Ins canim cok saol kizim demesi bile cok guzel :)) sizin de mutfaginizi gule gule kullansin melisacik canim simdi okudum da kizim buyusun bnde o gunleri goreyim ins :)günaydın canım
ayy en güzelide o yaa kendi kalkıp ağlamadan yanına gelmesi
inşallah testlerinizde güzel çıkar canım kızınıda görmüş olursun
büyüyor annesiabi olacak çocuk.güzel haberler alısınız inşaallah...
Herkese günaydın. Maşallah oğluşuna. Tabi bu maşallah bisiklet için yoksa folklor olayını kınıyorum.iyi geceler.
bu hafta sonuda annemlerdeydik,kardeşimde geldi.
bugün pikniğe gittik.bu sefer hamağımızı unutmadık .
bizimki yine koştu,oynadı,çeşmede bol,bol suyla oynadı.
çimenlerde gezdi,çok seviyor pikniği. bu arada kızımın folklör gösterisinden bahsedeyim.
gösteri okulun bahçesinde idi,öğrenciler bir tarafa veliler bir tarafa ayrılmıştı,benim
insancıl oğlum öğrencilerin arasına dlamak için bayağı uğraştı.izin vermeyince ağlamaya başladı.
dahada susturamadım.sesi neredeyse müziği bastırıyordu.elimden çekiştitirip durdu.kızımı doğru dürüst
hiç izleyemedim.sene sonu bi gösterileri daha varmış.o zaman annem gelecek inşaallah götürmeyeceğim
onu şansını kaybetti.pembe geçmiş olsun canım şimdi nasıl efe? bizim bisikletimiz bunun aynısı evde kendi başına sürüyor.
Eki Görüntüle 1090432
Şekerportakalım, mutfağı merak ettim.
Ben bile merak ettim, sen nasıl duruyorsun? Büyük ihtimal bir şey yoktur ama yine de yenisini al.yaaa şimdi iş yerinden arkadaşla konuştuk o hastalanmış
eee dedim ben olmadım diyorum ki evdeki testler melisanın zamanından kalan testlerdi test durdurça bozulurmu yaa
neyse bekleyelim belki olurum bugün ya panik yok:18:
yaaa şimdi iş yerinden arkadaşla konuştuk o hastalanmış
eee dedim ben olmadım diyorum ki evdeki testler melisanın zamanından kalan testlerdi test durdurça bozulurmu yaa
neyse bekleyelim belki olurum bugün ya panik yok:18:
Bu testlerin son kullanma tarihi fln yok mu canim ustlerinde...yada senin oyle bi ihtimal var mi kafanda gerci bana sorsan hiiic yoktu ama cocuk oldu kac aylik :)))
Gunaydinlar...
oglum artik yatagindan inip yanimiza gelip uyandirmayi ogrendi sabah onu yanimda gorunce cok seviniyorum aglamadan yanimiza gelince hadi kalk.mamaa diyo :)) birde benim babasinin kendi ismini falan soyleyip kendince alay ediyo alem.cocuk :)
bugunun en guzel seyi ogleden sonra kendi doktorumuzda randevumuz var bakalim tshlarimiz nasil bebis :))
maşallah abiye. uykuya gecisi nasıl yapıyorsunuz?
Ben bile merak ettim, sen nasıl duruyorsun? Büyük ihtimal bir şey yoktur ama yine de yenisini al.
Bu testlerin son kullanma tarihi fln yok mu canim ustlerinde...yada senin oyle bi ihtimal var mi kafanda gerci bana sorsan hiiic yoktu ama cocuk oldu kac aylik :)))
Babasi hikaye okuyor birlikte konusup yorum yapiyolar sonra onunla uyursa sansli gunumdeyim bazen illa anne diye tutturuyor o zaman brn gidiyorum o yataginda yatiyor bende benim anneem canimmm anneemm beni alll kollarinaaa diye basliyorum :)) saga sola done done tepine tepine daliyo :) tek sorunumuz yatak odadaki storunuz karartmali.cok koyuydu karanlikta rahat daliyordu bu odada normal.tul perde var o zaman da odadaki herseyi rahatlikla gorup dikkati dagiliyo bugun orayada yeni biseyler yaptiricaz hastane donusu ins
Born bugün kesinleşir cinsiyet hadi bakalım
Yasir de abi moduna girmiş baksana ne güzel maşallah, öğle uykuları ne oldu?
