Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ohhh ne güzel siz denize girin bizde burda yağmurda ıslanalım :26:
kıymetini bil bence sıcak yerde yaşamanın

Valla bravo. Okumakla kalmadın bolca da yorum yaptın
valla onca işin arasında yetişmeye çalışıyorum bazen yarım yamalak okuyorum hatta yapmadığım yorumlarda oluyorsa affola. neler kaynattınız merak ediyorum işte. sonra keyifle e tabi hastalık durumundada üzülerek yazdıklarınızı okuyorum. negüzel bir arkadaş ortamımız oluştu. ve herkez iyi niyetli.

iyi sonuç alırsın inşallah canım. benimde bacağımın kenarında bir sivilce var minik bişey ama iki senedirde hiç geçmedi. bu aralar onu kafaya taktım. hastaneye gitmeye korkuyorum. önemsemiyorum ama geçmiyor olmasıda şaşırtıcı. rengi kırmızı değil mor gibi kahverengi gibi sanki. ama çok minik. gözüme takılıyor işte.

ah canımm senin içinde atlarım denize. orda yağmur var demek. olsun bence yağmurlu havalarda çok güzel. burda yağmur yağdığı zaman her taraf çiçek kokuyor. hiç beğenmediğin yerlerde otun çöpün içinde bile demetine dünyanın parasını verdiğim çiçekler var. evler beyaz her evde bir çiçek bahçesi inanılmaz güzel. insanlarda güzel olursa işte ozaman hayat herşeye rağmen çekilir hale geliyor. bunca güzellik arasında ben fazlasıyla sıkıntılı saatler geçiriyorum malesef kv yana biliyorsun..

Colicos hava mı atıyon kız deniz meniz :)???? Valla keyfini çıkar
yok canım benim hava atacak halimmi kalmış. sadece kendimce yapabileceğim şeyleri yazdım. dediğin gibi fırsatını bulduğum an tadını çıkarmaya çalışıyorum sadece okadar.

Günaydınnn.... Herkese mutlu haftasonlarııı....

Bugün bizde bebeklikten beri 2. Kez ateşlendik' sabaha karşı kalktık biraz kahvaltı ettirip soydum hemen, biraz da şurup verdim, düştü şükür. Derecemizi de hep getirirdim, bu sefer aman zaten ateşlenmiyor deyip getirmedim:)

günaydın canım geçmiş olsun :26:
dereceni unutmadan dolayıda Murphy yasasını uygulamak zorunda kalmışsın inşallah tekrarlamaz

Ayy aynısını ben ankarada yaptım, dereceyi de şurubu da almadım yanıma bişey olmaz diye. Gece ateşlenince 2 saat nöbetçi eczane aramıştık

Bir de geçen hafta keremin gözü kızarıp baya çapaklanmıştı doktora götürecektim ,babam "çay sür" dedi. Yaptık geçti valla.

geçmiş olsun canım.ateşinin düşmesine sevindim.

batuhan babasıylada çok vakit geçiriyor onun hareketlerinide çok taklit ediyor hatta amcasının yürüyüşünü falan. çok güzel ankara havası bile oynuyor oğlum.fakat benim hareketlerimide taklit etmesi hoş değil tabi. her fırsatta anlatıyorum. nekadar minik olsalarda anlıyorlar birçok şeyi.
NFK cım ayrıca sana mailimi yazdım özel mesaj kutuna bakarsan. ben facebook kullanmıyorum hiç açmadımda zaten. mailde kullanmıyorumda artık bakarım mesajın olursa.

kursa başlama kararını kutluyorum. bencede biran önce başla. araba kullanmak çok keyifli.

evet yaa canınız saolsun. çok üzücü. trip konusunda zaman zaman bizde böyle şeyler yaşıyoruz. hoş değil malesef hevisinde bir anda gidiyor değilmi mutlu olacağı birşeyi paylaşacakken. takmamak lazımken bazen üzüntü yaratıyor işte amann boşver. reglin 10 gün geçtiyse bi test yap merak ettim bende.

Yoldan çekilin nfk geliyorrrr.
Sen bu azimle ehliyeti de alırsın eşinden arabayı da.
oyyy minnağın ne cici olmuştur. yerim ben onu.

Herkese günaydınnn....

bugün kayseriden direk okula geldik, arya kayseride babannede. Bakalım nasıl olcak? Öğle paydosunda göremeyeceğim kuzumu Çıkışta tekrar kayseriye gideceğiz.
ben kayseriye eğitim almaya gitmiştim. bilirim biraz oraları. osb giden bir yol var bilirsin ana cadde yol üzerindeki otellerden birinde kalmıştım adını hatırlayamadım şimdi otelin. 20 gün kadar kalmıştım. avm ye gittim. orda ünlülerin mumyaları vardı. çok hoşuma gitmişti.

