Pembisin alerjine gecmis olsn yahuu oyle alerjik durumlar cok zor oluyo ins bi an once gecer gider ..
seker portakalim sizinde mutfaginiz cook tatki olmus ellerinize emeginize saglik guzel guzel oynsin ins..
Bizde kontrolden ancak geldik sayilir yine bereketli 2 dogum vardi epey bekledik aslinda bn girdm.ciktm.tam kv.girecekken doguma gitti bebis buyumus gayet iyi saglikli bi kizimiz olucak ins dedi 3 hafta sonra detayli ultrasona giricem ins bakalim tshlarda dusmus ama ayni dozda ilaca devam sabit tutmak.lazim dedi
Pembisin alerjine gecmis olsn yahuu oyle alerjik durumlar cok zor oluyo ins bi an once gecer gider ..
seker portakalim sizinde mutfaginiz cook tatki olmus ellerinize emeginize saglik guzel guzel oynsin ins..
Bizde kontrolden ancak geldik sayilir yine bereketli 2 dogum vardi epey bekledik aslinda bn girdm.ciktm.tam kv.girecekken doguma gitti bebis buyumus gayet iyi saglikli bi kizimiz olucak ins dedi 3 hafta sonra detayli ultrasona giricem ins bakalim tshlarda dusmus ama ayni dozda ilaca devam sabit tutmak.lazim dedi
Eaglee kanı nasıl durdurdun belki dikişlik birşeydir ya çok geçmiş olsunmaalesef bunlar oluyor ;şimdi olmasa bile okula gittiklerinde olacak.. Her zaman yanlarında olamayız ki Allaha emanetler, neyse ki gözüne gelmemiş şükür
Akıllı bıdık seni:))))Şeker portakalım çok güzel olmuş valla:) ne güzel akıl etmişsiniz kız? Bende uğraşabilirsem yapayım diyorum ama oynar mı ki bilmiyorum.
İlbilgecim ben artık kızartmıyorum sebzeleri küp küp doğrayıp tuz ve zeytinyağı ile harmanlayıp yağlı kağıdın üstüne serip veriyorum fırına. Aynı tat oluyor dene bence, hem kızartma kokmuyor ev, hem daha az yağlı oluyor. Karnıyarık için de aynı yöntemi yapıyorum
Nfk hadi hayırlı olsun, gerisi de gelsin hayırlısıyla. Bende senden duyup mısırlı pilav yaptım bugünn:))
Bak, kızmış işte. Ben bile heyecanlandım. Yeni ciciler, süslü süslü.Pembisin alerjine gecmis olsn yahuu oyle alerjik durumlar cok zor oluyo ins bi an once gecer gider ..
Aaaaa, geçmiş olsun. Kaşla göz arasında oluyor böyle şeyler.ne gülmesi delimisin? evet delisin gerçekten amma uğraşmışsınız...elinize sağlık kızlar oynar ya hem de bayıla bayıla...
bizim başımıza bir gelecek vardı geldi sonunda...oğluş peteğin üzerinden düşmüş...göremedim pozisyonu yanında değildim ama kaşın altında biraz açılma var. derin değil diye götürmedim biyere...başkası bakarken çok korkuyor gerek görmedim ama üzgünüm. görmediğim yanında olmadığım için.
Biraz daha büyüsün ben de yapacağım kızıma. Süper olmuş.şeker portakalı çok güzel olmuş,ellerinize sağlık.
kızımda çok beğendi ve anne bizde yapalımmı dedi?
Sekerportakalı mutfak harika olmuş! Ellerinize sağlık ,ben bile heveslendim valla.
Bugün misafirim vardı onlar gittikten sonra kerem tv izlerken ben koltukta uyumuşum ;ara sıra karnımın üstüne çıkıp zıpladığını hatırlıyorum. Şimdiden eziyor kardeşini:)
Bu arada internetten bebek çikolataları için küçük kutular sipariş ettim, gelince foto paylaşırım.
Ay inanmıyorum ya kızmış demek gerçekten:) çok sevindim tebrikler
ne gülmesi delimisin? evet delisin gerçekten amma uğraşmışsınız...elinize sağlık kızlar oynar ya hem de bayıla bayıla...
bizim başımıza bir gelecek vardı geldi sonunda...oğluş peteğin üzerinden düşmüş...göremedim pozisyonu yanında değildim ama kaşın altında biraz açılma var. derin değil diye götürmedim biyere...başkası bakarken çok korkuyor gerek görmedim ama üzgünüm. görmediğim yanında olmadığım için.
Günaydın kızlar. Allah'ım günahım ne benim bilmiyorum saat üçten beri ayaktayım.çok uykum var . Küçük hanım saat 10'da yattı. Benim uyumam 12'yi buldu. Bir türlü uyumadım. Sonra saat üçte kalkmış, yatağında zıp zıp zıplıyor. Şimdi de kucağımda sızdı. Bugün öğle uykusu da uyumaz. Çünkü eminim 12 gibi kalkar. Köpek dişinin biri iyice kabarmış, ondan olabilir diye düşünüyorum. Bugün sınav görevim olmasaydı ben de uyurdum. Offff offfff, uykusuz bir gün beni bekliyor.
