Bence kitaptan çok çıkmışsorulardan çalış, benim zamanımda hep aynı sorular çıkıyordu, seçenekler bile aynıydı. Gerçi öncesinde bi kitaba göz gezdirirsen fikrinde olur tabi. Araba konusunda bence eşin haklı, bizde öyle yapmıştık, eski 1999 model kırmızı minik bi opel korsamız vardı, az çekmedi bendenHem eski arabaların pedalları daha sert olduğu için öğrenmek daha kolay oluyor bence. Yeni arabalar çok hassas, hemde için acımaz bi sıkıntı olursa ( ki allah korusun) ben yeni araba olduğu zaman ya çarparsam stresiyle zaten bişi yapamıyordum.
evet, kurstan da çıkmış sorulara baksın demişler..nfk canım yaa bir doktora git bencede göğüs ağrısıda kötü oluyor ya
bu arada hayırlı olsun yazılmışsın kursa aryamın dedikleri doğru hep çıkan soruların benzerleri
çıkıyor bol bol test yaparsan bile yeterli olur
unuttun mu? yakın zamanda tekrar anımsayabilirsin :111:dün akşam arkadaşlar çağırdılar onlarda çocuk istiyorlardı tahlil falan yaptırmışlar kızın tsh hormonları yüksek çıkmış onun tedavisine başlayacaklar şimdi
bir sürü şey sordu bende acaba öylemiydi diye bazı şeyleri hatırlayamadım sanki çok zaman geçti üstünden nede çabuk unuttum:44:
birde bowlıng oynadık playstationda eğlenceli bir akşamdı takiiii melisa 3 te uyuyuncaya kadar
sorma ya biz neredeyse 1 haftadır çekiyoruz, bişi yemiyor, huysuzz, ara ara ateş, bilmem ne... Ve ilk kez bu dişte şu aşamayı gördüm; diş etini köftelik bulgur tanesi kadar( benzetecek başka bişi bulamadımgünaydın hayırlı sabahlar
mutfağı beğenmenize sevindim eve gittiğimizde iki düğmemiz yerinden çıkmıştı sağolsun kızım
neyse yerine taktık son gaz oynamaya devam
nfk canım yaa bir doktora git bencede göğüs ağrısıda kötü oluyor ya
bu arada hayırlı olsun yazılmışsın kursa aryamın dedikleri doğru hep çıkan soruların benzerleri
çıkıyor bol bol test yaparsan bile yeterli olur
pempiş canım yaa ilacın yokmuydu ? şimdi nasılsın
aryam -ilbilgehatun yaa bizim kızında köpek dişi dün akşam bizi ayakta bıraktı yavrum ne kadar acıyor
kimbilir gece 3 oldu uyuyamadı yavrum sonra calpol ve diş için bir jel vardı onu sürdüm rahatladıda uyudu
ama biz uykusuz tabi ne yapalım canları sağolsun
dilanaz kızınında beğenmesine sevindim sende yap kız kızın sevinsin
born canım güzel haberlerle gelmişsin maşallah
busmai sende tamirat masası yap kereme
aldıklarının resmini bekliyoruz
eaglee canım çok geçmiş olsun allah daha beterinden korumuş olacağı varsa yanındada olsan oluyor üzme kendini:26:
evet, kurstan da çıkmış sorulara baksın demişler..
unuttun mu? yakın zamanda tekrar anımsayabilirsin :111:
gece 3 te mi yattıııı?
sorma ya biz neredeyse 1 haftadır çekiyoruz, bişi yemiyor, huysuzz, ara ara ateş, bilmem ne... Ve ilk kez bu dişte şu aşamayı gördüm; diş etini köftelik bulgur tanesi kadar( benzetecek başka bişi bulamadım)böyle açılıyor gb olmuş, lakin ortada diş yok
Bu arada bulantıların başladı mıııı
İsme karar veremedik canım maalesef artık sabırsızlanmaya başladım.Merhabalar kızlar, Ipekciğe ve efeye geçmiş olsun ,
Dün Sabah hastaneye uğrayıp geldik, sonucları mail attılar görünüşe göre d vitaminim ve demirim oldukça düşük, çarş günü çıkacak bir iki sonuc daha var, sonra Dr a göstericem, hepiniz sağolun güzel dilekleriniz icin ..
Dün Kızımın arkadaşı vardı annesi akşam gelip aldı , oynadılar amaa tüm gün bir arada suyunu çıkardılar akşama doğru
Born hayırlı olsun minik prenses sağlıkla gelsin inşaallah ...
