Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

anaaa mutfağın resmini koyacaktım flash belleğe kaydedeceğime fotoğraf makinasının kartına kaydetmişim
neyse artık eşim gönderirse resmi ordan koyarım yok gönderemezse yarın koyarım resmi artık

günaydın canım
ayy en güzelide o yaa kendi kalkıp ağlamadan yanına gelmesi
inşallah testlerinizde güzel çıkar canım kızınıda görmüş olursun
Ins canim cok saol kizim demesi bile cok guzel :)) sizin de mutfaginizi gule gule kullansin melisacik canim simdi okudum da kizim buyusun bnde o gunleri goreyim ins :)
büyüyor annesiabi olacak çocuk.güzel haberler alısınız inşaallah...

Ewt ben abisim diyo ama farkinda bilr degil yavrucak :) bebis de bugun 17+0 oldu bakalim napiyomus

Herkese günaydın. Maşallah oğluşuna. Tabi bu maşallah bisiklet için yoksa folklor olayını kınıyorum.

yaaa şimdi iş yerinden arkadaşla konuştuk o hastalanmış
eee dedim ben olmadım diyorum ki evdeki testler melisanın zamanından kalan testlerdi test durdurça bozulurmu yaa
neyse bekleyelim belki olurum bugün ya panik yok:18:

Ben bile merak ettim, sen nasıl duruyorsun? Büyük ihtimal bir şey yoktur ama yine de yenisini al.

Bu testlerin son kullanma tarihi fln yok mu canim ustlerinde...yada senin oyle bi ihtimal var mi kafanda gerci bana sorsan hiiic yoktu ama cocuk oldu kac aylik :)))

maşallah abiye. uykuya gecisi nasıl yapıyorsunuz?

maşallah abiye. uykuya gecisi nasıl yapıyorsunuz?

Babasi hikaye okuyor birlikte konusup yorum yapiyolar sonra onunla uyursa sansli gunumdeyim bazen illa anne diye tutturuyor o zaman brn gidiyorum o yataginda yatiyor bende benim anneem canimmm anneemm beni alll kollarinaaa diye basliyorum :)) saga sola done done tepine tepine daliyo :) tek sorunumuz yatak odadaki storunuz karartmali.cok koyuydu karanlikta rahat daliyordu bu odada normal.tul perde var o zaman da odadaki herseyi rahatlikla gorup dikkati dagiliyo bugun orayada yeni biseyler yaptiricaz hastane donusu ins

Ben bile merak ettim, sen nasıl duruyorsun? Büyük ihtimal bir şey yoktur ama yine de yenisini al.

canım içimden bir ses değilsin diyor havalardan herhalde gecikti diye kendimi avutuyorum
işin şakası hamileysem eğerde o cesareti kendimde bulamıyorum o yüzden canım:18:

Bu testlerin son kullanma tarihi fln yok mu canim ustlerinde...yada senin oyle bi ihtimal var mi kafanda gerci bana sorsan hiiic yoktu ama cocuk oldu kac aylik :)))

varsada hiç bakmadım son kullanma tarihine eve gidince bakayım 2 tane daha vardı üstünde yazıyordur herhalde:44:
olma ihtimali yani çok azda olsa var ama çok az yaa :44:

ayyy ne güzel inşallah bizde bir gün masal anlatarak uyutabilriz

Born bugün kesinleşir cinsiyet hadi bakalım
Yasir de abi moduna girmiş baksana ne güzel maşallah, öğle uykuları ne oldu?

Kerem de bugün oyuncağın birini yatağına koymuş eee ee yapıyordu Allah içlerine ilham mı veriyor nedir:)

Şekerportakalı testin bozulacağını zannetmiyorum

demi bozuk değildir
kardeşine hazırlık yapıyor keremde maşallah

Son kullanma tarhi oluyor diye biliyorum. Hakkında hayırlısı.

Born'un kesin kız değil mi? Dişçiden önce dr'a gitti. Erkek olsa söylerdi.

Born'un kesin kız değil mi? Dişçiden önce dr'a gitti. Erkek olsa söylerdi.
Agzina saglikk bncede ksin kiz degil mi ) umarim bugun bi supriz yapmaz bebis bugun kaynanamda bizimle gelecegi yasir de gelicek cok eglenceli bi gun olucaga benziyo :)))
Busmaii ogle uykularini sorma hala kavga dovus aglaya bagira yok istemiyo cocuk tartaklicam raddeye geliyrm
seker portakali bende tarihleri var diye biliyorum

günaydın canım.. içimdeki his senin hamile olmadığın yönünde.
belki bunu bana hissettiren de sensin. öyle bi ihtimal olsa, yana yakıla eczane yollarına düşerdin gibime geliyor, yani bana öyle olurdu

ruyan hayrolsun devlet büyüğü görmek iyi diye biliyorum.
ben bugun etli kuru fasulye yapacağım. en zor kısmı ne yapacağım derdi
amaaan, benim rüyalardan hayır çıkmaz yahuu...
etli kuru fasulye haaa?! afiyet bal şeker olsun.. ben de köfteli patates yemeği yapıcam sanıyorum.
mercimek çorbası ve mısırlı pilavla.

est canım benim.. aa, gerçekten mi? memnun kaldı mı?
ayşecik zor yattı, şuan hala uyuyor. bu demekki öğleden sonra full uyanık olacak :111:
burada da şakır şakır yağmur yağıyor bakalım nasıl gidicez. netten baktım e şifre veren şubeymiş gideceğim yer. uyardığın için sağol bacım

ohh ohh çok iyi.. devam bacım!
uzun zamandır bisikleti var diyorsun ama yine de gelişimi çok iyi.
annemde de uzun zamandır var bi bisiklet, bizim evde de. buna rağmen ayşecikte tık yok

ay canım benim, çok sevindim ya.. hem odasını ayırdın, hem yeni yatağına alıştı demek.
ne mutlu. hadi inş bugün güzel haberlerle dön. bebeğin kız, ben öyle hissediyorum hayırlısı olsun

evet, ben de öyle biliyorum.
hamilelik testlerinin de son kullanma tarihi var. bozulacağını sanmam, hani çok kötü şartlarda muhafaza olması gerek.
içinde nem emici tozu var ve aliminyum gibi koruyucu paketin içinde duruyor. dıştan çok etkilenmez.
ama süresi geçtiyse de tekrarlamakta fayda var..

demi çok rahatım nedense yaa olmaz diyorum ama hakkımızda hayırlısı yaa
yani ehliyetini aldı tam hatırlamıyorum ama bir şikayeti olmamıştı yani:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…