Kerem de bugün oyuncağın birini yatağına koymuş eee ee yapıyordu Allah içlerine ilham mı veriyor nedir:)
Şekerportakalı testin bozulacağını zannetmiyorum
Son kullanma tarhi oluyor diye biliyorum. Hakkında hayırlısı.canım içimden bir ses değilsin diyor havalardan herhalde gecikti diye kendimi avutuyorum
işin şakası hamileysem eğerde o cesareti kendimde bulamıyorum o yüzden canım:18:
varsada hiç bakmadım son kullanma tarihine eve gidince bakayım 2 tane daha vardı üstünde yazıyordur herhalde:44:
olma ihtimali yani çok azda olsa var ama çok az yaa :44:
ayyy ne güzel inşallah bizde bir gün masal anlatarak uyutabilriz
Born bugün kesinleşir cinsiyet hadi bakalım
Yasir de abi moduna girmiş baksana ne güzel maşallah, öğle uykuları ne oldu?
Kerem de bugün oyuncağın birini yatağına koymuş eee ee yapıyordu Allah içlerine ilham mı veriyor nedir:)
Şekerportakalı testin bozulacağını zannetmiyorum
Agzina saglikk bncede ksin kiz degil miBorn'un kesin kız değil mi? Dişçiden önce dr'a gitti. Erkek olsa söylerdi.
günaydın canım.. içimdeki his senin hamile olmadığın yönünde.herkese günaydın hayırlı sabahlar kızlar
beklenen adetim gelmedi bende bu sabah test yaptım sonunda ilk kızarmaya başladı anaaaaa dedim :18:
sonra negatif tabi sonuç rahatladım ama hala gelen giden yok bakalım bugün gelir herhalde çok şiştim çünkü
geçmişide epey yazmışsınız yaaaa hızlıca okuyayım müdür gelmeden
amaaan, benim rüyalardan hayır çıkmaz yahuu...ruyan hayrolsun devlet büyüğü görmek iyi diye biliyorum.
ben bugun etli kuru fasulye yapacağım. en zor kısmı ne yapacağım derdi
est canım benim.. aa, gerçekten mi? memnun kaldı mı?nfk geç oldu kusura bakma cevap zaten arkadaşda cevap vermiş artık e-devlet şifrenle adliyeye gitmeden çıktı alabiliyorsun hemencecik
beyaz köşk durağıda minibüs caddesinde sizin ordan mavi başlıklı minibüsler önünden geçiyor birde 16A iett otobüsü var o duraktan geçen
sanırım gideceğin kursu biliyorum bir arkadaşım ordan almıştı ehliyetini
bu arada her ptt e-devlet şifresi vermiyor merkez olan yerler veriyormuş sadece haberin olsun
ohh ohh çok iyi.. devam bacım!günaydın
piknik yorgunu oğlum sütünü içti geri uyudu.
öğene kadar yatar bu gidişle.bende sporumu yaptım.
nfk mekik çekmek hakkaten sıkılaştırıyor,azcıkda olsa farketti.:34
sen motive etmesen üşenecektim çekmeye.rüyanda kadro pek genişmiş.
ünlüler,filanbisikleti biz yeni yürüyünce almıştık.önceleri ayakları pedala yetişmiyordu.
ben oturtuyordum.sonra arkadan iterek holde sürüyordu.düdüüttttt diyerek.
sonra yavaş,yavaş alıştı kendi biniyor sürüyor.
ay canım benim, çok sevindim ya.. hem odasını ayırdın, hem yeni yatağına alıştı demek.Gunaydinlar...
oglum artik yatagindan inip yanimiza gelip uyandirmayi ogrendi sabah onu yanimda gorunce cok seviniyorum aglamadan yanimiza gelince hadi kalk.mamaa diyo :)) birde benim babasinin kendi ismini falan soyleyip kendince alay ediyo alem.cocuk :)
bugunun en guzel seyi ogleden sonra kendi doktorumuzda randevumuz var bakalim tshlarimiz nasil bebis :))
günaydın canım.. içimdeki his senin hamile olmadığın yönünde.
belki bunu bana hissettiren de sensin. öyle bi ihtimal olsa, yana yakıla eczane yollarına düşerdin gibime geliyor, yani bana öyle olurdu
amaaan, benim rüyalardan hayır çıkmaz yahuu...
etli kuru fasulye haaa?!afiyet bal şeker olsun.. ben de köfteli patates yemeği yapıcam sanıyorum.
mercimek çorbası ve mısırlı pilavla.
est canım benim.. aa, gerçekten mi? memnun kaldı mı?
ayşecik zor yattı, şuan hala uyuyor. bu demekki öğleden sonra full uyanık olacak :111:
burada da şakır şakır yağmur yağıyor bakalım nasıl gidicez. netten baktım e şifre veren şubeymiş gideceğim yer. uyardığın için sağol bacım
ohh ohh çok iyi.. devam bacım!
uzun zamandır bisikleti var diyorsun ama yine de gelişimi çok iyi.
annemde de uzun zamandır var bi bisiklet, bizim evde de. buna rağmen ayşecikte tık yok
ay canım benim, çok sevindim ya.. hem odasını ayırdın, hem yeni yatağına alıştı demek.
ne mutlu. hadi inş bugün güzel haberlerle dön. bebeğin kız, ben öyle hissediyorum hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?