Dün Akşam da çocukların anneleri geldi, misafirlerle zaman geçmiş, dün sabah yazdığım mesajımı bi türlü gönderemedim,
Tüm gün coşan kızım da akşam kulağım ağrıyor diye sayıklayarak uyuyakaldı, sabah sağlıkla uyandı çok şükür..
Nfk hayırlı uğurlu olsun ehliyet macerasına giriş yaptın , darısı bana
Pembiş çok geçmiş olsun ,
Eagle, Ömer'e çok geçmiş olsun , Allah beterinden sakınsın kuzuları.. Selim de hafta sonu babasının boş havuz kenarında oynamasına müsaade etmesiyle , taşa düşüp kafasının arkasını yardı , ben namaza gitmiştim döndüğümde kıyafetlerine kadar kanlar içinde gördüm çocuğu ); tabii eşime orada oynamasına müsaade ettiği ve dikkat etmediği için çok kızdım
Busmai , çikolatalarını hayırlısıyla sağlıkla dağıtın küçük prensin misafirlerine, isme karar verebildiniz mi
Şekerportakalım ne güzel olmuş mutfağınız, güle güle oynasın prenses, biraz daha büyüseler anne babayla birlikte böyle şeylerle uğraşmaktan da çok keyif alıyorlar kuzucuklar ...
Bahar , dilanaz, Elifnaz , born, nfk, pembe, ilbilge, aryam , colicos, şekerportakalım ;
Herkese hayırlı huzurlu bir gün diliyorum ...
Bad(kötü) anneamcaları istemiş, ayşecik ''badanne''ye (babaanne) gitti
ben de yürüyüşe çıkıyorum
benzetmeye bak süper
yok kız bulantım yok gerçi adet olmadım hala ama bakalım bugün için umutluyum
sızıntı şeklinde kanama yaptı kendi kesildi çok şükür. şimdi krem sürüyorum. dikişlik değildi ya çok korkuyo zaten hastaneden keyfi yerine geldi, şükür gözüne gelmedi...ne bileyim işte bazen biraz bağımsız olsunlar kollasınlar diyorum...bazen de pişman oluyorum
onemli bir şey çıkmamış canım sevindim ilacla telafi edersin inşallahMerhabalar kızlar, Ipekciğe ve efeye geçmiş olsun ,
Dün Sabah hastaneye uğrayıp geldik, sonucları mail attılar görünüşe göre d vitaminim ve demirim oldukça düşük, çarş günü çıkacak bir iki sonuc daha var, sonra Dr a göstericem, hepiniz sağolun güzel dilekleriniz icin ..
Dün Kızımın arkadaşı vardı annesi akşam gelip aldı , oynadılar amaa tüm gün bir arada suyunu çıkardılar akşama doğru
Dün Akşam da çocukların anneleri geldi, misafirlerle zaman geçmiş, dün sabah yazdığım mesajımı bi türlü gönderemedim,
Tüm gün coşan kızım da akşam kulağım ağrıyor diye sayıklayarak uyuyakaldı, sabah sağlıkla uyandı çok şükür..
Eagle, Ömer'e çok geçmiş olsun , Allah beterinden sakınsın kuzuları.. Selim de hafta sonu babasının boş havuz kenarında oynamasına müsaade etmesiyle , taşa düşüp kafasının arkasını yardı , ben namaza gitmiştim döndüğümde kıyafetlerine kadar kanlar içinde gördüm çocuğu ); tabii eşime orada oynamasına müsaade ettiği ve dikkat etmediği için çok kızdım
Busmai , çikolatalarını hayırlısıyla sağlıkla dağıtın küçük prensin misafirlerine, isme karar verebildiniz mi
Şekerportakalım ne güzel olmuş mutfağınız, güle güle oynasın prenses, biraz daha büyüseler anne babayla birlikte böyle şeylerle uğraşmaktan da çok keyif alıyorlar kuzucuklar ...
Bahar , dilanaz, Elifnaz , born, nfk, pembe, ilbilge, aryam , colicos, şekerportakalım ;
ya bu konularda artık psikopata bağlamak gerek sanırım. adana'da ki kızı duydum. hemde akrabası allah korusun çocuklarımızı.Pembişim Aryam cım kavanoz değil kutu, ig a koyarım inşallah çikolatalarıyla :)
İsme karar veremedik canım maalesef artık sabırsızlanmaya başladım.