Eşime satmayı taaaa geceden planladım.Canım yaaakolay gelsin :/ öğleden sonra eşine satıp uyuyabilir misin ki??
Günaydınlar herkeseeeeeee :) güzel bir gün olsun inşalah :)
en kısa sürede deniciim inş.İlbilgecim ben artık kızartmıyorum sebzeleri küp küp doğrayıp tuz ve zeytinyağı ile harmanlayıp yağlı kağıdın üstüne serip veriyorum fırına. Aynı tat oluyor dene bence, hem kızartma kokmuyor ev, hem daha az yağlı oluyor. Karnıyarık için de aynı yöntemi yapıyorum
Nfk hadi hayırlı olsun, gerisi de gelsin hayırlısıyla. Bende senden duyup mısırlı pilav yaptım bugünn:))
oy oy ooyy!! bekledin ama muradına da erdin.. güzel haberlerle de döndünPembisin alerjine gecmis olsn yahuu oyle alerjik durumlar cok zor oluyo ins bi an once gecer gider ..
ah canım benim geçmiş olun yaa, yüzünü kalorifer peteğine mi çarpmış?:18:ne gülmesi delimisin? evet delisin gerçekten amma uğraşmışsınız...elinize sağlık kızlar oynar ya hem de bayıla bayıla...
eee, kızçe isteyince yapılırşeker portakalı çok güzel olmuş,ellerinize sağlık.
kızımda çok beğendi ve anne bizde yapalımmı dedi?
Günaydın kızlar. Allah'ım günahım ne benim bilmiyorum saat üçten beri ayaktayım.çok uykum var . Küçük hanım saat 10'da yattı. Benim uyumam 12'yi buldu. Bir türlü uyumadım. Sonra saat üçte kalkmış, yatağında zıp zıp zıplıyor. Şimdi de kucağımda sızdı. Bugün öğle uykusu da uyumaz. Çünkü eminim 12 gibi kalkar. Köpek dişinin biri iyice kabarmış, ondan olabilir diye düşünüyorum. Bugün sınav görevim olmasaydı ben de uyurdum. Offff offfff, uykusuz bir gün beni bekliyor.
yok yok, uyuyakalmazsın.. annelerin uykusuzluğa bağışıklığı varTeog'da olayyyyyy!!!!salon görevlisi sınavda uyudu diye bir haber duyarsanız o kesin ben olurum.
bir köpek dişi vakası dahaGünaydın kızlar. Allah'ım günahım ne benim bilmiyorum saat üçten beri ayaktayım.çok uykum var . Küçük hanım saat 10'da yattı. Benim uyumam 12'yi buldu. Bir türlü uyumadım. Sonra saat üçte kalkmış, yatağında zıp zıp zıplıyor. Şimdi de kucağımda sızdı. Bugün öğle uykusu da uyumaz. Çünkü eminim 12 gibi kalkar. Köpek dişinin biri iyice kabarmış, ondan olabilir diye düşünüyorum. Bugün sınav görevim olmasaydı ben de uyurdum. Offff offfff, uykusuz bir gün beni bekliyor.
Bence kitaptan çok çıkmışsorulardan çalış, benim zamanımda hep aynı sorular çıkıyordu, seçenekler bile aynıydı. Gerçi öncesinde bi kitaba göz gezdirirsen fikrinde olur tabi. Araba konusunda bence eşin haklı, bizde öyle yapmıştık, eski 1999 model kırmızı minik bi opel korsamız vardı, az çekmedi bendengünaydın canlarım.. bu gece de bir milyon rüya gördüm,
kaç kez uyandım. hiç dinlenemedim. gusul alsam da bi rahatlasam..
bi de sağ göğsüm çok acıyor. üstüne yatmak, dokunmak bile acı veriyor. sıkınca şıp şıp süt damlıyor
nette soğuk naneyi çamaşırın içine koyunca rahatlattığını okudum. siz duydunuz mu? evde nane de yok ama
olmazsa dr a gideyim, belki rahatlatacak bi krem falan verir..:44:
en kısa sürede deniciim inş.
inş canım sağol. kaydı yaptırmış eşim, kitap getirmiş. yavaştan başlarım artık çalışmaya.
bi de arabayı satalım diyor eşim. büyük ve düz vites olduğu için. arabamızla özel bi bağım var, nedense çok seviyorum.
ama eşim haklı daha ufak, otomatik vites ve bi yere çarpınca daha az masraflı bi araç öğrenme süresince avantajlı olacaktır.
eşim, sen alışınca değiştiririz diyor.. bakalım..
afiyet bal şeker olsun..
oy oy ooyy!! bekledin ama muradına da erdin.. güzel haberlerle de döndün
ah canım benim geçmiş olun yaa, yüzünü kalorifer peteğine mi çarpmış?:18:
Allah koruyor valla, ben gözümü kırpmasam akşama kadar ona baksam yine de koruyamam.
düşüp kalkmadan da öğrenemezler, Rabbim beterinden korusun. hamdolsun ciddi bi durum olmamış..
eee, kızçe isteyince yapılır
yok yok, uyuyakalmazsın.. annelerin uykusuzluğa bağışıklığı var
az sık dişini, şurda saat 5e ne kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?