Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın hayırlı sabahlar

mutfağı beğenmenize sevindim eve gittiğimizde iki düğmemiz yerinden çıkmıştı sağolsun kızım
neyse yerine taktık son gaz oynamaya devam

nfk canım yaa bir doktora git bencede göğüs ağrısıda kötü oluyor ya
bu arada hayırlı olsun yazılmışsın kursa aryamın dedikleri doğru hep çıkan soruların benzerleri
çıkıyor bol bol test yaparsan bile yeterli olur

pempiş canım yaa ilacın yokmuydu ? şimdi nasılsın

aryam -ilbilgehatun yaa bizim kızında köpek dişi dün akşam bizi ayakta bıraktı yavrum ne kadar acıyor
kimbilir gece 3 oldu uyuyamadı yavrum sonra calpol ve diş için bir jel vardı onu sürdüm rahatladıda uyudu
ama biz uykusuz tabi ne yapalım canları sağolsun

dilanaz kızınında beğenmesine sevindim sende yap kız kızın sevinsin

born canım güzel haberlerle gelmişsin maşallah

busmai sende tamirat masası yap kereme
aldıklarının resmini bekliyoruz

eaglee
canım çok geçmiş olsun allah daha beterinden korumuş olacağı varsa yanındada olsan oluyor üzme kendini:26:

dün akşam arkadaşlar çağırdılar onlarda çocuk istiyorlardı tahlil falan yaptırmışlar kızın tsh hormonları yüksek çıkmış onun tedavisine başlayacaklar şimdi
bir sürü şey sordu bende acaba öylemiydi diye bazı şeyleri hatırlayamadım sanki çok zaman geçti üstünden nede çabuk unuttum:44:

birde bowlıng oynadık playstationda eğlenceli bir akşamdı takiiii melisa 3 te uyuyuncaya kadar

evet, kurstan da çıkmış sorulara baksın demişler..

unuttun mu? yakın zamanda tekrar anımsayabilirsin :111:

gece 3 te mi yattıııı?

sorma ya biz neredeyse 1 haftadır çekiyoruz, bişi yemiyor, huysuzz, ara ara ateş, bilmem ne... Ve ilk kez bu dişte şu aşamayı gördüm; diş etini köftelik bulgur tanesi kadar( benzetecek başka bişi bulamadım)böyle açılıyor gb olmuş, lakin ortada diş yok

Bu arada bulantıların başladı mıııı

evet, kurstan da çıkmış sorulara baksın demişler..

unuttun mu? yakın zamanda tekrar anımsayabilirsin :111:

gece 3 te mi yattıııı?

evet yaa unuttum valla o zamanlar çok şey biliyorduk işimiz bitince sildim demekki hafızamdan

3 te yattı gerçektende eşimde had i kızım yat ya ne olur ya diye yalvarıyor ama belli bir rahatsızlığı var emiyor sonra mızmızlanmaya başlıyor falan
iştahıda bu aralar epey kesildi demek diştenmiş oda :26:

benzetmeye bak süper

yok kız bulantım yok gerçi adet olmadım hala ama bakalım bugün için umutluyum

amcaları istemiş, ayşecik ''badanne''ye (babaanne) gitti
ben de yürüyüşe çıkıyorum

Merhabalar kızlar, Ipekciğe ve efeye geçmiş olsun ,
Dün Sabah hastaneye uğrayıp geldik, sonucları mail attılar görünüşe göre d vitaminim ve demirim oldukça düşük, çarş günü çıkacak bir iki sonuc daha var, sonra Dr a göstericem, hepiniz sağolun güzel dilekleriniz icin ..
Dün Kızımın arkadaşı vardı annesi akşam gelip aldı , oynadılar amaa tüm gün bir arada suyunu çıkardılar akşama doğru
Born hayırlı olsun minik prenses sağlıkla gelsin inşaallah ...
Dün Akşam da çocukların anneleri geldi, misafirlerle zaman geçmiş, dün sabah yazdığım mesajımı bi türlü gönderemedim,
Tüm gün coşan kızım da akşam kulağım ağrıyor diye sayıklayarak uyuyakaldı, sabah sağlıkla uyandı çok şükür..
Nfk hayırlı uğurlu olsun ehliyet macerasına giriş yaptın , darısı bana
Pembiş çok geçmiş olsun ,
Eagle, Ömer'e çok geçmiş olsun , Allah beterinden sakınsın kuzuları.. Selim de hafta sonu babasının boş havuz kenarında oynamasına müsaade etmesiyle , taşa düşüp kafasının arkasını yardı , ben namaza gitmiştim döndüğümde kıyafetlerine kadar kanlar içinde gördüm çocuğu ); tabii eşime orada oynamasına müsaade ettiği ve dikkat etmediği için çok kızdım
Busmai , çikolatalarını hayırlısıyla sağlıkla dağıtın küçük prensin misafirlerine, isme karar verebildiniz mi
Şekerportakalım ne güzel olmuş mutfağınız, güle güle oynasın prenses, biraz daha büyüseler anne babayla birlikte böyle şeylerle uğraşmaktan da çok keyif alıyorlar kuzucuklar ...