Aryamm eğer "nasıl olsa bişi olmuyo" demesen olmazdı kesin :) hayat şaka gibi bazen :))

Oğluşla pazara gittik. Sebze meyvemizi aldık. Sonra da kontrollü bisiklet baktık. Markalı olunca 240 liraya kraft var. Markasız dersen 60 liraya da var. Kullanan var mı onlardan?? Benim gönlüm ucuzdan yana valla.

amin kimsenin evladı babasız kalmasın. babaya bayaa düşkünlüğü var keremin. her halleri çok sevimli.

ah yavruuum. allah sağlıkla tamamına erdirsin. ne güzel bir duygu.

bunlara hiç aldanma.

Tatlım yaa mutluluk değilde mutlu olmaya çalışmak diyelim. sadece bazışeyleri eşimle anlaşma yolunda oturttuğum için bi rahatlık gibi bişey. aynı evde kaldığımız için daha bu sabah bile çıkana kadar dır dır dır iflahımı söktü. kadın kendini övmekten kafayı yedi. bir insan kendini neden bukadar mükemmel kusursuz hatasız görür anlamıyorum bukadar yanlışın içinde. hayatımda kv varsa mutlu değilim. nefret ediyorum. hayatımda ilkkez bir insandan bukadar nefret ediyorum.

üzülme canım yaa boşver bizim insanlarımız herşeye bıdı bıdı etmeye bayılır. çok biliyorlarya. sen böyle karar verdiysen böyledir bunun üstüne laf söylenmez. maaşallah ayşeciğe.pişman olma zaten buzamana kadar emmiş. hiç emmeyen bebeklerde var. bak batuş 4 aylıkken bıraktı. üzüntü mutlaka oluyor ama dünyanın sonuda değil yani.

60 tl olanlar işinizi görür diye düşünüyorum. Geçen sene önü panda şeklinde olandan aldık 60 tl idi bizimkisi 9 aylıktan beri kullanıyor 3 yaşını da çıkartır

Geçmiş olsun ipekciğe.

Bizim ilk ateşlenmemiz öyle olmuştu. Hep ters köşe olur zaten.
Bizim yaklaşık bir ay önce parktaki oyuncak kavgası neticesinde apar topar baston bisikletlerden aldık. 75 tl. İki gün sonra yüzüne bakmadı. Bence çok para verme, içim acır binmezse.

Herkes 1.5 diyor bilemiyorum ben de napacağımı
Annem diyor ki ,çocuk büyütmekte ona en zor gelen şey tuvalet eğitimiymiş
Ah ah
mutlaka zordur; ama çocuğuna göre de değişir yani..
bence 1,5 yaş erken. 2-2,5 yaş ideal. vaktinden evvel bebeğe yüklenmenin alemi yok.
ben de o yüzden saldım bu ara.. birkaç tane alıştırma külodu almak lazım..

yatak mı yapıyor? hay Allahım yaaa
git yatağına yat desen hazır yatağa yatmaz, çekmeceyi boşaltıyor tıfıl

bu arada sana da sorayım. kartal adliyesi aktif çalışıyor diye biliyorum. doğru di mi? pazartesi oradan sabıka kaydı alıp
kursa kayda gidicem. o da minibüs caddesi atalar beyaz köşk durağındaymış. oraya da taksiyle geçicem galiba

sezonu açıyorsun demek, hadi bakalımm
yağmurdan sonraki toprak kokusu var ya, dünyadaki en harika kokulardan
bana da oluyor.. sinir oluyorum. her zaman en küçük ihtimale karşı tam teçhizat gezerim.
bi gün en ufak bi şeyi unuturum, o gün lazım olur
neyseki kısa sürmüş ateşi..

ekledim canım kişilerime. mail atıcam şimdi..
bence de fazla para verme. 2,5-3 yaşında zaten kendi bisiklet kullanabilir.
o zaman kaliteli bi şey alırsın..

Nfk sabıka kaydı için adliyeye gitmene gerek yok e-devlet şifresi ile çıktı alabiliyorsun. Bizim kurs söylemişti hiç uğraşma adliyede.

Nfk sabıka kaydı için adliyeye gitmene gerek yok e-devlet şifresi ile çıktı alabiliyorsun. Bizim kurs söylemişti hiç uğraşma adliyede.

dünden beri ben de onu düşünüyorum. haberlerde okumuştum, artık adliyeye gitmeye gerek yok diye..
ama işleme geçti mi bilmiyordum. söylemen iyi oldu, çok sağolasın..
ptt nerde var ona bakmak gerek şimdi :111:

Son düzenleme:

Önemli değil adliye uğraşlı iş ptt ise heryerde mevcut o yüzden bu e-devlet güzel iş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…