sonuda annemlerdeydik,kardeşimde geldi.
Eki Görüntüle 1090432
Ah bu veletler :) ben onun insancıllığını severimmm :)
Efe bi daha kusmadı çok şükür. Allah tüm annelerin çocuklarına sağlık versin.
Maşallah senin oğluşunaaaa. Valla bizimki kendi süremiyo. Mekanizmayı çözemedi dükkanda :) belki evde olsa ve uğraşsa biner...? Bi süre beklemeye karar verdim :)
Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)
Yeni haftamız hayırlı uğurlu olsun. Herkesin herşey gönlünce olsun :)
Hahaaaa, o bir erkek. Eşini sal üstüne.Parktaki erkek bebekleri gördükçe anlıyorum, doğuştan farklılar.
günaydın cancağazım.. günaydınlar herkese
gece geç yatıp sabahın kör vakti ayağa dikilen ayşeciğin mızıldama, vurma ve ağlamalarından baymış durumdayım.
ayakta sallama mode onuyuyacak gibi de durmuyor ama bakalımm
bu gece o kadar çok rüya gördümki, ruhum yoruldu :111:
kadro çok genişti, türkan şoraydan başbakana kadar. keza mekanlar da öyle; izmite bile gittim
2 haftalık aradan sonra bıraktığım yerden diyete devam
akşama ne yemek yapıcam, zerre fikrim yok.
bugün bankaya gidip e devlet şifresini de alıcam.
eşim sen gitme, ben uğrar bi bakarım beğenirsem kursa kaydını yaptırırım dedi sağolsun..
bitmez anacıııım bitmeeez..
sonra da başka çileler başlayacak
tebrik ederim. yedi mi bebelerin?
benim eşim de evde nasıl kaymak yapılıra sardı. 5 saat sütü kaynatacakmış, ya de get işine dedim
Allahımmm!! n'apıcaz biz bu küçük ergenlerle?
ben de parkta aynı hissi yaşıyorum..
erkekler asla bizim kadar merhametli ve sabırlı olamazlar..
biz her haliyle, saatlerce birlikteyiz bi de.. neden annelik kadına verilmiş, işte.
oh ohh! ne güzel maaile piknikler, gezmeler..
gösteri işine üzüldüm, kızının da konsantrasyonu bozulmuştur..
ama maşallah bisikleti sürebiliyorsa..bizimkinin de buna benzer bi tane var.
sadece üstüne oturup ayaklarıyla kendini geri geri ittiriyor, nan nann diyo
herkese günaydın hayırlı sabahlar kızlar
beklenen adetim gelmedi bende bu sabah test yaptım sonunda ilk kızarmaya başladı anaaaaa dedim :18:
sonra negatif tabi sonuç rahatladım ama hala gelen giden yok bakalım bugün gelir herhalde çok şiştim çünkü
geçmişide epey yazmışsınız yaaaa hızlıca okuyayım müdür gelmeden
Gunaydinlar...
oglum artik yatagindan inip yanimiza gelip uyandirmayi ogrendi sabah onu yanimda gorunce cok seviniyorum aglamadan yanimiza gelince hadi kalk.mamaa diyo :)) birde benim babasinin kendi ismini falan soyleyip kendince alay ediyo alem.cocuk :)
bugunun en guzel seyi ogleden sonra kendi doktorumuzda randevumuz var bakalim tshlarimiz nasil bebis :))
Gunaydinlar...
oglum artik yatagindan inip yanimiza gelip uyandirmayi ogrendi sabah onu yanimda gorunce cok seviniyorum aglamadan yanimiza gelince hadi kalk.mamaa diyo :)) birde benim babasinin kendi ismini falan soyleyip kendince alay ediyo alem.cocuk :)
bugunun en guzel seyi ogleden sonra kendi doktorumuzda randevumuz var bakalim tshlarimiz nasil bebis :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?