Bahar , dilanaz, Elifnaz , born, nfk, pembe, ilbilge, aryam , colicos, şekerportakalım ;
Herkese hayırlı huzurlu bir gün diliyorum ...

Son düzenleme:
Busmaiii çikilata kavanozlarının fotosunu istiyoruzzzzzz!!!! ( hayırlı olsun bu arada)

pamuk helvam geçmiş olsun vitamin takviyesiyle atlatırsın gb görünüyor inşallahh

Kızlar ya bana nişastalı damla sakızlı muhallebinin ölçülerini bilen varsa yazabilirmisiniz??? Nette daha çok unla yapılan var daa

Pembişim Aryam cım kavanoz değil kutu, ig a koyarım inşallah çikolatalarıyla :)

İsme karar veremedik canım maalesef artık sabırsızlanmaya başladım.
Canım çok geçmiş olsun Ben de eşime de dün keremi gezdirsin diye verdim,işyerine götürmüş (çok yakın) bi işi çıkmış keremi yanında çalışan yardımcısına bırakmış ,kendi de üst kata çıkmış.. duyunca deliye döndüm. Ne kadar güvenirsen güven adama babanın oğlu mu. hergün haberlerde neler duyuyoruz, evde fena haşladım onu bana hak verdi Allahım yarabbim ya aklıma geldikçe titriyorum.. bi de aklıma nfk nın eşinin ayşeciği imama emanet etmesi geldi:) bir de bizden açıkgöz geçinirler !!valla eşime dedim ki "o çocuğa birşey olurdu da, sen hayat boyu yakandan ellerimi nasıl kurtarırdın onu düşün..."
Korktu tabi düşününce
amcaları istemiş, ayşecik ''badanne''ye (babaanne) gitti
ben de yürüyüşe çıkıyorum
Bad(kötü) anne
benzetmeye bak süper

yok kız bulantım yok gerçi adet olmadım hala ama bakalım bugün için umutluyum

Hadi bakalımmm:)

Son düzenleme:
Aryam sağolasın canım ,
Busmaicim ah bu erkekler , bir de kafası yarılmış çocuğa bakıp , birşey yok yaa demesi yok mu , kendi kafamız yarılsa ne hâle geliriz kim bilir , çocukları telef edecek bu erkeklerin boşvermişliği de Allah koruyor işte ....
Aynı şeyi bizimki de yapmıştı , selime hamileyken, çocuk oyun odasına gittiler beraber, kızım 3 yaşındaydı, sonra bi geri geldi baktım kızım yok , e çocuk nerde diyorum ; orada başka bi çocukla oynuyo onun babası var başlarında demez mi iyi bari dedim çok emin ellere bırakmışsın geç otur rahat rahat, ya adam kötü niyetli biriyse , ne biliyorsun ... Allah korusun çocuklara hiçbir şey olmasın inşaallah da ben de aynı şeyi söylüyorum hep, senin ihmâlin yüzünden birşey olursa vicdanından ve benden kurtulmazsın diyorum

çok gecmis olsun. okadar anlık oluyor ki yinede melekler koruyor. biz öyle dussek ne olur halimiz

onemli bir şey çıkmamış canım sevindim ilacla telafi edersin inşallah
cocuklar evde zor ya okul büyük nimetmis gercekten. bazen elanin da arkadaşı geliyor. çok zorlaniyorum onlar ikisi oynamak istiyor. Kerem'de onların oyununu sabote ediyor. iki kat yorgunluk ve baş ağrısı

ya bu konularda artık psikopata bağlamak gerek sanırım. adana'da ki kızı duydum. hemde akrabası allah korusun çocuklarımızı.

Canımcım ilaçla geçecek şeyler olmasına çoook sevindim :) Allah sağlık versin.

Kazaya da şok oldum. Ama erkekler ya çok (ve gereksiz) düşünüyolar yada az düşünüyorlar Allah korumuş...

Kavanoz dediğimin bile farkında değilim. Benim yolum yol değil yeğennn

Haydutcuk onlar yaaaa :) düzgün olan herşeyi boza boza düzeltmeyi mi öğrenecekler napacaklar bilmem

Hey Allahım..

Evet artık psikopat olmak zorundayız..

Üff yazamadım
Kavanozu aryam dedi pembişim sorun sende değil bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…