Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Şeker portakalım ben de sanmıyorum testin bu kadar sürede bozulacağını. Benim Efeye hamile olduğumu öğrendiğim test 1,5 yıllıktı örneğin yani varsa her türlü görünürdü

Nfk sen ve film gibi rüyaların

Bugün bi bitmedi yaaaaa. Nedense nöbet ağır geldi. Bi de bikaç gündür bahar alerjim pörtledi; burun ve göz akıntısı, boğazda bi haller vsvs. Sonuç: bitse de gitsemmmm :))

neyse hamile değilim yaaaa test öyle dedi yani bekleyeyim gelir elbet adetim havalardan dır
neyse öğlen oldu en azından sonrasıda biter inşallah bende grip oldum sürekli burnum akıyor bende bugün bitsede gitsem modundayım

Herkese selamlarrr....

Pembişim geçmiş olsun canım şimdi nasıl efecik??

Pamuk helvacım sana da geçmiş olsun canım inş önemli bişi yoktur.

Şeker portakalım oyucak mutfağınızı merak ettim, foto bekliyoruzz. Bu arada bende sanmıyorum hamile olduğunu.

Born cum gözün aydın yasir paşa alışmış odasına, inşallah dr dan da hayırlı haberlerle dönersiniz, minik prensesle:)

Bizde de bugün köfte domates biber ızgara, pilav ve yeşil salata var.

çok güzel alistirmmsin maşallah. bi ara abladan kalma ikea yatağı kurduk bizde. kerem hep kalkti kesinlikle uyumadi. surekli dolandi durdu. bizde park yatağı ona verdik. ipege tekrar park yatak aldık.

Mısırlı pilavı bayadir yapmıyorum yıl oldu. iyi hatırlattın kuru fasulyenin yanına olmaz ama kayinvalide gelince karniyarik yapacağım onun yanina güzel gider. sizede afiyet olsun

Pembiş ve aryam okulda, nfk ehliyet peşinde, born dr'de ya diğerleri??????colicos hiç girmedi bugün.
ehliyet evraklarını hallettim. top eşimde artıkın
iki saattir mutfaktayım, 3 tencere yemek yaptım buzdolabını temizledim.
şu bulaşık makinesi ne büyük nimet; temizleri boşaltıp kirlileri doldurdum.
ama bazen keşke kendi boşaltıp dolduran bi makine yapsalar diyorum, çok mu şey istiyorum, ahahahahah

born; dönmedi mi hala?

Mısırlı pilavı bayadir yapmıyorum yıl oldu. iyi hatırlattın kuru fasulyenin yanına olmaz ama kayinvalide gelince karniyarik yapacağım onun yanina güzel gider. sizede afiyet olsun
en çok da karnıyarık ve patlıcan oturtma gibi yemeklerin yanına yakışıyor zati
işte bizim oyuncak mutfağımız
fazla gülmeyin ama

Eki Görüntüle 1091487
ne gülmesi kııız!!! bu çok iyi. nasıl yaptınız? mukavva ile mi kalıbını siz mi çıkardınız?
valla tebrikler.. o kadar hazır şey var, yine anne baba uğraştınız melisa için, el emeği göz nuru

Bizde de bugün köfte domates biber ızgara, pilav ve yeşil salata var.
köfteee, ızgara köfteeee.. seni çok seviyom bennn!!!

kizartilinca güzel oluyor bu meret bazen Çiğden koyuyorum sebzeleri ama hele patlıcan kizartilinca çok lezzetli
yazın taze fasulye, barbunya eklemesiyle falan çok güzel oluyor.
ama kızartmaya hiç uğraşamam valla, soğanı dahil çiğden doğrayıp kendi suyuyla pişiriyorum ben

Son düzenleme:

maşallah kız bir sürü iş çıkarmışsın valla
canım biz bunu bildiğin boş kutulardan yaptık üst üstte alt alta falan birleştirdik yapışkanlı kağtla kapattık düğmeleri şişe kapakları fırın ocağını bozulan cd leri kullandık falan işte oynasın biraz sonra sıkılır zati

Efe geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür eder hepinizi öper teyzeleriii :)

Benîm alerjim iyice coştu valla göz ve burun akıntısından mahvolmuş durumdayım ((( uyumak istiyom ben yaaaaaa. Sıcak çikolata içip yorgan altında mayışmakkkkk. Bu arada burda hava serin ve yağmurlu. Yani o yüzden kış modundayım :)

fazla gülmeyin ama

Eki Görüntüle 1091487

Valla size bravo şekerim. Gayet de güzel olmuş. Emeğinize sağlık.

Eline koluna sağlık cicim. O herşeyi yapan makinadan ben de istiyommmmm

fazla gülmeyin ama

Eki Görüntüle 1091487
Süper olmuş.tek kelimeyle harika.

Ayyyy, geçmiş olsun canım. Dinlenmeye çalış diyeceğim ama biliyorum bu zor.
Ne çok iş yapmışsın, maşallah.
Benim tercihim de kızartmadan. Ama eşim öyle yemiyor.

Benim tercihim de kızartmadan. Ama eşim öyle yemiyor.
benim adam da aynı cınns!

ilacın yok mu?
eşimin de aynı şekilde alerjisi var. geçen gün yola iner tırtılları kenara taşımış.
bi geldi, gözler şiş görünmüyor. elleri kolları boynu kıpkırmızı kabarmış. ömrümde öyle bi şey görmemiştim.
doktora gitti de 3 güne anca iyileşti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…