Canım çok geçmiş olsunBen de eşime de dün keremi gezdirsin diye verdim,işyerine götürmüş (çok yakın) bi işi çıkmış keremi yanında çalışan yardımcısına bırakmış ,kendi de üst kata çıkmış.. duyunca deliye döndüm. Ne kadar güvenirsen güven adama babanın oğlu mu. hergün haberlerde neler duyuyoruz, evde fena haşladım onu bana hak verdi Allahım yarabbim ya aklıma geldikçe titriyorum.. bi de aklıma nfk nın eşinin ayşeciği imama emanet etmesi geldi:) bir de bizden açıkgöz geçinirler !!valla eşime dedim ki "o çocuğa birşey olurdu da, sen hayat boyu yakandan ellerimi nasıl kurtarırdın onu düşün..."
Korktu tabi düşününce
Bad(kötü) anne
Hadi bakalımmm:)
Merhabalar kızlar, Ipekciğe ve efeye geçmiş olsun ,
Pembişim Aryam cım kavanoz değil kutu, ig a koyarım inşallah çikolatalarıyla :)
İsme karar veremedik canım maalesef artık sabırsızlanmaya başladım.
Canım çok geçmiş olsunBen de eşime de dün keremi gezdirsin diye verdim,işyerine götürmüş (çok yakın) bi işi çıkmış keremi yanında çalışan yardımcısına bırakmış ,kendi de üst kata çıkmış.. duyunca deliye döndüm. Ne kadar güvenirsen güven adama babanın oğlu mu. hergün haberlerde neler duyuyoruz, evde fena haşladım onu bana hak verdi Allahım yarabbim ya aklıma geldikçe titriyorum.. bi de aklıma nfk nın eşinin ayşeciği imama emanet etmesi geldi:) bir de bizden açıkgöz geçinirler !!valla eşime dedim ki "o çocuğa birşey olurdu da, sen hayat boyu yakandan ellerimi nasıl kurtarırdın onu düşün..."
Korktu tabi düşününce
Bad(kötü) anne
Hadi bakalımmm:)
onemli bir şey çıkmamış canım sevindim ilacla telafi edersin inşallah
cocuklar evde zor ya okul büyük nimetmis gercekten. bazen elanin da arkadaşı geliyor. çok zorlaniyorum onlar ikisi oynamak istiyor. Kerem'de onların oyununu sabote ediyor. iki kat yorgunluk ve baş ağrısı
ya bu konularda artık psikopata bağlamak gerek sanırım. adana'da ki kızı duydum. hemde akrabası allah korusun çocuklarımızı.
Hey Allahım..Aryam sağolasın canım ,
Busmaicim ah bu erkekler , bir de kafası yarılmış çocuğa bakıp , birşey yok yaa demesi yok mu , kendi kafamız yarılsa ne hâle geliriz kim bilir , çocukları telef edecek bu erkeklerin boşvermişliği de Allah koruyor işte ....
Aynı şeyi bizimki de yapmıştı , selime hamileyken, çocuk oyun odasına gittiler beraber, kızım 3 yaşındaydı, sonra bi geri geldi baktım kızım yok , e çocuk nerde diyorum ; orada başka bi çocukla oynuyo onun babası var başlarında demez miiyi bari dedim çok emin ellere bırakmışsın geç otur rahat rahat, ya adam kötü niyetli biriyse , ne biliyorsun ... Allah korusun çocuklara hiçbir şey olmasın inşaallah da ben de aynı şeyi söylüyorum hep, senin ihmâlin yüzünden birşey olursa vicdanından ve benden kurtulmazsın diyorum
Evet artık psikopat olmak zorundayız..onemli bir şey çıkmamış canım sevindim ilacla telafi edersin inşallah
cocuklar evde zor ya okul büyük nimetmis gercekten. bazen elanin da arkadaşı geliyor. çok zorlaniyorum onlar ikisi oynamak istiyor. Kerem'de onların oyununu sabote ediyor. iki kat yorgunluk ve baş ağrısı
Canımcım ilaçla geçecek şeyler olmasına çoook sevindim :) Allah sağlık versin.
Kazaya da şok oldum. Ama erkekler ya çok (ve gereksiz) düşünüyolar yada az düşünüyorlarAllah korumuş...
Kavanoz dediğimin bile farkında değilim. Benim yolum yol değil yeğennn
Kavanozu aryam dedi zaten ,sen rahat ol:)
Haydutcuk onlar yaaaa :) düzgün olan herşeyi boza boza düzeltmeyi mi öğrenecekler napacaklar bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?