Şeker portakalım ben de sanmıyorum testin bu kadar sürede bozulacağını. Benim Efeye hamile olduğumu öğrendiğim test 1,5 yıllıktı örneğin yani varsa her türlü görünürdü
Nfk sen ve film gibi rüyaların
Bugün bi bitmedi yaaaaa. Nedense nöbet ağır geldi. Bi de bikaç gündür bahar alerjim pörtledi; burun ve göz akıntısı, boğazda bi haller vsvs. Sonuç: bitse de gitsemmmm :))
Bizde de bugün köfte domates biber ızgara, pilav ve yeşil salata var.
Babasi hikaye okuyor birlikte konusup yorum yapiyolar sonra onunla uyursa sansli gunumdeyim bazen illa anne diye tutturuyor o zaman brn gidiyorum o yataginda yatiyor bende benim anneem canimmm anneemm beni alll kollarinaaa diye basliyorum :)) saga sola done done tepine tepine daliyo :) tek sorunumuz yatak odadaki storunuz karartmali.cok koyuydu karanlikta rahat daliyordu bu odada normal.tul perde var o zaman da odadaki herseyi rahatlikla gorup dikkati dagiliyo bugun orayada yeni biseyler yaptiricaz hastane donusu ins
Yemek işim bitti, şimdi latte keyfi.hsva çok rüzgarlı, evde kapalı kaldık zaten.
kizartilinca güzel oluyor bu meret bazen Çiğden koyuyorum sebzeleri ama hele patlıcan kizartilinca çok lezzetliBen de şu an türlü yapıyorum. Bütün malzemeleri tek tek kızart, neyseki bitmek üzere. Yanına da pilav ve ayran ya da salata.
Mısırlı pilavı bayadir yapmıyorum yıl oldu. iyi hatırlattın kuru fasulyenin yanına olmaz ama kayinvalide gelince karniyarik yapacağım onun yanina güzel gider. sizede afiyet olsungünaydın canım.. içimdeki his senin hamile olmadığın yönünde.
belki bunu bana hissettiren de sensin. öyle bi ihtimal olsa, yana yakıla eczane yollarına düşerdin gibime geliyor, yani bana öyle olurdu
amaaan, benim rüyalardan hayır çıkmaz yahuu...
etli kuru fasulye haaa?!afiyet bal şeker olsun.. ben de köfteli patates yemeği yapıcam sanıyorum.
mercimek çorbası ve mısırlı pilavla.
est canım benim.. aa, gerçekten mi? memnun kaldı mı?
ayşecik zor yattı, şuan hala uyuyor. bu demekki öğleden sonra full uyanık olacak :111:
burada da şakır şakır yağmur yağıyor bakalım nasıl gidicez. netten baktım e şifre veren şubeymiş gideceğim yer. uyardığın için sağol bacım
ohh ohh çok iyi.. devam bacım!
uzun zamandır bisikleti var diyorsun ama yine de gelişimi çok iyi.
annemde de uzun zamandır var bi bisiklet, bizim evde de. buna rağmen ayşecikte tık yok
ay canım benim, çok sevindim ya.. hem odasını ayırdın, hem yeni yatağına alıştı demek.
ne mutlu. hadi inş bugün güzel haberlerle dön. bebeğin kız, ben öyle hissediyorum hayırlısı olsun
ehliyet evraklarını hallettim. top eşimde artıkınPembiş ve aryam okulda, nfk ehliyet peşinde, born dr'de ya diğerleri??????colicos hiç girmedi bugün.
en çok da karnıyarık ve patlıcan oturtma gibi yemeklerin yanına yakışıyor zatiMısırlı pilavı bayadir yapmıyorum yıl oldu. iyi hatırlattın kuru fasulyenin yanına olmaz ama kayinvalide gelince karniyarik yapacağım onun yanina güzel gider. sizede afiyet olsun
ne gülmesi kııız!!! bu çok iyi. nasıl yaptınız? mukavva ile mi kalıbını siz mi çıkardınız?
köfteee, ızgara köfteeee.. seni çok seviyom bennn!!!Bizde de bugün köfte domates biber ızgara, pilav ve yeşil salata var.
yazın taze fasulye, barbunya eklemesiyle falan çok güzel oluyor.kizartilinca güzel oluyor bu meret bazen Çiğden koyuyorum sebzeleri ama hele patlıcan kizartilinca çok lezzetli
ehliyet evraklarını hallettim. top eşimde artıkın
iki saattir mutfaktayım, 3 tencere yemek yaptım buzdolabını temizledim.
şu bulaşık makinesi ne büyük nimet; temizleri boşaltıp kirlileri doldurdum.
ama bazen keşke kendi boşaltıp dolduran bi makine yapsalar diyorum, çok mu şey istiyorum, ahahahahah
born; dönmedi mi hala?
en çok da karnıyarık ve patlıcan oturtma gibi yemeklerin yanına yakışıyor zati
ne gülmesi kııız!!! bu çok iyi. nasıl yaptınız? mukavva ile mi kalıbını siz mi çıkardınız?
valla tebrikler.. o kadar hazır şey var, yine anne baba uğraştınız melisa için, el emeği göz nuru
köfteee, ızgara köfteeee.. seni çok seviyom bennn!!!
yazın taze fasulye, barbunya eklemesiyle falan çok güzel oluyor.
ama kızartmaya hiç uğraşamam valla, soğanı dahil çiğden doğrayıp kendi suyuyla pişiriyorum ben
ehliyet evraklarını hallettim. top eşimde artıkın
ama bazen keşke kendi boşaltıp dolduran bi makine yapsalar diyorum, çok mu şey istiyorum, ahahahahah
born; dönmedi mi hala?
valla tebrikler.. o kadar hazır şey var, yine anne baba uğraştınız melisa için, el emeği göz nuru
ama kızartmaya hiç uğraşamam valla, soğanı dahil çiğden doğrayıp kendi suyuyla pişiriyorum ben
kizartilinca güzel oluyor bu meret bazen Çiğden koyuyorum sebzeleri ama hele patlıcan kizartilinca çok lezzetli
Süper olmuş.tek kelimeyle harika.
Ayyyy, geçmiş olsun canım. Dinlenmeye çalış diyeceğim ama biliyorum bu zor.Efe geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür eder hepinizi öper teyzeleriii :)
Benîm alerjim iyice coştu valla göz ve burun akıntısından mahvolmuş durumdayım((( uyumak istiyom ben yaaaaaa. Sıcak çikolata içip yorgan altında mayışmakkkkk. Bu arada burda hava serin ve yağmurlu. Yani o yüzden kış modundayım :)
Ne çok iş yapmışsın, maşallah.ehliyet evraklarını hallettim. top eşimde artıkın
born; dönmedi mi hala?
benim adam da aynı cınns!Benim tercihim de kızartmadan. Ama eşim öyle yemiyor.
Efe geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür eder hepinizi öper teyzeleriii :)
Benîm alerjim iyice coştu valla göz ve burun akıntısından mahvolmuş durumdayım((( uyumak istiyom ben yaaaaaa. Sıcak çikolata içip yorgan altında mayışmakkkkk. Bu arada burda hava serin ve yağmurlu. Yani o yüzden kış modundayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?